موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-07 ساعت 19:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-07 ساعت 19:18 توسط sahar ra@d.)
دقیقا همین طوره nora جان، حالا خودم دارم از طریق سایت شون اقدام می کنم ولی در ثبت نام اینترنتی سوالاتی دارم،مثلا ازم شماره مالیاتی وچیزای دیگه می خواد که ما تو ایران نداریم و اگر هم به این سوالات جواب ندهیم و یا N/A بذاریم به صفحه ی بعدی نمی ره، چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-29 ساعت 18:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-24 ساعت 00:20 توسط Shohreh_b1987.)
سلام دوستان
وقتی فرم I-140 رو پر کردین و به همراه مدارکتون فرستادین به تگزاس براتون فرم I-797 رو میفرستن که همون کیس نامبر شماست. (حدود 1 ماه طول میکشه تا با پست برسه )
از اینجا به بعد همش انتظاره دیگه!!!
اونجوری که من متوجه شدم( ولی مطمئن نیستم) در این مرحله USCIS پرونده رو بررسی می کنه و اگر مورد تایید بود خودش به NVC می فرسته و NVC هم بعد از بررسی وقت مصاحبه میدن البته در خلال این دو مرحله ای که گفتم یعنی وقتی مدارک شما تایید شد بهتون Approval میدن و شما میدونین که مدارکتون مورد تایید هست. و در انتظار وقت مصاحبه می مانید
پس بعد از فرم I-797 فکر می کنم باید حدود 4-5 ماه صبر کنیم که Approval بگیریم و بعد از اون 5-6 ماه صبر کنیم تا وقت مصاحبه بدن
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
تمام جوابها به دست شما نیز می رسد ولی با مدت زمان طولانی تر به علت شرایط پستی.
با کیس نامبر موجود و تاریخ ثبت ان می توان از طریق سایت وزارت خارجه خودتان تمام مراحل را پی گیری نمایید.
با ورود به سایت مزبور و انتخاب پروسه تاریخ شروع کارنت شدن مشخص می شود.که حدود 4 ماه طول می کشد.در این مدت قانونی وجود دارد که می توان با پرداخت 1250 دلار پرونده را به جلو انداخت. (این کار را من کردم ولی فکر می کنم اشتباه بود) چون زمان سریع تغییر می کندبولتن ویزا.
بعدزمان بررسی فرا میرسد اگر سوالی پرسیده شد سریع جواب بدهید در تاریخ مقرر چون عدم جواب دهی دینایل حتمی است.
یا قبول که بعد از زمان مشخص به سفارت مراجعه و ویزا دریافت می کنید.
و یا دینایل که اپیل میکنید که مرکز ان واشنگتن هست باز بعد این مرحله AAO که نظر ان بالاترین مرجع می باشد.
برای EB1 تنها مرکز تگزاس میباشد.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
هر مرکزی مخصوص فرستادن فرمی خاص می باشد. مثلا" فرم 140 از امریکای لاتین به مرکز دیگری غیر از تگزاس فرستاده می شود. این فرم از اسیا فقط به تگزاس میرود.و زمان بررسی در حقیقت کارنت شدن بین 4-9 ماه زمان می برد تا به پرونده متقاضی رسیدگی شود ولی اگر به سوال و جواب برسد ممکن است چند سال طول بکشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-01 ساعت 06:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-01 ساعت 06:49 توسط hellor.)
مرسي از راهنماييتون
مثلا كسي كه مدال المپيك داره مدارك بايد فقط ترجمه شناسنامه با نامه مربوط به مدالشو بفرسته يا چيز ديگه اي هم لازمه؟
و اينكه فرم i-797
با پست دستمون ميرسه يا ايميل ميكنن؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
تا اول اپریل کسانی که تا 27 سپتامبر ثبت نام کرده اند کارنت شده اند.
مدارک را کامل بفرستید . کسی که در المپیک مدال دارد حتما" مدال های بین المللی دیگری نیز دارد به اضافه مدال های ملی . همه را بصورت یک سیوی کامل +کاور لتر +مدارک شخصی+مبلغ ثبت نام +فرم ثبت نام به ادرس سرویس سنتر تگزاس بفرستید.ایمیل را هم بدهید.رسیدن نامه به دست انها را می توان با وارد کردن شماره نامه از ایران لحظه به لحظه کنترل کرد. قبل از رسیدن نامه که حدود بیست روز طول میکشد با ایمیل شماره کیس نامبر را به شما اعلام می کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-06 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-06 ساعت 01:03 توسط sahar ra@d.)
Hellor جان دو بار کلیک کردم نشد، نمی ره به صفحه ی بعدی !!!!؟؟؟؟
تو رو خدا یکی بگه چیکار کنم ...................در ثبت نام اینترنتی سوالاتی دارم،مثلا ازم شماره مالیاتی وچیزای دیگه می خواد که ما تو ایران نداریم و اگر هم به این سوالات جواب ندهیم و یا N/A بذاریم به صفحه ی بعدی نمی ره، چه باید بکنم ؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به نظر صاحب نظران این فرم مدرک ثبت اختراع در زمینه تکنولژی و چندتا مصاحبه از روزنامه های داخلی هم میتونه به گرفتن این ویزا کمک کنه؟