موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ای بابا دارم دیوانه میشم
هر چی به kcc و سفارت ایمیل می زنم فقط یه خط جواب میدن که تاریخ و ساعت مصاحبه است(((
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-25 ساعت 19:20)obama نوشته: (2011-05-25 ساعت 18:50)shiva_h نوشته: ای بابا دارم دیوانه میشم
هر چی به kcc و سفارت ایمیل می زنم فقط یه خط جواب میدن که تاریخ و ساعت مصاحبه است(((
قکر میکنم همون کافیه زیاد نگران نباش. چیزی که شما نیاز دارین زمان دقیق مصاحبه است. یه پرینت بگیرین و ببرین با خودتون. همه چی درست میشه
ممنونم ...الان زنگ زدم kcc ...اپراتور عزیز ایمیل منو گرفت .گفت نامه رو واسم ایمیل میکنه....واقعا که این ها انسان واقعین
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
اگر نامه دوم را دریافت نکنیم از کجا میتونیم فرم مربوطه رو پر کنیم وبراشون ارسال کنیم؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-26 ساعت 15:45)najibi نوشته: (2011-05-26 ساعت 08:09)Hornet نوشته: (2011-05-25 ساعت 22:05)najibi نوشته: دوست عزیزkcc واسه ما ایمیلی به این محتوا فرستاده:
An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi on June 21, 2011. A notification letter was sent to you on April 15, 2011. Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.
آیا با این حال باز هم نامه دوم ضروری است؟ مال ما هنوز نرسیده اخه و دیگه فکر نکنم برسه!
najibi عزیز
شما باید مجدد یک ایمیل به KCC بزنید و با توجه به اینکه از زمان ارسال نامتون 1 ماه گذشته ، نامه دوم رو درخواست کنید، متن ایمیلش رو هم براتون میزارم.
موفق باشید
Case Number: 2011AS00025xxx
First Name: Hornet
Last Name: Hornet
Date of birth: xx-xxx-xxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: Iran
Dear Sir/Madam
As per May 2011 visa bulletin released , my case will be current for the month of June.My Interview has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Abu Dhabi on June xx, xxx.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail.
Your kind cooperation would be highly appreciated
Sincerely
Hornet
Hornetعزیز بی انصافی بود فقط دکمه تشکر رو بزنم پس ممنون از احساس مسوولیت و کمکتون. بنده دیشب ایمیل زدم و ازشون درخواست کردم نامه دوم رو بفرستن. حالا تا چند روز آینده اگه جواب ندن شاید مثل اون دوستی که تماس گرفت تماس بگیرم آدرس ایمیل بدم.
(2011-05-25 ساعت 19:42)shiva_h نوشته: (2011-05-25 ساعت 19:20)obama نوشته: (2011-05-25 ساعت 18:50)shiva_h نوشته: ای بابا دارم دیوانه میشم
قکر میکنم همون کافیه زیاد نگران نباش. چیزی که شما نیاز دارین زمان دقیق مصاحبه است. یه پرینت بگیرین و ببرین با خودتون. همه چی درست میشه
ممنونم ...الان زنگ زدم kcc ...اپراتور عزیز ایمیل منو گرفت .گفت نامه رو واسم ایمیل میکنه....واقعا که این ها انسان واقعین
Shiva_hعزیز ممنون میشم اگه جوابی گرفتن به ما هم خبر بدین.
دوست عزیز در عرض 2 ساعت واسم نامه رو ایمیل کردن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که نامه دوم را دریافت کردن ممکنه بگن که غیر از نامه و فرم دو صفحه ای که باید پر کنیم فرم یا اطلاعات دیگه ای تو پاکت نبود که باید پر کنیم و بفرستیم برای آنکارا ؟ چون دوستانی که ابوظبی هستن گفتن فرم 9 سوالی هم دریافت کردن