کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی.
بنده یک استاد پانکریشن دارم که ایشون دیگه از ایران خسته شده  Sad  و می خواد به آمریکا یا کانادا برای ادامه زندگی به همراه همسر و دختر کوچولوش مهاجرت کنه.تخصص ایشون در امر ورزش هست و مقامات و مدال های جهانی و بین المللی هم دارد و همسر ایشون در رشته کتابداری تحصیل کرده است.
برخی عناوین کسب شده توسط ایشون :
‎1 -‎ قهرمان کشتی آموزشگاه های مازندران
‎2 -‎ قهرمان استان مازندران در سال ‎1372‎ در وزن ‎100‎ کیلو
‎3 -‎ قهرمان کشتی ارتش در سال های ‎1371‎ و ‎1372‎
4 - قهرمان کشتی کارگران کشور در سال ‎1373‎
5 - چندین قهرمانی در کشتی آزاد و پهلوانی در سطح کشور
‎6 -‎ مربی کشتی از طرف فدراسیون کشتی ایران در سال ‎1379 -‎ دارنده مدرک مربیگری ، تربیت مربی از طرف فدراسیون ایران
‎7 -‎ موسس کشتی در کویت از طرف کمیته ملی المپیک ایران در سال ‎2001‎
8 - قهرمان پانکریشن ایران در سال ‎1383‎
9 - دارنده 2 مدال طلای آسیا در هندوستان ‎2004‎
10 - قهرمان تورنمنت بین المللی ترکمنستان ‎2005‎ در بین 15 کشور
‎11 -‎ دارنده برنز جهان در مسابقات یونی فایت (رنجرهای دنیا در بین 42 کشور جهان در سن پترزبورگ روسیه)
‎12 -‎ دارنده مدال نقره جام جهانی برزیل ‎2005‎ در سائوپائولو
‎13 -‎ جزء 8 قهرمان برتر دنیا در مسابقات ‎UFC MMA‎ در سیبری روسیه
‎14 -‎ دارنده مدال نقره جهان در ترکیه ‎2007‎ (پانکریشن)
‎15 -‎ مربی بدنساز تیم ملی پانکریشن ایران در المپیاد ورزش های رزمی در تهران در سال ‎1388‎
16 - قهرمان کشتی مازندران در سال ‎1377‎ و ‎1388‎
17 - دارنده مدال نقره کشتی ایران در سال ‎1389‎ پیشکسوتان
‎18 -‎ در حال حاضر مربی کشتی و طراح سیستم بدنسازی و تغذیه و مربی بدنساز تیم های مختلف کشوری و ‎MMA‎
لطفآ بهترین روش مهاجرت برای ایشون به هر دو جا و همین طور کم خرج ترین ره را به ایشون بگویید.
منتظر پاسخ شما هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-17 ساعت 13:05)milspider نوشته:  سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان گرامی.
ب
‎12 -‎ دارنده مدال نقره جام جهانی برزیل ‎2005‎ در سائوپائولو
‎13 -‎ جزء 8 قهرمان برتر دنیا در مسابقات ‎UFC MMA‎ در سیبری روسیه
‎14 -‎ دارنده مدال نقره جهان در ترکیه ‎2007‎ (پانکریشن)
‎15 -‎ مربی بدنساز تیم ملی پانکریشن ایران در المپیاد ورزش های رزمی در تهران در سال ‎1388‎
16 - قهرمان کشتی مازندران در سال ‎1377‎ و ‎1388‎
17 - دارنده مدال نقره کشتی ایران در سال ‎1389‎ پیشکسوتان
‎18 -‎ در حال حاضر مربی کشتی و طراح سیستم بدنسازی و تغذیه و مربی بدنساز تیم های مختلف کشوری و ‎MMA‎
لطفآ بهترین روش مهاجرت برای ایشون به هر دو جا و همین طور کم خرج ترین ره را به ایشون بگویید.
منتظر پاسخ شما هستم.

دوست عزیز من در حد اطلاعات شخصی ام از تجربه خودمون میگم چون با وکیل کارمون انجام شد
همسر من هم در دوران بازیکنی مدالهای متعدد داشتن ولی چون تقریبا از سال 78 به بعد مربیگری می کردن ملاک و تاکید وکیل در پرونده ای که تهیه کرده بود روی مقام هایی بود که در سمت مربیگری داشتن مخصوصاطلای اسیا و مصاحبه ها یی که روزنامه ها و خبرگزاری های خارجی با ایشون داشتن سمتهایی که نقش ایشون را به عنوان یک ناظر و قاضی روی کار بقیه مربی ها نشون میداد مثل عضویت در کمیته مربیان فدراسیون یا مدرس دوره های بین المللی و.... پس اگر دوستتون هم می تونن مدارک مستند به این موارد را فراهم کنن حتما از eb1 برای امریکا اقدام کنن امیدوارم موفق باشند
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: Persischer
سلام دوستان
من جدیدا با این گروه آشنا شدم
من کیسم از طریق نخبگان است
و می خوام جهت EB1 اقدام کنم
متاسفانه وکیلها پول زیادی درخواست می کنند
اگر ممکنه جهت سئوالات زیر کمکم کنید
1- کل مدارکی که باید در پرونده قرار دهیم را به ترتیب از بالا به پایین چیه؟
به عنوان مثال : فرم 140، پاسپورت، مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی، تالیفات و مقالات، مدارک نخبگی و المپیاد و لوح های تقدیر، مدارک روزنامه ها و مجلات، سابقه کار، دوره های گذرانده شده، مدارک اعضا خانواده
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus
(2016-06-05 ساعت 14:39)Daris73 نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 08:48)algh90 نوشته:  سلام....هیچکس تغییری نداشته وضعیتش؟؟
سلام،  از 28 مارچ که مصاحبه رفتم فقط یک بار 31 مارچ اپدیت شدم.  2 ماه و یک هفته از روز مصاحبه من گذشته و هنوز خبری از کلیرنس نیست.

(2016-06-18 ساعت 11:58)mostafa.rabbani نوشته:  سلام دوستان
به عنوان مثال : فرم 140، پاسپورت، مدارک شناسایی، مدارک تحصیلی، تالیفات و مقالات، مدارک نخبگی و المپیاد و لوح های تقدیر، مدارک روزنامه ها و مجلات، سابقه کار، دوره های گذرانده شده، مدارک اعضا خانواده

سلام...همین موارده که فرمودید.... کل این 62صفحه را که بخونید متوجه میشوید که چه مدارکی میخواهد... کاور لتر و رزومه هم بنویسید و به ترتیب اون 10 مورد که شما باید حداقل 3مورد را داشته باشید مدارکتون را بچینید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus
(2016-06-05 ساعت 22:39)NGNJ نوشته:  ما برای تمدید مدیکال به دبی رفتیم و چون به خاطر دخترم که هنوز 14 سالش تموم نشده بود 5 روز طول می کشید جواب مدیکال را اعلام کنند برگشتیم و همسرم برای گرفتن جواب مدیکال و مراجعه به سفارت دوباره رفتن ولی نکته ای که بود و خواستم تجربه ما را بنویسم تا شماها دقت کنید اینکه اولا ویزای امارات برای یکبار ورود هست یعنی با اینکه یکماه اعتبار داره ولی وقتی بیرون میایی حتی بعد از دو روز مثل ما باید دوباره تقاضای ویزا کنی و در هر دو حالت 5 روز طول کشید تا ویزای امارات صادر بشه و از طرفی سفارت فقط یکشنبه و سه شنبه ظهر پاسپورت ها را برای صدور ویزا دریافت می کنه و پنج روز کاری بعد پاسپورت های ویزا خورده را پس میده بنابراین بهتره که یکشنبه تحویل بدید. که تا پنج شنبه ویزا خورده بگیرید. و به تعطیلی جمعه و شنبه دبی نخورید

سلام..انشالله به زودی عازم هستید...شما سال 2013 تازه میخواستید اقدام کنید...خیلی خوشحالم که ویزاتونو دریافت کردید..یه سوالی که داشتم .. میخواستم بدونم رشته ورزشی همسر شما تو جهان رتبه اشاز امریکا بالاتره یا پایین تر؟؟ مثلا رشته ورزشی من ، ایران رتبه اش سوم هست ولی رتبه امریکا 12... برای همسر شما چگونه است؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-19 ساعت 08:32)algh90 نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 14:39)Daris73 نوشته:  
(2016-06-05 ساعت 08:48)algh90 نوشته:  سلام....هیچکس تغییری نداشته وضعیتش؟؟
سلام،  از 28 مارچ که مصاحبه رفتم فقط یک بار 31 مارچ اپدیت شدم.  2 ماه و یک هفته از روز مصاحبه من گذشته و هنوز خبری از کلیرنس نیست.

(2016-06-18 ساعت 11:58)mostafa.rabbani نوشته:  سلام دوستان

سلام...همین موارده که فرمودید.... کل این 62صفحه را که بخونید متوجه میشوید که چه مدارکی میخواهد... کاور لتر و رزومه هم بنویسید و به ترتیب اون 10 مورد که شما باید حداقل 3مورد را داشته باشید مدارکتون را بچینید.

سلام
کسی نمونه کاور لتر جهت EB1 داره که به من بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من از اینتر نت پیدا کردم کاور لتر

ابتدا مشخصات و آدرس و ایمیل و تلفن تماس
جایی که ب ایش ارسال میکنید
پاراگراف اول در مورد معرفی خودتان
پاراگراف دوم در مورد اینکه کی بودید و چه کردید
پاراگراف سوم در مورد نوع درخواست و برنامه آیندتون بصورت خلاصه...در کل یک صفحه

من بعد از این صفحه در مورد برنامه هامو رزومه اصلیم توضیحات کاملتری نوشتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
سلام دوستان
پرونده کسی هیچ تغیری نداشته اینروزها ؟
من که دارم خفه میشم انقدر منتظر موندم . الان 5 ماه رو رد شده و هیچ جوابی نگرفتم . خدا کنه اپروو بشم . برام دعا کنید .
نوع ویزا: EB1
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت  Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016
ارسال مدارک بیشتر در خصوص درخواست آنها :16/12/2016
دریافت نامه اپروو و ارسال مدارک از سوی اداره مهاجرت به اداره NVC -2017/2/2
ایمیل دعوت به مصاحبه july/14/2017
خود مصاحبه August/23/2017 نتیجه مصاحبه AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-20 ساعت 19:32)Nasertexas نوشته:  سلام دوستان
من که دارم خفه میشم انقدر منتظر موندم . الان 5 ماه رو رد شده و هیچ جوابی نگرفتم . خدا کنه اپروو بشم . برام دعا کنید .

برای ما که نه،مثل قبله
571 روز و همچنان ادامه دارد....
تو زندگیم تنها جایی که مدعی بودم، تصاحب جایگاه اولی لیست منتظرانه
نوع  پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴
تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی
آپدیت ها؛
سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴،  ۷سپتامبر ۲۰۱۶
سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶
۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or,
۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷
بیش از 1000 روز انتظار Rolleyes ...
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، algh90
(2016-07-21 ساعت 11:04)payam21 نوشته:  
(2016-07-20 ساعت 19:32)Nasertexas نوشته:  سلام دوستان

برای ما که نه،مثل قبله
571 روز و همچنان ادامه دارد....
تو زندگیم تنها جایی که مدعی بودم، تصاحب جایگاه اولی لیست منتظرانه

خدا بهتون صبر بده .ایشالله با اپروو شدن خستگی انتظار از تنتون بره .
پاسخ
تشکر کنندگان: payam21
دوستانی که میخوان با مرکز تگزاس سنتر تماس بگیرن و نیاز به شماره تماس داشتن . این هم شماره تماس
001-800-375-5283 البته دوستانی که با تلفن همراه اول میخوان زنگ بزنن به جای پیش شماره 001 از پیش شماره 0201 استفاده کنن و الی نمیگیره .
و هزینه تماس به عهده اداره مهاجرت هست و برا شما یه هزینه ناچیز می افته .
پاسخ
تشکر کنندگان: algh90
(2015-08-02 ساعت 22:52)nora-nora نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 11:49)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  سلام یک هفته دیگه هم گذشت هیچ تغییری تو سایت nvc  و شرایط فرم من ایجاد نشده خیلس مایوس کننده است
خودتو به خدا بسپار .مراحلی در این مسیر وجود داردکه اصلا با الان قابل مقایسه نمی باشد . اگر قرار باشه مایوس بشی اوضاع برای خودت و خانواده سخت خواهد شد .توکل به خدا ارامش بخش وجودت باد.

جهت اين ويزا چه مداركي فرستاديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز...
من چند وقتی میشه که راجع به ویزای مهاجرتی EB-2 NIW و EB-1 علاقه مند شده و تحقیق کردم...تقریبا تمامی پیغام های این فروم رو هم خوندم... با چندین وکیل مکاتبه کردم و تقریبا همشون گفتن که برای EB-2 NIW و EB-1 شانس دارم...برای اینکه مطمئن بشم و از نظرات ارزشمند شما استفاده کنم خلاصه ای از رزوممو میگم و ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن که بدونم شانس دارم و از طریق وکیل اقدام کنم یا به تنهایی؟؟
-مدرک کارشناس و دانشجوی ترم آخر ارشد
- 35 مقاله کنفرانسی بین المللی
- 6 مقاله چاپ شده در مجلات
- یکی از مقالات 8 بار cite شده و بیشتر از 750 بار دانلود شده
- 3 اختراع ملی
- داور کنفرانس های بین المللی
- پژوهشگر برتر در سطح یکی از وزارت خانه های معتبر
- کسب چندین عنوان پژوهشگر برتر در استان و دانشگاه
- کسب یک عنوان سوم در مسابقات بین المللی علمی معتبر
- چاپ مقاله در خصوص اختراعاتی که انجام دادم در روزنامه های داخلی و ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 22:38)mcjet نوشته:  سلام دوستان عزیز...
من چند وقتی میشه که راجع به ویزای مهاجرتی EB-2 NIW و EB-1 علاقه مند شده و تحقیق کردم...تقریبا تمامی پیغام های این فروم رو هم خوندم... با چندین وکیل مکاتبه کردم و تقریبا همشون گفتن که برای EB-2 NIW و EB-1 شانس دارم...برای اینکه مطمئن بشم و از نظرات ارزشمند شما استفاده کنم خلاصه ای از رزوممو میگم و ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن که بدونم شانس دارم و از طریق وکیل اقدام کنم یا به تنهایی؟؟
- 3 اختراع ملی

باسلام
کیس من ورزشی بود و از 10مورد بیان شده 5مورد را دارا بودم... و بعد از کلی تحقیق و صحبت با وکیل.. دارم تنهایی اقدام میکنم... مدارکم آماده شده و هفته آینده ارسال خواهم کرد.
من چندتا مقاله هم داشتم در زمینه رشته ورزشی و در بخش مقالات هم مدارکم را گذاشته ام...
در مورد پرونده شما میشه گفت مدارک خیلی خوبیه..ولی باید تحقیق کنید که از 10 مورد چند تاشو پوشش میدهد.. اگر میبینید 3مورد را پوشش میدهد و توانایی صرف وقت برای انجام و نوشتن یک رزومه عالی دارید.. خودتون هم میتوانید اقدام کنید..چرا که نه..مطمعنا که وکیل بهتره ولی خب بحث مالی هم مهمه...
من تا این لحظه بدون هزینه پست.. تنها بابت 580 دلار و ترجمه های مدارک و غیره ام حدود 5میلیون هزینه کرده ام... این هزینه ایه که ثابته و حتی وکیل هم که بگیرید باید این مبلغ را بپردازید...
در آخر اگر دستمزد وکیل برایتان مهم نیست...وکیل بگیرید..اگر نه که تنهایی خیلیها توانستند موفق شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-03 ساعت 00:30)algh90 نوشته:  
(2016-08-01 ساعت 22:38)mcjet نوشته:  سلام دوستان عزیز...
- 3 اختراع ملی

باسلام
کیس من ورزشی بود و از 10مورد بیان شده 5مورد را دارا بودم... و بعد از کلی تحقیق و صحبت با وکیل.. دارم تنهایی اقدام میکنم... مدارکم آماده شده و هفته آینده ارسال خواهم کرد.
من چندتا مقاله هم داشتم در زمینه رشته ورزشی و در بخش مقالات هم مدارکم را گذاشته ام...
در مورد پرونده شما میشه گفت مدارک خیلی خوبیه..ولی باید تحقیق کنید که از 10 مورد چند تاشو پوشش میدهد.. اگر میبینید 3مورد را پوشش میدهد و توانایی صرف وقت برای انجام و نوشتن یک رزومه عالی دارید.. خودتون هم میتوانید اقدام کنید..چرا که نه..مطمعنا که وکیل بهتره ولی خب بحث مالی هم مهمه...
من تا این لحظه بدون هزینه پست.. تنها بابت 580 دلار و ترجمه های مدارک و غیره ام حدود 5میلیون هزینه کرده ام... این هزینه ایه که ثابته و حتی وکیل هم که بگیرید باید این مبلغ را بپردازید...
در آخر اگر دستمزد وکیل برایتان مهم نیست...وکیل بگیرید..اگر نه که تنهایی خیلیها توانستند موفق شوند.

خیلی ممنون از راهنماییتون...من از 10 مورد گفته شده 8 موردشو با مدارک معتبر دارم. می تونم هم رزومه و نامه خوب هم بنویسم. ولی مردد بودم، چون تقریبا میشه گفت اکثرا از طریق وکیل اقدام کردن. به نظرتون اگه خودمون به تنهایی اقدام کنیم و درخواست رد بشه میشه دوباره اعتراض زد و اینبار با وکیل انجام داد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان