کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2014-05-08 ساعت 17:29)sima12 نوشته:  یک ماه شده عزیزم 7 آپریل فرستادن.... چرا نامه ها رو با ایمیل نمیفرستن!!!
اگر هنوز نیومده بهشون تلفن بزن البته خیلی باید پشت تلفن منتظر بمونی
پاسخ
تشکر کنندگان: sima12 ، nora
سیما جان تونستی تلفن بزنی؟ نامه نیومد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، sima12
(2014-05-15 ساعت 17:12)ginjer نوشته:  سیما جان تونستی تلفن بزنی؟ نامه نیومد؟

سلام عزیزم نه هنوز نیومد ای ریکوئست پر کردم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2014-05-16 ساعت 21:56)sima12 نوشته:  
(2014-05-15 ساعت 17:12)ginjer نوشته:  سیما جان تونستی تلفن بزنی؟ نامه نیومد؟

سلام عزیزم نه هنوز نیومد ای ریکوئست پر کردم ....

ای بابا!!!!!!! Sad چند ماهه پیش من منتظر یه نامه بودم از آمریکا( از یه دانشگاه) یک ماه و نیمه اومد چند بار هم اداره پست رفتم آخر سر هم از اداره پست گرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز،
لینک زیر مربوط به فرآیند ویزای مهاجرتی از تشکیل پرونده تا ورود به آمریکا می باشد.

http://travel.state.gov/content/visas/en...ition.html
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora ، nousai
(2014-05-17 ساعت 10:25)farzad_mx2 نوشته:  سلام دوستان عزیز،
لینک زیر مربوط به فرآیند ویزای مهاجرتی از تشکیل پرونده تا ورود به آمریکا می باشد.

مرسی خیلی خوب بود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 14:43)ginjer نوشته:  

مرسی خیلی خوب بود

فرزاد عزیز شما چند وقته جواب گرفتین ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-17 ساعت 14:54)ginjer نوشته:  

مرسی خیلی خوب بود

ارسال مدارک: 31 جولای 2013
تایید مدارک: 10 نوامبر 2013
حدود 70 روز. البته من 1220 دلار را پرداخت کردم. الانم منتظر نوبت سفارت هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، Hamid_110 ، nora ، emma
(2014-05-18 ساعت 22:55)farzad_mx2 نوشته:  
(2014-05-17 ساعت 14:54)ginjer نوشته:  

مرسی خیلی خوب بود

ارسال مدارک: 31 جولای 2013
تایید مدارک: 10 نوامبر 2013
حدود 70 روز. البته من 1220 دلار را پرداخت کردم. الانم منتظر نوبت سفارت هستم.
ممنون که پاسخ دادید امیدوارم موفق باشید مراحل سفارت هم سریع تموم بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
سلام دوستان عزیز من جمعه شب با شماره ای که داده بودم تماس گرفتم و اصلا پشت خط نموندم و اونا سریع و کامل بهم جواب دادن و کیس نامبر رو پرسیدن و چندتا سوال کردن تا مطمئن بشن که خودم هستم و بعد گفتن که شما در این تاریخ ای ریکوئست پر کردی و ما دوباره براتون به آدرس جدیدی که دادین می فرستیم..... دوستانی که می خوان تازه فرم پر کنن سعی کنن که آدرس ایرانو ندن چون اونقدر نامه ها دیر میاد که ممکنه آدم ریجکت بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora ، emma
(2014-05-19 ساعت 10:34)sima12 نوشته:  سلام دوستان عزیز من جمعه شب با شماره ای که داده بودم تماس گرفتم و اصلا پشت خط نموندم و اونا سریع و کامل بهم جواب دادن و کیس نامبر رو پرسیدن و چندتا سوال کردن تا مطمئن بشن که خودم هستم و بعد گفتن که شما در این تاریخ ای ریکوئست پر کردی و ما دوباره براتون به آدرس جدیدی که دادین می فرستیم..... دوستانی که می خوان تازه فرم پر کنن سعی کنن که آدرس ایرانو ندن چون اونقدر نامه ها دیر میاد که ممکنه آدم ریجکت بشه

خوب کاری کردی تماس گرفتی عزیزم حالا آدرس جدید رو آمریکا دادی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sima12
بله عزیزم آدرس امریکارو دادم..... و اما امروز بعد از مدتها انتظار از اداره پست زنگ زدن و گفتن شما نامتون رو لازم دارید؟!!!!!! نامتون اومده ...جاتون خالی با ذوق رفتم نامه رو گرفتم که البته نامه باز شده بود و توی پلاستیک تحویلم دادن که نوع خودش بسیار جالب بود....و جاتون بیشتر خالی که این امریکاییها اصلا اهل تحقیق وتفحص نیستن و بابت همه چیز دوباره شواهد خواستن....و در این موقع بود که بنده متوجه شدم گاوم فارغ شده و باید برای تمام شواهدم باز هم شاهد داشته باشم ....خلاصه اینکه هلوی پوست کنده می خوان...
حالا دوستان کسی می دونه من چطوری باید تیراژ روزنامه و سایت فارس نیوز رو تقدیم کنم و اینکه دیگه چطوری نشون بدم که شخص فلک زده ی بنده 8 سال در تیم ملی حضور داشتم... واینکه جام جهانی یه اوارد بین المللی چرااااااا اینا نمی دونن... خداااااااا
پاسخ
وای عزیزم خیلی بهم کمک کردی .گیج شده بودم نمی دونستم از کجا شروع کنم.آخه من فکر می کردم که اونا اسمم رو سرچ می کنن و خب از توی اینترنت می تونن سابقه منو در بیارن اما حق با شماست عزیزم من باید همه چیز رو براشون توضیح کامل بدم اونا حتی عکس هم خواستن از مسابقاتم.می دونید من چون خیلی ورزشکار خوبی بودم از فدراسیون اخراج شدمTongue البته این فقط به خاطر این بود که به شبکه خبر گفتم چه رییس فدراسیون .... داریم اونا هم اخراجم کردن .در هر صورت مثله اینکه باید برم تائیدیه بگیرم و چقدر از دیدن من خوشحال خواهند شدCool
واقعا ازت ممنونم عزیزم یه کمی سر نخ اومد دستم
آهان راستی اداره پست یه طوری برخورد کرد که ازشون تشکر هم کردم.گفتن نامتون تو راه پاره شده بود براتون گذاشتیم تو پلاستیک منم گفتم خیلی ممنون.ترسیدم از دفعه بعد دیگه همونم به من و امثال من ندن
پاسخ
(2014-05-23 ساعت 11:50)sima12 نوشته:  وای عزیزم خیلی بهم کمک کردی .گیج شده بودم نمی دونستم از کجا شروع کنم.آخه من فکر می کردم که اونا اسمم رو سرچ می کنن و خب از توی اینترنت می تونن سابقه منو در بیارن اما حق با شماست عزیزم من باید همه چیز رو براشون توضیح کامل بدم اونا حتی عکس هم خواستن از مسابقاتم.می دونید من چون خیلی ورزشکار خوبی بودم از فدراسیون اخراج شدمTongue البته این فقط به خاطر این بود که به شبکه خبر گفتم چه رییس فدراسیون .... داریم اونا هم اخراجم کردن .در هر صورت مثله اینکه باید برم تائیدیه بگیرم و چقدر از دیدن من خوشحال خواهند شدCool
واقعا ازت ممنونم عزیزم یه کمی سر نخ اومد دستم
آهان راستی اداره پست یه طوری برخورد کرد که ازشون تشکر هم کردم.گفتن نامتون تو راه پاره شده بود براتون گذاشتیم تو پلاستیک منم گفتم خیلی ممنون.ترسیدم از دفعه بعد دیگه همونم به من و امثال من ندن
خواهش میکنم عزیزم. خداکنه کمکی بهت کرده باشم.
اونا وظیفه شون بهت مدارک بدن هم اساسنامه هم تاییده عضویت تیم ملی اگر تیم باشگاهی هم داری تاییده و ترجمه کن با مهر دالترجمه بفرست اگر کارت عضویت جایی هم داری حتی اگر انگلیسی هست باید تاییده بگیری مهر دارالترجمه بزنی هر مدرکی داری از اون جایی که گرفتیش باید بری تاییده بگیری و مدرک مطبوعاتی و خبری اش هم باید بفرستی همراه با گستره خبری اون روزنامه ( مثل و تیراژو ببننده...). اگر از روزنامه های انگلیسی زبان در بیاری بهتره از اونجایی که فیلم و سی دی نمیگیرن . سی دی نگذاری پس میفرستند عکس رو چاپ کن باید مکتوب باشه روزنامه های معتبر. راستی اگر توصیه نامه ندادی 6 تا توصیه نامه از آدم معروف رشته ات از مربی گرفته تا ورزشکار و پیش کسوت حتی رشته دیگه ورزشی هم باشه اشکال نداره اما نسبتا معروف باشه خیلی تاثیر داره.
با آرزوی موفقیت برای همه EB-1 های نامدار هموطن
پاسخ
تشکر کنندگان: sima12 ، nora
عزیزم خیلی خیلی ممنون هر یه نکته ای که می گید یه عالمه به من کمک میشه...می دونید من اصلا مقام های داخلی م رو براشون نفرستاده بودم آخه فکر نمی کردم مهم باشه فقط بین المللی فرستادم ... فیلم فینالمون هست توی توییتر به نظرتون لینکشو بدم؟...
پاسخ
تشکر کنندگان: nora

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان