موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-23 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-23 ساعت 13:07 توسط mghdv2011.)
[سلام
مدیر محترم سایت لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نامه اولو دریافت نکردم اون فرمهایی که تو سایت KCC بودو پرکردم و فرستادم میخواستم بدونم بد از این چی میشه؟
و اینکه اون قسمت داخل فرمها که یه ادرس داخل امریکا میخواستو ننوشتم و همین طور ادرس گرین کارتو؟ چی میشه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
مدیر محترم سایت لطفا جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم نامه اولو دریافت نکردم اون فرمهایی که تو سایت KCC بودو پرکردم و فرستادم میخواستم بدونم بد از این چی میشه؟
و اینکه اون قسمت داخل فرمها که یه ادرس داخل امریکا میخواستو ننوشتم و همین طور ادرس گرین کارتو؟ چی میشه؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه . من امروز پست بودم و بعداز کلی صحبت با مترجم نامههای خارجی روشن شد که اگر آدرس کسی ناقص باشه و نامه عادی باشه یا اگر شخصی باشه تا ۱۵ روز در پست نگهداری میشه ولی اگر دولتی منظور همون سفارت باشه ۲ روزه برگشت میخوره اگر پستچی از رو اسم شما بتونه شما رو بشناسه تحویل میگیره در غیر این صورت نامه میره تو لیست برگشت و به این نتیجه رسیدیم که باید ۳ روزی ۱ بار به پست مرکزی مراجعه کنیم به این دلیل که نامههای خارجی عادی ۳ روزی ۱ بار به پست میاد پیشنهاد میکنم ریسک نکنید و به پست مراجعه کنید .
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون از راهنماییتون
من نامه هامو به تاریخ 03/01/2011 واسه KCC فرستادم. حدودا چند وقت دیگه نامه از KCC بدستم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه متن واسه اینکه ببینم نامه هام رسیده یا نه واسه ایمیل به KCC برام بذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم صمیمانه به همهی دوستام مخصوصا اونایی که نامه دومشونو گرفتن تبریک میگم . نمیدونید چقدر واسم خوشحال کننده بود وقتی دیدم 7-8 نفر از بچه های گروه کیس نامبرشونو گرفتن و میخوان مصاحبه بدن. ایشالا دست پر برمیگردید و برامون خبرای خیلی خوب بیارید همیشه .
شماره کیس:26XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:مالزی
ارسال فرمهای سری اول:9/AUG/2010
آپدیت کردن فرم های سری اول بدلیل ازدواج:31/JAN/2011
تاریخ کارنت شدن:May 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیلMay 19, 2011
تاریخ مصاحبه: 14 jun
جمع تقریبی هزینه ها:نفری 1900$
دریافت ویزا:یه ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی خوب میشه اگه تاریخ دریافت نامه دوم رو در جدول مشخصات افرادی که کیس نامبر ندارند وارد کنید.
ممنون
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
2011-01-27 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-27 ساعت 12:37 توسط alisarshar.)
سلام
اگر ممكنه يكي به من جواب جواب بده . من 3-4روز پيش به سفارت ابوظبي ايميل زدم و كيس نامبر خواستم امروز جواب دادن وكيس نامبرمو برام فرستادن و روز مصاحبمو كه كيسم ***14هستش و روز مصاحبم 22FEB ولي من خانمم بارداره و اسفند فارق ميشه ممكنه بهم بگين چه ايميلي بايد براي سفارت بزنم كه تاريخ مصاحبرو عقب بندازه؟
خواهشن هركي ميدونه سريع جواب بده
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا