کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
خیلی ممنون . از ارسال توصیه نامه .
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
دوستان اگه وکیل داشته باشیم هم باید نامه از NVC برای خودمون بیاد وکیل ما به ما چند روز بعد از approval notice uscis اعلام کرد که مدارک و فرمهای پر شده DS و ویزا فی را براش بفرستیم یه مهلت دو هفته ای هم داده و از اینکه به خاطر این تعطیلی پول چند روز با تاخیر به دستش می رسه داره خودش و ما را خفه می کنه در حالیکه ما هیچ نامه ای از nvc نداشتیم
پاسخ
(2015-05-01 ساعت 13:36)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  دوستان اگه وکیل داشته باشیم هم باید نامه از NVC برای خودمون بیاد وکیل ما به ما چند روز بعد از approval notice uscis اعلام کرد که مدارک و فرمهای پر شده DS و ویزا فی را براش بفرستیم یه مهلت دو هفته ای هم داده و از اینکه به خاطر این تعطیلی پول چند روز با تاخیر به دستش می رسه داره خودش و ما را خفه می کنه در حالیکه ما هیچ نامه ای از nvc نداشتیم

بنده باز هم تكرار مي‌كنم اگه فكر مي‌كنيد مداركتون كامل هست و وقت و فرصت هم داريد، هرگز وكيل نگيريد چون لازم نيست!
پاسخ
دوستان آیا میشود برای eb1a ثبت نام کرد و همزمان برای ویزای توریستی اقدام کرد؟ ایا ثبت نام برای مهاجرت باعث نمیشود ویزای توریستی دچار مشکل شود؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال داشتم .
من میخوام مدارکم رو به صورت آنلاین ارسال کنم و هزینه اش رو پرداخت کنم .در این صورت میخواستم بدونم فایل های مدارکم رو که اسکن کردم رو در چه قالبی بفرستم . یعنی pdf یا jpg باشه ؟ روند کار چطوریه اصلا ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 01:15)Nasertexas نوشته:  دوستان یه سوال داشتم .
من میخوام مدارکم رو به صورت آنلاین ارسال کنم و هزینه اش رو پرداخت کنم .در این صورت میخواستم بدونم فایل های مدارکم رو که اسکن کردم رو در چه قالبی بفرستم . یعنی pdf یا jpg باشه ؟ روند کار چطوریه اصلا ؟

هزینه رو می تونید آنلاین (e-filing) پرداخت کنید اما مدارک رو باید با پست بفرستید.
در سایت اداره مهاجرت امریکا توضیحات و راهنمایی کامل در خصوص e-filing هست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 01:25)hamidreza2197 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 01:15)Nasertexas نوشته:  دوستان یه سوال داشتم .

هزینه رو می تونید آنلاین (e-filing) پرداخت کنید اما مدارک رو باید با پست بفرستید.
در سایت اداره مهاجرت آمریکا توضیحات و راهنمایی کامل در خصوص e-filing هست.
سلام من بر خلاف نظر دوسمون اقای حمیدرضا چندین مورد سراغ دارم که چون بی وکیل اقدام کردند به خاطر یه نقص پرونده کوچیک چندین بار ریجکت شدن ولی پیدا کردن یه وکیل مطمئن هم خیلی مهمه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-21 ساعت 18:00)Nezhla نوشته:  سلام

بعد از ارسال پول و کامل کردن فرم در سایت کپی تمامی مدارکی که در سایت NVC اشاره شده مانند عدم سوء پیشینه, کارت شناسایی، مدارک تحصیلی و عکس به دفتر مربوطه ارسال و سپس نامه رسید را دریافت می کنید که گفته شده در مدت 60 روز بعد مدارک بررسی و خبر داده خواهد شد. در حال حاضر دو هفته پیش نامه ای دریافت کردم که مدارک کامل بوده و باید منتظر وقت سفارت باشم.
nezhla جان ببخشید دوباره سوال می کنم نامه رسید مدارک به nvc را که نوشته بودید دو سه ماه بعد از اپروو میاد شامل همون رسید ویزا فی هم هست ؟ چون تو نامه ای که از nvc اومد و به ما کیس نامبر و اینویس نامبر دادن و گفتن ویزا فی را پرداخت کنین گفته رسید پرداختتون را سه روز بعد تو سایت می تونید ببینید ولی هر چی میرم تو سایت فعلا چند وقتی هست که خودش پیغام میده خرابه وکیل هم میگه پول را داده شرایط برای شما چطور بود ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
سلام به همگی
ظاهرا دوستان بعد از مرحله اپروو کمتر به گروه سر می زنن و جواب ما را کسی نمیده بابا یه توضیحی یه معرفتی؟!!! نمی دونم شاید ما هم همینطور باید یاشیم ولی من هنوز نگران قضیه ویزا فی هستم که مطمین بشم پرداخت شده باشه و فرم های ds را وکیل فرستاده باشه از کجا باید بفهمم سایت ceac که ظاهرا خرابه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 22:16)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  

بعد از ارسال پول و کامل کردن فرم در سایت کپی تمامی مدارکی که در سایت NVC اشاره شده مانند عدم سوء پیشینه, کارت شناسایی، مدارک تحصیلی و عکس به دفتر مربوطه ارسال و سپس نامه رسید را دریافت می کنید که گفته شده در مدت 60 روز بعد مدارک بررسی و خبر داده خواهد شد. در حال حاضر دو هفته پیش نامه ای دریافت کردم که مدارک کامل بوده و باید منتظر وقت سفارت باشم.
nezhla جان ببخشید دوباره سوال می کنم نامه رسید مدارک به nvc را که نوشته بودید دو سه ماه بعد از اپروو میاد شامل همون رسید ویزا فی هم هست ؟ چون تو نامه ای که از nvc اومد و به ما کیس نامبر و اینویس نامبر دادن و گفتن ویزا فی را پرداخت کنین گفته رسید پرداختتون را سه روز بعد تو سایت می تونید ببینید ولی هر چی میرم تو سایت فعلا چند وقتی هست که خودش پیغام میده خرابه وکیل هم میگه پول را داده شرایط برای شما چطور بود ؟
عزیزم این وکیلی که شما دارید براتون اپروو گرفته این که خیلی فوق العاده است وقتی میگه دادم حتما داده مگه قرارداد نبستید چرا به ان عمل نمی کنید . من نه اپروو شده بودم و نه کوچکترین دلگرمی پول رو تقدیم می کردم
تازه بعد از همه اینها باز هم شما با این ادم کار دارید .
ادمی که کارشو کرده که دیگه این همه نباید منتظر پو لش باشه باز هم خود دانید.این هم از معرفت ما
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
ginger عزیزم هنرمند از گل بهترم افتخار هر چه ایرانی از رتبه اهدایی بسیار متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2015-05-27 ساعت 18:32)nora-nora نوشته:  

عزیزم این وکیلی که شما دارید براتون اپروو گرفته این که خیلی فوق العاده است وقتی میگه دادم حتما داده مگه قرارداد نبستید چرا به ان عمل نمی کنید . من نه اپروو شده بودم و نه کوچکترین دلگرمی پول رو تقدیم می کردم
ادمی که کارشو کرده که دیگه این همه نباید منتظر پو لش باشه باز هم خود دانید.این هم از معرفت ما
ممنون نورا جان معلومه که با مرام ترین خودتونی
ما که پول را کامل دادیم برای همین من می ترسم چون پولش را گرفته این اخر کار را با بی خیالی مثلا ویزا فی را نداده باشه یا فرم ها را نفرستاده باشه یا بخواد دیر بفرسته منم پسرم نزدیک مشمولیه برای همین یک مقدار وسواس شدم می خواستم ببینم جایی هست که من چک کنم اون اینکار را که میگه انجام دادم مثل uscis که پروسه را چک می کردیم
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
(2015-05-27 ساعت 19:32)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-05-27 ساعت 18:32)nora-nora نوشته:  

ممنون نورا جان معلومه که با مرام ترین خودتونی
ما که پول را کامل دادیم برای همین من می ترسم چون پولش را گرفته این اخر کار را با بی خیالی مثلا ویزا فی را نداده باشه یا فرم ها را نفرستاده باشه یا بخواد دیر بفرسته منم پسرم نزدیک مشمولیه برای همین یک مقدار وسواس شدم می خواستم ببینم جایی هست که من چک کنم اون اینکار را که میگه انجام دادم مثل uscis که پروسه را چک می کردیم
اون پول رو باید بده تافرم 260 باز بشه و شما با نظارت ان شخص پر کنید
در ضمن رسید اون پرداخت نیز به ادرس شما و یا وکیل حتما ارسال میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام این وکیل ما میگه مدارک را پست کرده و از طریق سایت نفرستاده برای همین روی سایت NVC بهمون no payed میزنه ایا کسی تجربه مشابهی داشته ؟باید همینطور باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 20:41)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  سلام این وکیل ما میگه مدارک را پست کرده و از طریق سایت نفرستاده برای همین روی سایت NVC بهمون no payed میزنه ایا کسی تجربه مشابهی داشته ؟باید همینطور باشه؟
فكر مي كنم مدارك شامل کپی پاسپورت و عکس ونیز پرداخت انلاین هزینه تعداد افراد خانواده میباشد. تا زمانی که این نوشته باشه فرم 260 برای کسی باز نمی شود .
بهر حال پست هم که باشد با چاپار که نمی رود بعد از چند روز میرسد یک چند روزی صبر مشخص کننده خواهد بود.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان