کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2014-08-13 ساعت 23:25)emma نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:56)nousai نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 10:16)Atis نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 23:07)nousai نوشته:  سلام مجدد

همین الان یه ایمیل از USCIS برام آمد.
نوشتن که نامه Request for Evidence برام ارسال شده و باید مدارک تکمیلی را براشون بفرستم.

حالا باید منتظر بمونم و ببینم که چیا میخوان؟

از اینکه به نسبت بقیه دوستان، به این زودی - یعنی 5 ماهه - مدارک تکمیلی خواستن خیلی خیلی تعجب کرده ام ... دل تو دلم نیست تا نامه شون برسه ...

برام دعا کنین!
سلام
ما هم پنج ماه بعد از إرسال مدارك اوليه نامه اي مبني بر مدارك بيشتر بر آمون اومد،اين نامه تمام مداركي كه شما فرستادين رو به ديتيل توضيح ميده و بعد بهتون اعلام ميكنه كه چند اپشن مورد قبول اونها واقع شده و چه چيزهايي هنوز ثابت نشده شما ميتونيد هم به سوالات اونا جواب بدين و هم مدارك بيشتري ضميمه كنيد ما هر دو رو انجام داديم و يك نامه ي خيلي مشخص با توضيحات كامل به مجموعه اضافه كرديم سعي كنين تاريخ إرسال جواب رو در نظر داشته باشين كه قبل از اتمام زمان به دستشون برسه در ضمن حدودا ٢يا٣ماه زمان پاسخگويي ميدن !
ايشالا كه هر چه زودتر كارتون درست شه Smile

ممنون از توضیحات خوبت ... مطمئنا مزاحمت میشم تا ازت راهنمایی بگیرم ... یادم نیست، کیس شما هم هنریه؟

برای منم ایمیل RFE اومد. حالا منتظرم ببینم چی میخوان؟
شما هم مثه nousai عزیز باید آماده باشی ببینی مدارک اضافه چی میخوان براشون حاضر کنی سریع طبق موعد مقرر بفرستی تا زمان رو هم از دست ندی.
برای من هنوز خبری نیست! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، hamidreza2197 ، emma ، nousai
(2014-08-14 ساعت 22:55)ginjer نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 23:25)emma نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 23:56)nousai نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 10:16)Atis نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 23:07)nousai نوشته:  سلام مجدد

همین الان یه ایمیل از USCIS برام آمد.
نوشتن که نامه Request for Evidence برام ارسال شده و باید مدارک تکمیلی را براشون بفرستم.

حالا باید منتظر بمونم و ببینم که چیا میخوان؟

از اینکه به نسبت بقیه دوستان، به این زودی - یعنی 5 ماهه - مدارک تکمیلی خواستن خیلی خیلی تعجب کرده ام ... دل تو دلم نیست تا نامه شون برسه ...

برام دعا کنین!
سلام
ما هم پنج ماه بعد از إرسال مدارك اوليه نامه اي مبني بر مدارك بيشتر بر آمون اومد،اين نامه تمام مداركي كه شما فرستادين رو به ديتيل توضيح ميده و بعد بهتون اعلام ميكنه كه چند اپشن مورد قبول اونها واقع شده و چه چيزهايي هنوز ثابت نشده شما ميتونيد هم به سوالات اونا جواب بدين و هم مدارك بيشتري ضميمه كنيد ما هر دو رو انجام داديم و يك نامه ي خيلي مشخص با توضيحات كامل به مجموعه اضافه كرديم سعي كنين تاريخ إرسال جواب رو در نظر داشته باشين كه قبل از اتمام زمان به دستشون برسه در ضمن حدودا ٢يا٣ماه زمان پاسخگويي ميدن !
ايشالا كه هر چه زودتر كارتون درست شه Smile

ممنون از توضیحات خوبت ... مطمئنا مزاحمت میشم تا ازت راهنمایی بگیرم ... یادم نیست، کیس شما هم هنریه؟

برای منم ایمیل RFE اومد. حالا منتظرم ببینم چی میخوان؟
شما هم مثه nousai عزیز باید آماده باشی ببینی مدارک اضافه چی میخوان براشون حاضر کنی سریع طبق موعد مقرر بفرستی تا زمان رو هم از دست ندی.
برای من هنوز خبری نیست! Sad

جینجر جان شاید مدارک شما خیلی کامل بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
نوسای جان از شما چی خواستن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sibapple
سلام دوستان .
همسرم در فوريه 2014 فرم eb1(براي هنرمندان)پركرد و تا يه ماه بعد همه مداركشو فرستاد و ما تا 9 جولاي در مرحلهinitial review بوديم . بعدش وضعيت تغيير كرد و در وضعيت request for additional evidencesقرارگرفت و گفتن كه نامه درخواست مدارك اضافي فرستادن كه تا حالا بدستمون نرسيده!!! e-request فرستاديم كه بعد دوهفته گفتن دوباره واسمون نامه فرستادن كه اونم هنوز نرسيده .درضمن وضعيت كيسمونم تو سايت دوباره برگشته به حالت initial review !!! كسي ميتونه راهنماييمون كنه چه اتفاقي اقتاده و بايد چيكار كنيم در اين وضعيت؟؟ خيلي ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: emma ، nora ، sima12
سلام سیب عزیز در مورد اینکه پرونده برگشته به مرحله قبل چیزی نمی دونم اما نامه من بعد از یک ماه و نیم به دستم رسید تازه اونم خودم رفتم دفتر پست منطقه مون شماره مو گذاشتم ازشون خواستم که با من تماس بگیرن اگر نامه به دستشون رسید.....شما هم پی گیر باشید عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: sib-apple ، nora
راستش خيلي پيگير هستيم پست مركزي ميگه هرروز 20 نفرواسه نامه امريكاشون زنگ ميزنن و پست امريكا خيلي بدشده و از اين حرفا. نامه شما رسيده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-03 ساعت 12:04)sibapple نوشته:  راستش خيلي پيگير هستيم پست مركزي ميگه هرروز 20 نفرواسه نامه امريكاشون زنگ ميزنن و پست امريكا خيلي بدشده و از اين حرفا. نامه شما رسيده؟
دوست گرامی پی گیری شما هم از این طرف و هم ارتباط با ان مرکز مفید خواهد بود.درخواست اینکه نامه را بصورت ایمیل برایتان بفرستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib-apple
(2014-09-04 ساعت 16:57)nora نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 12:04)sibapple نوشته:  راستش خيلي پيگير هستيم پست مركزي ميگه هرروز 20 نفرواسه نامه امريكاشون زنگ ميزنن و پست امريكا خيلي بدشده و از اين حرفا. نامه شما رسيده؟
دوست گرامی پی گیری شما هم از این طرف و هم ارتباط با ان مرکز مفید خواهد بود.درخواست اینکه نامه را بصورت ایمیل برایتان بفرستند.

نوراجان چطور بايد ازشون بخوام نامه رو برامون ايميل كنن؟ هيچ ايميلي براي مكاتبه پيدا نكردم.

(2014-09-05 ساعت 11:30)ginjer نوشته:  دوستان من approve شدم
چه عالي تبريك مي گم!!Smile پس از شما مدارك اضافه نخواستن؟ حتما مداركتون خيلي كامل بوده.
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، Atis
براي تغيير آدرس در سايت دچار مشكل شديم. بايد تاريخ ورود به امريكا و همينطور ايالت معرفي كنيم.در حاليكه ما ساكن ايرانيم. كسي ميتونه راهنمايي كنه فرمو چطور پركنم؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-21 ساعت 18:59)sima12 نوشته:  بله عزیزم آدرس آمریکارو دادم..... و اما امروز بعد از مدتها انتظار از اداره پست زنگ زدن و گفتن شما نامتون رو لازم دارید؟!!!!!! نامتون اومده ...جاتون خالی با ذوق رفتم نامه رو گرفتم که البته نامه باز شده بود و توی پلاستیک تحویلم دادن که نوع خودش بسیار جالب بود....و جاتون بیشتر خالی که این آمریکاییها اصلا اهل تحقیق وتفحص نیستن و بابت همه چیز دوباره شواهد خواستن....و در این موقع بود که بنده متوجه شدم گاوم فارغ شده و باید برای تمام شواهدم باز هم شاهد داشته باشم ....خلاصه اینکه هلوی پوست کنده می خوان...
حالا دوستان کسی می دونه من چطوری باید تیراژ روزنامه و سایت فارس نیوز رو تقدیم کنم و اینکه دیگه چطوری نشون بدم که شخص فلک زده ی بنده 8 سال در تیم ملی حضور داشتم... واینکه جام جهانی یه اوارد بین المللی چرااااااا اینا نمی دونن... خداااااااا

سلام سيما جان،
من پستاي قبلي رو در مورد تغيير آدرس خوندم و متوجه شدم كه شما تغيير آدرس دادين و آدرس امريكارو ارايه كردين. يشه بپرسم چطور؟ تو سايت تغيير آدرسchange adderess onlineكه فقط براي كسا ني هست كه به آمريكا تغيير محل دادن و تاريخ ورود و ... ميخواد!! ممنون ميشم راهنماييم كنيت!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-06 ساعت 15:08)ginjer نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 08:51)sibapple نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 16:57)nora نوشته:  

نوراجان چطور بايد ازشون بخوام نامه رو برامون ايميل كنن؟ هيچ ايميلي براي مكاتبه پيدا نكردم.

چه عالي تبريك مي گم!!Smile پس از شما مدارك اضافه نخواستن؟ حتما مداركتون خيلي كامل بوده.
مرسی انشااا شما هم به زودی بگیری
اره خیلی مدرک براشون فرستادم کلی هزینه پست دادم
هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوست هنرمندم
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، ParsTrader ، nousai
هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوست هنرمندم
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nousai
(2014-09-07 ساعت 21:03)nora نوشته:  
هوووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا دوست هنرمندم

مرسییییییییییییی سوپرایزم کردی عزیزم ممنون!!!! Big Grin
انشاااا شما هم بزودی راهی آمریکا میشی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2014-09-07 ساعت 21:32)ginjer نوشته:  

مرسی عزیزم ممنون!!!!
انشاااا شما هم بزودی راهی آمریکا میشی

تبریک میگم
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2014-09-08 ساعت 00:46)emma نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 21:32)ginjer نوشته:  

مرسی عزیزم ممنون!!!!
انشاااا شما هم بزودی راهی آمریکا میشی

جينجر جان تبريك فراوان بسيار بسيار خوشحال شدم موفق باشي Smile

تبریک میگم
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، sibapple ، nousai

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان