کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
Holler جان وقتی شماره مالیاتی رو جاشو خالی می گذارم بالای صفحه با رنگ قرمز هشدار می ده و می گه باید شماره مالیاتی بدید، چیکار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مگه چی‌ نوشتید که شماره مالیاتی می‌خواد؟

چیزایی که توی اون صفحه علامت زدیدو بگید تا با مال خودم مقایسه کنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
اول میرم توی سایت اصلی، بعد گزینه Forms رو می زنم، بعد file this form online می زنم، بعد e-Filing log-in page می زنم، پس از دادن یوزر و پسورد، پس از دادن اسم و اینجور چیزا، گزینه I am filing the form for myself or to assist someone. I am not a Qualified Attorney رو تیک زدم چون وکیل ندارم و خودم دارم فرم پر می کنم، و شماره 2 رو NO زدم چون کیس ام ورزشی نیست و علمی هستش،در صفحه ی بعد از دادن اسم و فامیل و آدرس، جلوی state رو خالی می گذارم و جلوی Province رو N/A می گذارم و کشور رو ایران می زنم،zip code و postal code رو خالی می گذارم چون کد پستی ما تو ایران 10 رقمی هست ولی اینجا 10 رقمی قبول نمی کنه، IRS TAX # هم که شماره مالیاتیه که ما نداریم، security number هم ما نداریم که تو ایران.
لطفا من رو راهنمایی کنید.ممنونم...چرا هیچ کس نیست...
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
دوستان مگه 580 دلار رو نباید با کردیت کارد بدیم پس اینکه یکی از دوستان نوشته مبلغ رو هم باید با پست بفرستیم اون چیه؟

من چیزی که متوجه شدم 2 مرحله داره یکی ثبت نام اینترنتی یکی پست مدارک به تگزاس. آیا این دو مرحله همزمان باید انجام بشن؟؟؟

دوستان با تجربه لطفا کمک کنید...
پاسخ
سلام دوستان
من هم مي خواستم از طريق EB1 درخواست ويزاي مهاجرتي كنم ولي متاسفانه وكيل خوبي كه در اين زمينه ماهر باشه و واقعاً پيگير كارهامنون باشه نمي شناسم اگه امكان داره دوستاني كه ادرس يا شماره تلفن از يك وكيل خوب دارن در اختيار من بگذارند خيلي ممنون ميشم. اگه ميشه هرچه سريعتر پاسخ بدين ممنون ميشم
پاسخ
(2013-04-14 ساعت 19:40)ravak نوشته:  دوستان مگه 580 دلار رو نباید با کردیت کارد بدیم پس اینکه یکی از دوستان نوشته مبلغ رو هم باید با پست بفرستیم اون چیه؟

من چیزی که متوجه شدم 2 مرحله داره یکی ثبت نام اینترنتی یکی پست مدارک به تگزاس. آیا این دو مرحله همزمان باید انجام بشن؟؟؟

دوستان با تجربه لطفا کمک کنید...

پول باید با حسابی در امریکا باشد.هیچ پولی داخل پاکت ارسال نمی گردد.ثبت نام اینترنتی کل مدارک باید فرستاده شود ویا همه پست شود.
پاسخ
(2013-04-09 ساعت 22:26)sahar ra@d نوشته:  اول میرم توی سایت اصلی، بعد گزینه Forms رو می زنم، بعد file this form online می زنم، بعد e-Filing log-in page می زنم، پس از دادن یوزر و پسورد، پس از دادن اسم و اینجور چیزا، گزینه I am filing the form for myself or to assist someone. I am not a Qualified Attorney رو تیک زدم چون وکیل ندارم و خودم دارم فرم پر می کنم، و شماره 2 رو NO زدم چون کیس ام ورزشی نیست و علمی هستش،در صفحه ی بعد از دادن اسم و فامیل و آدرس، جلوی state رو خالی می گذارم و جلوی Province رو N/A می گذارم و کشور رو ایران می زنم،zip code و postal code رو خالی می گذارم چون کد پستی ما تو ایران 10 رقمی هست ولی اینجا 10 رقمی قبول نمی کنه، IRS TAX # هم که شماره مالیاتیه که ما نداریم، security number هم ما نداریم که تو ایران.
لطفا من رو راهنمایی کنید.ممنونم...چرا هیچ کس نیست...

جای زیپ کد را خالی‌ نذار

هرچقدر جا می‌شه همون رو بنویسید
پاسخ
hellor جان شما part 6 رو کاملا خالی گذاشتید؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(2013-04-20 ساعت 15:08)sahar ra@d نوشته:  hellor جان شما part 6 رو کاملا خالی گذاشتید؟؟؟؟؟؟

سلام

نه‌

آدرس یکی‌ از دوستام توی آمریکا را دادم .

اگه آدرس ندی نمیره صفحهٔ بعد

Current Nonimmigrant Status

شما جواب این قسمت چی‌ دادی
پاسخ
خالی گذاشتم چون اگه چند خط قبلش بخوانی نوشته If in the united states.... یعنی اگر در امریکا هستید.... شما که توی امریکا نیستید پس خالی بگذارید

راستی پارت 6 مربوط به من نمیشه چون من از طریق کار و کارفرما که نمی خوام برم اونجا !!!! کیس من علمی هستش، باید خالی بگذارم، حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
پاسخ
با سلام
میخواستم ببینم در صورت واجد شرایط بودن و دریافت این نوع ویزا آیا بعد از
اینکه شخص وارد امریکا شد حمایتی از طریق دولت از او در جهت دریافت شغل یا اسکان و سایر موارد برای او خواهد شد یا شخص خودش مسولیت هزینه و پیدا کردن شغل و... را خواهد داشت؟
پاسخ
(2013-04-23 ساعت 17:07)sahar ra@d نوشته:  خالی گذاشتم چون اگه چند خط قبلش بخوانی نوشته If in the united states.... یعنی اگر در آمریکا هستید.... شما که توی آمریکا نیستید پس خالی بگذارید

راستی پارت 6 مربوط به من نمیشه چون من از طریق کار و کارفرما که نمی خوام برم اونجا !!!! کیس من علمی هستش، باید خالی بگذارم، حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

منم همینطور

ولی‌ نمیره صفحهٔ بعد.

یا باید کاغذی پر کنی‌ یا یه آدرس بدی

من که آدرس دادم

حالا می‌خوام یه نامه هم ضمیمش کنم بگم من کارفرما لازم ندارم

این آدرس هم برای مکاتبه هست

(2013-04-25 ساعت 13:49)amin2013 نوشته:  با سلام
میخواستم ببینم در صورت واجد شرایط بودن و دریافت این نوع ویزا آیا بعد از
اینکه شخص وارد آمریکا شد حمایتی از طریق دولت از او در جهت دریافت شغل یا اسکان و سایر موارد برای او خواهد شد یا شخص خودش مسولیت هزینه و پیدا کردن شغل و... را خواهد داشت؟

اینا توی کار شهروندای خودشون موندن حالا بیان بفکر اسکان و کار ما باشن!!!!!!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: amin2013 ، آلیس-1980
(2013-04-03 ساعت 11:45)Shohreh_b1987 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 06:47)hellor نوشته:  مرسي از راهنماييتون
مثلا كسي كه مدال المپيك داره مدارك بايد فقط ترجمه شناسنامه با نامه مربوط به مدالشو بفرسته يا چيز ديگه اي هم لازمه؟

و اينكه فرم i-797
با پست دستمون ميرسه يا ايميل ميكنن؟

مدال المپیک فکر می کنم در رده مدال های گروه اول قرار میگیره بنابراین نیازی نیست مدارک دیگه برای موفق بودنتون ارائه بدین اما بجز ترجمه شناسنامه باید ترجمه کارت ملی و سند ازدواج(در صورت متاهل بودن) و کپی پاسپورت رو تحویل بدین. فرم I-797 باید با پست برسه

سلام دوستان
راهنمای تهیه مدارک رو براتون پیوست کردم مطابق این راهنما مدارکتون رو آماده کنید.

شهره جان مرسی‌ از فایل ضمیمه

می‌شه بگی‌ اون رو از کجا دانلود کردی؟

آدرس سایت رو می‌شه بدی
پاسخ
(2013-04-25 ساعت 14:42)hellor نوشته:  
(2013-04-03 ساعت 11:45)Shohreh_b1987 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 06:47)hellor نوشته:  مرسي از راهنماييتون
مثلا كسي كه مدال المپيك داره مدارك بايد فقط ترجمه شناسنامه با نامه مربوط به مدالشو بفرسته يا چيز ديگه اي هم لازمه؟

و اينكه فرم i-797
با پست دستمون ميرسه يا ايميل ميكنن؟

مدال المپیک فکر می کنم در رده مدال های گروه اول قرار میگیره بنابراین نیازی نیست مدارک دیگه برای موفق بودنتون ارائه بدین اما بجز ترجمه شناسنامه باید ترجمه کارت ملی و سند ازدواج(در صورت متاهل بودن) و کپی پاسپورت رو تحویل بدین. فرم I-797 باید با پست برسه

سلام دوستان
راهنمای تهیه مدارک رو براتون پیوست کردم مطابق این راهنما مدارکتون رو آماده کنید.

شهره جان مرسی‌ از فایل ضمیمه

می‌شه بگی‌ اون رو از کجا دانلود کردی؟

آدرس سایت رو می‌شه بدی

سلامHellor جان
از جایی دانلود نکردم. وکیلم برام فرستاده بود تا مدارکم رو مطابق این فرم تهیه کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، آلیس-1980
فردی که واجد شرایط این ویزا است یعنی که دارای قابلیت های منحصر بفرد جهانی است . این فرد در هر جامعه ای پولساز می باشد منتها در شرایط بهتر سیر تکاملی او شکوفاتر می گردد.در نتیجه او نه تنها به کمک دولتی نیاز ندارد بلکه به کمک دولت با کار افرینی می اید.
پاسخ
تشکر کنندگان: amin2013 ، Shohreh_b1987 ، Hamid_110 ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان