موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-28 ساعت 16:02)kitten نوشته: سلام به همه دوستان، يك سوال داشتم، من حدود يك ماه ديگه وقت مصاحبه دارم،
آيا بايد مداركى كه سفارت بم ايميل زدرو با خودم فقط ببرم؟ چون مثلا گفتن اصل شناسنامه و كپى شناسنامه، اما
اصلا حرفى از اينكه اصل كارت ملى وكپى كارت ملى با خودت بيار، زده نشده.
پس وقتى اسمى از كارت مليم نبردن يعنى لارم نيست؟
من کارت ملی و ترجمه اش رو بردم . اما ازم نخواست و وقتی گفتم گفت نه نیازی نیست فقط شناسنامه به امید ویزای یه ضرب برای شما
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-28 ساعت 19:52)shiva201 نوشته: (2015-04-28 ساعت 19:04)Mahanturbo نوشته: (2015-04-28 ساعت 16:02)kitten نوشته: سلام به همه دوستان، يك سوال داشتم، من حدود يك ماه ديگه وقت مصاحبه دارم،
آيا بايد مداركى كه سفارت بم ايميل زدرو با خودم فقط ببرم؟ چون مثلا گفتن اصل شناسنامه و كپى شناسنامه، اما
اصلا حرفى از اينكه اصل كارت ملى وكپى كارت ملى با خودت بيار، زده نشده.
پس وقتى اسمى از كارت مليم نبردن يعنى لارم نيست؟
من کارت ملی و ترجمه اش رو بردم . اما ازم نخواست و وقتی گفتم گفت نه نیازی نیست فقط شناسنامه به امید ویزای یه ضرب برای شما
ولی از من همه مدارک گرفتن حتی سوء پیشینه که خیلی از دوستان قبلش گفته بودن لازم نیست .
من سوء پيشينه هم بردم گفت نه از ايران نمي خوايم البته من ارمنستان بودم . شايد سفارت ديگه فرق كنه
ويزاي نامزدي
ارسال مدارك : ٢٨ ژانويه ٢٠١٥
دريافت رسيد نامبر : ٢ فوريه ٢٠١٥
سرويس سنتر : كاليفرنيا
اپرو : ١٢ فوريه ٢٠١٥
سفارت : ارمنستان
وقت مصاحبه :٧ آوریل
دریافت ویزا : 11 آوریل
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-01 ساعت 01:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-01 ساعت 01:01 توسط kitten.)
امكانش هست يكم از جو و شرايط سفارت ارمنستان برام توضيح بدين؟ من خيلى استرس دارم.
امكانش هست يكم از جو و شرايط سفارت ارمنستان برام توضيح بدين؟ من خيلى استرس دارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ،یک سوال داشتم.شناسنامه ای که یک سال از ترجمه اش گذشته باشه رو
قبول نمیکنن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من نامزدم برای ویزای نامزدی تازه وکیل گرفته و تو نوبته وقته وکیل هستیم حدوده 10 روز دیگه .میشه بگید چه مدارکیو ببرم برای ترجمه برای خودم و پسر 14 سالم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از ترجمه ی شناسنامه ام 6 ماه گذشته. آیا لازمه دوباره بدم ترجمه؟