موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه من مراجعه کردم گفتند به خاطر تحریم ها دیگه امکانش نیست که بلیط برای اونور جهت ورود به ایران تهیه کنیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام در حال حاضر به صرفه ترين بليط به نيويورك كدامين خطوط است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با پرواز Aeroflot چند تا چمدون می شه حمل کرد( شامل بار و کابین) و نظرتون در مورد این پرواز چیه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-08 ساعت 08:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-08 ساعت 08:08 توسط seperelia.)
سلام
من یک سوال داشتم از دوستان تا حالا کسی برای سفر به امریکا از سایت cheapoair.com بلیت هواپیما خریده یا نه؟ چون میخواستم از این سایت بلیت بخرم و نیاز به راهنمایی دوستان دارم تا اگر نکته خاصی هست بهم بگن.
ممنون
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من یکی دو سال پیش گرفتم ولی به کانادا. البته فرقی نداره به کجا باشه. سایت معتبریه. خریدش نکته خاصی نداره. فقط اینکه با دقت انتخاب کنید. کانکشن هایی که میده بعضی موقع ها خیلی به هم نزدیکن. بعضی موقع ها باید فرودگاه عوض کنین. قوانین ترانزیت رو باید بدونین. برای کنسلی و تغییر و این چیزا باید با خودشون تماس بگیرین و فکر کنم فقط تلفنی جواب میدادن. اینترنتتون هم حتما درست و درمون باشه که وسط کار همه چی نپره. اگر ایران هستید این روزها اوضاع سرعت خوب نیسن. اگه ساعت های خلوت اینترنت خرید کنین بهتره 7 8 صبح یا 5 6 بعد از ظهر.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-08 ساعت 09:26)mehD نوشته: من یکی دو سال پیش گرفتم ولی به کانادا. البته فرقی نداره به کجا باشه. سایت معتبریه. خریدش نکته خاصی نداره. فقط اینکه با دقت انتخاب کنید. کانکشن هایی که میده بعضی موقع ها خیلی به هم نزدیکن. بعضی موقع ها باید فرودگاه عوض کنین. قوانین ترانزیت رو باید بدونین. برای کنسلی و تغییر و این چیزا باید با خودشون تماس بگیرین و فکر کنم فقط تلفنی جواب میدادن. اینترنتتون هم حتما درست و درمون باشه که وسط کار همه چی نپره. اگر ایران هستید این روزها اوضاع سرعت خوب نیسن. اگه ساعت های خلوت اینترنت خرید کنین بهتره 7 8 صبح یا 5 6 بعد از ظهر.
من در یکی از صفحات خوندم که باید برای خرید بلیط حتماً کردیت کارت به نام یکی از مسافر ها باشه، این موضوع صحت داره؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام
بهترین و مناسبترین راه جهت خرید بلیط امریکا از ایران بنظر شما اساتید و مدیران محترم چگونه وچه وقت میتونه باشه ممنونمراهنمایی کنید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
http://www.traviran.comسایت فارسی برای خرید بلیط آنلاین بدون نیاز یه کردیت کارت و با استفاده از کارت های عضو شبکه شتاب
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی