موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 12:41)payam21 نوشته: (2015-11-06 ساعت 10:07)javaherishoar@yahoo.com نوشته: ما هم رفتیم خدمت جناب افیسر و همانطور که انتظار می رفت ap دادن در ضمن هیچ مدرکی غیر از مدیکال از ما نگرفت البته ما ترجمه ها و عکس را قبلا روی DS فرم ها فرستاده بودیم فقط از همسرم پرسید اونجا رفتین چه کار می خواهین بکنین و اینکه الان چکار می کنین و از من که شغلتون چیه همین
به امید موفقیت دوست عزیز
ما که همچنان تو انتظاریم و امروز از مصاحبه۳۱۲روز میگذره
واقعا علت این همه مدت زمان رو نمیدونم، جالب اینه که فقط کیس EB1 نیست، اکثر کیس ها امسال کلیرنسشون خیلی زیاد طول کشید
هرچند امیدوارم چه شما و چه اشخاص دیگه ویزاشون رو زودتر بگیرن.
چقدر سخته این همه انتظار ولی واقعا چرا این همه طول کشیده هیچ جوابی ندادن ؟پیگیری کردین؟دیروز افیسر گفت به همسرم که همه چیز عالیه ولی یک سری روند اداری هست که باید طی بشه حدود دو تا سه ماه طول می کشه همسرم خندید گفت همون FBI چک گفت نه یک چیز کاملا معمولی اصلا خودتون را نگران نکنین ایمیل من را چک کنین حد اکثر سه ماه دیگه من پرسیدم اگر تا سه ماه دیگه جواب نیومد باهاتون تماس بگیریم گفت فکر نمی کنم احتیاج باشه اصلا نگران نباشین ولی هر مشکلی بود به من ایمیل بزنین البته ادرس ایمیل مربوط به سفارت ابوظبی هست
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-06 ساعت 19:12)javaherishoar@yahoo.com نوشته: (2015-11-06 ساعت 12:41)payam21 نوشته: (2015-11-06 ساعت 10:07)javaherishoar@yahoo.com نوشته: ما هم رفتیم خدمت جناب افیسر و همانطور که انتظار می رفت ap دادن در ضمن هیچ مدرکی غیر از مدیکال از ما نگرفت البته ما ترجمه ها و عکس را قبلا روی DS فرم ها فرستاده بودیم فقط از همسرم پرسید اونجا رفتین چه کار می خواهین بکنین و اینکه الان چکار می کنین و از من که شغلتون چیه همین
به امید موفقیت دوست عزیز
ما که همچنان تو انتظاریم و امروز از مصاحبه۳۱۲روز میگذره
واقعا علت این همه مدت زمان رو نمیدونم، جالب اینه که فقط کیس EB1 نیست، اکثر کیس ها امسال کلیرنسشون خیلی زیاد طول کشید
هرچند امیدوارم چه شما و چه اشخاص دیگه ویزاشون رو زودتر بگیرن.
چقدر سخته این همه انتظار ولی واقعا چرا این همه طول کشیده هیچ جوابی ندادن ؟پیگیری کردین؟دیروز افیسر گفت به همسرم که همه چیز عالیه ولی یک سری روند اداری هست که باید طی بشه حدود دو تا سه ماه طول می کشه همسرم خندید گفت همون FBI چک گفت نه یک چیز کاملا معمولی اصلا خودتون را نگران نکنین ایمیل من را چک کنین حد اکثر سه ماه دیگه من پرسیدم اگر تا سه ماه دیگه جواب نیومد باهاتون تماس بگیریم گفت فکر نمی کنم احتیاج باشه اصلا نگران نباشین ولی هر مشکلی بود به من ایمیل بزنین البته ادرس ایمیل مربوط به سفارت ابوظبی هست
راستی یه راهنمایی در رابطه با چک کردن سایت می کنین از کی کیس نامبر را میشناسه؟ دیگه لازمه سایت ceac را هم چک کرد یا فقط سایت سفارت را باید نگاه کرد؟
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مدارك من جهت EB1 از طريق وكيل امريكايي Approve شده و منتظر تعيين زمان مصاحبه هستم. با توجه به اينكه كيس ورزشي معرفي كرده ام، در خدمت دوستاني هستم كه نياز به راهنمايي دارند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پنجشنبه مدارك به دست افيسر اداره مهاجرت رسيد، روز جمعه پيغام گرفتيم كه در حال مطالعه كردن پرونده است و روز دوشنبه صبح يعني يك روز كاري بعد تاييد شدم