کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
از زمان گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-26 ساعت 22:00)Gamed khan نوشته:  سلام خدمت دوستان
بنده با اينكه مطالعه كردم باز هم متوجه نشدم كسي كه با ويزاي k1 به امريكا مياد ازدواج مي كنه وتقريبا يك سال ٣ ماه طول ميكشه تا گرين كارتش بياد كي ميتونه براي سيتيزن شيپي اپلاي كنه
براي من مهم هست بدونم اين زمان ٣ سال از زمان ازدواج شروع ميشه يا از زماني كه گرين كارت براي من اماده ٣ سال بايد صبر كنم
از اينكه من راهنمايي كنيد ممنون ميشم

از تاربخ أخذ گربن كارت
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: ed2008 ، barfi1 ، Baharak mansouri
سلام دوستان. بنده پاسپورت انگلستان دارم . می خوام برای اقامت آمریکا اقدام کنم. بهترین راه برای من چی می‌تونه باشه و چه ویزایی باید بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان محترم . سوالی درباره سیتیزن شدن دارم . ما در سال 2010 گرین کارت گرفتیم هر 6 ماه یکبا ر رفت و امد کردیم فقط بار آخر با گرفتن کارت سغید به مدت 11 ماه در ایران بودیم و بعد در سال 2013 اومدیم و موندیم ! من الان دقیقا چطوری باید بفهمم که چه زمانی میتونم برای سینیزنی اپلای کنم ? ممنون از راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان: Baharak mansouri
(2015-07-11 ساعت 00:42)soufia نوشته:  سلام خدمت دوستان محترم . سوالی درباره سیتیزن شدن دارم . ما در سال 2010 گرین کارت گرفتیم هر ۶ ماه یکبا ر رفت و امد کردیم فقط بار آخر با گرفتن کارت سغید به مدت 11 ماه در ایران بودیم و بعد در سال ۲۰۱۳ اومدیم و موندیم ! من الان دقیقا چطوری باید بفهمم که چه زمانی میتونم برای سینیزنی اپلای کنم ? ممنون از راهنمایی

جه ماهی از 2010 و چه ماهی از 2013 ؟ اش مهم هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 11:20)soheilbadami نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 00:42)soufia نوشته:  سلام خدمت دوستان محترم . سوالی درباره سیتیزن شدن دارم . ما در سال 2010 گرین کارت گرفتیم هر ۶ ماه یکبا ر رفت و امد کردیم فقط بار آخر با گرفتن کارت سغید به مدت 11 ماه در ایران بودیم و بعد در سال ۲۰۱۳ اومدیم و موندیم ! من الان دقیقا چطوری باید بفهمم که چه زمانی میتونم برای سینیزنی اپلای کنم ? ممنون از راهنمایی

جه ماهی از 2010 و چه ماهی از ۲۰۱۳ ؟ اش مهم هست.

June 2010
July 2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 16:19)soufia نوشته:  

June 2010
July ۲۰۱۳
سلام دوست عزيز شما در در جون ٢٠١٥ مدت ٥ سال را گذرانده ايد حالا اگه در اين مدت ٥ سال ٣٠ ماه در امريكا بوده باشيد ميتوانيد درخواست سيتيزني كنيد و گرفتن پاس سفيد هم بدليل اينكه كمتر از يكسال خارج از امريكا بوده ايد اثر منفي در كارتان ندارد فقط با يه توضيح قانع كننده مسئله حل ميشه ! در هر صورت هر زمان كه درخواست سيتيزني ميدهيد بايد در ٥ سال اخير مدت ٣٠ ماه در خاك امريكا باشيد بشرط اينكه هيچ زمان بيشتر از يكسال خارج از امريكا نبوده باشيد و براي خروج بيش از ٦ ماه هم دلايل قانع كننده داشته باشيد
EB2
ANKARA
پاسخ
تشکر کنندگان: soufia ، Baharak mansouri
(2015-07-11 ساعت 11:20)soheilbadami نوشته:  [quote='soufia' pid='635353' dateline='1436559143']
سلام خدمت دوستان محترم . سوالی درباره سیتیزن شدن دارم . ما در سال 2010 گ...

June 2010
July ۲۰۱۳
اگر مسافرت دیگه نداشتید اکتبر یا نومبر میتونین اپلای کنین بازم بسته به تاریخ دقیقتون.کلا 90 روز قبل میتونین درخواست بدین.

** شما 27 ماه بعد از ورود مجددتون در 2013 رو باید حساب کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 23:29)m_vaziran نوشته:  

June 2010
July ۲۰۱۳
سلام دوست عزيز شما در در جون ٢٠١٥ مدت ٥ سال را گذرانده ايد حالا اگه در اين مدت ٥ سال ٣٠ ماه در امريكا بوده باشيد ميتوانيد درخواست سيتيزني كنيد و گرفتن پاس سفيد هم بدليل اينكه كمتر از يكسال خارج از امريكا بوده ايد اثر منفي در كارتان ندارد فقط با يه توضيح قانع كننده مسئله حل ميشه ! در هر صورت هر زمان كه درخواست سيتيزني ميدهيد بايد در ٥ سال اخير مدت ٣٠ ماه در خاك امريكا باشيد بشرط اينكه هيچ زمان بيشتر از يكسال خارج از امريكا نبوده باشيد و براي خروج بيش از ٦ ماه هم دلايل قانع كننده داشته باشيد

در تایید حرف ایشون من متن اصلی قانون رو در اینجا با ترجمه و لینک می گذارم:

لینک منبع قانون
http://goo.gl/wXHul2

© Disruption of continuity of residence

قطع ممتد بودن سکونت

(1) Absence from the United States.

غیبت از امریکا

(i) For continuous periods of between six (6) months and one (1) year. Absences from the United States for continuous periods of between six (6) months and one (1) year during the periods for which continuous residence is required under § 316.2(a)(3) and (a)(6) shall disrupt the continuity of such residence for purposes of this part unless the applicant can establish otherwise to the satisfaction of the Service. This finding remains valid even if the applicant did not apply for or otherwise request a nonresident classification for tax purposes, did not document an abandonment of lawful permanent resident status, and is still considered a lawful permanent resident under immigration laws. The types of documentation which may establish that the applicant did not disrupt the continuity of his or her residence in the United States during an extended absence include, but are not limited to, evidence that during the absence: (Amended 9/24/93; 58 FR 49913)

برای زمانی که فرد بین 6 ماه تا 1 سال از امریکا خارج بوده این امر شرط لازم پیوستگی اقامت برای اقدام سیتیزنشیپ را باطل می کند "مگر اینکه" فرد بتواند غیر این را به اداره ی مهاجرت اثبات کند. این امر برقرار است ولو اینکه فرد برای مالیات غیر مقیم اقدام نکرده، هیچ مدرکی دال بر دست برداشتن از اقامت دایم وجود ندارد و همچنان طبق قوانین مهاجرت فرد به عنوان مقیم دایم شناخته می شود. مدارکی که در این خصوص فرد می تواند ارایه دهد برای اثبات عدم شکسته شدن اقامت ممتد در طی دوره ی غیببت (6 ماه تا یک سال) به شرح زیر است

(A) The applicant did not terminate his or her employment in the United States;

فرد کار یا شغل خود را در طی مدت غیبت خاتمه نداده است

(B) The applicant's immediate family remained in the United States;

بستگان نزدیک فرد در امریکا حضور داشته اند

© The applicant retained full access to his or her United States abode; or

فرد دسترسی کامل به خانه ی خود در امریکا داشته است
(مثلا خانه اش را نفروخته)

(D) The applicant did not obtain employment while abroad.

فرد هیچ شغل یا کاری را خارج امریکا (در آن مدت) نگرفته است .

(ii) For period in excess of one (1) year. Unless an applicant applies for benefits in accordance with § 316.5(d), absences from the United States for a continuous period of one (1) year or more during the period for which continuous residence is required under § 316.2(a)(3) and (a)(5) shall disrupt the continuity of the applicant's residence. An applicant described in this paragraph who must satisfy a five-year statutory residence period may file an application for naturalization four years and one day following the date of the applicant's return to the United States to resume permanent residence. An applicant described in this paragraph who must satisfy a three-year statutory residence period may file an application for naturalization two years and one day following the da te of the applicant's return to the United States to resume permanent residence. (Amended 9/24/93; 58 FR 49913)

برای مدت غیبت بیش از یک سال، این مسئیله شرط لازم اقامت ممتد (یکی از شروط لازم سیتیزنی) را باطل می کند. فردی که لازم داشت تا 5 سال اقامت ممتد داشته باشد تا بتواند برای سیتیزن شیب اقدام کند، بعد از غیبت بیش از یک سال ، می تواند پس از 4 سال و یک روز پس از برگشتن به امریکا اقدام به درخواست سیتیزنشیپی بکند. فردی که لازم داشت تا 3 سال اقامت ممتد داشته باشد تا بتواند برای سیتیزن شیب اقدام کند(افرادی که مثلا با یک سیتیزن ازدواج کرده اند)، بعد از غیبت بیش از یک سال ، می تواند پس از 2 سال و یک روز پس از برگشتن به امریکا اقدام به درخواست سیتیزنشیپی بکند.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
پاسخ
تشکر کنندگان: soufia ، shadi79 ، Gole baba
(2015-07-12 ساعت 03:45)soheilbadami نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 11:20)soheilbadami نوشته:  [quote='soufia' pid='635353' dateline='1436559143']

June 2010
July ۲۰۱۳
اگر مسافرت دیگه نداشتید اکتبر یا نومبر میتونین اپلای کنین بازم بسته به تاریخ دقیقتون.کلا 90 روز قبل میتونین درخواست بدین.

** شما 27 ماه بعد از ورود مجددتون در ۲۰۱۳ رو باید حساب کنین
یعنی اگر مسافرتت یکماهه داشته باشیم باز هم اشکال پیدا میشه ? ممنون از اینکه وقت میگزارید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-14 ساعت 06:08)soufia نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 03:45)soheilbadami نوشته:  

June 2010
July ۲۰۱۳

** شما 27 ماه بعد از ورود مجددتون در ۲۰۱۳ رو باید حساب کنین
یعنی اگر مسافرتت یکماهه داشته باشیم باز هم اشکال پیدا میشه ? ممنون از اینکه وقت میگزارید

بله. باید اون 1 ماه رو هم پر کنین یعنی به این 27 ماه اضافه کنین در ضمن در طول اون 3 ماه (که مدارک فرستادید) هم نباید خارج بشید.به هر حال طبق قانون باید 30 ماه اقامتتون پر بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:

June 2010
July ۲۰۱۳

سوفيا عزيز شما از جون ٢٠١٠ تا جولاي ٢٠١٣ دقيقا چه مدت در خاك امريكا بوده ايد ؟ اگه شما در اين مدت مجموعاً ٣ ماه مونده باشيد و بعد از جولاي ٢٠١٣ تا جولاي ٢٠١٥ بقول خودتان مداوم و پيوسته در امريكا مانده باشيد ميتوانيد براي سيتيزني اقدام كنيد حالا اگر در ابن مدت مثلا يكماه از امريكا خارج شده باشيد بطبع يكماه ديگه ميتونيد براي سيتيزني اقدام كنيد !! توضيحات لورد عزيز بسيار جامع و كامله و با مطالعه دقيق براحتي متوجه وضعيتتون ميشيد
EB2
ANKARA
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود به دوستان

من اسمم رو عوض کردم و می‌خوام بلیط برای ایران بخرم. کسی‌ میدونه با کدوم اسمم باید بخرم؟

در زمن اگه بخوام تو سوئد چند روز (موقع برگشتن) بمونم ، چطور؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
من از تاريخ انگشت نگاريم ٣ هفته گذشته كسي از دوستان اطلاع دارن چقد زمان ميبره نامه مصاحبه برام بياد ميخوام برم مسافرت ميترسم بيليط بگيرم باهم تداخل داشته باشه
ممنون از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان