کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2016-04-08 ساعت 09:13)mbusa نوشته:  من 9 ماهه پروندم رو فرستادم به ادره مهاجرت هنوز جواب نگرفتم به نظرتون کی جواب میدن؟
Correspondence Was Received And USCIS Is Reviewing It

بايد ميومد يه پيگيري بكنيد اشكال نداره از ما هم كه طول كشيد به وكيل گفتيم باهاشون تماس گرفت گفته بودن مش كلي نداره طبيعي هست ولي بلافاصله يه هفته بعد اپروو كردن انگار به سك زدن احتياج دارن
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa
(2016-04-09 ساعت 18:36)NGNJ نوشته:  
(2016-04-08 ساعت 09:13)mbusa نوشته:  من 9 ماهه پروندم رو فرستادم به ادره مهاجرت هنوز جواب نگرفتم به نظرتون کی جواب میدن؟

بايد ميومد يه پيگيري بكنيد اشكال نداره از ما هم كه طول كشيد به وكيل گفتيم باهاشون تماس گرفت گفته بودن مش كلي نداره طبيعي هست ولي بلافاصله يه هفته بعد اپروو كردن انگار به سك زدن احتياج دارن

مگه پرونده شما 6 ماه طول نکشید؟
من پروندم از 9 ماه هم گذشته زنگ زدیم به اداره مهاجرت گفتن یک ماه دیگه جواب میدیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-17 ساعت 02:10)mbusa نوشته:  
(2016-04-09 ساعت 18:36)NGNJ نوشته:  

من پروندم از 9 ماه هم گذشته زنگ زدیم به اداره مهاجرت گفتن یک ماه دیگه جواب میدیم

خوب خدا را شكر هر كدوم از اين خان ها كه رد ميشه ادم را جون به لب مي كنن انشالا بقيه مراحل سريع براتون پيش بره
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-17 ساعت 21:19)NGNJ نوشته:  
(2016-04-17 ساعت 02:10)mbusa نوشته:  
(2016-04-09 ساعت 18:36)NGNJ نوشته:  بايد ميومد يه پيگيري بكنيد اشكال نداره از ما هم كه طول كشيد به وكيل گفتيم باهاشون تماس گرفت گفته بودن مش كلي نداره طبيعي هست ولي بلافاصله يه هفته بعد اپروو كردن انگار به سك زدن احتياج دارن

خوب خدا را شكر هر كدوم از اين خان ها كه رد ميشه ادم را جون به لب مي كنن انشالا بقيه مراحل سريع براتون پيش بره

تبریک میگم انشالله همه کاراتون به خوبی تموم بشه
میشه بگید با چه شماره ای تماس گرفتید؟؟
من الان چند ماهه که مدارکمو فرستادم ولی هیچ خبری نشده حتی اطلاع ندادند که مدارک به دستشون رسیده یا نه؟
میشه بگید باید چیکار کنم و با چه شماره ای میتونم تماس بگیرم؟؟ لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.
از لطفتون ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
میشه لطفا اون شماره ای که باهاش روند پیشرفت پروندتون را چک میکنید بگید؟؟
من میخام ببینم پروندم تو چه مرحله ایه ولی نمیدونم به کجا باید زنگ بزنم
چند ماهی میشه که مدارکمو فرستادم
از راهنماییتون سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-21 ساعت 08:09)materials نوشته:  سلام دوستان عزیز
از راهنماییتون سپاسگزارم

من يادمه نهايتا نتونستم با تلفن موفق به تماس بشم همينطور اشغال بود و يك دفعه هم كه گرفت پيغام داد كه ساعت كاريشون نبود از تو همون سايت nvc پيدا كردم شماره را الان جايي ندارمش . اخرش وكيل حضوري مراجعه كرد
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
از راهنماییتون سپاسگزارم

سلام دوست عزیز.
یعنی تو این مدت رسیود نامر هم برات نیومده؟ اوصولا بعد از رسیدن پرونده به دستشون دو یا سه روز بعدش برات یه رسیود نامبر میفرستادند.
من با این شماره تماس گرفتم که اولش برای ینکه وصل بشی به اوپراتور ازم رسیود نامبر خواسنتد.5283-375-800-001

شما فرم 140 رو به صورت انلاین فرستادین یا با پست؟ اگر انلاین بوده باشه همون موقع که میفرستی و پول رو واریز میکنی برات یه فایل pdfمیفرستن که رسیود نامبرت مشخص شده ولی اگر به صورت پستی بوده باشه برات چند روز پس از ارسال فرم یک نامه میدن که اونجا رسیود نامبرت رو مشخص کردند.که با اون رسیود نامبر میتونی بری به این لینک https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do و اونجا مراحل پیشرفت پروندت رو ببینی.
مال من که چند ماهه فرستادم هنوز پیشرفتی نکرده.
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
از راهنماییتون سپاسگزارم

سلام دوست عزیز.
مگه تو مدت برات رسیود نامبر نیومده؟ اوصولا باید چند روز پس از ارسال مدارکت برات رسیود نامبر میومد .
شماره تماس پیگیری پرونده : 001-800-375-5283 -تماس با این مرکز زیاد هزینه نداره . من که 25 دقیقه صحبت کردم باهاشون . همش 700 تومان از شارزم کسر کرد .
1- شما فرم 140 رو انلاین ارسال کردین یا به صورت پستی؟
2- فرم 140 رو همراه با مدارتون فرستادین . یا جدا جدا ؟

اگر فرم رو انلاین پر کرده باشین همون موقع که پول رو واریز میکنید .بهتون یه فایل PDFمیده که رسیود نامبرتون مشخص شده ولی اگر به صورت پستی اقدام کرده باشین بعد از 2 یا 3 روز براتون رسیود نامبر رو میفرستن.
نوع ویزا: EB1
تشکیل پرونده:24/10/2015
دریافت  Receipt Number: 20/11/2015
درخواست مدارک بیشتر از سوی اداره مهاجرت: 7/10/2016
ارسال مدارک بیشتر در خصوص درخواست آنها :16/12/2016
دریافت نامه اپروو و ارسال مدارک از سوی اداره مهاجرت به اداره NVC -2017/2/2
ایمیل دعوت به مصاحبه july/14/2017
خود مصاحبه August/23/2017 نتیجه مصاحبه AP
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
این هم لینک پیگیری از طریق کیس نامبر . برای پیگیری پرونده که در چه مرحله میباشد
https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
شماره تماس پیگیری پرونده : 001-800-375-5283
پاسخ
تشکر کنندگان: algh90
(2016-04-23 ساعت 13:07)Nasertexas نوشته:  
از راهنماییتون سپاسگزارم

سلام دوست عزیز.
مگه تو  مدت برات رسیود نامبر نیومده؟ اوصولا باید چند روز پس از ارسال مدارکت برات رسیود نامبر میومد .
شماره تماس پیگیری پرونده : 001-800-375-5283     -تماس با این مرکز زیاد هزینه نداره . من که 25 دقیقه صحبت کردم باهاشون .  همش 700 تومان از شارزم کسر کرد .
1- شما فرم 140 رو انلاین ارسال کردین یا به صورت پستی؟
2- فرم 140 رو همراه با مدارتون فرستادین . یا جدا جدا ؟

اگر فرم رو انلاین پر کرده باشین همون موقع که پول رو واریز میکنید .بهتون یه فایل PDFمیده که رسیود نامبرتون مشخص شده ولی اگر به صورت پستی اقدام کرده باشین بعد از 2 یا 3 روز براتون رسیود نامبر رو میفرستن.

سلام ممنون که پاسخ دادید و راهنمایی کردید انشالله که هرچه زودتر اپروو میشید
من فرم را همراه با مدارکم به صورت پستی فرستادم و یک هفته پس از ارسال کردن چک را نقد کردند الان حدود دوماه بیشتر است ولی هیچ چیزی برام پست نشده است. امکانش هست که تو پست مونده باشه؟؟
شما تماس گرفتید چی گفتید و چه سوالاتی ازشون پرسیدید؟؟
به نظرتون عجیب نیست که برام هنوز رسیونامبر نیومده؟
از راهنماییتون بسیار سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-23 ساعت 21:05)materials نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:07)Nasertexas نوشته:  [quote='materials' pid='703277' dateline='1461209998']
سلام دوستان عزیز
از راهنماییتون سپاسگزارم

من فرم را همراه با مدارکم به صورت پستی فرستادم و یک هفته پس از ارسال کردن چک را نقد کردند الان حدود دوماه بیشتر است ولی هیچ چیزی برام پست نشده است. امکانش هست که تو پست مونده باشه؟؟

دوست عزیز اینکه میگی چک نقد شده یعنی اینکه مدارک به دستشون رسیده . ولی میتونی از طریق کد رهگیری که روی رسید پستی بهت دادن بری تو سایت همان پست و کد رهگیریت رو وارد کنی اونجا تمام مراحل و تاریخ ها رو نوشته که در چه تاریخی رسیده دستشون .
من که زبانم خوب نیست ولی دوستم تماس گرفت از طرف من . بعد از تماس ،اول رسیود نامبر رو وارد کرد و بعد وصل شد به شخصی که بهمون جواب داد .
من چون فرم رو زودتر فرستاده بودم و مدارک رو یک هفته بعدش فرستادم ،اونها گیج شده بودن که این مدارک مربوط به فرم چه کسی هست برا همین برام پس فرستاده بودن و سوالم در اون مورد بود .
کمی عجیبه که چرا برات رسیود نامبر نفرستادن .چون وقتی که چک رو نقد کردن به این معنی هست که بسته پستی شما رو باز کردن و اون موقع باید فرم 140 شما رو ورمیداشتن و در قسمت بالا ی فرم بهش رسیود نامبر درج میکردن .و بعد میزاشتن تو نوبت . نمیدونم مال شما چرا اینطوری شده
شما حتما به اون شماره زنگ بزنید و پیگیر بشید .
امید وارم مشکلتون حل بشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 12:39)Nasertexas نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 21:05)materials نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 13:07)Nasertexas نوشته:  
از راهنماییتون سپاسگزارم

دوست عزیز اینکه میگی چک نقد شده یعنی اینکه مدارک به دستشون رسیده . ولی میتونی از طریق کد رهگیری که روی رسید پستی بهت دادن بری تو سایت همان پست و کد رهگیریت رو وارد کنی اونجا تمام  مراحل و تاریخ ها رو نوشته که در چه تاریخی رسیده دستشون .
من که زبانم خوب نیست ولی دوستم تماس گرفت از طرف من . بعد از تماس ،اول رسیود نامبر رو وارد کرد و بعد وصل شد به شخصی که بهمون جواب داد .
من چون فرم رو زودتر فرستاده بودم و مدارک رو یک هفته بعدش فرستادم ،اونها گیج شده بودن که این مدارک مربوط به فرم چه کسی هست برا همین برام پس فرستاده بودن و سوالم در اون مورد بود .
کمی عجیبه که چرا برات رسیود نامبر نفرستادن .چون وقتی که چک رو نقد کردن به این معنی هست که بسته پستی شما رو باز کردن و اون موقع باید فرم 140 شما رو ورمیداشتن و در قسمت بالا ی فرم بهش رسیود نامبر درج میکردن .و بعد میزاشتن تو نوبت . نمیدونم مال شما چرا اینطوری شده
شما حتما به اون شماره زنگ بزنید و پیگیر بشید .
امید وارم مشکلتون حل بشه .
عذر خواهی میکنم
برای شما با نامه فرستاده شد؟؟من امروز رفتم پست گفت حتما باید بارکد داشته باشی تا بتونی پیگیری کنی گفتم من بارکد ندارم. نمیدونم چیکار کنم. نامه شما بارکد داشت؟ ایمیل نمیفرستند؟ با همین شماره ای که شما دادید تماس میگیرم
بازم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 13:00)materials نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 12:39)Nasertexas نوشته:  [quote='materials' pid='703855' dateline='1461429323']
عذر خواهی میکنم
برای شما با نامه فرستاده شد؟؟من امروز رفتم پست گفت حتما باید بارکد داشته باشی تا بتونی پیگیری کنی گفتم من بارکد ندارم. نمیدونم چیکار کنم. نامه شما بارکد داشت؟ ایمیل نمیفرستند؟ با همین شماره ای که شما دادید تماس میگیرم
بازم ممنون

بله برا من نامه فرستادن که بهش میگن فرم I-797C که رسیود نامبر رو مشخص میکنه .
درمورد پست هم بگم که معمولا هنگام پست چه داخلی و چه خارجی باید بهت رسید بدن که روش کد رهگیری مرصوله رو داره .
در مورد ایمیل: در صورتی ایمیل میکنن که شما همراه فرم 140 یک فرم تک برگی دیگه به اسم فرم G-1145 رو هم پر کرده باشید . که تو این فرم ایمیل و شماره تلفن برا اس ام اس زدن میخوان .

الان شماره تماسم رو برات ایمیل میکنم تا خواستی با هم در ارتباط باشیم .تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-24 ساعت 13:34)Nasertexas نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 13:00)materials نوشته:  
(2016-04-24 ساعت 12:39)Nasertexas نوشته:  عذر خواهی میکنم
بازم ممنون

بله برا من نامه فرستادن که بهش میگن فرم I-797C که رسیود نامبر رو مشخص میکنه .
درمورد پست هم  بگم که معمولا هنگام پست چه داخلی و چه خارجی باید بهت رسید بدن که روش کد رهگیری مرصوله رو داره .
در مورد ایمیل: در صورتی ایمیل میکنن که شما همراه فرم 140 یک فرم تک برگی دیگه به اسم فرم G-1145 رو هم پر کرده باشید . که تو این فرم ایمیل و شماره تلفن برا اس ام اس زدن میخوان .

الان شماره تماسم رو برات ایمیل میکنم تا خواستی با هم در ارتباط باشیم .تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم .
خیلی خیلی ممنون لطف بزرگی می کنید. مزاحمتون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: Nasertexas
Materials عزیز شمارمو براتون در پیام خصوصی براتون فرستادم . لطفا پیام خصوصی رو چک کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان