موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من كه دارم ديوونه ميشم اصلا فكرش رانمي كردم كه اينقدر طول بكشه امروز شده ٦ماه و دوباره تمديد مديكال و پول دادن به اين اماراتي هاي مفتخور كه ديگه خيلي زور مي گه اون موقع كه دوستمون shahram27 گفتن از يك سال بيشتر طول كشيده فكر كردم چقدر صبور هستن حالا ميبينم چاره اي نيست فقط روزي چند بار به خودمون لعنت مي فرستيم چرا سري كه درد نمي كنه را دستمال بستيم راحت نشسته بوديم زندگيمون را مي كرديم حالا اين كه هنوز نرفتيم تازه به قول دوستان كه مي گن تازه وقتي ميريد اول گرفتاريهاست كه فكر مي كنيد اصلا قبلا براي چي نگران بوديم خدا خودش كمك كنه ببخشيد ديگه قاط زده بودم يه مقدار قرقر كردم
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-02 ساعت 17:02)NGNJ نوشته: بچه ها من كه دارم ديوونه ميشم اصلا فكرش رانمي كردم كه اينقدر طول بكشه امروز شده ٦ماه و دوباره تمديد مديكال و پول دادن به اين اماراتي هاي مفتخور كه ديگه خيلي زور مي گه اون موقع كه دوستمون shahram27 گفتن از يك سال بيشتر طول كشيده فكر كردم چقدر صبور هستن حالا ميبينم چاره اي نيست فقط روزي چند بار به خودمون لعنت مي فرستيم چرا سري كه درد نمي كنه را دستمال بستيم راحت نشسته بوديم زندگيمون را مي كرديم حالا اين كه هنوز نرفتيم تازه به قول دوستان كه مي گن تازه وقتي ميريد اول گرفتاريهاست كه فكر مي كنيد اصلا قبلا براي چي نگران بوديم خدا خودش كمك كنه ببخشيد ديگه قاط زده بودم يه مقدار قرقر كردم
سلام دوست عزیز .
انشالله که هر چه زودتر مشکلتون حل بشه و ویزاتون رو دریافت کنید .به قول شما تازه وقتی که رفتیم اونجا مشکلات جدید شروع میشن . حالا من که زبان هم نخوندم و منتظر اپروو شدن هستم تا بعدش بخونم .
نوع ویزا: EB1
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016
ارسال مدارک بیشتر در خصوص درخواست آنها :16/12/2016
دریافت نامه اپروو و ارسال مدارک از سوی اداره مهاجرت به اداره NVC -2017/2/2
ایمیل دعوت به مصاحبه july/14/2017
خود مصاحبه August/23/2017 نتیجه مصاحبه AP
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-04 ساعت 12:56)algh90 نوشته: (2016-05-02 ساعت 17:02)NGNJ نوشته: بچه ها من كه دارم ديوونه ميشم اصلا فكرش رانمي كردم كه اينقدر طول بكشه امروز شده ٦ماه و دوباره تمديد مديكال و پول دادن به اين اماراتي هاي مفتخور كه ديگه خيلي زور مي گه اون موقع كه دوستمون shahram27 گفتن از يك سال بيشتر طول كشيده فكر كردم چقدر صبور هستن حالا ميبينم چاره اي نيست فقط روزي چند بار به خودمون لعنت مي فرستيم چرا سري كه درد نمي كنه را دستمال بستيم راحت نشسته بوديم زندگيمون را مي كرديم حالا اين كه هنوز نرفتيم تازه به قول دوستان كه مي گن تازه وقتي ميريد اول گرفتاريهاست كه فكر مي كنيد اصلا قبلا براي چي نگران بوديم خدا خودش كمك كنه ببخشيد ديگه قاط زده بودم يه مقدار قرقر كردم
ایشالله که هرچی زودتر صادر میشه ویزاتون و کلی خوشحال میشوید...
من تا ماه دیگه مدارکمو ارسال خواهم کرد... فقط یه سوال این آپدیت که مینویسید چیه؟؟توسایتچی میزنه؟؟
دوست عزیز ممنون از دلداریتون اما راجع به سوالتون وقتی بعد از مصاحبه بهتون خدای نکرده مثل ما بگن که باید پروسه اداری یا همونadministrative processing را طی کنین افیسر میگه سایت سفارت را چک کنید ولی سفارت ابوظبی از وقتی پروسه شروع میشه باذشماره پرونده تون که وارد میشید فقط نوشته شما به این نام تحت این پروسه هستید و مرتب سایت را چک کنید ولی سایتی هست با این ادرس ceac.state.gov که در واقع سایت امور خارجه ا م ر یک ا هست و در اون با همین شماره پرونده در هر مرحله که یکی از بررسی هایی که به نظر اونها مشکوک بوده تکمیل میشه یه تاریخ جدید اپدیت میشه و نهایتا معلوم نیست بعد از چند بار اپدیت شدن بلاخره به وضعیت کلیر در میاد البته یه تاپیک هست که در باره سایت سیس اصطلاحا به قول مهاجرسرایی ها توضیح کامل داده که از ته دل دعا میکنم که اصلا نیازی به استفاده ازش پیدا نکنید گرچه میگن تو این نوع کیس همه کوتاه یا بلند گرفتار این پروسه هستند
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
هم قطاران عزیز ما هم بالاخره امروز کلیر شدیم امیدوارم که روزی همه باشه و خدا امیدمون را نامید نکنه سرنوشت خوبی در انتظار همه مون باشه
اپدیت ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-10 ساعت 18:14)NGNJ نوشته: هم قطاران عزیز ما هم بالاخره امروز کلیر شدیم امیدوارم که روزی همه باشه و خدا امیدمون را نامید نکنه سرنوشت خوبی در انتظار همه مون باشه
شما بالاخره به سلامتی کلیر شدین خدا رو شکر . خیلی خیلی خوشحال شدم . باور کنید انگار خودم کلیر شدم . انشالله که تو امریکا به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنی .
آقا مهاجرسرا رو فراموش نکنی ها اینجا سر بزن . تا از تجربیات جدیدت استفاده کنیم .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-15 ساعت 01:35)Nasertexas نوشته: (2016-05-10 ساعت 18:14)NGNJ نوشته: هم قطاران عزیز ما هم بالاخره امروز کلیر شدیم امیدوارم که روزی همه باشه و خدا امیدمون را نامید نکنه سرنوشت خوبی در انتظار همه مون باشه
شما بالاخره به سلامتی کلیر شدین خدا رو شکر . خیلی خیلی خوشحال شدم . باور کنید انگار خودم کلیر شدم . انشالله که تو آمریکا به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنی .
آقا مهاجرسرا رو فراموش نکنی ها اینجا سر بزن . تا از تجربیات جدیدت استفاده کنیم .
ممنون دوست عزیز انشالا بزودی برای شما خوشحالی کنیم
اپدیت ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-16 ساعت 08:45)algh90 نوشته: (2016-04-23 ساعت 13:12)Nasertexas نوشته: این هم لینک پیگیری از طریق کیس نامبر . برای پیگیری پرونده که در چه مرحله میباشد
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
شماره تماس پیگیری پرونده : 001-800-375-5283
سلام..پرونده شما به کجا رسید؟؟چون من با چندتا وکیل صحبت کردم...ولی ازهمه بهتر وکیل خانم نورا بود...موقع صحبت بدنبال مشتری جمع کردن نبود.. دنبال دریافت اطلاعات مهم بود واین برای من ارزش داشت.... خیلی برام مهمه که این ویزا را دریافت کنم.. مدارک و رزومه خیلی خوبی جمع کردم..درخواست نامه ام راهم نوشتم .. خیلی هم شفاف و کامل نوشتم همراه با توضیحات کامل و منبع نویسی.... ولی میخوام با وکیل اقداپ کنم...
ولی خیلی منتظر جواب کیس شما هستم.. امیدوارم اپروو بگیرین.. میخوام بدونم چجوری میشه وقتی کسی شخصا اقدام میکند.
ممنونم دوست عزیز
من فعلا مدارک فرستاده ام و منتظر جواب هستم .احتمالا دیگه باید یکی دو ماهه جوابش بیاد . امید وارم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
کسی ادرس ایمیلی که مربوط به قسمت EB1باشه و جواب گو باشن رو داره . ممنون میشم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام....هیچکس تغییری نداشته وضعیتش؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز . من Case هنری - علمی داشتم و بعد از کلی جستجو برای وکیل و صحبت کردن با 15 تا وکیل ایرانی . یک وکیل امریکایی گرفتم که بسیار بسیار حرفه ای و دقیق و کاربلد بودند و یک سیستم مدیریت آنلاین داشتن که هیچ مدرکی رو بجز عکس و فکر میکنم فرم G28 رو براشون با پست نفرستادم و همه چیز رو اسکن و آپلود میکردم براشون. من Premium processing رو انتخاب کردم در عرض 5 روز Aprove شدم! به نظر من گرفتن وکیل خوب برای EB1 واقعا کار رو راحت میکنه. حدود 10Kهم هزینه داشت ولی واقعا راضی هستم و میارزید ! من الان منتظر زمان اینترویو هستم و تقریبا 20 روز پیش دی اس 260 رو بستم و سابمیت کردم. اگه کسی دنبال یک وکیل متخصص در EB1 میخواد بگین که معرفی کنم. توی تیم وکیل من خوشبختانه یک شخص ایرانی هم کار میکنند که بسیار کمک کردند و همیشه با صبر و حوصله و لطف و محبت بودند.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما برای تمدید مدیکال به دبی رفتیم و چون به خاطر دخترم که هنوز 14 سالش تموم نشده بود 5 روز طول می کشید جواب مدیکال را اعلام کنند برگشتیم و همسرم برای گرفتن جواب مدیکال و مراجعه به سفارت دوباره رفتن ولی نکته ای که بود و خواستم تجربه ما را بنویسم تا شماها دقت کنید اینکه اولا ویزای امارات برای یکبار ورود هست یعنی با اینکه یکماه اعتبار داره ولی وقتی بیرون میایی حتی بعد از دو روز مثل ما باید دوباره تقاضای ویزا کنی و در هر دو حالت 5 روز طول کشید تا ویزای امارات صادر بشه و از طرفی سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه ظهر پاسپورت ها را برای صدور ویزا دریافت می کنه و پنج روز کاری بعد پاسپورت های ویزا خورده را پس میده بنابراین بهتره که یکشنبه تحویل بدید. که تا پنج شنبه ویزا خورده بگیرید. و به تعطیلی جمعه و شنبه دبی نخورید
اپدیت ها