موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-08 ساعت 21:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-08 ساعت 21:57 توسط sima12.)
سلام دوست عزیز.نه اما فکر کنم اگر قسمت چارت رو تو همون نمودارها عوض کنید اطلاعات دقیقتری میده....راستی من که کیس نامبر رو چک کردم ریکویست فور اودینس خواسته اما هنوز ایمیلی به من نزدن کسی می دونه چطوری باید بدونم که چه مدارکی میخوان؟
سلام دوست عزیز.نه اما فکر کنم اگر قسمت چارت رو تو همون نمودارها عوض کنید اطلاعات دقیقتری میده....راستی من که کیس نامبر رو چک کردم ریکویست فور اودینس خواسته اما هنوز ایمیلی به من نزدن کسی می دونه چطوری باید بدونم که چه مدارکی میخوان؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون.انشا... کار همه زودی راه بیفته.اما به نظرتون این مدارکی که می خوان مربوط به روزنامه ها هست یا حوزه مسابقات؟ آخه تیراژ روزنامه که مشخصه و حوزه و رنک مسابقه هم می تونن با ای دی من در سایت فدراسیون جهانی ببینن آخه چرا اذیت می کنن؟؟؟؟؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 22:16)ginjer نوشته: (2014-04-08 ساعت 18:15)Atis نوشته: سلام به همه ي دوستان
همسر من از طريق eb1 اقدام كرده و اداره مهاجرت درخواست additional document كرد و حالا بعد از ٩ماه ما هنوز جوابي دريافت نكرده ايم از دفتر تگزاس اقدام كرده بوديم كسي اينجا هست كه تو اين مرحله مونده باشه يا اطلاعاتي داشته باشه؟
سپاس
طبق تاریخ مجاز بهشون جواب دادی و مدارکی که خواسته بودند فرستادید؟
بله مداركي كه خواسته بودن فرستاديم البته وكيل ما قبلش نگفته بود كه چقد توصيه نامه ها ميتونه مهم باشه اونها رو هم أضافه كرديم وخلاصه يه بسته ي جديد به وكيل فرستاديم و بعدش اونها گفتند كه رسيده و در دست بررسيه !!!الان ٩ ماه گذشته و هنوز خبري نيست !
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 11:07)ginjer نوشته: (2014-04-08 ساعت 22:30)sima12 نوشته: ممنون عزیزم... میگم این رکوردم براشون بفرست که بدونن سرعت انگشتاتون هم عالیه...
جدا از شوخی واقعا این سایت به من و دوستم خیلی کمک کرد چون وکیل از هرکدوم از ما 12000 دلار می خواست...برای همین من فکر می کنم شهره جان وبقیه خیلی کمک کردن تا بتونیم فرمو پر کنیم
انشااا هر چی زودتر جواب پذیرش رو میگیری خبر خوب به ما میدی!!!!!!!!
آره شهره جان خیلی بلد بود به همه کمک میکرد
(2014-04-08 ساعت 22:47)Atis نوشته: (2014-04-08 ساعت 22:16)ginjer نوشته: (2014-04-08 ساعت 18:15)Atis نوشته: سلام به همه ي دوستان
همسر من از طريق eb1 اقدام كرده و اداره مهاجرت درخواست additional document كرد و حالا بعد از ٩ماه ما هنوز جوابي دريافت نكرده ايم از دفتر تگزاس اقدام كرده بوديم كسي اينجا هست كه تو اين مرحله مونده باشه يا اطلاعاتي داشته باشه؟
سپاس
بله مداركي كه خواسته بودن فرستاديم البته وكيل ما قبلش نگفته بود كه چقد توصيه نامه ها ميتونه مهم باشه اونها رو هم أضافه كرديم وخلاصه يه بسته ي جديد به وكيل فرستاديم و بعدش اونها گفتند كه رسيده و در دست بررسيه !!!الان ٩ ماه گذشته و هنوز خبري نيست !
آره عزیزم اگر رشته تون هنری یا علمی باشه خیلی توصیه نامه مهمه. چند تا توصیه نامه گذاشتی؟
وکیلت چی میگیه نمیگه چرا 9 ماه شده تجربه ای نداره؟ ( راستی یه سوال از زمان تشکیل پرونده 9 ماه شده یا از وقتی درخواست مدارک اضافه کردند شما فرستادید؟)
سلام
بله رشته اش هنره ما ٨ تا توصيه نامه گذاشتيم و از زمان در خواست مدارك مجدد ٩ماه شده ،زمان تشكيل پرونده اذر ٩١ بوده دو هفته بعد فايل نامبر گرفتيم و تو ارديبهشت ٩٢ نامه در خواست مدارك بيشتر برامون فرستادن خلاصه ما هم مدارك بيشتر رو به همراه جواب نامه براي وكيلمون اماده كرديم و ١٤تير ماه ٩٢تو سايت گفتن كه به مدت ٦٠روز جوابتونو ميديم ،هنوز خبري از جواب نيست و وكيلمون هم ميگه يكي ديگه از موكل اش تو ٩ماه جوابش اومده و كلا روند خيلي كند شده،اين انتظاره ادمو كلا بلاتكليف ميكنه!
گرين كارت EB1
٢٨ جون همه ي أعضا
٢٠جولاي كل كيس
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-11 ساعت 10:30)Atis نوشته: (2014-04-09 ساعت 11:07)ginjer نوشته: (2014-04-08 ساعت 22:30)sima12 نوشته: ممنون عزیزم... میگم این رکوردم براشون بفرست که بدونن سرعت انگشتاتون هم عالیه...
جدا از شوخی واقعا این سایت به من و دوستم خیلی کمک کرد چون وکیل از هرکدوم از ما 12000 دلار می خواست...برای همین من فکر می کنم شهره جان وبقیه خیلی کمک کردن تا بتونیم فرمو پر کنیم
(2014-04-08 ساعت 22:47)Atis نوشته: (2014-04-08 ساعت 22:16)ginjer نوشته: (2014-04-08 ساعت 18:15)Atis نوشته: سلام به همه ي دوستان
سپاس
آره عزیزم اگر رشته تون هنری یا علمی باشه خیلی توصیه نامه مهمه. چند تا توصیه نامه گذاشتی؟
وکیلت چی میگیه نمیگه چرا 9 ماه شده تجربه ای نداره؟ ( راستی یه سوال از زمان تشکیل پرونده 9 ماه شده یا از وقتی درخواست مدارک اضافه کردند شما فرستادید؟)
سلام
بله رشته اش هنره ما ٨ تا توصيه نامه گذاشتيم و از زمان در خواست مدارك مجدد ٩ماه شده ،زمان تشكيل پرونده اذر ٩١ بوده دو هفته بعد فايل نامبر گرفتيم و تو ارديبهشت ٩٢ نامه در خواست مدارك بيشتر برامون فرستادن خلاصه ما هم مدارك بيشتر رو به همراه جواب نامه براي وكيلمون اماده كرديم و ١٤تير ماه ٩٢تو سايت گفتن كه به مدت ٦٠روز جوابتونو ميديم ،هنوز خبري از جواب نيست و وكيلمون هم ميگه يكي ديگه از موكل اش تو ٩ماه جوابش اومده و كلا روند خيلي كند شده،اين انتظاره ادمو كلا بلاتكليف ميكنه!
Ginjer جان شما كجاي پرونده اين ؟خوب پيش ميره؟
گرين كارت EB1
٢٨ جون همه ي أعضا
٢٠جولاي كل كيس
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان شما می دونید که چقدر طول می کشه که مدارکی که برام پست کردن به دستم برسه؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-11 ساعت 12:02)sima12 نوشته: سلام دوستان شما می دونید که چقدر طول می کشه که مدارکی که برام پست کردن به دستم برسه؟
سلام بستگي به پست داره ولي حدود ١٠روز طول كشيد تا براي ما بياد!
گرين كارت EB1
٢٨ جون همه ي أعضا
٢٠جولاي كل كيس
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون atis عزیز ... انشا.. که زودتر جوابتون بیاد ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-12 ساعت 09:45)ginjer نوشته: (2014-04-11 ساعت 10:33)Atis نوشته: (2014-04-11 ساعت 10:30)Atis نوشته: (2014-04-09 ساعت 11:07)ginjer نوشته: (2014-04-08 ساعت 22:30)sima12 نوشته: ممنون عزیزم... میگم این رکوردم براشون بفرست که بدونن سرعت انگشتاتون هم عالیه...
(2014-04-08 ساعت 22:47)Atis نوشته: بله مداركي كه خواسته بودن فرستاديم البته وكيل ما قبلش نگفته بود كه چقد توصيه نامه ها ميتونه مهم باشه اونها رو هم أضافه كرديم وخلاصه يه بسته ي جديد به وكيل فرستاديم و بعدش اونها گفتند كه رسيده و در دست بررسيه !!!الان ٩ ماه گذشته و هنوز خبري نيست !
سلام
Ginjer جان شما كجاي پرونده اين ؟خوب پيش ميره؟
پرونده من تازه توی مرحله Initial Review است کلی هم طول کشید تا کیس نامبرم اومد حالا تا بقیه اش خدا می دونه!! میگن "سالی که نکوست از بهارش پیداست"
مرسي ginjer عزيز ،ايشالا كه كارتون خيلي سريع پيش ميره اصلا پيش بيني نميشه كرد يكي از دوستان من ٢ماه بعد از فايل نامبر approveشد و حالا منتظر وقت مصاحبه اس ،ايشالا كه پرونده شما خيلي راحت و بيدردسر بره بالا فقط نكته ي مهم اينه كه كاملا همه چيز و به ديتيل توضيح داده باشين
گرين كارت EB1
٢٨ جون همه ي أعضا
٢٠جولاي كل كيس
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست