کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
والا منم فکر نمیکنم همچین روالی داشته باشه .. گرو کشی که نیست اما هر چی هست خوشبحتانه همسر من ایرانی امریکاییه و این چیزی که شما گفتین اگر هم واقعا اینطور باشه شامل حال من نمیشه خوشبختانه ... فرم i765 و i485 به صورت یک پکیج من فرستادم با هم... خوب یکیش برای اجاره کار بود یکیش برای گرین کارت ... من الردی فرستادم جفتشو و 1070 دلار هم پرداخت کردم ... از انگشت نگاریم هم حدود 3 هفته میگذره...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 02:08)arian307 نوشته:  والا منم فکر نمیکنم همچین روالی داشته باشه .. گرو کشی که نیست اما هر چی هست خوشبحتانه همسر من ایرانی آمریکاییه و این چیزی که شما گفتین اگر هم واقعا اینطور باشه شامل حال من نمیشه خوشبختانه ... فرم i765 و i485 به صورت یک پکیج من فرستادم با هم... خوب یکیش برای اجاره کار بود یکیش برای گرین کارت ... من الردی فرستادم جفتشو و 1070 دلار هم پرداخت کردم ... از انگشت نگاریم هم حدود 3 هفته میگذره...

آرین با همین پولی‌ که دادی میتونی‌ اجازه خروج از کشور رو هم بگیریا...اگه بخوای مسافرت بری
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307
(2013-07-27 ساعت 22:55)melisa نوشته:  نتیجه‌ای نگرفتیم متأسفانه ، دیروز شوهرم زنگ زد رو سپیکر بود منم میشنیدم، یه آقای بود که گفت وصلتون می‌کنم قسمت دیگه اونا پروندتونو می‌بینن جواب میدن ، دقیقا ۲ ساعت منتظر شدیم موزیک شنیدیدم ، هیچ کس جواب نداد ، قطع کردیم دوباره تماس گرفتیم یه خانومی بود خیلی‌ ساده گفت خوب برای اطمینان بیشتر دوباره انجام بدین، شوهرم گفت هزینش زیاد اگه لازم نیست چرا انجام بدیم ، گفت پس منتظر شین وصلتون کنم ... اینجا بود که جیقمون در اومد نه، به هر حال قرار شد زنگ بزنن بهم ، باورم نمیشه که بزنن ، اما نتیجه رو میگم ، اما فکر می‌کنم چون این نامه رو مشابه برای همه میدن ، اینرو ازمون خواستن ، چون نوشته اگه قبلا ارائه نشده ، ما که تحویل دادیم تو نیویورک ، بله اون پاکت در بسته پزشکی‌ هم بوده ، به هر حال هر وقت تماس بگیرن میگم ،

ای بابا..اگه بیمه‌ داشته باشیم هم هزینش زیاد می‌شه؟ منم حالا سعی‌ می‌کنم باز زنگ بزنم اگه متوجه شدم میگم
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
والا سارا جان باور کن ایناش اصلا برام مهم نیست... مهم تر از همه اجازه کاره برای من .... اما این و نمیدونستم اگر اطلاعات دیگه ای هم داری در موردش بگی ممنون میشم...
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 07:12)arian307 نوشته:  والا سارا جان باور کن ایناش اصلا برام مهم نیست... مهم تر از همه اجازه کاره برای من .... اما این و نمیدونستم اگر اطلاعات دیگه ای هم داری در موردش بگی ممنون میشم...
من هم دقیقم همین شرایط رو دارم و می‌خوام زود تر برم سر کار. اینجا تو خونه موندن و کار نکردن آدمو افسرده و به درد نخور میکنه، و طبیعتا این احساس برای آقایون بیشتر هم هست. ایشالا که زود میاد

در حال حاضر ما برای Adjustment of status اقدام میکردیم که در کنارش ۲ تا پرونده دیگه هم میتونیم مجانی‌ داشته باشیم. که می‌شه همون اجازه کار و اجازه مسافرت.

Application for travel document فرم I131 هستش. این هم لینک جزئیات و مدارک لازمشه:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

تا اونجایی که من میدونم تا زمانی‌ که I485 pending هست میتونیم مجانی‌ اقدام کنیم. ولی‌ بد نیست به USCIS زنگ بزنی‌ و بپرسی‌.

این هم instruction برای I131 که اگه بخونیش توش همه چیو توضیح داده برای پر کردن فرم:

http://www.uscis.gov/files/form/i-۱۳۱instr.pdf

در ضمن فرم G1145، اسمش E-notification هست که وقتی‌ پروندت approve بشه از USCIS برات ایمیل میاد. اونم پر کنی‌ خوب. زود از پروندت خبر دار میشی‌ (این فرم کلا مجانیه) و وقتی‌ پر کردی بزارش روی فرم I۱۳۱ و بفرست.
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
(2013-07-28 ساعت 10:29)sara mas نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 07:12)arian307 نوشته:  والا سارا جان باور کن ایناش اصلا برام مهم نیست... مهم تر از همه اجازه کاره برای من .... اما این و نمیدونستم اگر اطلاعات دیگه ای هم داری در موردش بگی ممنون میشم...
من هم دقیقم همین شرایط رو دارم و می‌خوام زود تر برم سر کار. اینجا تو خونه موندن و کار نکردن آدمو افسرده و به درد نخور میکنه، و طبیعتا این احساس برای آقایون بیشتر هم هست. ایشالا که زود میاد

در حال حاضر ما برای Adjustment of status اقدام میکردیم که در کنارش ۲ تا پرونده دیگه هم میتونیم مجانی‌ داشته باشیم. که می‌شه همون اجازه کار و اجازه مسافرت.

Application for travel document فرم I131 هستش. این هم لینک جزئیات و مدارک لازمشه:

تا اونجایی که من میدونم تا زمانی‌ که I485 pending هست میتونیم مجانی‌ اقدام کنیم. ولی‌ بد نیست به USCIS زنگ بزنی‌ و بپرسی‌.

این هم instruction برای I131 که اگه بخونیش توش همه چیو توضیح داده برای پر کردن فرم:

در ضمن فرم G1145، اسمش E-notification هست که وقتی‌ پروندت approve بشه از USCIS برات ایمیل میاد. اونم پر کنی‌ خوب. زود از پروندت خبر دار میشی‌ (این فرم کلا مجانیه) و وقتی‌ پر کردی بزارش روی فرم I۱۳۱ و بفرست.

اوه، من الان داشتم یه نگاه به صفحهٔ instruction فرم I۱۳۱ می‌کردم اینو دیدم!!!

Leaving the United States, even with an Advance Parole Document, may impact your ability to return to the United States.

نمیدونستم با این اجازه هم امکان داره مشکلی‌ پیش بیاد، البته تاحالا هم ندیدم برای کسی‌ پیش اومده باشه ولی‌ گفتم اینم در نظر داشته باش حالا که می‌خوای اقدام کنی‌. منم تازه فهمیدم D:
K1

پاسخ
..................
;;;;;;;;;;;;;;;'
;;;;;;;;;;;;
پاسخ
تشکر کنندگان:

من قبلا این کار را کردم دوبار فرستادم هر دو بار برگشت خورد علت برگشت نوشته بود "هزینه پرداخت نشده است." باورش سخته ولی متاسفانه واقعیت دارد.حالا شما بفرست ببین جی بهت میگند.
پاسخ
(2013-07-29 ساعت 05:50)mazlom khanom نوشته:  

من قبلا این کار را کردم دوبار فرستادم هر دو بار برگشت خورد علت برگشت نوشته بود "هزینه پرداخت نشده است." باورش سخته ولی متاسفانه واقعیت دارد.حالا شما بفرست ببین جی بهت میگند.

کپی‌ NOA1 برای I485 رو هم همراه با I131 فرستاده بودین؟
K1

پاسخ
منم g1145 رو فرستادم اما خود به خود کنسل شد.. حالا زیاد مهم نیست تو خود سایت میزنه استتوس رو دیگه ... جالبه که اجازه ی کار دادن به نفع خود امریکاست.. بدشون نمیاد tax بگیرن که ... من واقعا گرین کارت و اجازه ی سفر و اینا واسم مهم نیست این اجازه کار بیاد همه چی ردیف میشه واسم...
مظلوم جان! شما الان فکر کنم 11 12 ماهه که اقدام کردی اومد یا نه اخر؟ نقص مدرکی چیزی داشتی؟ از کجا ها پیگیر شدی تا حالا؟ و این که حالا که ویزات تموم شده چه طوری موندی تو امریکا؟ مثلا اگر پلیس بگیره یا هر چیزی تا بازداشت نشی که نمیتونی ثابت کنی که اقدام کردی واسه گرین کارت!

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-07-29 ساعت 09:03)arian307 نوشته:  منم g1145 رو فرستادم اما خود به خود کنسل شد.. حالا زیاد مهم نیست تو خود سایت میزنه استتوس رو دیگه ... جالبه که اجازه ی کار دادن به نفع خود آمریکاست.. بدشون نمیاد tax بگیرن که ... من واقعا گرین کارت و اجازه ی سفر و اینا واسم مهم نیست این اجازه کار بیاد همه چی ردیف میشه واسم...
مظلوم جان! شما الان فکر کنم 11 12 ماهه که اقدام کردی اومد یا نه اخر؟ نقص مدرکی چیزی داشتی؟ از کجا ها پیگیر شدی تا حالا؟ و این که حالا که ویزات تموم شده چه طوری موندی تو آمریکا؟ مثلا اگر پلیس بگیره یا هر چیزی تا بازداشت نشی که نمیتونی ثابت کنی که اقدام کردی واسه گرین کارت!
من کارت ایالتی‌ دارم و کاغذ انگشت نگاری، من ازدواج کردم و مشکل از نظر موندن ندارم، فقط این گرین کارت خیلی‌ طول کشیده . الان من تقریبا ۲ سال ه اقدام کردم ، از هر ۴۵ روز بعد انگشت نگاری هم زنگ زدم فقط میگن" میدونیم دیر شده ولی‌ کاری نمی‌تونیم بکنیم باید صبر کنی‌ . " قبل یک سال یک بار جواب اومده که "تو مرحلهٔ تصمیم گیری است. بعد اگه تا ۴۵ روز دیگه خبری نشد زنگ بزن،" وقتی‌ نیومد زنگ زدیم، ایمیل اومده که دوباره رفته بککگرند چک تو کالیفرنیا ، باید صبر کنی‌ تا ۶ ماه. بعد که ۶ ماه تموم شد، زنگ زدیم گفت که " میدونیم که دیر شده ولی‌ سرمون شلوغ به محض این که از کالیفرنیا جواب بیاد گرین کاردت را میدیم.....خلاصه این که نه اجازه کار دارم نه اجازه خروج ، بد جوری هم دلم برای خانواده‌ام تو ایران تنگ شده....کارت ایالتی‌ هم از هر چند ماه نامه میاد که گرین کاردت چی‌ شد? اگه نیامده بیا کارت ایالتت تمدیدش کن..... خلاصه خیلی‌ تو این مدت از این نظر سختی کشیدم....به کار هم نیاز دارم ، با این که همسرم آدم خوبی‌ است و... ولی‌ خودتون میدونی‌ که این جا خرج گرون است. باید پول در بیارم که بتونم به ایران سفر کنم. راستش نمی‌خوام برای گرفتن اجازه کار دوبار پول بدم. چون کار‌های موقت می‌تونم پیدا کنم . که ارزش پول خرج کردن براش را نداره . یک روز هست یک روز نیست و .... این اجازه کار هم موقتی است که با پول میگیری و باید تمدید بشه از هر چند وقت... کارفرما‌ها هم وقتی‌ سیتیزن یا گرین کارتی حاضر دارند به آدمی‌ که اجازه کار موقتش باید تمدید بشه کار نمیدن. بخاطر همین من اجازه کار "پولی‌" نگرفتم.....رو این حساب به شما گفتم اگه" کار حاضره برات "اجازه موقت پولی‌ را بگیر. تو سایت نوشت که اگه ای-۴۸۵ هنوز در جریان است پول نمیخواد ولی‌ وقتی‌ فرم و مدارک میفرستی بدون پول قبول نمیکنه. برگشت می‌زنه. شما هم بفرست ببین به شما چی‌ میگن.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، melisa ، arian307
نظری در مورد اینا نمیتونم بدم ، منم شوهرم آمریکایی هست برا اجازه کار هم در خواست دادم اما فکر نمیکنم فعلا سر کار برم اما وکیلمون همه فرم هارو فرستاد. امروز برادرم با DHL مدارک رو پست کرده ، ۳ روز گفتن طول میکشه تا برسه ، پس هنوز DHL تو ایران کار میکنه ،
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas
ویزا اگه تموم بشه مهم نیست ، وکیل ما گفت فقط کپی‌ پاسپورت و برگه‌ ازدواج همیشه همراهتون باشه ،
پاسخ
تشکر کنندگان:
mazlom khanomشوهر شما آمریکایی هست ؟ نگران شدم ، امیدوارم کارت زود تر انجام بشه ، دلتنگیتو میفهمم
پاسخ
تشکر کنندگان:
mazlom khanom !
شما اصلا کارتون به مصاحبه واسه گرین کارت کشید یا هنوز با تعویقی که افتاده هنوز مصاحبه هم نرفتین؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان