سیتیزن شیپ
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
|
موضوعها: 0
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
2018-01-14 ساعت 01:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-01-14 ساعت 01:39 توسط shahin61.)
(2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید شما بعداز 7/7/2013 باید 4 سال و بکروز بگذره ( و نه 5 سال )جهت اقدام مجدد که قاعدتآ الان بیشتر از اینمدت گذشته و راحت میتونید اقدام کنید(اگر از آن تاریخ ببعد دیگر 6 ماه و با بیشتر در خارج از کشور نمانده باشید.)
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485
لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.
قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
(2018-01-12 ساعت 22:45)marco250 نوشته: آیا کار نکردن تو آمریکا در مدت زمان اقامت با گرین کارت ، تو گرفتن سیتیزنی تاثیر منفی می گذارد ؟ خیر قربان.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-14 ساعت 01:38)shahin61 نوشته: (2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید شما بعداز 7/7/2013 باید 4 سال و بکروز بگذره ( و نه 5 سال )جهت اقدام مجدد که قاعدتآ الان بیشتر از اینمدت گذشته و راحت میتونید اقدام کنید(اگر از آن تاریخ ببعد دیگر 6 ماه و با بیشتر در خارج از کشور نمانده باشید.)
این ۴ سال و یکروز کجا هست من پیدا نکردم تو وبسایت. لطفا اگر میتونید واسم متنش رو بزارید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-13 ساعت 23:21)afshin4749 نوشته: (2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید
برای حاشیه اطمینان ، شما یک چند ماهی را تحمل بفرمایید تا این پنج سال صاف و خالص بشود و شما بتوانید با خیال راحت اقدام کنید. این احتمال وجود خواهد داشت که دوباره مشکل گذشته برای شما تکرار شود !! یازده ماه زمان بسیار زیادیست. یک راه دیگر هم دارید و آنکه نظر یک وکیل مهاجرت را که عمدتا این نوع خدمات و مشاوره ها رایگان ارائه میدهند را جویا شوید. من نمیدانم شما کدام ایالت در حال حاضر زندگی میکنید. اگر در کالیفرنیا هستید ، این وکلا که اکثرا هم ایرانی هستند را میتوانید به پیدا کنید. متاسفانه کالیفرنیا نیستیم دفعه قبل با وکیل ایرانی مشاوره تلفنی کردیم که گفتن میتونید اقدام کنید و مسئله ای نیست. که البته مسئله ای بود
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
2018-01-14 ساعت 04:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-01-14 ساعت 04:26 توسط shahin61.)
(2018-01-14 ساعت 03:37)soufia نوشته: (2018-01-14 ساعت 01:38)shahin61 نوشته: (2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید شما بعداز 7/7/2013 باید 4 سال و بکروز بگذره ( و نه 5 سال )جهت اقدام مجدد که قاعدتآ الان بیشتر از اینمدت گذشته و راحت میتونید اقدام کنید(اگر از آن تاریخ ببعد دیگر 6 ماه و با بیشتر در خارج از کشور نمانده باشید.)
این ۴ سال و یکروز کجا هست من پیدا نکردم تو وبسایت. لطفا اگر میتونید واسم متنش رو بزارید فرم M-476 (راهنمای سیتیزن شیپ - احتساب 365 روز از زمان قبل برای تقاضای یعدی که یا 4 سال زمان انتظار جدید در اصل همان 5 سال میشود )..صفحه26
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
(2018-01-14 ساعت 03:39)soufia نوشته: (2018-01-13 ساعت 23:21)afshin4749 نوشته: (2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید
برای حاشیه اطمینان ، شما یک چند ماهی را تحمل بفرمایید تا این پنج سال صاف و خالص بشود و شما بتوانید با خیال راحت اقدام کنید. این احتمال وجود خواهد داشت که دوباره مشکل گذشته برای شما تکرار شود !! یازده ماه زمان بسیار زیادیست. یک راه دیگر هم دارید و آنکه نظر یک وکیل مهاجرت را که عمدتا این نوع خدمات و مشاوره ها رایگان ارائه میدهند را جویا شوید. من نمیدانم شما کدام ایالت در حال حاضر زندگی میکنید. اگر در کالیفرنیا هستید ، این وکلا که اکثرا هم ایرانی هستند را میتوانید به پیدا کنید. متاسفانه کالیفرنیا نیستیم دفعه قبل با وکیل ایرانی مشاوره تلفنی کردیم که گفتن میتونید اقدام کنید و مسئله ای نیست. که البته مسئله ای بود وکیلی که بشما مشاوره داده منوجه کیس شما شاید نشده یا اشتباه فهمیده یا وکیل نبوده..کلآ وقتی 180 روز به بالا در خارج بسر برده اید دچار مشگل میشوید و باید تا یعداز آن غیبت طولانی 4 سال صبر کنید ..مگر اینکه دلایل کاملآ قانع کننده ای میتوانستید ارایه دهید که ظاهرآ نشده..
اگر راهنمای سیتیزن شیپی را بدقت مطالعه میفرمودید کلآ نیازی به مشاوره نداشتید چه رسد به وکیل.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-14 ساعت 01:38)shahin61 نوشته: (2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید شما بعداز 7/7/2013 باید 4 سال و بکروز بگذره ( و نه 5 سال )جهت اقدام مجدد که قاعدتآ الان بیشتر از اینمدت گذشته و راحت میتونید اقدام کنید(اگر از آن تاریخ ببعد دیگر 6 ماه و با بیشتر در خارج از کشور نمانده باشید.) ببخشيد مدت زماني را كه منتظر زمان اينترويو وجواب ان بوديد جزء زمان چهار سال و يك روزتان محاسبه ميكنند
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
2018-01-14 ساعت 07:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-01-15 ساعت 12:42 توسط shahin61.)
(2018-01-14 ساعت 06:52)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 01:38)shahin61 نوشته: (2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته: من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم. ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم. ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم. همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه. یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم. لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید شما بعداز 7/7/2013 باید 4 سال و بکروز بگذره ( و نه 5 سال )جهت اقدام مجدد که قاعدتآ الان بیشتر از اینمدت گذشته و راحت میتونید اقدام کنید(اگر از آن تاریخ ببعد دیگر 6 ماه و با بیشتر در خارج از کشور نمانده باشید.) ببخشيد مدت زماني را كه منتظر زمان اينترويو وجواب ان بوديد جزء زمان چهار سال و يك روزتان محاسبه ميكنند شما فقط ار تاریخ آحرین ورود بعداز غیبت طولانی حساب کنید تا 4 سال و یکروز بعدش..فراموش نکنید که در اینمدت هم نباید 180 روز و ییالا درخارج بسر برید..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-14 ساعت 07:04)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 06:52)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 01:38)shahin61 نوشته: شما بعداز 7/7/2013 باید 4 سال و بکروز بگذره ( و نه 5 سال )جهت اقدام مجدد که قاعدتآ الان بیشتر از اینمدت گذشته و راحت میتونید اقدام کنید(اگر از آن تاریخ ببعد دیگر 6 ماه و با بیشتر در خارج از کشور نمانده باشید.) ببخشيد مدت زماني را كه منتظر زمان اينترويو وجواب ان بوديد جزء زمان چهار سال و يك روزتان محاسبه ميكنند شما فقط ار تاریخ آحرین ورود بدون غیبت زیاد حساب کنید تا 4 سال و یکروز بعدش..فراموش نکنید که در اینمدت هم نباید 180 روز و ییالا درخارج بسر برید..
ببخشيد غيبت من طولاني نبوده فقط ٢٧ روز بيشتر از شش ماه بوده نميدونم قبول كنند يا نه
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
(2018-01-14 ساعت 07:29)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 07:04)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 06:52)Sara120 نوشته: ببخشيد مدت زماني را كه منتظر زمان اينترويو وجواب ان بوديد جزء زمان چهار سال و يك روزتان محاسبه ميكنند شما فقط ار تاریخ آحرین ورود بدون غیبت زیاد حساب کنید تا 4 سال و یکروز بعدش..فراموش نکنید که در اینمدت هم نباید 180 روز و ییالا درخارج بسر برید..
ببخشيد غيبت من طولاني نبوده فقط ٢٧ روز بيشتر از شش ماه بوده نميدونم قبول كنند يا نه اگر فقط همین یکبار در طی 5 سال بوده ممکنست با یک گواهی پزشگی ساده بپذیرند(احتیاطآ البته )..
اگر مالکیتی در اینجا دارید حتمآ میپذیرند..حساب بانکی فعال بیمه برگه مالیاتی...کلآ هرچیزی که ثابت کند شما قصد اقامت دایم داشته اید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-14 ساعت 07:47)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 07:29)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 07:04)shahin61 نوشته: شما فقط ار تاریخ آحرین ورود بدون غیبت زیاد حساب کنید تا 4 سال و یکروز بعدش..فراموش نکنید که در اینمدت هم نباید 180 روز و ییالا درخارج بسر برید..
ببخشيد غيبت من طولاني نبوده فقط ٢٧ روز بيشتر از شش ماه بوده نميدونم قبول كنند يا نه اگر فقط همین یکبار در طی 5 سال بوده ممکنست با یک گواهی پزشگی ساده بپذیرند(احتیاطآ البته )..
اگر مالکیتی در اینجا دارید حتمآ میپذیرند..حساب بانکی فعال بیمه برگه مالیاتی...کلآ هرچیزی که ثابت کند شما قصد اقامت دایم داشته اید. اپارتمان داريم كه سال ٢٠٠٧ خريديم ولي به نام شوهرم است ايا شامل من هم ممكنه بشه؟
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
(2018-01-14 ساعت 08:13)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 07:47)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 07:29)Sara120 نوشته: ببخشيد غيبت من طولاني نبوده فقط ٢٧ روز بيشتر از شش ماه بوده نميدونم قبول كنند يا نه اگر فقط همین یکبار در طی 5 سال بوده ممکنست با یک گواهی پزشگی ساده بپذیرند(احتیاطآ البته )..
اگر مالکیتی در اینجا دارید حتمآ میپذیرند..حساب بانکی فعال بیمه برگه مالیاتی...کلآ هرچیزی که ثابت کند شما قصد اقامت دایم داشته اید. اپارتمان داريم كه سال ٢٠٠٧ خريديم ولي به نام شوهرم است ايا شامل من هم ممكنه بشه؟ بله وحتمآ مدارک لازم را برای ثبت نام و انشالا مصاحبه با خود داشته باشید..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-14 ساعت 08:17)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 08:13)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 07:47)shahin61 نوشته: اگر فقط همین یکبار در طی 5 سال بوده ممکنست با یک گواهی پزشگی ساده بپذیرند(احتیاطآ البته )..
اگر مالکیتی در اینجا دارید حتمآ میپذیرند..حساب بانکی فعال بیمه برگه مالیاتی...کلآ هرچیزی که ثابت کند شما قصد اقامت دایم داشته اید. اپارتمان داريم كه سال ٢٠٠٧ خريديم ولي به نام شوهرم است ايا شامل من هم ممكنه بشه؟ بله وحتمآ مدارک لازم را برای ثبت نام و انشالا مصاحبه با خود داشته باشید..
ببخشيد اپارتمان به نام من نيست به نام شوهرم است وافعا از من مي پذيرند؟در ضمن من ثبت نام مردم منتظر اينتر ويو هستم
رتبه:
32
4 تشکر در 3 ارسال
2018-01-14 ساعت 08:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-01-14 ساعت 08:36 توسط shahin61.)
(2018-01-14 ساعت 08:23)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 08:17)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 08:13)Sara120 نوشته: اپارتمان داريم كه سال ٢٠٠٧ خريديم ولي به نام شوهرم است ايا شامل من هم ممكنه بشه؟ بله وحتمآ مدارک لازم را برای ثبت نام و انشالا مصاحبه با خود داشته باشید..
ببخشيد اپارتمان به نام من نيست به نام شوهرم است وافعا از من مي پذيرند؟در ضمن من ثبت نام مردم منتظر اينتر ويو هستم متوجه شدم دوست گرام ...عرض کردم تمامی مدارک اعم از ازدواج و هر حساب مشترک و هرچه که در مورد اقامت دارید با خود داشته یاشید..
انگشت نگاری هم حتمآ انجام شذه که منتظر مصاحبه هستید..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2018-01-14 ساعت 08:34)shahin61 نوشته: (2018-01-14 ساعت 08:23)Sara120 نوشته: (2018-01-14 ساعت 08:17)shahin61 نوشته: بله وحتمآ مدارک لازم را برای ثبت نام و انشالا مصاحبه با خود داشته باشید..
ببخشيد اپارتمان به نام من نيست به نام شوهرم است وافعا از من مي پذيرند؟در ضمن من ثبت نام مردم منتظر اينتر ويو هستم متوجه شدم دوست گرام ...عرض کردم تمامی مدارک اعم از ازدواج و هر حساب مشترک و هرچه که در مورد اقامت دارید با خود داشته یاشید..
انگشت نگاری هم حتمآ انجام شذه که منتظر مصاحبه هستید..
بلي انگشت نگاري رفتم شش ماه است منتظرم در ضمن حساب مشترك ندارم
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان