موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان والا ما كه هنوز منتظريم داره ميشه يكسال از ارسال مدارك اضافي كه خواسته بودن ?
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من case مهاجرتی EB1b و متخصص و محقق در زمینه علوم پزشکی هستم و به دنبال یک وکیل منصف و مطمءن میگردم. ممنون میشم اگر از تجربیات دوستان استفاده کنم. پستهای قبلی را خواندم و با این حال ترجیح میدهم وکیل این کار را انجام دهد.
در ضمن تازه کاری من را ببخشید ف نمیدانستم دقیقا این پست را کجا قرار دهم.
با تشکر
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
پویا جان این کیس مخصوص برترین هاست .علمی ، هنری و ورزشی افرادی که هستند اگر مطلبی را بدانند دریغ نمی کنند و صادقانه در اختیار می گذارندو به شکل رقیب نگاه نمی کنند.
آقای gin ger جواب های دقیقی برایتان ارسال کردند که من از ایشان تشکر کردم شما با تسلط به زبان به سایت وزارت خارجه مراجعه کنید تمامی مراحل توضیح داده شده است و در پیام های خصوصی از افرادی که اپروو شدند و یا فکر می کنید واردند سوال بفر مایید . موفق باشید
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
نورا جان یه پیغام خصوصی بهت دادم لطفا چک کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه و ممنون به خاطر در ميان گذاشتن تجربهها...
اگه ممكنه اين پرسش من رو پاسخ بدين لطفا:
وقتي اينترنتي فرم I-140 رو پر ميكنيم در قسمت امضا بايد چيكار كرد؟!! ... اساسا تفاوتي بين sign و signature هست كه من نميدونم! ..شايد!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنون می شم دوستان عزیزم به سوالم جواب بدن
من برای eb1 اقدام کردم ( هنر) و بعد از حدود 1سال , deny شدم . الان نامه deny رو برام فرستادن . , در نامه motion یا apple ذکر شده و گفتن که می تونم فرم I-290 B رو بایگانی کنم . فقط می خوام ازتون بپرسم که {من فعلا مدرک قوی تری ندارم که براشون بفرستم .}
اگر من این فرم I-290 B رو بایگانی نکنم .
اگر من apple یا motion رو استفاده نکنم . و پرونده ام رو رها کنم . آیا امکان داره مثلا 6 ماه دیگه یا 1 سال دیگه که مدارک قوی تری بدستم اومد , دوباره برای این ویزا اقدام کنم , یعنی دوباره از اول همه این کارها رو انجام بدم ,اما با مدارک معتبرتر؟
اگه بتونید راهنمایی کنید که در این مورد من چی کار می تونم بکنم , ممنون می شم.
واقعا گیج شدم و خیلی ناراحت
با سپاس.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی پرونده اش پیشرفتی نکرده؟ ما رو خوشحال کنید!!!