موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
به نظرم با اینکه مهاجرت مثل اثر انگشت یا خیلی از موارد دیگه زندگی مثل ازدواج یک پدیده منحصر به فرد و یگانه هست و تجربه ای هست که به تعداد افراد در گیر در اون میتونه متفاوت باشه اما بحث و تبادل نظر در اون و رد و بدل کردن تجربیات بسیار مفید هست. پس تعصب ها رو کنار بگذاریم و قضیه رو سیاه و سفید نکنیم.
اگر کسی اشکالات و واقعیتهایی رو گفت سیاهنمایی و تضعیف روحیه نیست.
باور کنیم که هیچکدام ما از مهاجرت و تجربیات اون 100% راضی یا نا راضی نیست.
انگیزه و هدف اولیه هم در اکثریت غالب ثبت نام کننده ها بوده منتها در بین راه اشکالات و سرخوردگیهایی ممکنه برای همه پیش بیاد که طبیعی هست و مهمترینش هم میتمونه زبان- فرهنگ -سیستم متفاوت- دلتنگی و غیره باشه.
اصلا این مهاجر سرا برای حل و فصل این قضایا هم هست دیگه !
پس گفتگو منطقی را ادامه بدید ما رو هم مستفیض بفرمایید.
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
مجموعه همه این پرسشها + پاسخهاشون = چالشی به نام زندگی خواه در سفر
و خواه در حضر
به امید موفقیت
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مرسی shr.jafari عزیز
نکات خیلی مهمی رو اشاره کردید! از جمله کسب اطلاعات که چقدر اهمیت داره و میتونه کمک رسان مهاجران تازه وارد باشه.
و مهمتر از همه زبان هستش که به قول دوستمون حتا شده با خودمون حرف بزنیم!
مرسی و خوش آمد گرم ما رو بپذیرید بازگشت شما به انجمن برای ما هدیه ایست!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
درست که در حال حاضر امریکا به خاطر رکود اقتصادی- ان " سرزمین فرصتها" به شکل
سابق اون نیست ولی همه چیز داره اروم اروم بهتر میشه. تنها چیزی که هست اینکه
چند سال اول رو اماده سختی بیشتر در هر مورد باشید و بقیه کارها انشالا درست میشود.واقعیتی هم که هست اینکه معمولا مهاجر ها پس از چند سال دیگر نه اینجایی هستن نه اونجایی ! و اینهم هزینه ای که شما برای نسل بعدی میدید.
به هر حال زندگی همه جورش سخت و چالشی هست ماها هم که خوب عادت داریم. پس چاره ای نیست جز حرکت به جلو.
اگر سن زیر 30 سال هم دارید دیگر شک نکنید راه برای شما هموار تر است.
به امید خدا
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-01-01 ساعت 21:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-01 ساعت 21:12 توسط User.)
مهران عزیز متشکرم که من رو متوجه نکات "نه چندان مثبت" ارسالم کردین.
با شما موافقم. اما اجازه بدهید دیدگاه خودم رو هم براتون بنویسم:
در این انجمن بعضی از اوقات کاربرانی عضو می شوند و دنبال مهاجرت هستند که هنوز حتا به سن قانونی نرسیده اند و کمتر از 18 سال سن دارند. آنها صرفا به دنبال یک رویا می گردند تا یک واقعیت. افرادی که به صورت جدی به مهاجرت نگاه می کنند اغلب به همه مشکلات آن فکر می کنند و واقع بینانه تصمیم می گیرند.
اما اتفاقا تعداد این افراد رویاپرداز هم کم نیست! آنها با بسیاری از مسائل ناآشنا هستند و در مواردی که این کاربران به بنده پیام خصوصی می دهند و راهنمایی می خواهند متوجه میشوم که تصور آنها از مهاجرت بسیار فانتزی است. تلنگری به آنان می تواند همین مساله باشد. میدانم که در این تاپیک مسائل به صورت جدی تر به بحث گذاشته شده و قاعدتا به این گونه مسائل پرداخته نمی شد بهتر بود، اما تعداد این کاربران متاسفانه کم نیست و به هر شکل آن ها را متوجه مشکلات و یا اشتباه های آنان کنیم، بهتر است تا خسران تباهی که جلوتر می تواند دامنگیر انان شود.
ارسال بنده ویرایش شد.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
چه بسا کارگری و کار مداوم و معاشرت با مردم در سایه قانون و احترام متقابل به بخور و بخواب و پادشاهی در ایران می ارزه .البته اگه بتونید دلتنگی رو تحمل کنید که به نظر من همش چرته و اگر کسی زندگی خودشو دوست داشته باشه دلش فقط برای خودش تنگ میشه.
خانه دوست کجاست...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
چک لیست بسیار خوبی هست که جای تشکر دارد. فقط 1 نکته راجع بیمه بچه هاست
من برای فرزندم اینجا (تکزاس) تقاضای بیمه دولتی کردم که اسمش اینجا چیب هست
و به این شکل که تا مرز 20 سال رو پوشش میده و شما تقریبا کسر کوچکی از هزینه
رو میدید برای درمان احتمالی. این برنامه رو روز ثبت نام در مدرسه به ما معرفی کردن.
نکته جالب اینکه بعد تز درخواست اینها پرونده رو بررسی کردن و چون ما طبیعتا منبع درامدی نداشتیم بچه رو اتوماتیک تا 6 ماه زیر پوشش مدیکد بردن که کاملا مجانی هست
واقعا این که گفتید بهشت بچه هاست همینطوره و واقعا اهمیت میدن از همه لحاظ.
حالا این پسر ما هر روز پشت در وامیسه و میگه برگردیم ! بسه دیگه همه چیز رو دیدیم !
خوب بود عالی بود ! بریم خونه ! (البته بچه نیس راهنمایی هست ولی نظرش فعلا اینه)
اینم داستان بچه داری که ادم رو بلا نسبت همه چوب دو سر طلا میکنه
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام .
با تشكر از مهران و سهيل عزيز . اقا من مدتهاست بدنيال افرادي هستم كه فرزند (راهنمايي ) داشته باشند . به مهاجر سرا قسم ميدهم كه لطف كنيد . تا جايي كه در خصوص مسائل و مشكلات از درس و مدرسه و اموزش و غيره كه تابحال در گير ان شده ايد در جاي مناسب بنويسيد چون اين از بزرگترين دغدغه هاي من و امثالهم براي امدن يا نيامدن است .