کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2018-01-14 ساعت 08:50)Sara120 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 08:34)shahin61 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 08:23)Sara120 نوشته:  ببخشيد اپارتمان به نام من نيست به نام شوهرم است وافعا از من مي پذيرند؟در ضمن من ثبت نام مردم منتظر اينتر ويو هستم
متوجه شدم دوست گرام ...عرض کردم تمامی مدارک اعم از ازدواج و هر حساب مشترک و هرچه که در مورد اقامت دارید با خود  داشته یاشید..
انگشت نگاری هم حتمآ انجام شذه که منتظر مصاحبه هستید..

بلي انگشت نگاري رفتم شش ماه است منتظرم در ضمن حساب مشترك ندارم
هنوز دیر نشده..میتوانید حساب مشترک باز کنید و برای مصاحبه داشته باشید..کمی وقت مصاحبه ها زیاد شده بخاطر ازدیاد تقاضا..نگران نباشید.
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، ramin_red
(2018-01-14 ساعت 09:10)shahin61 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 08:34)shahin61 نوشته:  متوجه شدم دوست گرام ...عرض کردم تمامی مدارک اعم از ازدواج و هر حساب مشترک و هرچه که در مورد اقامت دارید با خود  داشته یاشید..

هنوز دیر نشده..میتوانید حساب مشترک باز کنید و برای مصاحبه داشته باشید..کمی وقت مصاحبه ها زیاد شده بخاطر ازدیاد تقاضا..نگران نباشید.

خودم حساب بانكي دارم با شوهرم مشترك ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، farrokh33 ، ramin_red
(2018-01-14 ساعت 09:20)Sara120 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 08:50)Sara120 نوشته:  بلي انگشت نگاري رفتم شش ماه است منتظرم در ضمن حساب مشترك ندارم

خودم حساب بانكي دارم با شوهرم مشترك ندارم
با توجه به همان قضیه اپارتمان فکر کنم بد نباشه حساب مشترکی هم داشته باشید..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: Sara120 ، farrokh33 ، ramin_red
آقا چرا انقدر موضوع را پیچیده میکنید!!!؟؟ بهترین اشل برای این موضوع محاسبه مدت اقامت از زمان آخرین ورود به مدت 5 سال والسلام و نامه تمام !! فرض بفرمایید من در سال 2012 وارد این کشور شده ام و به فاصله ی چند هفته اینجا را ترک کرده و در ماه جولای 2013 به آمریکا برگشته ام. باید از این مبدا شروع به شمارش کنم تا زمانی که به عدد 5 سال برسم. 90 روز هم قبل از سر رسید 5 سال فرصت دارم که اقدام برای ارسال مدارک کنم. این که دیگر انقدر بالا و پایین و پیچ و خم ندارد که بخواهیم ملت را از سیتیزنی بیزار کنیم. جولای 2018 با احتساب این قضایا 5 سال پر میشود هر چند من 2012 آمده باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، j1970 ، ramin_red
(2018-01-14 ساعت 09:59)afshin4749 نوشته:  آقا چرا انقدر موضوع را پیچیده میکنید!!!؟؟ بهترین اشل برای این موضوع محاسبه مدت اقامت از زمان آخرین ورود به مدت 5 سال والسلام و نامه تمام !! فرض بفرمایید من در سال 2012 وارد این کشور شده ام و به فاصله ی چند هفته اینجا را ترک کرده و در ماه جولای 2013 به آمریکا برگشته ام. باید از این مبدا شروع به شمارش کنم تا زمانی که به عدد 5 سال برسم. 90 روز هم قبل از سر رسید 5 سال فرصت دارم که اقدام برای ارسال مدارک کنم. این که دیگر انقدر بالا و پایین و پیچ و خم ندارد که بخواهیم ملت را از سیتیزنی بیزار کنیم. جولای 2018 با احتساب این قضایا 5 سال پر میشود هر چند من 2012 آمده باشم.

فکر کنم شما با توجه به تعریف سایت DHS در مورد مثالی که زدید اشتباه می کنید.
طبق مثالی که در لینکی که گذاشتم زده شده ، تاریخ شروع ۵ سال از زمان اولین ورودتان که  Permanent Resident محسوب می شوید، محاسبه می شود.
در ضمن از این لینک Calculator برای محاسبه زمان ارسال مدارک استفاده کنید.
پاسخ
(2018-01-14 ساعت 22:57)marco250 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 09:59)afshin4749 نوشته:  آقا چرا انقدر موضوع را پیچیده میکنید!!!؟؟ بهترین اشل برای این موضوع محاسبه مدت اقامت از زمان آخرین ورود به مدت 5 سال والسلام و نامه تمام !! فرض بفرمایید من در سال 2012 وارد این کشور شده ام و به فاصله ی چند هفته اینجا را ترک کرده و در ماه جولای 2013 به آمریکا برگشته ام. باید از این مبدا شروع به شمارش کنم تا زمانی که به عدد 5 سال برسم. 90 روز هم قبل از سر رسید 5 سال فرصت دارم که اقدام برای ارسال مدارک کنم. این که دیگر انقدر بالا و پایین و پیچ و خم ندارد که بخواهیم ملت را از سیتیزنی بیزار کنیم. جولای 2018 با احتساب این قضایا 5 سال پر میشود هر چند من 2012 آمده باشم.

طبق مثالی که در لینکی که گذاشتم زده شده ، تاریخ شروع ۵ سال از زمان اولین ورودتان که  Permanent Resident محسوب می شوید، محاسبه می شود.

خب اینکه کاملا واضح و مشخص است !! نیازی به توضیح نیست چون من خودم سیتیزن هستم !! برای آن دسته از دوستانی که تازه پا در راه سیتیزن شدن گذاشته اند من سعی میکنم که کمکی کرده باشم. این موضوع اخیر در مورد این شخص قدری متفاوت است چرا که ایشان یکبار ریجکت شده اند و نیاز دارند که مجموع تمام زمانهای حاضر در خاک آمریکا را جمع زده و به عدد 5 سال برسند. مشکل اینجاست که این عدم حضور طولانی کمی دردسر ساز شده !! پس ایشان باید برای خودشان محاسبات را از زمانی شروع کنند که این خلاء نبود را دقیقا به عقب بکشانند تا حدی که دیگر در این فاصله خالص 5 ساله ی ایشان نباشد. مشکل توضیحاتی ست که باید به آفیسر بدهند و اگر از این گپ خارج شوند ، دیگر نیازی به توضح گذشته ندارند!! منظور من این بوده ، نه اینکه بخوام در محاسبات دستی ببرم !! خود من تا زمانی که سیتیزن شدم از خاک آمریکا خارج نشدم و هیچ دردسری هم در این خصوص نداشتم. اما همسرم به دفعات خارج شدند ، اما خروج ایشان بیش از سه ماه نبوده و هر دو با هم سیتیزن شدیم. موضوع ایشان کمی فراتر از یک خروج عادی و معمولی ست. دقیقا 5 سال مورد اشاره از زمانی شروع میشود که شما وارد خاک آمریکا شده اید. اما در این مورد استثنا من تصور میکنم که بهتر است قدری از آخرین ورود خودشان فاصله بگیرند که این حاشیه ی امنیتی را با توجه به رد پرونده ی گذشته ی ایشان بیشتر میکند.
پاسخ
(2018-01-15 ساعت 00:04)afshin4749 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 22:57)marco250 نوشته:  

خب اینکه کاملا واضح و مشخص است !! نیازی به توضیح نیست چون من خودم سیتیزن هستم !! برای آن دسته از دوستانی که تازه پا در راه سیتیزن شدن گذاشته اند من سعی میکنم که کمکی کرده باشم. این موضوع اخیر در مورد این شخص قدری متفاوت است چرا که ایشان یکبار ریجکت شده اند و نیاز دارند که مجموع تمام زمانهای حاضر در خاک آمریکا را جمع زده و به عدد 5 سال برسند. مشکل اینجاست که این عدم حضور طولانی کمی دردسر ساز شده !! پس ایشان باید برای خودشان محاسبات را از زمانی شروع کنند که این خلاء نبود را دقیقا به عقب بکشانند تا حدی که دیگر در این فاصله خالص 5 ساله ی ایشان نباشد. مشکل توضیحاتی ست که باید به آفیسر بدهند و اگر از این گپ خارج شوند ، دیگر نیازی به توضح گذشته ندارند!! منظور من این بوده ، نه اینکه بخوام در محاسبات دستی ببرم !! خود من تا زمانی که سیتیزن شدم از خاک آمریکا خارج نشدم و هیچ دردسری هم در این خصوص نداشتم. اما همسرم به دفعات خارج شدند ، اما خروج ایشان بیش از سه ماه نبوده و هر دو با هم سیتیزن شدیم. موضوع ایشان کمی فراتر از یک خروج عادی و معمولی ست. دقیقا 5 سال مورد اشاره از زمانی شروع میشود که شما وارد خاک آمریکا شده اید. اما در این مورد استثنا من تصور میکنم که بهتر است قدری از آخرین ورود خودشان فاصله بگیرند که این حاشیه ی امنیتی را با توجه به رد پرونده ی گذشته ی ایشان بیشتر میکند.
فرمایشات شما کاملآ صحیح است برای کسیکه مقررات در خارج  ماندن را رعایت کرده باشد در غیر اینصورت باید بعداز آخرین خروج ناموجه بمدت 4 سال و یکروز برای اقدام صبر کنند..چرا 4 سال ؟ چون بوضوح ذکر شده که 365 روز از گذشته  قابل محاسبه هست و در اصل  بنوعی با 4 سال انتظار جدید و محاسبه یکسال از قبل میشود همان 5 سال..
کجای این توضیحات گیج کننده بوده ؟  نمبدانم....
اتفاقا اگر بدرستی محاسبه نکنید و یا مشاوره اشتباه بگیرید دچار همان دردسری میشوید که دوستمان شدند...اگرچه بنظرم دوستمان از 7/7/2017 میتوانستند اقدام کنند و در حقیقت   بیش از 6 ماه از زمان گدشته را از دست داده اند.. چون حتی چند ماه بیشتر از 4 سال از آن ورودشان در 7/7/2013  گذشته است ..
تنها تفاوت مدت انتظار جدبد با 5 سال معمول در اینستکه باید 4 سال و یکروز حتمآ بگذرد و نمیتوان 90 روز قبلش اقدام کرد..

پاسخ
(2018-01-14 ساعت 08:34)shahin61 نوشته:  متوجه شدم دوست گرام ...عرض کردم تمامی مدارک اعم از ازدواج و هر حساب مشترک و هرچه که در مورد اقامت دارید با خود  داشته یاشید..

ببخشید من می خواستم بدونم از زمان انگشت نگاری تا مصاحبه چقدر زمان میبره؟
من از زمان انگشت نگاریم یک ماه و نیم گذشته ولی هنوز اطلاعی در مورد زمان مصاحبه ندادند، می خوام بدونم چه مدت باید منتظر بمونم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ramin_red
(2018-01-14 ساعت 03:39)soufia نوشته:  
(2018-01-13 ساعت 23:21)afshin4749 نوشته:  
(2018-01-13 ساعت 21:40)soufia نوشته:  من یک سوال عجیب غریب واسم پیش اومده. تو اپلیکیشن سیتیزن شدن سفرهایی که ۵ سال گذشته داشتیم رو باید بنویسیم.  ما ۲۰۱۰ گرین کارت گرفتیم و رفت و آمد هر ۶ ماه تا۲۰۱۲ داشتیم.  ۲۰۱۲ رفتیم ایران و ۱۱ ماه بعد برگشتیم و موندیم.  همین سفر ۱۱ ماهه پارسال باعث رد شدن ما شد. الان که میخوام دوباره فرم پر کنم برگشت این سفر منحوس میفته تو ۵ سال. موندیم چطوری بنویسم اگر دوباره بیارم تو لیست مسافرت ها که باز مشکل سازه.  یعنی ۸/۸/۲۰۱۲ رفتیم و ۷/۷/۲۰۱۳ برگشتیم.  لطفا اگر کسی نظری داره ممنون میشم بفرمایید

برای حاشیه اطمینان ، شما یک چند ماهی را تحمل بفرمایید تا این پنج سال صاف و خالص بشود و شما بتوانید با خیال راحت اقدام کنید. این احتمال وجود خواهد داشت که دوباره مشکل گذشته برای شما تکرار شود !! یازده ماه زمان بسیار زیادیست. یک راه دیگر هم دارید و آنکه نظر یک وکیل مهاجرت را که عمدتا این نوع خدمات و مشاوره ها رایگان ارائه میدهند را جویا شوید. من نمیدانم شما کدام ایالت در حال حاضر زندگی میکنید. اگر در کالیفرنیا هستید ، این وکلا که اکثرا هم ایرانی هستند را میتوانید به پیدا کنید.
متاسفانه کالیفرنیا نیستیم دفعه قبل با وکیل ایرانی مشاوره تلفنی کردیم که گفتن میتونید اقدام کنید و مسئله ای نیست. که البته مسئله ای بود

با سلام
به نظر من حتما مشاوره حضوری بروید .مشاوره تلفنی هیچ مسوولیتی برای وکیل ایجاد نمی کند.یک جلسه مشاوره حضوری حدودا 100 دلار است و ارزش این را دارد که مجددا 725 دلار و حداقل 9 ماه از وقتتان به هدر نرود .
پاسخ
(2018-01-15 ساعت 00:48)shahin61 نوشته:  
(2018-01-15 ساعت 00:04)afshin4749 نوشته:  
(2018-01-14 ساعت 22:57)marco250 نوشته:  فکر کنم شما با توجه به تعریف سایت DHS در مورد مثالی که زدید اشتباه می کنید.

فرمایشات شما کاملآ صحیح است برای کسیکه مقررات در خارج  ماندن را رعایت کرده باشد در غیر اینصورت باید بعداز آخرین خروج ناموجه بمدت 4 سال و یکروز برای اقدام صبر کنند..چرا 4 سال ؟ چون بوضوح ذکر شده که 365 روز از گذشته  قابل محاسبه هست و در اصل  بنوعی با 4 سال انتظار جدید و محاسبه یکسال از قبل میشود همان 5 سال..
اتفاقا اگر بدرستی محاسبه نکنید و یا مشاوره اشتباه بگیرید دچار همان دردسری میشوید که دوستمان شدند...اگرچه بنظرم دوستمان از 7/7/2017 میتوانستند اقدام کنند و در حقیقت   بیش از 6 ماه از زمان گدشته را از دست داده اند.. چون حتی  چند ماه بیشتر از 4 سال از آن ورودشان در 7/7/2013  گذشته است ..
تنها تفاوت مدت انتظار جدبد با 5 سال معمول در اینستکه باید 4 سال و یکروز حتمآ بگذرد و نمیتوان 90 روز قبلش اقدام کرد..
یا خود حضرت جرجیس به داد من برس !! Sad Sad Sad Sad Sad Sad
دوست عزیز اگر منظور شما با من است ، من به دفعات توضیح داده ام که من سیتیزن هستم !!! چرا همش تذکر میدهید که اگر رعایت نکنم به دردسر میافتم ؟؟!!!فکر کنم دوستان بنده را بطور کل بجای آن دوست مشکل دارمان اشتباه گرفته اند !!! والا ما آردها را بیخته ایم و الکها را آویخته !! من نمیفهمم که چرا پستها به ترتیب دنبال نمیشوند !!؟؟؟ Cool Cool Cool
پاسخ
(2018-01-15 ساعت 13:29)afshin4749 نوشته:  
(2018-01-15 ساعت 00:48)shahin61 نوشته:  فرمایشات شما کاملآ صحیح است برای کسیکه مقررات در خارج  ماندن را رعایت کرده باشد در غیر اینصورت باید بعداز آخرین خروج ناموجه بمدت 4 سال و یکروز برای اقدام صبر کنند..چرا 4 سال ؟ چون بوضوح ذکر شده که 365 روز از گذشته  قابل محاسبه هست و در اصل  بنوعی با 4 سال انتظار جدید و محاسبه یکسال از قبل میشود همان 5 سال..
اتفاقا اگر بدرستی محاسبه نکنید و یا مشاوره اشتباه بگیرید دچار همان دردسری میشوید که دوستمان شدند...اگرچه بنظرم دوستمان از 7/7/2017 میتوانستند اقدام کنند و در حقیقت   بیش از 6 ماه از زمان گدشته را از دست داده اند.. چون حتی  چند ماه بیشتر از 4 سال از آن ورودشان در 7/7/2013  گذشته است ..
یا خود حضرت جرجیس به داد من برس !! Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
دوست عزیز اگر منظور شما با من است ، من به دفعات توضیح داده ام که من سیتیزن هستم !!! چرا همش تذکر میدهید که اگر رعایت نکنم به دردسر میافتم ؟؟!!!فکر کنم دوستان بنده را بطور کل بجای آن دوست مشکل دارمان اشتباه گرفته اند !!! والا ما آردها را بیخته ایم و الکها را آویخته !! من نمیفهمم که چرا پستها به ترتیب دنبال نمیشوند !!؟؟؟ Cool  Cool  Cool
خیر جناب افشین خان منظورم شما نبودید..اگر اشاره ای شده منظور دوست دیگرمان بود که ریجکت شده بودند وگرنه شما که فرمودید سیتیزن شده اید..
ازینکه سوتفاهم شده عذرخواهی میکنم..
سعی همه دوستان از جمله خود شما  تلاش در جهت  کمک و احیانا راهنمایی برای سایر دوستانست ..

پاسخ
تشکر کنندگان: afshin4749 ، farrokh33 ، ramin_red
(2018-01-15 ساعت 13:47)shahin61 نوشته:  
(2018-01-15 ساعت 13:29)afshin4749 نوشته:  
(2018-01-15 ساعت 00:48)shahin61 نوشته:  فرمایشات شما کاملآ صحیح است برای کسیکه مقررات در خارج  ماندن را رعایت کرده باشد در غیر اینصورت باید بعداز آخرین خروج ناموجه بمدت 4 سال و یکروز برای اقدام صبر کنند..چرا 4 سال ؟ چون بوضوح ذکر شده که 365 روز از گذشته  قابل محاسبه هست و در اصل  بنوعی با 4 سال انتظار جدید و محاسبه یکسال از قبل میشود همان 5 سال..
یا خود حضرت جرجیس به داد من برس !! Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad
دوست عزیز اگر منظور شما با من است ، من به دفعات توضیح داده ام که من سیتیزن هستم !!! چرا همش تذکر میدهید که اگر رعایت نکنم به دردسر میافتم ؟؟!!!فکر کنم دوستان بنده را بطور کل بجای آن دوست مشکل دارمان اشتباه گرفته اند !!! والا ما آردها را بیخته ایم و الکها را آویخته !! من نمیفهمم که چرا پستها به ترتیب دنبال نمیشوند !!؟؟؟ Cool  Cool  Cool
خیر جناب افشین خان منظورم شما نبودید..اگر اشاره ای شده منظور دوست دیگرمان بود که ریجکت شده بودند وگرنه شما که فرمودید سیتیزن شده اید..
ازینکه سوتفاهم شده عذرخواهی میکنم..
سعی همه دوستان از جمله خود شما  تلاش در جهت  کمک و احیانا راهنمایی برای سایر دوستانست ..

یک ضرب المثل معروف داریم که میگوید ؛ دم شما گرم با آن همه متانت و بزرگواری Wink Wink Wink Wink Wink
پاسخ
يك سوال اگر من تا زمان مصاحبه برم سر كار توي شهر ديگري ولي توي همون ايالت مي تونم روز مصاحبه بهشون بگم يا بايد از قبل بهشون اطلاع بدم
پاسخ
(2018-01-09 ساعت 06:53)j1970 نوشته:  دوباره بروز میکنم که در جریان پروسه آنلاین باشین و یه حد و حدودی دستتون بیاد (هر چند زیاد قابل اتکا نیست و ممکنه به عوامل دیگه ای هم بستگی داشته باشه)

روز 6 ژانویه یه ایمیل گرفتم که وضعیت تغییر کرده و بعد از مراجعه به اکانت دیدم که قرار ملاقات برای بیومتریک گذاشتن که چیز خاصی هم نمیخواد و فقط گرین کارت، نامه وقت و یه کارت شناسایی دیگه مثل گواهینامه باید ببرم.

نکته: داخل اکانت میگفت که اگه نامه هنوز ضمیمه اکانت نشده بعدا چک کنین که من دو روز بعد چک کردم که دیدم نامه وقت بیومتریک هم ضمیمه شده و باید 22 ژانویه ساعت دو به آدرسی که دادن برم.

یعنی تقویمی، از یه هفته کمتر شد که وضعیت رو تغییر دادن.

پ.ن: توضیحات زیادی که میدم واس خاطر اینه که اگه کسی تو این مراحل استرسی داره، زیاد فکرشو نکنه. ممکنه بالا پایین داشته باشه ولی کارش میره جلو.

سلام
پس کجا رفتید؟ بیایید هر روز یه چیز از مراجل پیشرفت پروژه بگید. 😂😂
سروش بیا
افشین جان ادامه بده راهنماییت رو
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
(2018-01-19 ساعت 09:21)Sara120 نوشته:  يك سوال اگر من تا زمان مصاحبه برم سر كار توي شهر ديگري ولي توي همون ايالت مي تونم روز مصاحبه بهشون بگم يا بايد از قبل بهشون اطلاع بدم

با سلام
فکر کنم چند جا تذکر داده شده مثل نامه اولی که گرفتید و نامه دوم انگشت نگاری که در صورتی که محل زندگی شما تغییر کرد چه در همان ایالت یا ایالت دیگری فورا تغییر آدرس را به صورت آنلاین از طرق صفحه اول uscis بهشون اطلاع بدهید ولی در مورد تغییر محل کار بدون تغییر محل زندگی اطلاعی ندارم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان