موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان براي پرونده ما طي اين چندماهه اتفاقات جالبي افتاد. ما در سومين باري كه اي ريكوئست داديم و در اون آدرس يكي از بستگانمون رو در امريكا رو ذكركرديم، نامه درخواست مدارك اضافي به همون ادرس امريكا رسيد(5اكتبر). واي دوباره همه ي مدارك و شواهد اونا رو دوباره خواسته بودن و تازه ما گيج بوديم و هستيم!! كه چيكار كنيم (بعد 10 روز از رسيدن نامه)كه بهمون ايميل زدن كه پرونده شما رد شده. شما در موعد مقرر مداركو نفرستادين!! ( ددلاين 6 كتبر!!!)و ما هم مبهوت ازينكه اونا چطور خودشون نميدونن وقتي نامه رو 3 اكتبر فرستادن و 5 اكتبر تازه به ادرس امريكا رسيده، حتا اگه ما امريكاهم بوديم وقت جمع كردن مداركو نداشتيم!! خلاصه كاملا نااميد شديم و ديگه مجبور به قبول رد شدن بعد از اينهمه زحمت!. حدود14 روز پيش دوباره يه ايميل از USCISرسيد كه امروز صبح اداره پست امريكا نامه اي كه ما براي شما در جولاي پست كرديه بوديم رو برگشت زده و ما حالا فهميديم كه نامه اصلا بدست شما نرسيده، كه اين اثر بسيار مهمي روي پروندتون داشته( رد شده!!!!!) سريعا يه اي ريكوئست ديگه پر كنيد ! كه خلاصه ما دوباره اينكارو كرديم و دوباره منتظر نامه هستيم و پرونده مرده دوباره زنده شد! احتمالا همون نامه رو دوباره پست ميكنن و بهمون زمان ميدن. فقط نگران اين هستم كه بايد چه شواهدي را براي اثيات مداركمون بفرستيم؟ يه وكيل ميگفت بايد روزنامه ها رو ترجمه رسمي با مهر دادگستري بكنين!! واقعا درسته؟ آخه دارالترجمه ميگه دادگستري روزنامه و جوايز و.... رو مهر دادگستري و امور خارجه نميزنه فقط ترجمه رسمي ميكننن!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه یکی کمک من بکنه لدفننن؟
دارای یکی از مدارک بین المللی یعنی چی اصن؟؟من هرچی خوندم نفهمیدم؟؟؟میشه ببینید با شرایطی که من دارم قادر به انجام این کار هستم یا نه؟؟
من الان فوق لیسانس it دارم با 4 سال سابقه کار تقریبا تمامی مدارک بین المللی سیسکو ( از جمله ccie security ) و مدارک مایکروسافت رو دارم......
میتونم از این طریق اقدام کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز...
تردیدی در اینکه شما در رشته تون موفق هستید نیست اما مسئله اینجاست که ویزای eb1 طبق ده شرط ارائه میشه که باید حداقل سه شرط از اونها رو داشت که یکی از اونها جایزه بین المللی (یا داخلی) است. مدارک بین المللی الزاما جزء اون ده شرط نیست اما میتونه در کنار اونها کمک کننده باشه.
سلام دوستان میشه یکی کمک من بکنه لدفننن؟
دارای یکی از مدارک بین المللی یعنی چی اصن؟؟من هرچی خوندم نفهمیدم؟؟؟میشه ببینید با شرایطی که من دارم قادر به انجام این کار هستم یا نه؟؟
من الان فوق لیسانس it دارم با 4 سال سابقه کار تقریبا تمامی مدارک بین المللی سیسکو ( از جمله ccie security ) و مدارک مایکروسافت رو دارم......
میتونم از این طریق اقدام کنم؟
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تا اونجایی که فهمیدم اینه که میتونید برید ترکیه یا آذربایجان اونجا سفارت آمریکا
و فرم 140 رو اونجا بگیرید و پر کنید و هزینه 580 دلار رو بابت برسی پرونده شما به سفرت بپر دازید . و نیازی به وکیل نیست .
نوع ویزا: EB1
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016
ارسال مدارک بیشتر در خصوص درخواست آنها :16/12/2016
دریافت نامه اپروو و ارسال مدارک از سوی اداره مهاجرت به اداره NVC -2017/2/2
ایمیل دعوت به مصاحبه july/14/2017
خود مصاحبه August/23/2017 نتیجه مصاحبه AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با efiling یا همون پر کردن فرم به صورت اینترنتی به راحتی میتونید 580 دلار رو از طریق خیلی از صرافیها یا شرکتهایی که پرداخت آنلاین ارزی میکنند انجام بدید. شخصا با گرفتن وکیل برای این نوع ویزا موافق نیستم اما بچه هایی هم که وکیل میگیرند دلیلشون صرفا مشکل پرداخت نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستانی که میخوان مبلغ فرم 580 دلار رو پرداخت کنن با شرکت خدمات ارزی پرشین دانشجو میتونن انجام بدن. قابل اعتماد هستش.