کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
دوست عزیز اولین شرط برای اقدام به سیتیزنشیپ گذشتن 5 سال کامل از تاریخ صدور گرین کارد هست (برای موارد ازدواج با یک سیتیزن این مدت 3 سال کامله).
از سایت یو اس سی ک فرم "n400 " و ضمیمه راهنماش رو دانلود کنین و بخونید کامل متوجه میشید. در همین تاپیک هم بارها توضیح دادن دوستان.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، member ، amjad ، msar ، pari pariaaa
(2015-04-23 ساعت 15:02)رضا2015 نوشته:  سلام
شما باید به مدت 30 ماه در بازه زمانی 5 ساله در داخل خاک باشید و در این مدت هم فاصله خروجتون بیشتر از 6 ماه نباشد!
حالا شما 30 ماه رو به محض ورود پر کنید و کلا خارج نشید می تونید جهت سیتیزن شدن اقدام کنید.

آقا رضا شما این مورد رو که گفتید مطمین هستید چون آقای باوامی که بعد شما جواب دادند گفتند حتما باید 5 سال تموم شه حتی اگر 30 ماه پشت سر هم مانده باشید و هیچ خروجی نداسته باشیو.
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
من سایت uscis رو مطالعه کردم. اطلاعات قبلی من از مهاجر سرا بود.
ظاهرا باید 5 سال طی بشه بعد اقدام کنید حتی اگر 30 ماه پر شده باشد
لینک اطلاعات
http://www.uscis.gov/us-citizenship/citi...mmodations

موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: member ، compresskeytionboard ، msar ، mrhj50
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد سوالات سيتي زن شيب 2015 را اينجا بزاريد يا اگه سايتي هست يا فايلي هست در كل اطلاعاتي در اين مورد اگر فايل صوتي هم داريد بزاريد ممنون ميشم
پاسخ
اينجا كسي نيست ميشه لطفا يكي جواب بده
پاسخ
(2015-04-26 ساعت 07:17)آسمان نوشته:  سلام دوستان
ميشه لطف كنيد سوالات سيتي زن شيب 2015 را اينجا بزاريد يا اگه سايتي هست يا فايلي هست در كل اطلاعاتي در اين مورد اگر فايل صوتي هم داريد بزاريد ممنون ميشم

http://www.uscis.gov/us-citizenship/naturalization-test
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، j1970 ، amjad ، msar
دوستان سلام من به جواب فوری احتیاج دارم. کسی که گرین کارت آمریکا رو داره ولی هنوز سیتیزن نشده باشه و پاسپورت هم که قطعا نداره بخواد به یکی از کشورهای نزدیک ایران برای سفر تفریحی بیاد باید با همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتش بیاد و راحت میتونه بره و برگرده؟ میخواستم یک توضیح کلی دوستان پیشکسوت و مدیران ارایه بدهند. سپاسگزارم و منتظر جوابتون هستم.
پاسخ
(2015-05-01 ساعت 12:30)member نوشته:  دوستان سلام من به جواب فوری احتیاج دارم. کسی که گرین کارت آمریکا رو داره ولی هنوز سیتیزن نشده باشه و پاسپورت هم که قطعا نداره بخواد به یکی از کشورهای نزدیک ایران برای سفر تفریحی بیاد باید با همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتش بیاد و راحت میتونه بره و برگرده؟ میخواستم یک توضیح کلی دوستان پیشکسوت و مدیران ارایه بدهند. سپاسگزارم و منتظر جوابتون هستم.
سلام دوست عزیز
پاسخ همونی هست که خودتون فرمودید.
شما با پاس ایرانی و گرین از آمریکا خارج می شوید. کشوری که قصد سفر دارید اگر از ایرانیها ویزا بخواهد، با شما همان روش را خواهد داشت و در پاس ایرانی ویزا می زند.
اصولا گرین کارد برای ورود به کشورهای دیگر کاربردی ندارد. مگر برای ترانزیت در مثلا محدوده شنگن.
به راحتی می تونید سفر کنید. نگران نباشید.
در ورود به آمریکا از شما می پرسند که این مدتی که نبودید، کدام کشورها رفتید و خوش و بش و لبخند و به سلامت.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-04 ساعت 11:14)hoseyn نوشته:  
(2015-05-01 ساعت 12:30)member نوشته:  دوستان سلام من به جواب فوری احتیاج دارم. کسی که گرین کارت آمریکا رو داره ولی هنوز سیتیزن نشده باشه و پاسپورت هم که قطعا نداره بخواد به یکی از کشورهای نزدیک ایران برای سفر تفریحی بیاد باید با همون پاسپورت ایرانی و گرین کارتش بیاد و راحت میتونه بره و برگرده؟ میخواستم یک توضیح کلی دوستان پیشکسوت و مدیران ارایه بدهند. سپاسگزارم و منتظر جوابتون هستم.
سلام دوست عزیز
شما با پاس ایرانی و گرین از آمریکا خارج می شوید. کشوری که قصد سفر دارید اگر از ایرانیها ویزا بخواهد، با شما همان روش را خواهد داشت و در پاس ایرانی ویزا می زند.
اصولا گرین کارد برای ورود به کشورهای دیگر کاربردی ندارد. مگر برای ترانزیت در مثلا محدوده شنگن.
در ورود به آمریکا از شما می پرسند که این مدتی که نبودید، کدام کشورها رفتید و خوش و بش و لبخند و به سلامت.
این حرف شما اشتباه است. دارندگان گرین کارت در ورود به یکسری از کشورها جزو استثناها محسوب می شوند و اینجوری نیست که کاربردی ندارد.
مثال : دارندگان گرین کارت احتیاجی به اخذ ویزا برای ورود به کشورهایی مثل کانادا و مکزیک ندارند .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-04 ساعت 13:21)marco250 نوشته:  
سلام دوست عزیز
این حرف شما اشتباه است. دارندگان گرین کارت در ورود به یکسری از کشورها جزو استثناها محسوب می شوند و اینجوری نیست که کاربردی ندارد.
مثال : دارندگان گرین کارت احتیاجی به اخذ ویزا برای ورود به کشورهایی مثل کانادا و مکزیک ندارند .
ایشون فرموده بودند، کشورهای نزدیک ایران.
کشورهای آمریکای شمالی که با هم توافق عدم روادید دارند، یک سری نیستند و مشخصا همین سه تا کشور هستند ولی هیچ کشور دیگه ای به شما با گرین کارد اجازه ورود نمی ده.
در سفارتخونه های اروپایی تهران، من دیدم که گرین کارد بعنوان یک مدرک برای محکم کاری ارائه میشه و در گرفتن ویزا موثره.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: member
(2015-05-04 ساعت 13:45)hoseyn نوشته:  
(2015-05-04 ساعت 13:21)marco250 نوشته:  
سلام دوست عزیز
ایشون فرموده بودند، کشورهای نزدیک ایران.
کشورهای آمریکای شمالی که با هم توافق عدم روادید دارند، یک سری نیستند و مشخصا همین سه تا کشور هستند ولی هیچ کشور دیگه ای به شما با گرین کارد اجازه ورود نمی ده.
در سفارتخونه های اروپایی تهران، من دیدم که گرین کارد بعنوان یک مدرک برای محکم کاری ارائه میشه و در گرفتن ویزا موثره.
من فقط جواب خطی که شما مارک کرده بودید رو دادم که عنوان کرده بودید : اصولا گرین کارد برای ورود به کشورهای دیگر کاربردی ندارد.
و مشخصا به همین دو کشور (مکزیک و کانادا) محدود نمی شوند :
لینک
پاسخ
تشکر کنندگان:
از حسن دقت شما ممنونم. ولی چند تا نکته:
1- من جواب سوال اون دوستمون را دادم
2- من چیزی را مارک نکرده بودم. جنابعالی هر دفعه صحبتهای من را مارک می فرمایید.
3- بدون احتیاج به زحمت رفرنس دادن، چند ساله از این کارت محترم استفاده می کنم و از مزایاش باخبرم.
4- اینجا فقط قصد کمک به دیگرانه و نه چیز دیگر
موفق باشیدCool
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان:
ایرانیان دارای گرین کارت و مقیم امریکا بغیر از چند کشوری که دوستان گفتن باید برای گرفتن ویزای کشورهای دیگه در خواست ویزاشون رو به نزدیکترین سفارت محل زندگی به صورت انلاین یا حضوری ارائه بدن و نیز با ارسال پستی پاسپورت و یا حضوری در محل سفارت کشور مورد نظر ویزاشون رو تحویل بگیرن ، چون گرین کارت دارن معمولا ویزا براشون صادر میشه
با گرین کارت از امریکا خارج میشن و با پاس ایرانی دارای ویزا به کشور مورد نظر وارد و بعد خارج میشن، در فرودگاههای امریکا پاس و ویزای درون اون رو میبینن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2015-04-23 ساعت 15:02)رضا2015 نوشته:  سلام
شما باید به مدت 30 ماه در بازه زمانی ۵ ساله در داخل خاک باشید و در این مدت هم فاصله خروجتون بیشتر از ۶ ماه نباشد!
حالا شما 30 ماه رو به محض ورود پر کنید و کلا خارج نشید می تونید جهت سیتیزن شدن اقدام کنید.

سلام

اگر در مدت 6 سال این 30 ماه پر بشه چی؟ و توی این 6 سال بیشتر از 6 ماه هم بیرون نباشیم...

ممنون
شماره کیس: 2013AS15XX
کنسولگری: Yerevan
تعداد افراد منظور در کیس : 1
مصاحبه: JAN W4
کلیرنس: 60 روزه (با فرم 9 سوالی)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ميشه يكى لطف كنه بگه از وقت درخواست يعنى ٣ ماه قبل از پنج سال گرين كارت تا گرفتن پاسپورت چقدر معمولا زمان ميبره با جزييات بگين ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان