کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
سلام دوستان چه خبر کسی کارش پیشرفت نکرده؟ خبرای خوب به ما بده ماهم دلگرم بشیم!!!!

با این همه انتظار eb1 فکر کنم وقتشه ما هم مثله لاتاری ها یه " منتظرسرا" بزنیم. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: emma ، nora
(2014-06-07 ساعت 15:32)ginjer نوشته:  سلام دوستان چه خبر کسی کارش پیشرفت نکرده؟ خبرای خوب به ما بده ماهم دلگرم بشیم!!!!

با این همه انتظار eb1 فکر کنم وقتشه ما هم مثله لاتاری ها یه " منتظرسرا" بزنیم. Smile

جینجر جان منتظرسرا زدین منم خبر کنید منم عضو شم Wink چرا اینقدر طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگي دوستان والا ما كه هنوز منتظريم داره ميشه يكسال از ارسال مدارك اضافي كه خواسته بودن ?
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2014-06-10 ساعت 15:46)Atis نوشته:  سلام به همگي دوستان والا ما كه هنوز منتظريم داره ميشه يكسال از ارسال مدارك اضافي كه خواسته بودن ?

عزیزم شما عضو ارشد منتظرسرای eb1 شدین خیلی اذیت شدین بلاتکلیفی سخته Sad
وکیل داشتید براتون کاری نکرد؟ چون وکیل بدرد همین زمان میخوره مگر نه همه می تونن فرم پر کنند مدارک بفرستند وکیلت الان باید از اداره مهاجرت شکایت کنه نباید اینقدر طول بکشد وقتی به اداره مهاجرت تلفن میزنید چی ميگن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Atis ، nora
سلام به همه دوستان
من case مهاجرتی EB1b و متخصص و محقق در زمینه علوم پزشکی هستم و به دنبال یک وکیل منصف و مطمءن میگردم. ممنون میشم اگر از تجربیات دوستان استفاده کنم. پستهای قبلی را خواندم و با این حال ترجیح میدهم وکیل این کار را انجام دهد.
در ضمن تازه کاری من را ببخشید ف نمیدانستم دقیقا این پست را کجا قرار دهم.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2014-06-13 ساعت 18:03)pooyaa نوشته:  سلام به همه دوستان
من case مهاجرتی EB1b و متخصص و محقق در زمینه علوم پزشکی هستم و به دنبال یک وکیل منصف و مطمءن میگردم. ممنون میشم اگر از تجربیات دوستان استفاده کنم. پستهای قبلی را خواندم و با این حال ترجیح میدهم وکیل این کار را انجام دهد.
با تشکر
پویا جان وکلایی که من داشتم بسیار ناجوانمردانه عمل کردند و باعث ریجکت شدن من شدند. کیس شما علمی است بهتر می باشد با افرادی که از این طریق اقدام کردند ارتباط برقرار کنید . البته در همین تاپیک افرادی هستند که اپروو شدند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-06-13 ساعت 23:20)nora نوشته:  
با تشکر
پویا جان وکلایی که من داشتم بسیار ناجوانمردانه عمل کردند و باعث ریجکت شدن من شدند. کیس شما علمی است بهتر می باشد با افرادی که از این طریق اقدام کردند ارتباط برقرار کنید . البته در همین تاپیک افرادی هستند که اپروو شدند.

پویا جان صفحه 28 را نگاه کنید کاربری به این نام farzad_mx2هست کیس ایشون علمی بوده می تونی به ایشون ایمیل بدی از ایشون کمک بگیری
پاسخ
(2014-06-14 ساعت 00:48)ginjer نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 23:20)nora نوشته:  
با تشکر

پویا جان صفحه 28 را نگاه کنید کاربری به این نام farzad_mx2هست کیس ایشون علمی بوده می تونی به ایشون ایمیل بدی از ایشون کمک بگیری

با سلام و تشکر
این کار را خوهم کرد، ممنون میشوم اگر دوستان اطلاعات جدید خود را در این زمینه جهت راهنمایی افراد تازه کاری مثل من به اشتراک بگذارند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
پویا جان این کیس مخصوص برترین هاست .علمی ، هنری و ورزشی افرادی که هستند اگر مطلبی را بدانند دریغ نمی کنند و صادقانه در اختیار می گذارندو به شکل رقیب نگاه نمی کنند.
آقای gin ger جواب های دقیقی برایتان ارسال کردند که من از ایشان تشکر کردم شما با تسلط به زبان به سایت وزارت خارجه مراجعه کنید تمامی مراحل توضیح داده شده است و در پیام های خصوصی از افرادی که اپروو شدند و یا فکر می کنید واردند سوال بفر مایید . موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
نورا جان یه پیغام خصوصی بهت دادم لطفا چک کن
پاسخ
(2012-10-13 ساعت 16:19)nora نوشته:  1- در ایران کسی را پیدا کنید که چک آمریکا داشته باشد ان را با مدارک می فرستید.
2- مدارک را به آمریکا فرستاده و از شخصی که انجا چک دارد میخواهید که مدارک را با چک به ادرس تگزاس بفرستد.
در ضمن قبلا"580 دلار بود مبلغ را بار دیگر دقیق ببینید.

سلام... مي دونم كه خيلي از تاريخ اين بحث گذشته اما گفتم شايد مفيد باشه كه بگم:
خود اداره مهاجرت امريكا در پاسخ به ايميل من در مورد مشكل بودن واريز كردن پول و ماني اوردر و چك و اين برنامه ها گفت بهترين راه اينه كه فرم رو اينترنتي پر كنم و اينترنتي هم پول رو واريز كنم... واريز اينترنتي هم از طريق خيلي از موسسات معتبر مهاجرتي امكان پذيره.
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora ، victor2016
سلام به همه و ممنون به خاطر در ميان گذاشتن تجربه‌ها...
اگه ممكنه اين پرسش من رو پاسخ بدين لطفا:
وقتي اينترنتي فرم I-140 رو پر مي‌كنيم در قسمت امضا بايد چيكار كرد؟!! ... اساسا تفاوتي بين sign و signature هست كه من نمي‌دونم! ..شايد!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنون می شم دوستان عزیزم به سوالم جواب بدن
من برای eb1 اقدام کردم ( هنر) و بعد از حدود 1سال , deny شدم . الان نامه deny رو برام فرستادن . , در نامه motion یا apple ذکر شده و گفتن که می تونم فرم I-290 B رو بایگانی کنم . فقط می خوام ازتون بپرسم که {من فعلا مدرک قوی تری ندارم که براشون بفرستم .}
اگر من این فرم I-290 B رو بایگانی نکنم .
اگر من apple یا motion رو استفاده نکنم . و پرونده ام رو رها کنم . آیا امکان داره مثلا 6 ماه دیگه یا 1 سال دیگه که مدارک قوی تری بدستم اومد , دوباره برای این ویزا اقدام کنم , یعنی دوباره از اول همه این کارها رو انجام بدم ,اما با مدارک معتبرتر؟
اگه بتونید راهنمایی کنید که در این مورد من چی کار می تونم بکنم , ممنون می شم.
واقعا گیج شدم و خیلی ناراحت

با سپاس.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-07 ساعت 18:32)Asal mo نوشته:  سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنون می شم دوستان عزیزم به سوالم جواب بدن
من برای eb1 اقدام کردم ( هنر) و بعد از حدود 1سال , deny شدم . الان نامه deny رو برام فرستادن . , در نامه motion یا apple ذکر شده و گفتن که می تونم فرم I-290 B رو بایگانی کنم . فقط می خوام ازتون بپرسم که {من فعلا مدرک قوی تری ندارم که براشون بفرستم .}
اگر من این فرم I-290 B رو بایگانی نکنم .
اگر من apple یا motion رو استفاده نکنم . و پرونده ام رو رها کنم . آیا امکان داره مثلا 6 ماه دیگه یا 1 سال دیگه که مدارک قوی تری بدستم اومد , دوباره برای این ویزا اقدام کنم , یعنی دوباره از اول همه این کارها رو انجام بدم ,اما با مدارک معتبرتر؟
اگه بتونید راهنمایی کنید که در این مورد من چی کار می تونم بکنم , ممنون می شم.
واقعا گیج شدم و خیلی ناراحت

با سپاس.
سلام... ميشه لطفا بفرماييد دقيقا چه مداركي براشون فرستاديد؟ اگه اينجا مايل نبوديد پيغام خصوصي بدين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی پرونده اش پیشرفتی نکرده؟ ما رو خوشحال کنید!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidreza2197 ، nora

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان