موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-02 ساعت 21:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-02 ساعت 21:19 توسط Reb.)
سلام،
ما سه تا بلیط احتیاج داریم از ایران به آمریکا و برگشت برای یکی دو هفته آینده.
تا اونجا که من میدونم اگر از داخل ایران بگیریم قیمت هر بلیط با آلیتالیا حدود پنج میلیون تومن و لوفتانزا حدود پانزده میلیون تومن هست.
با این حساب به صرفه تره که خارج از ایران مستقیم از خود لوفتانزا بگیریم که در میاد حدود پنج میلیون تومن (هزار و ششصد دلار) برای هر بلیط.
از اونجا که من اصلا تجربه خرید بلیط از ایران را ندارم میخواستم بدونم که به نظر شما این قیمتها منطقی هست یا امکان داره از جای دیگه ارزونتر گیر بیاریم؟
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-02 ساعت 21:17)ITGuy نوشته: سلام،
تا اونجا که من میدونم اگر از داخل ایران بگیریم قیمت هر بلیط با آلیتالیا حدود پنج میلیون تومن و [undefined=undefined]لوفتانزا حدود پانزده میلیون تومن[/undefined] هست.
با این حساب به صرفه تره که خارج از ایران مستقیم از خود لوفتانزا بگیریم که در میاد [undefined=undefined]حدود پنج میلیون تومن (هزار و ششصد دلار) برای هر بلیط[/undefined].
از اونجا که من اصلا تجربه خرید بلیط از ایران را ندارم میخواستم بدونم که به نظر شما این قیمتها منطقی هست یا امکان داره از جای دیگه ارزونتر گیر بیاریم؟
شما از آژانسی پرسیدید؟
غیر منطقی به نظر میرسه
همون قیمت تو سایت بلکه اندکی کمتر ( با توجه به تعداد کلاس های پرواز البته چون شما می خواین 2 هفته دیگه برین احمالا شامل شما نمیشه) رو در دلار 2500 تومانی حدودا ضرب کنید
حتما با یک ازانس مشورت کنید این قیمت ها به نظر من درست نیست
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
2012-12-03 ساعت 01:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-03 ساعت 01:27 توسط sasan_rock.)
(2012-12-02 ساعت 21:17)ITGuy نوشته: سلام،
تا اونجا که من میدونم اگر از داخل ایران بگیریم قیمت هر بلیط با آلیتالیا حدود پنج میلیون تومن و لوفتانزا حدود پانزده میلیون تومن هست.
با این حساب به صرفه تره که خارج از ایران مستقیم از خود لوفتانزا بگیریم که در میاد حدود پنج میلیون تومن (هزار و ششصد دلار) برای هر بلیط.
قیمتهایی که بهتون گفتن دقیقا غلط و غیرمنطقیه.قبلا قیمت بلیط به دلار در 1226 تومن ضرب میشد و الان در حدود 2500 تومن ضرب میشه.شاید این قیمتی که دادن برای بیزینس یا فرست کلاس بوده.به این سایت سری بزنین:
www.cheapoair.com
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-03 ساعت 06:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-03 ساعت 06:26 توسط Reb.)
سلام و ممنون از جواب هاتون
واضح تر حرفمو بگم فکر کنم کسی متوجه نشد چی گفتم
والا جریان اینه که سه تا از فامیل نزدیک ما واسه تعطیلات کریسمس میخوان از ایران پاشن بیان اینجا پیش ما.
با یکی دوتا شرکت هواپیمایی داخل ایران صحبت کرده بودن که هر دو قیمت لوفتانزا رو ۱۵ میلیون تومن به ازای هر بلیط گفت بودن برای کلاس اکانومی. من آمریکا هستم و اینجا سایتها رو که چک کردم قیمت هر بلیت حدود هزار و ششصد دلار بود که به پول ایران میشه حول و حوش چهار و نیم میلیون تومن. با این حساب بهتره که اینجا من براشون بلیط بخرم تا اینکه خودشون سه برابر قیمت پول بدن.
می خواستم بدونم که این قیمتها برای ایران منطقی هست در حال حاضر یا اینکه این دو تا آژانسی که فامیلهای ما رفتن گرون فروش بودن و شما جایی رو سراغ دارید که قیمت هاش بهتر باشه؟
لطفا اگر داخل ایران جایی رو سراغ دارید یه آدرسی وب سایتی شماره تلفونی چیزی ازشون بدید.
خیلی خیلی ممنونم
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 18:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-07 ساعت 23:41 توسط Acaro.)
دوستان امروز بلیط یک طرفه تهران - لس آنجلس با پرواز ترکیش - کلاس Comfort را با قیمت ۲.۳۰۰.۰۰۰ تومان برای هفته آینده خریداری کردم
از مزایای کلاس Comfort : صندلی های بزرگتر - تلوزیون ۱۰ اینچ برای هر صندلی با کلی برنامه - غذاهای بهتر - شارژر برای لپ تاپ و آیپد - اینترنت
http://www.turkishairlines.com/en-int/tr...mfortClass
یکی دیگر از مزیت های ترکیش اینه که یک سری لوازم ورزشی را به رایگان می تونید همراه ببرید که من هم چون همچین وسیله ای داشتم بدون پرداخت هزینه و رایگان خواهم برد
http://www.turkishairlines.com/en-int/tr...conditions
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
سلام
من ایران بلیط رفت و برگشت از تهران - بوستون - تهران از لوفت هانزا گرفتم و تاریخ برگشت هم 1 سپتامبر بود. الان به دلایلی باید تا اواخر فوریه برگردم . ایران . برای تغییر تاریخ از همون آژانس ایران اقدام کنم یا اینکه از اینجا اقدام کنم؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا بلیط رفت و برگشت که مبداء اون آمریکا هستش رو می شه از ایران تهیه کرد؟ و اگه بشه، تهیه این بلیط از ایران با صرفه تر هستش، درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من همین حالا یه ایمیل از یه آژانس هواپیمایی دریافت کردم مبنی بر اینکه:
"در حال حاضر اجازه صدور بلیط غیر از مبدا ایران را نداریم فقط شرکت هواپیمایی قطر این اجازه را میدهد که اون هم خیلی بالا در میاید"