2013-06-17 ساعت 21:52
واقعاً ممنون که همیشه جواب میدی ، وقتی بدونم چه جوری هست بهتره چون همیشه یه جورایی استرس دارم ،
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
|
2013-06-17 ساعت 21:52
واقعاً ممنون که همیشه جواب میدی ، وقتی بدونم چه جوری هست بهتره چون همیشه یه جورایی استرس دارم ،
2013-07-02 ساعت 03:29
روزی که رفتم انگشت نگاری اینجوری بود ، که با همسرم وارد ساختمون شدیم ، از در که وارد میشین کیف رو چک میکنن.. اما موبایل رو کاری ندارن فقط باید خاموش باشه، البته چند نفر که من دیدم خاموش هم نکرده بودن، اما من اصلا نبردم، بعد یه فرم دادن پر کردیم ، اسمو ، شماره سکریتی ، ... بعد اونو با پاسپورت و مدارکی که خواستن تحویل باجه میدین ، منتظر میشین صدا میکنه با یه شماره و مدارکو پس میده ، داخل میشین ، اینجا تنها باید برین ، دوباره میشینین تا شمارتون رو صدا کنن، انگشتتون رو یکی یکی پرینت میگیرن ، بعد یه عکس سریع میگیره، و میگه به سلامت، یه برگه میده که نظر سنجیه پر یا خالی میندازین تو صندوق و تمام.
متأسفانه همون روز کارت سکریتیم رو گم کردم ، داشتم دیونه میشودم کلی گشتم ، نمیدونم چی شده ، کسی در این مورد که چی کار باید بکنم چیزی میدونه ، لطفا راهنماییم کنین، ممنون
2013-07-03 ساعت 12:36
(2013-07-02 ساعت 03:29)melisa نوشته: روزی که رفتم انگشت نگاری اینجوری بود ، که با همسرم وارد ساختمون شدیم ، از در که وارد میشین کیف رو چک میکنن.. اما موبایل رو کاری ندارن فقط باید خاموش باشه، البته چند نفر که من دیدم خاموش هم نکرده بودن، اما من اصلا نبردم، بعد یه فرم دادن پر کردیم ، اسمو ، شماره سکریتی ، ... بعد اونو با پاسپورت و مدارکی که خواستن تحویل باجه میدین ، منتظر میشین صدا میکنه با یه شماره و مدارکو پس میده ، داخل میشین ، اینجا تنها باید برین ، دوباره میشینین تا شمارتون رو صدا کنن، انگشتتون رو یکی یکی پرینت میگیرن ، بعد یه عکس سریع میگیره، و میگه به سلامت، یه برگه میده که نظر سنجیه پر یا خالی میندازین تو صندوق و تمام.اگر منظورت سوشال سکیورتی هست که گم کردی کار زیاد سختی نیست .. چند روز وایسا اگر پست نباورد بورو بگو دزدیده شده.. البته به نظرم هر چه زود تر بری بهتره یه وقت کسی سو استفاده نکنه.. من هفته ی دیگه وقت انگشت نگاریمه... ملیسا میدونی چقدر بعدش اجازه کار رو میدن؟ و یا گرین کارت رو؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-07-07 ساعت 07:04
نمیدونم اما اینجوری که یکی از دوستان گفته ,گرین کارت مال هر کسی فرق داره. ممکن مصاحبه بشی قبل از گرین کارت که بهت خبر میدن کی بری مصاحبه... ممکن بی خبر یه هوو گرین کارت بیاد . یا ممکن خیلی خیلی خیلی منتظر بمونی
2013-07-08 ساعت 10:27
(2013-07-07 ساعت 07:04)melisa نوشته: نمیدونم اما اینجوری که یکی از دوستان گفته ,گرین کارت مال هر کسی فرق داره. ممکن مصاحبه بشی قبل از گرین کارت که بهت خبر میدن کی بری مصاحبه... ممکن بی خبر یه هوو گرین کارت بیاد . یا ممکن خیلی خیلی خیلی منتظر بمونی بچهها شما گواهینامه گرفتین؟ تا اونجایی که من شنیدم اجازه کار ۲ ۳ ماه بعد از انگشت نگاری میاد.
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲ اپروال: دسامبر۲۰۱۲ مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳ اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳ انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳ دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳ مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳ دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
2013-07-10 ساعت 05:40
سلام دوستان ،
من هم رفتم انگشت نگاري ولي متاسفانه بايد دوباره برم ، قبول نكردن ، گواهينامم رو هم بعد سوشال گرفتم ولي هنوز كارت ندادن ميگن تا گرين كارتت نياد با همين برگه بشين
نا امیدی
همان امید است که بوی "نا" میگیرد از بس که میماند ته دل...
2013-07-12 ساعت 03:18
(2013-07-10 ساعت 05:40)payamkj نوشته: سلام دوستان ، نوشین جان منم باید فردا برم واسه انگشت نگاری.. ینی چی قبول نکردن؟ اثر انگشتت رو قبول نکردن؟! راجع به اجازه کار و اینا پرسیدی؟
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز) ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک سفرنامه ی ویزا مصاحبه گرین کارت
2013-07-16 ساعت 23:35
سلام بچه ها،
زمان مصاحبه یه من تو آگوست تعیین شده. یعنی ۱ ماه و نیم بعد از زمان انگشتنگاری. به نظرتون خیلی زود نیست؟! چون من شنیده بودم ۵ ماه بعد از انگشت نگاری وقت مصاحبه میاد...منظورم اینه برای ما مصاحبهی اضافه نذاشته باشن!!! چون من هنوز اجازه کار هم نگرفتم دوستانی که مصاحبه رو انجام دادن میشه لطفا راهنمایی کنن؟ و چند وقت بعد مصاحبه گرین کارت میاد؟ خیلی ممنون
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲ اپروال: دسامبر۲۰۱۲ مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳ اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳ انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳ دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳ مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳ دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
2013-07-19 ساعت 21:58
سارا جان منم اگست مصاحبم هست یعنی یه ماه و نیم بعد از انگشت نگاری.
کسانی که مصاحبه رفتن میشه لطف کنین بگین چه جوری هست ، و کی گرین کارت میاد تشکر کنندگان: sara mas
(2013-07-19 ساعت 21:58)melisa نوشته: سارا جان منم اگست مصاحبم هست یعنی یه ماه و نیم بعد از انگشت نگاری. ممنون ملیسا جان. انگشت نگاری شما کی بود؟ اجازه کارتون اومده؟
K1
2013-07-20 ساعت 13:53
بچه ها یکی که اجازه کارش اومده بیاد توضیح بده لطفا.. من گرین کارت نمیخوام اصلا.. اجازه کار مهم تره برام.. صبح تا شب ول میگردم همش هم دارم خرید اینترنتی میکنم ..
سارا جان تو همین ماه انگشت نگاریم بود تو آگست هم یعنی بعد از یه ماه و نیم مصاحبه گذشتن، اینجوری که شنیدم اوباما خواسته که همه کسایی که کارشون در رابطه با ایمیگریشن هست به نوعی زودتر مشخص بشه ، دیگه لاتاری برا گرین کارت رو هم بر میدارن ، و کلا سیستم مهاجرت بشه مثل کانادا یعنی امتیازی بشه . برا همین فکر کنم دارن به کارا زودتر رسیدگی میکنن، منم در خواست اجازه کار دادم ، اما نیومده،
دیروز رفتم برا کارت سوشال سکریتی که گم شده بود ، گفتن چون ویزات تموم شده باید صبر کنی فعلا دیگه نمیتونم بگیرم ، گواهی نامه هم که نگرفتم ، گفتم لااقل ID CARD بگیرم اونم گفت باید ۴ تا مدرک داشته باشی که مشخصاتت توش باشه ، ۳ تا داشتم اما کارت سوشال ندارم ، به هر حال اونم نشد، کسی اگه راجع به مصاحبه چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنین ، چی میپرسن ، شوهرمم باید باشه ؟ ممنون تشکر کنندگان: sara mas
(2013-07-20 ساعت 21:15)melisa نوشته: سارا جان تو همین ماه انگشت نگاریم بود تو آگست هم یعنی بعد از یه ماه و نیم مصاحبه گذشتن، اینجوری که شنیدم اوباما خواسته که همه کسایی که کارشون در رابطه با ایمیگریشن هست به نوعی زودتر مشخص بشه ، دیگه لاتاری برا گرین کارت رو هم بر میدارن ، و کلا سیستم مهاجرت بشه مثل کانادا یعنی امتیازی بشه . برا همین فکر کنم دارن به کارا زودتر رسیدگی میکنن، منم در خواست اجازه کار دادم ، اما نیومده،مرسی ملیسا جون. خوب پس فکر کنم ما شانس آوردیم ایشالا دیگه به زودی گرین کارتت میاد و راحت میری گواهینامه میگیری دیگه به ID هم احتیاجی نداری.. من با وکیل صحبت کردم گفت که هر چی مدرک برای چیزای مشترکتون دارید ببرید. عکس هم ببرید..منو همسرم خیلی چیز مشترک نداریم چون من که فعلا نه میتونم ماشین بخرم نه بیمهٔ ماشین داشته باشم به خاطر همین فقط میمونه حساب بانکی و اجاره خونه و قبض تلفن که مشترک داریم و سر همین نگران بودم که وکیل گفت مهم نیست چون اگه همه چیز هم مشترک باشه شک میکنن و اگر از الان به بعد که نامه مصاحبه اومده چیزی رو مشترک کنین دیگه ارزشی نداره! در کل گفت مصاحبهی سختی نیست فقط باید جفتمون ریلکس باشیم و چیزیی رو هم که یادمون نیست راحت بگیم یادمون نیست نه اینکه هل بشیم یه چیز الکی بگیم (چون مثلا ممکنه بپرسن پدر همسرت رو در چه تاریخی برای اولین بار دیدی) خوب اینو کسی یادش نمیمونه برای همین اشکالی نداره اگه بگیم یادمون نیست... و گفت اصولاً ۲ هفته بعد از مصاحبه گرین کارت میاد که امیدوارم اینطوری بشه توی نامهی دعوت به مصاحبه شناسنامهی همسرم رو هم خواسته. ولی متاسفانه اینجا نیست و پست هم که از ایران به اینجا کار نمیکنه از شما هم خواستن؟ چون به نظرم دلیلی نداره از کسی که پاسپورت آمریکایی داره شناسنامه ایرانی بخوان!! راستی تا اونجایی که من شنیدم همسرمون هم تو مصاحبه میان
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲ اپروال: دسامبر۲۰۱۲ مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳ اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳ انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳ دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳ مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳ دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳ تشکر کنندگان: arian307
2013-07-20 ساعت 23:37
(2013-07-20 ساعت 13:53)arian307 نوشته: بچه ها یکی که اجازه کارش اومده بیاد توضیح بده لطفا.. من گرین کارت نمیخوام اصلا.. اجازه کار مهم تره برام.. صبح تا شب ول میگردم همش هم دارم خرید اینترنتی میکنم .. می تو!!
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲ اپروال: دسامبر۲۰۱۲ مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳ اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳ انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳ دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳ مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳ دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳ تشکر کنندگان: arian307
سارا جان کدوم ایالتی ، اینو از رو کنجکاوی پرسیدم ،
این که عالی میشه اگه دو هفته بعدش بیاد ، پست هم من دو بار مدارک با DHL TNT فرستادم ، که چند روزه میرسه ، سریع و مطمئن بود، الانم میخوام بگم گواهینامه و ترجمشو بدن ، به نظرتون باید شناسنامه رو هم بگم بدن ؟ تشکر کنندگان: arian307
|