کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
یه سوال دارم من کیس نامبرم برام با ایمیل اومد اما فرم i797 به دستم نرسیده الان شک کرم که حتما بایداین فرم به دستم می رسیده؟ و اینکه الان کجا دنبالش بگردممممSad
پاسخ
تشکر کنندگان: emma
[quote='sima12' pid='480079' dateline='1397669765']
یه سوال دارم من کیس نامبرم برام با ایمیل اومد اما فرم i797 به دستم نرسیده الان شک کرم که حتما بایداین فرم به دستم می رسیده؟ و اینکه الان کجا دنبالش بگردممممSad
کیس نامبر که اومد شما با اون در سایت تگزاس تاریخ بررسی را خواهید دید . فرمی برای شما ارسال نخواهد شد . اگر به فرمی نیاز بود از سایت وزارت خارجه دانلود خواهید کرد .
پاسخ
تشکر کنندگان: sima12
سلام دوستان من میخواستم بدونم چند وقته جواب می آید ؟معمولا اگه پرونده قبول بشه فرمی جدیدی برامون میاد؟

من پرونده مون 1 مارس تشکیل شده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-16 ساعت 22:06)sima12 نوشته:  یه سوال دارم من کیس نامبرم برام با ایمیل اومد اما فرم i797 به دستم نرسیده الان شک کرم که حتما بایداین فرم به دستم می رسیده؟ و اینکه الان کجا دنبالش بگردممممSad

سیما جان شما کیس تون قبول شده ؟؟؟ چند وقته جواب اومد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-18 ساعت 21:39)emma نوشته:  
(2014-04-16 ساعت 22:06)sima12 نوشته:  یه سوال دارم من کیس نامبرم برام با ایمیل اومد اما فرم i797 به دستم نرسیده الان شک کرم که حتما بایداین فرم به دستم می رسیده؟ و اینکه الان کجا دنبالش بگردممممSad

اما جان عزیزم از زمانیکه پرونده به دستشون رسید حدود 6 روز بعد کیس نامبر اومد... و بعدش باید با اون شماره پی گیر باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: emma ، nora
(2014-04-18 ساعت 23:40)sima12 نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 21:39)emma نوشته:  

اما جان عزیزم از زمانیکه پرونده به دستشون رسید حدود 6 روز بعد کیس نامبر اومد... و بعدش باید با اون شماره پی گیر باشی
عزیزم پرونده من تگزاس است اون فایل نامبر رو گرفتم هرروز هم چک می کنم اما مشکل من اینه که نمیدونم بعد از این چه اتفاقی می افته؟ آیا لازم است مدارک بیشتری اماده کنم و ترجمه کنم یا نه؟ اگر هست چه مدارکی؟ بعد از این مرحله انتظار بررسی چه مرحله ای است؟
( من وکیل نگرفتم مدارکم را برای دوستم فرستادم اون هم فرستاد اداره مهاجرت) به همین خاطر زیاد از مراحل خبر ندارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
رفتم اینو تو صفحه 10 پیدا کردم مراحل همینجوریه که شهره جان گفته؟؟؟؟ آخه تو سایت مراحل خیلی تعدادش بیشتره و طولانی تره

--------------------------------------------------------------------------------------------
Shohreh_b1987 آفلاین
عضو
**
رتبه: 1
92 بار تشکر شده در 25 پست
RE: همه چیز در مورد EB-1
سلام دوستان
وقتی فرم I-140 رو پر کردین و به همراه مدارکتون فرستادین به تگزاس براتون فرم I-797 رو میفرستن که همون کیس نامبر شماست. (حدود 1 ماه طول میکشه تا با پست برسه )
از اینجا به بعد همش انتظاره دیگه!!!
اونجوری که من متوجه شدم( ولی مطمئن نیستم) در این مرحله USCIS پرونده رو بررسی می کنه و اگر مورد تایید بود خودش به NVC می فرسته و NVC هم بعد از بررسی وقت مصاحبه میدن البته در خلال این دو مرحله ای که گفتم یعنی وقتی مدارک شما تایید شد بهتون Approval میدن و شما میدونین که مدارکتون مورد تایید هست. و در انتظار وقت مصاحبه می مانید
پس بعد از فرم I-797 فکر می کنم باید حدود 4-5 ماه صبر کنیم که Approval بگیریم و بعد از اون 5-6 ماه صبر کنیم تا وقت مصاحبه بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
[quote='emma' pid='481001' dateline='1397858482']
رفتم اینو تو صفحه 10 پیدا کردم مراحل همینجوریه که شهره جان گفته؟؟؟؟ آخه تو سایت مراحل خیلی تعدادش بیشتره و طولانی تره

--------------------------------------------------------------------------------------------
Shohreh_b1987 آفلاین
عضو
**
سلام دوستان
وقتی فرم I-140 رو پر کردین و به همراه مدارکتون فرستادین به تگزاس براتون فرم I-797 رو میفرستن که همون کیس نامبر شماست. (حدود 1 ماه طول میکشه تا با پست برسه )
اونجوری که من متوجه شدم( ولی مطمئن نیستم) در این مرحله USCIS پرونده رو بررسی می کنه و اگر مورد تایید بود خودش به NVC می فرسته و NVC هم بعد از بررسی وقت مصاحبه میدن البته در خلال این دو مرحله ای که گفتم یعنی وقتی مدارک شما تایید شد بهتون Approval میدن و شما میدونین که مدارکتون مورد تایید هست. و در انتظار وقت مصاحبه می مانید
پس بعد از فرم I-797 فکر می کنم باید حدود 4-5 ماه صبر کنیم که Approval بگیریم و بعد از اون 5-6 ماه صبر کنیم تا وقت مصاحبه بدن
[/quote
ارسال مدارک و فرم پر شده همراه با پول که بصورت چک باید به حساب وزارت خارجه پرداخت شود . ارسال تنهای مدارک انها را روانه سطل اشغال می سازد .
پاسخ
تشکر کنندگان: emma
(2014-04-19 ساعت 14:27)nora نوشته:  [quote='emma' pid='481001' dateline='1397858482']

Shohreh_b1987 آفلاین
عضو
**
سلام دوستان
[/quote
ارسال مدارک و فرم پر شده همراه با پول که بصورت چک باید به حساب وزارت خارجه پرداخت شود . ارسال تنهای مدارک انها را روانه سطل اشغال می سازد .

نورا جان من هزینه اش را دادم الان کیس نامبر هم دارم اما مراحل را نمیدانم الان فقط باید منتظر باشم تا اگه Approval بشم باید منتظر وقت سفارت باشم نامه ای نمیاد؟؟ مدارکی لازم نیست از حالا ترجمه کنم؟. بعدا چه جوری بفهمم Approval نامه میاد یا مرحله ای جلو تر میرم تو سایت؟ من پرونده ام اول مارس تشکیل شده الان تقریبا 1/5 هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-19 ساعت 16:08)emma نوشته:  
(2014-04-19 ساعت 14:27)nora نوشته:  [quote='emma' pid='481001' dateline='1397858482']

Shohreh_b1987 آفلاین
عضو
**
سلام دوستان
[/quote

نورا جان من هزینه اش را دادم الان کیس نامبر هم دارم اما مراحل را نمیدانم الان فقط باید منتظر باشم تا اگه Approval بشم باید منتظر وقت سفارت باشم نامه ای نمیاد؟؟ مدارکی لازم نیست از حالا ترجمه کنم؟. بعدا چه جوری بفهمم Approval نامه میاد یا مرحله ای جلو تر میرم تو سایت؟ من پرونده ام اول مارس تشکیل شده الان تقریبا 1/5 هست
عزیزم اغلب ما هم اینجا منتظر همون مرحله اول هستیم تاریخ پرونده هامون هم به هم نزدیکه. باید صبر کرد. شاید مدرک اضافه ازت بخوان شاید یه هم Approval تا اونجایی که میدونم اگه انشااا به اون مرحله برسی وقت سفارت بهت میدن ازت مدارک هویتی میخوان که باید بری ترجمه کنی.
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، sima12 ، emma ، nousai
شما با وارد کردن شماره به سایت تگزاس بروید در انجا زمان بررسی کیس ها را طبق زمان مشخص بررسی میکند
قبل از قبولی ممکن است درخواست توضیح بیشتر در مورد مدارک ارسالی داشته باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، sima12 ، emma
(2014-04-20 ساعت 01:10)nora نوشته:  شما با وارد کردن شماره به سایت تگزاس بروید در انجا زمان بررسی کیس ها را طبق زمان مشخص بررسی میکند
قبل از قبولی ممکن است درخواست توضیح بیشتر در مورد مدارک ارسالی داشته باشند.
Smile روز همه ی خانمهای عزیز eb1 مبارکRolleyes

نورا جان یه سوال دارم اینکه از من مدارک بیشتر خواستن اما اینو تو همون سایتشون زده اما نامشون هنوز به دستم نرسیده که بدونم چی می خوان ....شما می دونی چطوری باید پیگیری کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora ، emma
(2014-04-20 ساعت 21:56)sima12 نوشته:  [quote='nora' pid='481437' datel

نورا جان یه سوال دارم اینکه از من مدارک بیشتر خواستن اما اینو تو همون سایتشون زده اما نامشون هنوز به دستم نرسیده که بدونم چی می خوان ....شما می دونی چطوری باید پیگیری کنم؟
تا نامه نرسد نمی دانید به چه سوالی باید جواب بدهید! 90 روز فرصت دارید که به سوالات جواب داده و انها را در مهلت مقرر بفرستید . حتما" یادتان باشد که جوابها را قبل از تاریخ 90 روز به دستشان برسانید . از تاریخی که در سایت مدارک خواستن حدودا" 20 روز طول می کشد که نامه به دست شما برسد.
پاسخ
تشکر کنندگان: sima12 ، ginjer ، emma
سیما جان نامه نیومد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sima12
:
(2014-04-25 ساعت 17:31)ginjer نوشته:  سیما جان نامه نیومد؟
Sad نه هنوزعزیزم ...به نظرتون چی کار کنم برم اداره پست یا با خودشون تماس بگیرم؟ کسی می دونه کجا برم؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان