واقعا کسی نمی دونه که من باید چی کار کنم؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید , 1 سال و چندماه که زحمت کشیدم و حالا همه زحمت هایی که کشیدم هیچ شده
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
|
(2014-07-07 ساعت 18:32)Asal mo نوشته: سلام امیدوارم حالتون خوب باشه (2014-07-07 ساعت 01:25)hamidreza2197 نوشته: سلام به همه و ممنون به خاطر در ميان گذاشتن تجربهها...امضا الکترونیکی
2014-07-11 ساعت 20:34
سلام دوستان
سلام جینجر عزیز بعد از مدت ها غیبت برگشتم که سر و گوشی آب بدم... انگار کسی پیشرفتی نداشته؟ درسته؟... جینجر عزیز وقتش نشده که یه جواب اولیه برای ما بیاد؟ مگه نمیگن 4ماهه جواب میدیم؟؟؟؟؟!!! [font=Tahoma] به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟! [/font]
2014-07-12 ساعت 12:32
2014-07-19 ساعت 10:04
(2014-07-15 ساعت 16:23)ginjer نوشته:(2014-07-11 ساعت 20:34)nousai نوشته: سلام دوستان سلام نورا و جینجر عزیز تو سایت USCIS صراحتا نوشته که پروسه بررسی ویزای eb1 توی آفیس تگزاس 4 ماهه ... حالا شاید هر ماه اونا به جای 30 روز 60-70 روزه ̴ [font=Tahoma] به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟! [/font]تشکر کنندگان: ginjer
راستی دوستان یه سوال
انشااله وقتی اقامت را گرفتین، با خانواده کلا میرین اون طرف؟ یا برنامه رفت و برگشت چند ماه چند ماه دارین؟ آخه چندتا از دوستان و فامیلا منو در مورد موقعیت های کاری آمریکا حسابی ترسوندن. مخصوصا میگن که من و شوهرم که حدود 40 سال داریم، نمی تونیم به راحتی کار پیدا کنیم. تازه اگر کار هم باشه، نمی تونیم خودمونو با محیط هماهنگ کنیم ... همسرم هم رشته فنی خونده و هم عکاسی بلده. من هم که کلا توی کارای هنریم. شما می دونین اوضاع کاری برای کسانی که با eb1 میرن چه جوریه؟ تسهیلاتی برای پیدا کردن شغل در نظر گرفته میشه؟ خلاصه چند وقتیه که یه کم ترسیده ام ... [font=Tahoma] به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟! [/font]تشکر کنندگان: ginjer
2014-07-23 ساعت 03:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 03:26 توسط hamidreza2197.)
(2014-07-19 ساعت 10:11)nousai نوشته: راستی دوستان یه سوال سلام... هيچ تفاوتي بين كساني كه با EB1 وارد امريكا ميشن و كساني كه به هر شكل ديگهاي گرين كارد گرفتند وجود نداره. يعني تسهيلات و امكانات مشخصي وجود نداره و شما صرفا اين پروسه رو طي ميكنيد تا با مجوز كار كردن به خاك امريكا ورود كنيد. اما طبيعتا شايد براي پيدا كردن كار، اين بتونه امتياز مثبتي در رزومهي بچههاي eb1 باشه كه باز گمون نكنم. اساسا در ابتداي ورود بايد خودتون رو براي انجام كارهاي غير مرتبط با تخصص (هر چند كوتاه مدت تا پيدا كردن كار مورد علاقه و بهتر) آماده كنيد تا از جيب نخوريد. در مورد نگرانيتون راجع به عدم توانايي در برقراري ارتباط و كلا جوش خوردن با محيط و جامعه جديد بايد بگم اين به چند تا چيز خيلي بستگي داره: 1- نگاه شما به مهاجرت و انتظاراتتون از اين تغيير بزرگي كه در زندگي داريد ميديد. 2- ميزان تسلط شما به زبان انگليسي در درجه اول و روحيهي مولتي كالچر بودن شما. 3- شهري كه براي شروع زندگي انتخاب ميكنيد كه به نظر من بهتره جايي باشه كه اساسا مهاجرهاش خيلي به چشم بيايند و احساس غريبگي اذيتتون نكنه. همهي اين گفتهها حاصل گفت و شنودها و بررسيهاي چند ساله من بود و طبيعتا چون هنوز خودم اونجا نرفتم و از نزديك اين اتفاقات رو تجربه نكردم نميتونم بگم صد در صد درست هستند و جز اين نيست. اما به صد در صد نزديكند! تشکر کنندگان: ParsTrader ، nora ، ginjer ، nousai ، آلیس-1980
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
سوالی دارم ممنون می شم جواب بدید من برای eb1 هنر اقدام کردم .request for evidence شدم , براشون مدارک بیشتری فرستادم , ولی حالا نامه deny برام اومده و گفته که می تونم با پر کردن فرم (I-290 B, motion, appeal تجدید نظر ) براشون پر کنم و بفرستم. متاسفانه در حال حاضر من مدارک قوی تری ندارم تا براشون بفرستم . وکیل ها هم جواب درست و حسابی نمی دن 1)به نظر شما من باید چی کار کنم آیا باید این فرم رو پر کنم و براشون بفرستم , که در این صورت ,مدرک اضافی که شایستگی ام رو ثابت کنه ندارم. یا که نه این فرم رو نفرستم؟ اگه نفرستم چه اتفاقی می افته ؟ 2) آیا من می تونم بعد از یکی 2 سال , با مدارک معتبرتری , دوباره برای این ویزا eb1 اقدام کنم و دوباره فرم I-140 رو بایگانی کنم ؟همچنین کاری رو می تونم انجام بدم ؟ یعنی چند بار می شه اقدام کرد؟ nora جان اگر ممکنه بگو از کجا مطمئنی؟ ممنونم می شم با جزئیات جواب بدید. تشکر کنندگان: ginjer
لطفا دوستان جواب بدین ؟ nora جان و....
2014-07-27 ساعت 02:43
سلام به همگي و در خواست از بچههايي كه پروندهي هنري دارند به ويژه بچههاي تجسمي:
كارهاي چاپ شده توي كتابهاي مختلف رو چطور توي پرونده بايد ارائه كرد؟ يعني چطور براشون ثابت كنيم كه اين صفحه مربوط به كتاب فلان مسابقه است در فلان كشور؟ ممنون ميشم اگه توضيحات بيشتر و كاملكنندهي ديگهاي هم راجع به جمع كردن پروندههاي اينچنيني (Visual Arts) داريد لطف كنيد.
2014-07-27 ساعت 17:41
(2014-07-26 ساعت 16:34)Asal mo نوشته: لطفا دوستان جواب بدین ؟ nora جان و....من پاسخ شما را کامل در ایمیل دادم . جوابی را که من به شما دادم را با صرف میلیون ها تومان و فشار ها ی سنگین روانی که بر من گذشت را بدون کوچکترین چشم داشتی برایتان ارسال کردم . من تا دادگاه نهایی که سه مرحله بعد شما می باشد رفتم و جواب همان جواب اولیه بود . تشکر کنندگان: hamidreza2197 ، ParsTrader ، ginjer ، nousai ، آلیس-1980
2014-07-27 ساعت 17:55
(2014-07-27 ساعت 02:43)hamidreza2197 نوشته: سلام به همگي و در خواست از بچههايي كه پروندهي هنري دارند به ويژه بچههاي تجسمي: دوست هنرمندم شما یک کتگوری تحت عنوان چاپ آثار از موفقیت های خودتان تهیه می کنید و سپس از روی جلد - داخل فهرست -صفحه متعلق به شما ترجمه می کنید . و انها را داخل این کتگوری می گذارید.ارتباط کتاب با مسابقه مشخص است که مدارک ان را هم ضمیمه می کنید. اگر چاپ تالیفی داشتید همان مدارک بالا باضافه تیتراژ کتاب مد نظر می باشد. من خودم همین طوری فرستاده بودم که یکی از سوالات این بود که تیتراژ کتاب تان چند عدد می باشد و رسما" باید اعلام شود. مدارک باید به شکلی فرستاده شود که جای سوالی باقی نماند. کلیه جوانب را در نظر بگیرید که سوالی مطرح نشود یا تعداد این سوالات محدود باشد . مبالغ دستمزد خودتان را اعلام نکنید چون انها با دلار می سنجند و عنوان میکنند شما که هنرمند مطرحی هستید پس چرا حقوقتان کم است ؟ سوال هایی که از من کردند! تشکر کنندگان: hamidreza2197 ، ParsTrader ، ginjer ، آلیس-1980
2014-07-28 ساعت 00:54
(2014-07-27 ساعت 17:55)nora نوشته:(2014-07-27 ساعت 02:43)hamidreza2197 نوشته: سلام به همگي و در خواست از بچههايي كه پروندهي هنري دارند به ويژه بچههاي تجسمي: خيلي از لطفتون ممنونم. تشکر کنندگان: nora
2014-07-28 ساعت 20:27
(2014-07-19 ساعت 10:11)nousai نوشته: راستی دوستان یه سوال فکر کنم همه ما هم ترس های شما رو داشته باشیم در مورد خودم میدونم قاعدتا هیچکی برای من فرش قرمز ننداخته و من همه چی رو باید از صفر شروع و اینو میدونم 300 میلیون اونجا جلوتر از من هستند بالاخره خیلی سخته زندگی رو از صفر شروع کردن همراه با ریسک است. برای اونایی که بچه دارند ریسکش بیشتره امیدوارم همه موفق باشند (2014-07-26 ساعت 16:32)Asal mo نوشته: سلام امیدوارم حالتون خوب باشه عزیزم من خیلی متاسف شدم پیام خصوصی به شما دادم |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان