موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوباره بروز میکنم که در جریان پروسه آنلاین باشین و یه حد و حدودی دستتون بیاد (هر چند زیاد قابل اتکا نیست و ممکنه به عوامل دیگه ای هم بستگی داشته باشه)
روز 6 ژانویه یه ایمیل گرفتم که وضعیت تغییر کرده و بعد از مراجعه به اکانت دیدم که قرار ملاقات برای بیومتریک گذاشتن که چیز خاصی هم نمیخواد و فقط گرین کارت، نامه وقت و یه کارت شناسایی دیگه مثل گواهینامه باید ببرم.
نکته: داخل اکانت میگفت که اگه نامه هنوز ضمیمه اکانت نشده بعدا چک کنین که من دو روز بعد چک کردم که دیدم نامه وقت بیومتریک هم ضمیمه شده و باید 22 ژانویه ساعت دو به آدرسی که دادن برم.
یعنی تقویمی، از یه هفته کمتر شد که وضعیت رو تغییر دادن.
پ.ن: توضیحات زیادی که میدم واس خاطر اینه که اگه کسی تو این مراحل استرسی داره، زیاد فکرشو نکنه. ممکنه بالا پایین داشته باشه ولی کارش میره جلو.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی کسی اطلاع داره که در کجای فرم باید موضوع رفتن به سربازی را بنویسیم؟ ایا پاسخ yes به سوال 15پارت 12 کافی است. نیاز به توضیح بیشتر ندارد؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من بصورت کاغذی اقدام نکردم....
ممنون از پاسختون دوست گرامی : 1 - آیا اول در فرم قسمتی که میپرسه در Military unit بوده اید را زدید yes بعد در صفحه ضمیمه توضیح دادید؟
2 - در پر کردن انلاین موقع رسیدن به این قسمت چی نوشتید؟ 3 ایا بنظرتون من هم انلاین انجام بدهم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما عزیزان
سوالی که دارم را قبلا در اینجا مطرح شده بود ( تقریبا ۲ هفته قبل) ولی امروز من هم با همان مشگل روبرو شدم ولی جوابی برای ان پیدا نکردم.
ساکن و سیتیزن هستم و برای مهاجرت والدینم اقدام کردم. والدینم در ماه مارچ سال گذشته مصاحبه شدند. ویزای مادرم بلافاصله صادر شد و الان پیش ما هستند.
پدرم ap خورد. حالا از سفارت ارمنستان نامه امده که ویزای ایشون reject شده مگر انگه بتونم waiver کنم. در ضمن گفتن حتی با متقاعد شدن سفارت پروسه طولانی خواهد بود.
ایا برای این مورد وکیل را پیشنهاد میکنید؟
ایا کسی مدارکی فرستاده که سفارت را متقاعد کرده باشد؟ چند وقت بعد ویزا صادر شده؟
ممنون از راهنمایی های شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسي از دوستان مي دونه چرا تاريخ اينترويوها اينقدر طولاني شده
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
آیا کار نکردن تو آمریکا در مدت زمان اقامت با گرین کارت ، تو گرفتن سیتیزنی تاثیر منفی می گذارد ؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید