موضوعها: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
ندا خانم واقعا از اطلاعات خوبتون ممنونم.راستش من منظورم از اینکه گفتم ایرانیا بیشتر تو کدوم منطقه هستن این بود که اگه خواستیم بیایم از اون منطقه ها یه ذره دور باشیم که هم زبانمون بیشتر پیشرفت کنه هم اینکه ما میخوایم از ایران بیایم که یه زندگی جدید شروع کنیم که فرهنگ مردمش هم جدید باشه.و اما از شرایط زندگی:منظور بنده از این سوال کلی بود،راجع به آب و هوا:اینکه بارون و برف چقدر میاد؟آیا هواش شرجیه؟،با کلاسی شهر،خانه ها:ندا خانوم خونه هاش مثله اورنج کانتی همشون ویلایی هستند یا نه؟این سوال آخرم رو هم بپرسم،میدونم زیاد سوال پرسیدم ولی این یکی خیلی مهمه.آیا از دوست و آشنا هایی که اونجا دارید کسی حسابدار هست؟اگه هست درآمدش حدودا چقدر هست؟(حالا یا ساعتی یا روزانه یا ماهیانه یا سالیانه).من خودم زیاد تو سایت های کاریابی سرچ کردم و دیدم چقدر کار حسابداری زیاده ولی دوست داشتم از کسی که تجربه این کارو داره اطلاعات بگیرم.
در جوانی گفتم شیر شیر است اگرچه پیر است،چون به پیری رسیدم دریافتم پیر پیر است اگرچه شیر بود ...
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در گیترزبورگ مری لند زندگی می کنم و کار می کنم و درس می خونم. خوشحال می شم اگر سوالی باشه جواب بدم...
سپاس بسیار
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ندا خانم خیلی ممنونم از اطلاعات خوبتون.من جواب سوال هامو گرفتم و امید وارم دوستانه دیگه ای که مشکل دارن سوال هاشونو بپرسن.
در جوانی گفتم شیر شیر است اگرچه پیر است،چون به پیری رسیدم دریافتم پیر پیر است اگرچه شیر بود ...
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam
ندا خانوم من هم مریلند هستم میخواستم بدونم برای مترجم زبان کاری هست و اگر هاست حقوقش ماهیانه چه قدره ؟ با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه.
واقعا خسته نباشید!من فکر می کردم این پست حالا حالا ها پا برجاست و همه اطلاعات میدن.
می خوام از دوستان خواهش کنم که اگه امکان داره دوباره از زندگی در واشنگتن دی سی و تجربیاتشون بگن.
مرسی.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچها واقعا اطلاعات خوبی در اختیار هم میگذارید ، باید تشکر کرد .
منهم برای بچههایی که تو این شهر هستن یه زحمت داشتم ، میخواستم ببینم آیا یه وکیل مجرب و خوب که به ویزاE2 مسلط باشه ( ویزا سرمایه گذاری ) سراغ دارید ؟
و اینکه اگه من بخوام یه دفتر فنی تو این شهر دایر کنم ( لوله کشی ، بنائی ، برق کاری ، رنگ آمیزی ) چقدر حداقل باید هزینه کرد ؟
ممنون میشم که اگه کسی هست راهنماییم کنه .
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.