موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز يه سوالي داشتم من و خانواده انشاله بزودي با گرين كارت به امريكا ميريم پسر من ١٧ سالشه و طبعاً سربازي نرفته بنظر شما ايا ايشون ميتونن با گرين كارت به ايران سفر كنند ( البته بعد از ١٨ سالگي كه مشمول ميشه ) ؟؟؟ يا اينكه بايد حتماً سيتيزن بشن ؟؟؟. البته من شنيده بودم كه پسرايي كه در خارج زندگي ميكنند ميتوانند حداكثر سالي ٢ بار و هر با حداكثر بمدت ٢ ماه به ايران سفر كنند بدون اينكه بخاطر سربازي مشكلي براشون پيش بياد. ممنون از پاسختون
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016
two line : 7 Dec 2016
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بهترین شیوه اخذ اقامت دائم برای اخذ اقامت آمریکا برای دانشجویی که الان در آمریکا باشه چی است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هست که بیشتر از ۶ ماه کمتر از ۱ سال خارج از امریکا باشه و بتونه سیتیزن بشه ؟ من ۱ سال پیش برای سیتیزنشیپ apply کردم ولی تو interview به خاطر سفرهای بیشتر از ۶ ماه فرستادن برای post decision. الان بعد ۶ ماه از من مدارک خواستن که ثابت کنم در ان زمان همچنان رزیدنت امریکا بودم . ان موقع من ایران دانشجو بودم و مجبور بودم که برگردم اما اینجا قبض آب و برق, حساب بانکی و حتا تکس هم دارم. از همه مهمتر مادر من که فامیل درجه ۱ حساب میشن هم ساکن امریکا بودند . کسی با شرایط من دیدید که سیتیزن شده باشه ؟ خیلی برای من حیاتیه ممنون میشم اگر کمکم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه سوْال دارم ولي هر جي نكاه كردم تابيك مخصوص سوالمو نديدم، من كرين كارت ٢ ساله دارم و الان وقتشه كه براي كرين كارت ١٠ ساله اقدام كنم ويزام ازدواج بوده، ولي هيج راهنماييي اينجا نديدم براي تمديدش، إز تو سايت ussis ديدم كه يه سري مدارك إثبات بر جا بودن ازدواج رو خواسته بودن و يه فرم ولي شنيدم كه عقد نامه و جيزاي ديكه هم ميخوان كه تو سايت نكفتن و روش وأريز مبلغ رو هم نكفتن اكه كسي تجربشو داره ممنون ميشم اطلاع رسا ني كنيد ....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Yami عزيز ممنون براي راهنماييت نتونستم خصوصي تشكر كنم جون تعداد كامنتام كم بوده اجازه نمي ده فقط هر جي نكاه كردم تجربه تمديد كرين كادتو كه كفته بودّي بيدا نكردم.... ميشه كمكم كنيييي؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من 6 سال پیش گرین کارت گرفتم اما تو این 6 سال فقط دو بار (هر سه سال یکبار) اونم هر بار فقط یک ماه تو امریکا حضور داشتم.حالا الان یک ماهه که امریکا هستم و تصمیم دارم که بمونم. سوالم اینه که اگر من 2.5 سال مداوم اینجا حضور داشته باشم میتونم برای سیتیزن شبپی اپلای کنم؟
خواهشا اگر کسی اطلاعات جامع داره پاسخ بده.متاسفانه بعضی از دوستان خیلی احساسی پاسخ میدن.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
تا اونجا که من میدونم اگر ۳۰ ماه از حالا بمونی میتونی ولی در این مدت taxویا حساب بانکی فعال باشه یعنی باید شهروند فعال باشی
موفق باشی