کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2015-05-12 ساعت 04:07)Hamed112 نوشته:  سلام دوستان ميشه يكى لطف كنه بگه از وقت درخواست يعنى ٣ ماه قبل از پنج سال گرين كارت تا گرفتن پاسپورت چقدر معمولا زمان ميبره با جزييات بگين ممنون ميشم

https://citizenpath.com/what-happens-aft...alization/
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 04:07)Hamed112 نوشته:  سلام دوستان ميشه يكى لطف كنه بگه از وقت درخواست يعنى ٣ ماه قبل از پنج سال گرين كارت تا گرفتن پاسپورت چقدر معمولا زمان ميبره با جزييات بگين ممنون ميشم

https://egov.uscis.gov/cris/processTimesDisplayInit.do
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamed112
(2015-05-15 ساعت 08:09)kasra نوشته:  

پس بين پنج تا هشت ماه سه ماه هم كه زودتر ميتونيم اقدام كنيم قبل پنج سال گرين كارت.خوبه فكر ميكردم طولانى تر باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-18 ساعت 06:17)Hamed112 نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 08:09)kasra نوشته:  

پس بين پنج تا هشت ماه سه ماه هم كه زودتر ميتونيم اقدام كنيم قبل پنج سال گرين كارت.خوبه فكر ميكردم طولانى تر باشه.
جالب بود منم فکر میکردم طولانی تر از این حرفا باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز يه سوالي داشتم من و خانواده انشاله بزودي با گرين كارت به امريكا ميريم پسر من ١٧ سالشه و طبعاً سربازي نرفته بنظر شما ايا ايشون ميتونن با گرين كارت به ايران سفر كنند ( البته بعد از ١٨ سالگي كه مشمول ميشه ) ؟؟؟ يا اينكه بايد حتماً سيتيزن بشن ؟؟؟. البته من شنيده بودم كه پسرايي كه در خارج زندگي ميكنند ميتوانند حداكثر سالي ٢ بار و هر با حداكثر بمدت ٢ ماه به ايران سفر كنند بدون اينكه بخاطر سربازي مشكلي براشون پيش بياد. ممنون از پاسختون
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان بهترین شیوه اخذ اقامت دائم برای اخذ اقامت آمریکا برای دانشجویی که الان در آمریکا باشه چی‌ است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 03:29)farboodfn@gmail.com نوشته:  دوستان بهترین شیوه اخذ اقامت دائم برای اخذ اقامت آمریکا برای دانشجویی که الان در آمریکا باشه چی‌ است؟
اگر دانشجوی دکترا هستید با تایید ۳ تا از استادهای دانشگاه میتونید برای گرین کارد اقدام کنید جوزیییاتشو نمیدونم اما اگر قصد ازدواج با کسیو ندارید بهترین راه همینه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 00:39)m_vaziran نوشته:  دوستان عزيز يه سوالي داشتم من و خانواده انشاله بزودي با گرين كارت به امريكا ميريم پسر من ١٧ سالشه و طبعاً سربازي نرفته بنظر شما ايا ايشون ميتونن با گرين كارت به ايران سفر كنند ( البته بعد از ١٨ سالگي كه مشمول ميشه ) ؟؟؟ يا اينكه بايد حتماً سيتيزن بشن ؟؟؟. البته من شنيده بودم كه پسرايي كه در خارج زندگي ميكنند ميتوانند حداكثر سالي ٢ بار و هر با حداكثر بمدت ٢ ماه به ايران سفر كنند بدون اينكه بخاطر سربازي مشكلي براشون پيش بياد. ممنون از پاسختون

اگر بعد ۱۸ سالگی سفر کنن باید سربازی برن, بعد از سیتیزن شدن هم تا زمانی که از پاسپورت ایرانی برای وارد شدن به ایران استفاده میکنن باز هم باید سربازی برند با این تفاوت که اگر سیتیزن باشن تا اونجایی که من اطلا دارم میتونند سربازیشونو بخرند
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی هست که بیشتر از ۶ ماه کمتر از ۱ سال خارج از امریکا باشه و بتونه سیتیزن بشه ؟ من ۱ سال پیش برای سیتیزنشیپ apply کردم ولی تو interview به خاطر سفرهای بیشتر از ۶ ماه فرستادن برای post decision. الان بعد ۶ ماه از من مدارک خواستن که ثابت کنم در ان زمان همچنان رزیدنت امریکا بودم . ان موقع من ایران دانشجو بودم و مجبور بودم که برگردم اما اینجا قبض آب و برق, حساب بانکی و حتا تکس هم دارم. از همه مهمتر مادر من که فامیل درجه ۱ حساب میشن هم ساکن امریکا بودند . کسی با شرایط من دیدید که سیتیزن شده باشه ؟ خیلی برای من حیاتیه ممنون میشم اگر کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: shahab2000
سلام دوستان يه سوْال دارم ولي هر جي نكاه كردم تابيك مخصوص سوالمو نديدم، من كرين كارت ٢ ساله دارم و الان وقتشه كه براي كرين كارت ١٠ ساله اقدام كنم ويزام ازدواج بوده، ولي هيج راهنماييي اينجا نديدم براي تمديدش، إز تو سايت ussis ديدم كه يه سري مدارك إثبات بر جا بودن ازدواج رو خواسته بودن و يه فرم ولي شنيدم كه عقد نامه و جيزاي ديكه هم ميخوان كه تو سايت نكفتن و روش وأريز مبلغ رو هم نكفتن اكه كسي تجربشو داره ممنون ميشم اطلاع رسا ني كنيد ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
Yami عزيز ممنون براي راهنماييت نتونستم خصوصي تشكر كنم جون تعداد كامنتام كم بوده اجازه نمي ده فقط هر جي نكاه كردم تجربه تمديد كرين كادتو كه كفته بودّي بيدا نكردم.... ميشه كمكم كنيييي؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
(2015-05-29 ساعت 05:29)ya30 نوشته:  دوستان کسی هست که بیشتر از ۶ ماه کمتر از ۱ سال خارج از آمریکا باشه و بتونه سیتیزن بشه ؟ من ۱ سال پیش برای سیتیزنشیپ apply کردم ولی تو interview به خاطر سفرهای بیشتر از ۶ ماه فرستادن برای post decision. الان بعد ۶ ماه از من مدارک خواستن که ثابت کنم در ان زمان همچنان رزیدنت آمریکا بودم . ان موقع من ایران دانشجو بودم و مجبور بودم که برگردم اما اینجا قبض آب و برق, حساب بانکی و حتا تکس هم دارم. از همه مهمتر مادر من که فامیل درجه ۱ حساب میشن هم ساکن آمریکا بودند . کسی با شرایط من دیدید که سیتیزن شده باشه ؟ خیلی برای من حیاتیه ممنون میشم اگر کمکم کنید

سلام نميدونم چند تا غيبت بالاى ٦ ماه زير يكسال داشتين چون مهمه اما دوست من عين شما ولى فقط يه غيبت ١٠ ماهه داشت چون دانشجو بود و نشان داد و وقتى نبود هم حساب بانكى و گواهينامه و ... اينجا رو داشت و سيتيزن شد خيلى هم سريع بعد ٤ سال و نه ماه اقدام كرد ٤ ماهه همه كاراش انجام شد الان هم برگشته ايران راحت Smile
البته مهمه كه اين غيبت در سالهاى اول گرين كارت باشه كه اصولا تا يك غيبت زير يكسال با دليل منطقى رو چشم پوشى ميكنن البته از شما هم مدرك خواستن كيس شما كه رد نشده حتى اگر خدايى نكرده رد بشه از اخرين غيبتتون كه بالاى ٦ ماه بوده حساب ميكنن
پاسخ
تشکر کنندگان: ya30 ، kasra ، barfi1
سلام دوستان.من 6 سال پیش گرین کارت گرفتم اما تو این 6 سال فقط دو بار (هر سه سال یکبار) اونم هر بار فقط یک ماه تو امریکا حضور داشتم.حالا الان یک ماهه که امریکا هستم و تصمیم دارم که بمونم. سوالم اینه که اگر من 2.5 سال مداوم اینجا حضور داشته باشم میتونم برای سیتیزن شبپی اپلای کنم؟
خواهشا اگر کسی اطلاعات جامع داره پاسخ بده.متاسفانه بعضی از دوستان خیلی احساسی پاسخ میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
تا اونجا که من میدونم اگر ۳۰ ماه از حالا بمونی میتونی ولی در این مدت taxویا حساب بانکی فعال باشه یعنی باید شهروند فعال باشی
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-24 ساعت 06:37)sina454 نوشته:  تا اونجا که من میدونم اگر ۳۰ ماه از حالا بمونی میتونی ولی در این مدت taxویا حساب بانکی فعال باشه یعنی باید شهروند فعال باشی
موفق باشی
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان