کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2013-07-21 ساعت 05:42)melisa نوشته:  سارا جان کدوم ایالتی ، اینو از رو کنجکاوی پرسیدم ،

این که عالی‌ میشه اگه دو هفته بعدش بیاد ، پست هم من دو بار مدارک با TNT ,DSL فرستادم ، که چند روزه می‌رسه ، سریع و مطمئن بود، الانم می‌خوام بگم گواهینامه و ترجمشو بدن ، به نظرتون باید شناسنامه رو هم بگم بدن ؟

من کالیفرنیا هستم ملیسا جان. من گواهینامه و ترجمش رو آوردم ولی‌ به دردم نخورده که!!

راستش من نمیدونم از همه شناسنامه میخوان یا نه برای همین برام سوال شده بود. البته شناسنامه‌ی ما رو که متقاضی هستیم ۱۰۰% میخوان، شناسنامه‌ی همسر رو نمیدونم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 13:03)sara mas نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 05:42)melisa نوشته:  سارا جان کدوم ایالتی ، اینو از رو کنجکاوی پرسیدم ،

این که عالی‌ میشه اگه دو هفته بعدش بیاد ، پست هم من دو بار مدارک با TNT ,DSL فرستادم ، که چند روزه می‌رسه ، سریع و مطمئن بود، الانم می‌خوام بگم گواهینامه و ترجمشو بدن ، به نظرتون باید شناسنامه رو هم بگم بدن ؟

من کالیفرنیا هستم ملیسا جان. من گواهینامه و ترجمش رو آوردم ولی‌ به دردم نخورده که!!

راستش من نمیدونم از همه شناسنامه میخوان یا نه برای همین برام سوال شده بود. البته شناسنامه‌ی ما رو که متقاضی هستیم ۱۰۰% میخوان، شناسنامه‌ی همسر رو نمیدونم

بچه‌ها من امروز متوجه شدم که ما میتونیم وضعیت پرونده هایی که داریم (اجازه کار، اجازه خروج، و گرین کارت) رو از سایت USCIS چک کنیم.

فقط باید receipt number رو که توی هر نامه نوشته شده تو سایت وارد کنیم.
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar
پس بگم شناسنمم رو هم بدن، تا جائی‌ که می‌دونم در آینده که بخوایم بیمه‌ برا ماشین بگیریم اگه فکر کنن نیو درایور یعنی‌ راننده جدید هستین مقدار بیمه‌ گرون تر هست، فکر کردم به هر حال لازم هست ، ما واشنگتن هستیم نمیدونم اینجا برا گرفتن گواهی نامه لازم میشه یا نه، البته برا ID کارت گفت که اگه ترجمه رسمیش بود قبول میکردن ، ما هم وکیل داریم اما هنوز بهش نگفتیم ، همون جور که گفتین منم از سایت uscis چک کردم که نوشته بود نامه فرستادن و مصاحبم چه تاریخی‌ هست، اما هنوز نامه اش نیومده برا همین به وکیلمون نگفتیم ، باهاش تماس بگیریم هر اطلاعاتی که بده حتما میگم،
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas
نامم امروز رسید، فرم I- 693 رو خواستن که مربوط به تست پزشکی‌ هست، تو ترکیه من تست دادم ،برگه‌ واکسن رو هم دارم با اون CD برا قفسه سینه ، اما منظور از فرم I-693چیه ؟ دوباره باید برم تست پزشکی‌ اینجا ؟ سارا جان از شما هم خواستن؟
شناسنامه هم از همسر ظاهراً میخوان، من شوهرم آمریکایی هست که گفت باید مدرک تولد رو هم ببرم،
پست DHL Smile)
پاسخ
(2013-07-23 ساعت 07:14)melisa نوشته:  نامم امروز رسید، فرم I- 693 رو خواستن که مربوط به تست پزشکی‌ هست، تو ترکیه من تست دادم ،برگه‌ واکسن رو هم دارم با اون CD برا قفسه سینه ، اما منظور از فرم I-693چیه ؟ دوباره باید برم تست پزشکی‌ اینجا ؟ سارا جان از شما هم خواستن؟
شناسنامه هم از همسر ظاهراً میخوان، من شوهرم آمریکایی هست که گفت باید مدرک تولد رو هم ببرم،
پست DHL Smile)

خوب پس خدا رو شکر نامه رسید بهت Smile

راستش ما الان در واقع وکیل نداریم، یعنی‌ وکیلمون زد زیر حرفش در مورد بعد ورود من ولی‌ ما دیگه خیلی‌ پیگیری نکردیم چون یک پرونده دیگه دستش داریم گفتیم حالا سر اون لاج کنه بد تره...من که ازش سوال می‌کنم بعضی‌ وقتا جواب میده بعضی‌ وقتا نمیده...در مورد این مدیکال تست پرسیدم ازش و فقط گفت با اونی‌ که برای سفارت انجام دادین فرق میکنه ولی‌ نگفت حالا باید چی‌ کار کنیم و این فرم چیه...خودم سرچ کردم متوجه شدم که باید فرم I693 رو پرینت کنیم و ببریم پیش یکی‌ از پزشکان USCIS که از اینجا می‌تونین ببینین کدوم بهتون نزدیکه:

https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action...e_type=CIV

بعد اون طبق برگه واکسنِ سفارت فرم رو پر می‌کنه و تو پاکت میزاره میده بهمون برای روز مصاحبه. (البته این مال زمانی‌ هست که بیشتر از ۱ سال از مدیکال سفارتتون نگذشته باشه، در غیر این صورت باید کل مدیکال دوباره اینجا انجام بشه)

مگه هنوز پست DHL از ایران کار می‌کنه؟ گفتن تحریم شده که!!
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
سارا جان راستش نمیدونم این تحریم از کی‌ اعمال شده. شاید درست بگین ، من پارسال با TNT بسته دادم به آمریکا، با DHL تو آذر فکر می‌کنم مدارک دادم ترکیه ، حالا که شناسنامه و ترجمشو با گواهی نامه و ترجمش رو گفتم برام بدن ، دوشنبه فکر کنم برن پست، برادرم گفت که بره ببینه چه جوریه ، اگه نشه که پس مدارکم کامل نمیشه .
وکیل ما هم همین‌جوریه خیلی‌ اذیت کرد وگرنه خیلی‌ زودتر کارم انجام میشد، ما تو بهمن ازدواج کردیم. الانم که هنوز به ایمیل جواب نداده ، حالا باید بهش زنگ بزنیم،

وقت دکتر هم قرار شد بگیریم ، ممنون
پاسخ
سارا جان شوهرم تماس گرفت با دکتر ، سوال کرد که آیا احتیاج هست که دوباره تست اینجا انجام بشه ، اونا گفتن باید از USCISبپرسید ، اونم زنگ زده بود USCIS، گفتن اطلاعات رو فقط به خود متقاضی میدن، با من تماس گرفت گفت که باید خودت زنگ بزنی‌ .به هر حال خودم الان تماس گرفتم باهاشون
، گفتم که این مدیکال رو تو ترکیه انجام دادم ، یه نامه در بسته بهم دادن که به محض ورود به نیویورک به ایمیگریشن تحویل دادم ، یه CD و کارت واکسن هم دارم ، آیا دوباره باید برم دکتر ، گفت نه احتیاجی نیست، گفتم آخه این فرم I 693 رو ندارم آیا باید پرینت کنم بدم دکتر پر کنه ، گفت نه فقط برین تو سایت ما ، رایگان دانلود کنین و خودتون پر کنین، دوباره تاکید کردم یعنی‌ لازم نیست دکتر برم ، گفت نه
پاسخ
(2013-07-25 ساعت 02:52)melisa نوشته:  سارا جان شوهرم تماس گرفت با دکتر ، سوال کرد که آیا احتیاج هست که دوباره تست اینجا انجام بشه ، اونا گفتن باید از USCISبپرسید ، اونم زنگ زده بود USCIS، گفتن اطلاعات رو فقط به خود متقاضی میدن، با من تماس گرفت گفت که باید خودت زنگ بزنی‌ .به هر حال خودم الان تماس گرفتم باهاشون
، گفتم که این مدیکال رو تو ترکیه انجام دادم ، یه نامه در بسته بهم دادن که به محض ورود به نیویورک به ایمیگریشن تحویل دادم ، یه CD و کارت واکسن هم دارم ، آیا دوباره باید برم دکتر ، گفت نه احتیاجی نیست، گفتم آخه این فرم I 693 رو ندارم آیا باید پرینت کنم بدم دکتر پر کنه ، گفت نه فقط برین تو سایت ما ، رایگان دانلود کنین و خودتون پر کنین، دوباره تاکید کردم یعنی‌ لازم نیست دکتر برم ، گفت نه

چه بامزه ملیسا جون، منم امروز به USCIS زنگ زدم در مورد مدیکال، الان دیدم شما هم زنگ زدی...به من هم همینو گفتن ولی‌ در مورد پر کردن فرم دیگه چیزی نگفت. این فرم رو من چند روز پیش دانلود کرده بودم و دیدم چیز خاصی‌ نداره ما پر کنیم بیشترش توسط پزشک باید پر شه...ولی‌ حالا بردنش بهتر از نبردنه. منم پرینت می‌کنمش Smile

امیدوارم پست هم از ایران هنوز کار کنه و مدارکمون برسه به دستمون که چیزی عقب نیفته.

وکیل به من گفته بود بعد از اینترویو حدود ۲ هفته بعد گرین کارت میرسه دستمون ولی‌ من امروز از USCIS پرسیدم گفتن که سرویس سنتر ما الان داره گرین کارت‌های اینترویو‌های ۶ ماه گذشته رو تازه میده Sad خیلی‌ ناراحت شدم

ولی‌ گفت اگر تا ۷۵ روز بعد از اقدام کردن برای اجازه کار و اجازه خروج خبری نشنیدین حتما با ما تماس بگیرین
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
ما هم دیروز فرم رو پرینت کردیم ، اما همین‌جور که گفتی‌ اکثرش باید توسط دکتر پر بشه، برا همین شک کردیم که اگه اشتباه جواب داده باشه ، گفتم دوباره تماس میگیرم یه روز که شوهرم خونه باشه ، که اونم بشنوه، اما جوابی‌ که به من داد این بود ، نمیدونم چرا نگفت فرم احتیاجی نیست پر بشه ، به شما دقیقا چی‌ گفتن ،
این وکیلا فکر کنم هیچی‌ نمیدونن ، ما که خیلی‌ مراحل کار رو خودمون به وکیل یاد میدادیم ، پس دو هفته نیست Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 23:50)melisa نوشته:  ما هم دیروز فرم رو پرینت کردیم ، اما همین‌جور که گفتی‌ اکثرش باید توسط دکتر پر بشه، برا همین شک کردیم که اگه اشتباه جواب داده باشه ، گفتم دوباره تماس میگیرم یه روز که شوهرم خونه باشه ، که اونم بشنوه، اما جوابی‌ که به من داد این بود ، نمیدونم چرا نگفت فرم احتیاجی نیست پر بشه ، به شما دقیقا چی‌ گفتن ،
این وکیلا فکر کنم هیچی‌ نمیدونن ، ما که خیلی‌ مراحل کار رو خودمون به وکیل یاد میدادیم ، پس دو هفته نیست Sad

آره منم شک دارم راستش چون ۱ نفر رو میشناسم که مثل ما اومده بوده آمریکا چند سال پیش، اون گفت که رفته دکتر قبل اینترویو. پای تلفن به من گفتند که اگر ابوظبی مدیکال تست انجام دادی لازم نیست دوباره اینجا بری. روز اینترویو بگو که قبلا تحویل دادی (چون گفتم من پاکت رو تو فرودگاه تحویل دادم)

حالا الان شک کردم که تو اون پاکت که ما تو فرودگاه دادیمش مدیکال تست هم بوده یا نه. چون برگه واکسن که دست خودمونه. عکسِ قفس سینه هم دست خودمونه!!!

امان از دست این وکلا ...تازه مال ما که وکیل هم نیست از ایناست که یه مدرک الکی‌ داره واسه خودش پرونده میگیره

حالا می‌خوای زنگ زدی زمان گرین کارت رو هم بپرسی‌؟ ببینیم به شما چی‌ میگن D:
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
ای بابا .... 6 ماه؟ بچه ها هیچ کس اینجا اجازه کارش نیومده؟ اگر کسی داره بیاد بگه جقدر منتظر بوده و ایالتش کجاست..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 01:23)arian307 نوشته:  ای بابا .... 6 ماه؟ بچه ها هیچ کس اینجا اجازه کارش نیومده؟ اگر کسی داره بیاد بگه جقدر منتظر بوده و ایالتش کجاست..
اگر شما منتظری اجازه کار که هم راه I-485 به USCIS فرستادی بیاد، نباید عجله کنی‌. باید خیلی‌ صبر کنی‌ . مخصوصا اگر همسر امریکای اصل اصل است. یعنی‌ ( پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدر و مادرش و خودش در آمریکا بدنیا آمدن)، چون اسپنسر تو تعهد کرده که از تو حمایت مالی کنه تا گرین کاردت بیاد. برای این که USCIS مطمئن بشه که ازدوجت واقعی است . ممکن بهت اجازه کار ندن تا گرین کارت بیاد......
ولی‌ اگر خیلی‌ عجله داری و کار هم حاضر است . شما یک فرم I-765 دیگه جدا پر کن و هزینه ش را هم با چک برای مرکز مربوط بفر ست بهت تا چند ماه اجازه کار میدهند، ولی‌ این اجازه کار باطل شدنی است و هر بار باید پول پرداخت کنی‌ تا tamdid beshe ta in ke گرین کارت به دست برسه

.اگر همسر ایرانی‌ آمریکایی باشه شاید , شاید زودتر اجازه کار بیا د بدون هزینه اضافی http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f۳d۶a۱RCRD

هزینه را این جا ببین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 10:42)mazlom khanom نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 01:23)arian307 نوشته:  ای بابا .... 6 ماه؟ بچه ها هیچ کس اینجا اجازه کارش نیومده؟ اگر کسی داره بیاد بگه جقدر منتظر بوده و ایالتش کجاست..
اگر شما منتظری اجازه کار که هم راه I-485 به USCIS فرستادی بیاد، نباید عجله کنی‌. باید خیلی‌ صبر کنی‌ . مخصوصا اگر همسر آمریکای اصل اصل است. یعنی‌ ( پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدر و مادرش و خودش در آمریکا بدنیا آمدن)، چون اسپنسر تو تعهد کرده که از تو حمایت مالی کنه تا گرین کاردت بیاد. برای این که USCIS مطمئن بشه که ازدوجت واقعی است . ممکن بهت اجازه کار ندن تا گرین کارت بیاد......
ولی‌ اگر خیلی‌ عجله داری و کار هم حاضر است . شما یک فرم I-765 دیگه جدا پر کن و هزینه ش را هم با چک برای مرکز مربوط بفر ست بهت تا چند ماه اجازه کار میدهند، ولی‌ این اجازه کار باطل شدنی است و هر بار باید پول پرداخت کنی‌ تا tamdid beshe ta in ke گرین کارت به دست برسه

.اگر همسر ایرانی‌ آمریکایی باشه شاید , شاید زودتر اجازه کار بیا د بدون هزینه اضافی http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f۳d۶a۱RCRD

هزینه را این جا ببین

مظلوم جان مطمئنی از این چیزی که میگی‌؟ چون من تاحالا نشنیدم کار کسی‌ رو به علت اینکه شوهرش آمریکایی هست عقب بندازن، و این تعهد حمایت مالی‌ رو از همه می‌گیرن. شوهر من هم که ایرانیه این کارو کرده. پرونده‌های خانواد‌گی هم برای اعضای خانوادشون که میان این تعهد رو دارن...

من که زنگ زدم به USCIS تاریخ درخواست رو پرسید و طبق وضعیت سرویس سنتری که پرونده من توشه بهم گفت چقدر طول میکش برای اینکه نوبتم شه. و در مورد اجازه کار هم گفت مدتش ۳ ماهه تا برسه به دستتون اصولاً و اگر تا ۷۵ روز بعد از درخواست هیچ خبری نگرفتین حتما زنگ بزنین پیگیری کنین

اگر شما این مراحل رو پشت سر گذاشتین می‌شه لطفا در مورد مدیکال تست راهنمایی کنین؟ باید بریم دکتر دوباره یا اینکه همون مدیکال تست که قبلا برای اینترویو انجام دادیم کافیه؟
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: tondar
نتیجه‌ای نگرفتیم متأسفانه ، دیروز شوهرم زنگ زد رو سپیکر بود منم میشنیدم، یه آقای بود که گفت وصلتون می‌کنم قسمت دیگه اونا پروندتونو می‌بینن جواب میدن ، دقیقا ۲ ساعت منتظر شدیم موزیک شنیدیدم ، هیچ کس جواب نداد ، قطع کردیم دوباره تماس گرفتیم یه خانومی بود خیلی‌ ساده گفت خوب برای اطمینان بیشتر دوباره انجام بدین، شوهرم گفت هزینش زیاد اگه لازم نیست چرا انجام بدیم ، گفت پس منتظر شین وصلتون کنم ... اینجا بود که جیقمون در اومد نه، به هر حال قرار شد زنگ بزنن بهم ، باورم نمیشه که بزنن ، اما نتیجه رو میگم ، اما فکر می‌کنم چون این نامه رو مشابه برای همه میدن ، اینرو ازمون خواستن ، چون نوشته اگه قبلا ارائه نشده ، ما که تحویل دادیم تو نیویورک ، بله اون پاکت در بسته پزشکی‌ هم بوده ، به هر حال هر وقت تماس بگیرن میگم ،
پاسخ
(2013-07-27 ساعت 11:58)sara mas نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 10:42)mazlom khanom نوشته:  
اگر شما منتظری اجازه کار که هم راه I-485 به USCIS فرستادی بیاد، نباید عجله کنی‌. باید خیلی‌ صبر کنی‌ . مخصوصا اگر همسر آمریکای اصل اصل است. یعنی‌ ( پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدر و مادرش و خودش در آمریکا بدنیا آمدن)، چون اسپنسر تو تعهد کرده که از تو حمایت مالی کنه تا گرین کاردت بیاد. برای این که USCIS مطمئن بشه که ازدوجت واقعی است . ممکن بهت اجازه کار ندن تا گرین کارت بیاد......

هزینه را این جا ببین

مظلوم جان مطمئنی از این چیزی که میگی‌؟ چون من تاحالا نشنیدم کار کسی‌ رو به علت اینکه شوهرش آمریکایی هست عقب بندازن، و این تعهد حمایت مالی‌ رو از همه می‌گیرن. شوهر من هم که ایرانیه این کارو کرده. پرونده‌های خانواد‌گی هم برای اعضای خانوادشون که میان این تعهد رو دارن...

من که زنگ زدم به USCIS تاریخ درخواست رو پرسید و طبق وضعیت سرویس سنتری که پرونده من توشه بهم گفت چقدر طول میکش برای اینکه نوبتم شه. و در مورد اجازه کار هم گفت مدتش ۳ ماهه تا برسه به دستتون اصولاً و اگر تا ۷۵ روز بعد از درخواست هیچ خبری نگرفتین حتما زنگ بزنین پیگیری کنین

اگر شما این مراحل رو پشت سر گذاشتین می‌شه لطفا در مورد مدیکال تست راهنمایی کنین؟ باید بریم دکتر دوباره یا اینکه همون مدیکال تست که قبلا برای اینترویو انجام دادیم کافیه؟
من نمیگم چون همسرش امریکایی یا ایرانی‌ آمریکایی است ، پرونده را دیر و زود میکنند، منظورم این است که "احتمال این که یک ایرانی‌- آمریکایی با یک ایران ازدواج کنه ،از نظر USCIS بسیار قابل قبول تر از کسی‌ است که کاملا امریکاییبا یک ایرانی‌ ، از نظر منطقی‌ هم این بیشتر احتمال داره که هم زبان با هم زبان و هم فرهنگ ازدواج کند، ضمن این که آمریکایی‌ها برای کسی‌ که ازش خوششون نیاد پولی‌ خرج نمیکنند و این تو فرهنگشون است ، این را USCIS میداند ، یکی‌ از راه‌های مطمئن شدن از ازدواج واقعی و صوری همین راه برای USCIS است.
در هر صورت کسی‌ که عجله داره برای کار کردن و اجازه کار , همان است که گفتم . پر کردن I-765 جدا گانه و پرداخت هزینه
;
در مورد مدیکلی که شما پرسیدی من هیچ نظری ندارم و نمیدونم، ممکن هر ایالت قانون واکسیناسیون با ایالات دیگه فرق داشت باشه. در مورد واکسیناسیون بهتره به ادارهٔ مهاجرت ایالتت زنگ بزنی‌ و بپرسی‌.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان