کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
دوستان عزيز چطور ميتونم آدرسمو تو سايت uscisبه يه آدرس در امريكا تغيير بدم؟ يا چطور بهشون بگم برام نامه مونو ايميل بزنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
کسی میدونه fee رو تو چه مرحله ای وچطور پرداخت کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
جینجر عزیز مباررررررررررررررک باشه انشا.... به خیر و شادی Smile زودتر برید
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2014-09-09 ساعت 20:04)mojtaba93 نوشته:  سلام
کسی میدونه fee رو تو چه مرحله ای وچطور پرداخت کنیم؟
سلام، وقتي فرم ة-140 رو پر مي كنين بهتون مهلت ميدن تا مقدار fee 580$ رو پرداخت كنين. ميتونين از طريق صرافي ها يا كسي كه در امريكا ساكن است(از طريق يكي از انواع كرديت كارتها) پرداخت كنين.تا موقعي كه پول پرداخت نشود پرونده شما در جريان بررسي قرار نميگيرد.سعي كنيد مدارك تون را هرچه زودتر تكميل و ارسال كنين.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، hamidreza2197
سلام دوستان کسی می دونه اگر بخوام فرم رو برای شوهر خواهر و خواهرم پر کنم باید 580 دلار بدم براشون یا نه؟
یعنی یه پرونده حساب می شه یا دوتا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-21 ساعت 12:49)sima12 نوشته:  سلام دوستان کسی می دونه اگر بخوام فرم رو برای شوهر خواهر و خواهرم پر کنم باید 580 دلار بدم براشون یا نه؟
یعنی یه پرونده حساب می شه یا دوتا؟

سیما جون دوتا حساب میشه اگر دوتا پرونده است دوتا پول باید بدی
به نظرم یکی رو شرکت کنید که پرونده مطمئن تری هست اگر موفق شد که خیلی خوبه اگر نشد پرونده بعدی رو چند ماه بعد بفرستین البته نظر منه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
كسي ميدونه كه FBI چك در چه مرحله اي انجام ميشه ؟
ما هزينه ي immigrant visa رو پرداخت كرديم و فرمها رو هم فرستاديم ايا وقتي به سفارت بريم ويزا رو دريافت ميكنيم ؟
مرسي
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora
سلام
FBI چک در زمان مصاحبه مشخص می شه و اکثر کسایی که EB1 اقدام کرده اند در این پروسه قرار می گیرند، چون از دید اونها ماها آدمهای معمولی نیستیم. البته باید به این نکته توجه کرد که بیشتر افرادی که دارای کبس علمی هستند در معرض این پروسه هستند.
من خودم شهریور رفتم مصاحبه و FBI چک خوردم و هنوز خبری نیست.
موفق باشید

(2014-09-22 ساعت 17:01)Atis نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما هزينه ي immigrant visa رو پرداخت كرديم و فرمها رو هم فرستاديم ايا وقتي به سفارت بريم ويزا رو دريافت ميكنيم ؟
مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora
(2014-09-23 ساعت 05:18)farzad_mx2 نوشته:  سلام
FBI چک در زمان مصاحبه مشخص می شه و اکثر کسایی که EB1 اقدام کرده اند در این پروسه قرار می گیرند، چون از دید اونها ماها آدمهای معمولی نیستیم. البته باید به این نکته توجه کرد که بیشتر افرادی که دارای کبس علمی هستند در معرض این پروسه هستند.
من خودم شهریور رفتم مصاحبه و FBI چک خوردم و هنوز خبری نیست.
موفق باشید

(2014-09-22 ساعت 17:01)Atis نوشته:  سلام دوستان عزيز
مرسي
ممنون اميدوارم هرچه زودتر ويزاتونو دريافت كنين
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
عزیزان این فی 580 $ رو چطوری پرداخت کنم هیچ شماره حسابی چیزی نزده توی سایت uscis .صرافی میگه شماره حساب بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-28 ساعت 13:30)mojtaba93 نوشته:  سلام
عزیزان این فی 580 $ رو چطوری پرداخت کنم هیچ شماره حسابی چیزی نزده توی سایت uscis .صرافی میگه شماره حساب بده

سلام... اين تاپيك رو كاملا مطالعه كنيد... هم پاسخ اين پرسش هم راهنمايي‌هاي خوبي رو دريافت مي‌كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه...
به خاطر مشكلات و نگراني هايي كه بيشتر بچه ها راجع به پست شدن نامه ها به آدرسهاي ايران داشتند ميخواستم بپرسم چطور اين امكان مي تونه وجود داشته باشه كه در پر كردن فرم، محل زندگي فعلي رو ايران قيد كنيم اما براي مراودات پستي آدرس امريكا رو بديم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان من الان امریکا هستم و در مورد eb1هر اطلاعاتی میخواید میتونید با من تماس بگیرید.پول مفت به هیچ وکیلی ندید.من خودم قهرمان ملی بودم.0016193865898شماره من هستش.من خودم اقدام کردم و همه مراحلشو از برم والان هم دارم واسه دوستامو انجام میدم
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidreza2197 ، nora ، nousai ، sibapple ، ginjer ، saeedm
سلام موفق باشيد ما الان چند روز هست كه فايل نامبر كيسمون كه به اداره مهاجرت ارسال شده امده بعدش چي ميشه چقدر طول ميكشه جواب بياد البته ما وكيل گرفتيم
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها من nora هستم . به علت مشکلی که برای لپ تاپم بوجود امد تمام صفحه پاک شد و بعد از ان دیگر من نتوانستم از اکانت قبلی ام استفاده کنم و حال با اسم nora -nora حضور دارم . جهت اطلاع و ندادن پیام خصوصی . چون امکان جواب دادن ندارم .
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidreza2197 ، ParsTrader ، nousai ، sibapple ، ginjer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان