موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-01 ساعت 17:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-01 ساعت 17:29 توسط arezoo_zarrabi.)
سلام به همه دوستان نگران و منتظر،
این طور که تو ارسال 943 گفته شده، ظاهرا ما اولین عضو از گروه بدون کیس نامبرها بودیم که مصاحبه داشتیم! با عرض تشکر فراوان از تک تک دوستان اعلام می کنم که بدون در یافت برگه آبی، روز پنجشبه 3 فوریه، به یاری خدا ویزامونو می گیریم. شرح کامل سفرمونو نوشتم امیدوارم مفید باشه.
به امید موفقیت تمامی دوستان و مشخص شدن وضعیت و کیس نامبر شما عزیزان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-03 ساعت 14:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-04 ساعت 20:07 توسط User.)
salam bacheha
man modati naboodam va alan ke oomadam az khabaraie ke didam va shenidam kheyli kheyli khosh'hal shodam
bebakhshid ke fingilish minevisam,in system farsi nadare
be hameye doostani ke namehaye khodeshoon ro gereftan kheyli kheyli tabrik migam va omidvaram ke darja visa begirin
hamintor omidvaram va doa mikonam ke baghie ham harche zoodtar nameha ro begiran
--------------------
برای تبدیل به فارسی از بهنویس دات کام استفاده کنید.
--------------------
سلام بچها
من مدتی نبودام و الان که اومدم از خبرای که دیدم و شنیدم خیلی خیلی خوشحال شدم
ببخشید که فینگیلیش مینویسم،این سیستم فارسی نداره
به همهٔ دوستانی که نامهای خودشون رو گرفتن خیلی خیلی تبریک میگم و امیدوارم که درجا ویزا بگیرین
همینطور امیدوارم و دعا میکنم که بقیه هم هرچه زودتر نامها رو بگیرن
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان؛
ما رفتيم مصاحبه با دريافت برگه آبي برگشتيم. من اين نكات رو تو اين پست نوشتم چون شرايطمون مثل هم هست:
1- از حالا مداركتون رو ترجمه و آماده كنيد ممكن مثل من نامه دير به دستتون برسه
2- لازم نيست مداركتون رو پست كنيد مي تونيد با خودتون ببريد هيچ مشكلي پيش نمياد.
3- حتما عكس جديد ببريد مخصوصا خانمها به خاطر تغيير رنگ يا مدل مو، گوشها كاملا مشخص باشه اگر نباشه مجبوريد از سفارت بريد بيرون و دوباره عكس بگيريد.
4- واكسن انفولانزا فراموش نشه
با آرزوي رسيدن نامه همه دوستان و موفقيت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-04 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-04 ساعت 15:30 توسط ehsan.birjandian.)
(2011-02-04 ساعت 14:10)star نوشته: سلام به همه دوستان؛
ما رفتيم مصاحبه با دريافت برگه آبي برگشتيم. من اين نكات رو تو اين پست نوشتم چون شرايطمون مثل هم هست:
3- حتما عكس جديد ببريد مخصوصا خانمها به خاطر تغيير رنگ يا مدل مو، گوشها كاملا مشخص باشه اگر نباشه مجبوريد از سفارت بريد بيرون و دوباره عكس بگيريد.
سلام star جان
من هنوز واکسن هپاتیت بی رو نزدم . میشه در مورد پروسه ی زدن واکسن ها و اون تست سلامتی که پزشک سفارت میگیره یه توضیهی بدید . آخه میگن واکسن هپاتیت 6 ماه طول میکشه زدنش . و اینکه کارت واکسن بین المللی داشتنش واجبه یا نه آخه من تو مالزی زندگی میکنم و نمیدونم از کجا بگیرم اینو.
(2011-02-04 ساعت 14:10)star نوشته: سلام به همه دوستان؛
سلام star جان
من هنوز واکسن هپاتیت بی رو نزدم . میشه در مورد پروسه ی زدن واکسن ها و اون تست سلامتی که پزشک سفارت میگیره یه توضیحی بدید . آخه میگن واکسن هپاتیت 6 ماه طول میکشه زدنش . و اینکه کارت واکسن بین المللی داشتنش واجبه یا نه آخه من تو مالزی زندگی میکنم و نمیدونم از کجا بگیرم اینو. این واکسن آنفولانزا از چه نوعیه ؟؟
شماره کیس:26XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:مالزی
ارسال فرمهای سری اول:9/AUG/2010
آپدیت کردن فرم های سری اول بدلیل ازدواج:31/JAN/2011
تاریخ کارنت شدن:May 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیلMay 19, 2011
تاریخ مصاحبه: 14 jun
جمع تقریبی هزینه ها:نفری 1900$
دریافت ویزا:یه ضرب
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-02-04 ساعت 15:23)ehsan.birjandian نوشته: سلام star جان
من هنوز واکسن هپاتیت بی رو نزدم . میشه در مورد پروسه ی زدن واکسن ها و اون تست سلامتی که پزشک سفارت میگیره یه توضیحی بدید . آخه میگن واکسن هپاتیت 6 ماه طول میکشه زدنش . و اینکه کارت واکسن بین المللی داشتنش واجبه یا نه آخه من تو مالزی زندگی میکنم و نمیدونم از کجا بگیرم اینو. این واکسن آنفولانزا از چه نوعیه ؟؟
دوست عزيز، به نظر من ببين كلينيك يا پزشك معتمد سفارت آمريكا در مالزي كجاست و يه سر برو پيشش. همين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-04 ساعت 16:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-04 ساعت 16:53 توسط hassan1358arab.)
دوستان عزیز سلام بالاخره دوست من هم که در حقیقت من به جاش تو امضام مشخصات نوشته بودم کیس نامبرش و تاریخ مصاحبه رو با ارسال ایمیل به سفارت تونستم بگیرم
امیدوارم بقیه دوستان هم از نگرانی در بیان
دوستان از اونجایی که تاریخ مصاحبه حدود 23 روز دیگه هست پیشنهاد شما برای ادامه پروسه چیه؟
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
برنده شدن و عضویت شما را تبریک می گویم. به انجمن مهاجرسرا خوش آمدید.
در همین تاپیم دوستان وضعیتی مانند شما دارند. برنده شده اند اما بسیاری از آنان هنوز نامه خود را دریافت نکرده اند.
طبق تجربیات دوستان حاضر در این تاپیک، شما باید فرم ها را دریافت کرده و ارسال کنید. با کی سی سی مکاتبه کنید و تایید رسید مدارک را دریافت کنید. منتظر بمانید تا به آدرسی که در فرم ها اعلام کرده اید نامه دوم ارسال شود. در نامه دوم کیس نامبر و زمان مصاحبه شما اعلام می شود.
ظاهرا ارسال نامه ها بر اساس کیس نامبر شما صورت می گیرد. تا به حال تا شماره میس 18000 برای مصاحبه دعوت شده اند (کارنت شده اند) هر ماه تعدادی از شماره کیس ها کارنت می شوند و اگر شماره کیس شما (که از آن اطلاع ندارید) در محدوده کارنت شده باشد نامه دوم به آدرس شما ارسال می شود.
پس باید منتظر بمانید تا نامه دوم را دریافت کنید.
در این تاپیک بعضی از دوستان که نامه دوم را دریافت کردند برای مصاحبه حاضر شده اند و ویزا را نیز دریافت کرده اند. پس امیدوارانه این تاپیک را دنبال کنید.
موفق باشید