موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم بدونم من با مدارک زیر چقدر شانس قبولی تو EB1 را دارم؟ و آیا وکیل بگیرم یا خودم اقدام کنم؟
1- 4 مدال طلای جهانی در زمینه نانوتکنولوژی
2- پژوهشگر برتر سال 1390
3- داور دو مجله بین المللی ISI در زمینه نانوتکنولوژی و مهندسی مواد آمریکا
4- 10 ثبت اختراع در زمینه نانوتکنولوژی
5- فوق لیسانس مهندسی مواد
6- مصاحبه تلویزیونی، مصاحبه اخبار، مصاحبه خبرگزاریها و ....
7- سابقه 6 سال سابقه کار
8- 1.5 سال سابقه تدریس در دانشگاه
9- مدیر فنی یک شرکت بین المللی سوئدی با 1.5 سال سابقه کار
10- حدود 40 مقاله بین المللی و علمی پژوهشی و کنفرانسی
11- تالیف 2 جلد کتاب در زمینه نانوتکنولوژی و مهندسی مواد
12- عضو انجمن مخترعین کشور
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2013-02-06 ساعت 16:01)Asal mo نوشته: کسی نیست جواب بده
شما اون هزینه ویزا رو هم پرداخت کردید ؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
کل صفحات این تاپیک 8-9 صفحه می باشد . از اول دقیق مطالعه کنید با خواندن انها متوجه خواهید شد کدام درست و اشتباه کدام است. این ویزا مر بوط به ورزشکاران و هنرمندان بسیار مطرح می باشد.که با ان می توان گرین کارد دریافت کرد.ویزای O 1 مربوط به ویزای کار برای هنرمندان می باشد.افراد محقق و پژوهشگر نیز فرم 140 را پر می کنند ولی این ویزا برای انها نیست .بهترین راهنما سایت وزارت خارجه می باشد. تحقیق بیشتری انجام دهید و بعد فرمی را پر و سپس ان را بفرستید و بی دلیل پول و وضیعت پرونده را مغشوش نکنید. موفق باشید
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-10 ساعت 00:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-10 ساعت 00:49 توسط nora.)
چند سوال:
1- باید مدارک را دقیقا برای کجا ارسال کنم؟
2- آیا وکیل مطمئن و حوب سراغ دارید؟
3- کدام سفارتهای اطراف ایران بهتر هستند؟
[/quote]
1- ارسال مدارک به ادرس تگزاس می باشد.
2-من با وکلایی که کار کردم کلاهبردار بودند. ولی یک نفر هست که چند بار با او صحبت کردم ودر قسمت ویزا برای ورزشکاران معرفی شده است. و پرونده های موفق موجود در ایران دارد.
3-انکارا-ایروان-ابوظبی
فرم 140پنج گروه را در بر می گیرد. به عنوان مثال پرستاری و یا فعالان سیاسی. همانطور که شما فرمودید محققان و پژوهشگران نیز در این گروه هستند. ولی این ربطی به هنرمندان و اساتید ندارد.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
الان من مطمن هستم همه کارهارو می توان خودمان انجام دهیم من بعد از دو بار وکیل گرفتن تمامی مراحل بعدی را خودم انجام دادم ولی متاسفانه پرونده من بدلیل اهمالی که وکیل اولی انجام داده بود دینایل شد. خودت ویا کسی که به انگلیسی مسلط است می تواند فرم و کاور لتر را بفرستد. با این وجود اگر وکیل بخواهی در پیام خصوصی بپرس.
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2013-02-19 ساعت 15:11)nora نوشته: الان من مطمن هستم همه کارهارو می توان خودمان انجام دهیم من بعد از دو بار وکیل گرفتن تمامی مراحل بعدی را خودم انجام دادم ولی متاسفانه پرونده من بدلیل اهمالی که وکیل اولی انجام داده بود دینایل شد. خودت ویا کسی که به انگلیسی مسلط است می تواند فرم و کاور لتر را بفرستد. با این وجود اگر وکیل بخواهی در پیام خصوصی بپرس.
میشه بیشتر در این باره توضیح بدی ؟
یعنی نمیتونی دوباره اقدام کنی؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارکم رو فرستادم , الان باید چی کار کنم ؟ باید همینطور منتظر بمونم. فرم i-797 رو هم برام پست کردن؟ می شه از ادامه پروسه اگر کسی چیزی می دونه بگه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وکیلم کلاهبردار از آب دراومد، کسی تا حالا به صورت on-line یعنی از طریق اینترنت ثبت نام کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدید.