کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
سارا جان پاک شد چون مرتبط با تاپیک نبود... یه تاپیک به خصوص هست برای dmv فکر هم میکنم دوستان سوالات رو گزاشته باشن .. یه سر بزن ببین چطوره Smile
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sara mas ، payamkj
اینم از اجی مجی های عمو سعیده دیگه ... رالی خوش میگذره قربان؟ پیست هاش چطوره؟ Big Grin
اقا بیا لطف کن این عنوان این تاپیک رو هم یه خورده کوتاه تر کن همه مصیبت دارن میخوان کامنت بزارن .. مثلا بشه
" ادامه ی کیس نامزدی در امریکا " Big Grin
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011 ، sara mas ، Saeedv13 ، payamkj
(2013-09-08 ساعت 04:56)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-09-07 ساعت 12:50)sara mas نوشته:  ای بابا. بین این همه پست، پست خاطرات من در DMV پاک شده که چون طولانی‌ بود خدائیش حال ندارم دوباره بنویسم...

سوال هارو هم نمیتونم اینجا آپلود کنم نمیدونم چرا. مسٔولین فنی کمک لطفاً (فایل PDF)

ممنون ملیسا جان و تبریک. ایشالا به زودی زود کارتت پست می‌شه Smile

(2013-09-07 ساعت 14:32)arian307 نوشته:  سارا جان پاک شد چون مرتبط با تاپیک نبود... یه تاپیک به خصوص هست برای dmv فکر هم میکنم دوستان سوالات رو گزاشته باشن .. یه سر بزن ببین چطوره Smile
نه بابا پاک نشده. بردمش به تاپیک مرتبطش در اینجا. هواتونو دارم. شما هم هوای ما رو داشته باشین لطفاًRolleyes.

مرسی‌ آقا سعید، باعث زحمت شد به خدا Big Grin

حالا می‌شه لطفا بگین چرا من نمیتونم PDF آپلود کنم؟ تا این سوال هارو با بچه‌ها شیر نکنم فکرم مشغوله Rolleyes

راستی‌ من موافقت خودم رو با پیشنهاد آرین همین جا اعلام می‌کنم. ما هر پستی می‌خواهیم بذاریم دردسر پاک کردن subject داریم.

با تشکر
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13
(2013-09-08 ساعت 21:13)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
(2013-09-08 ساعت 08:45)arian307 نوشته:  اینم از اجی مجی های عمو سعیده دیگه ... رالی خوش میگذره قربان؟ پیست هاش چطوره؟ Big Grin
اقا بیا لطف کن این عنوان این تاپیک رو هم یه خورده کوتاه تر کن همه مصیبت دارن میخوان کامنت بزارن .. مثلا بشه
" ادامه ی کیس نامزدی در آمریکا " Big Grin
(2013-09-08 ساعت 13:56)sara mas نوشته:  ...حالا می‌شه لطفا بگین چرا من نمیتونم PDF آپلود کنم؟ تا این سوال هارو با بچه‌ها شیر نکنم فکرم مشغوله Rolleyes
راستی‌ من موافقت خودم رو با پیشنهاد آرین همین جا اعلام می‌کنم. ما هر پستی می‌خواهیم بذاریم دردسر پاک کردن subject داریم. ...
سلام آرین عزیز و سارای محترم
جای شما خالی بد نمی گذرهBig Grin. البته آرین اینجا از حقوق های 4000 دلاری خبری نیست. به نسبت ایالت شما هم هزینه ها کمتره و هم درآمدها. کلاً مثل این که همه چیزشون به همه چیزشون میاد و همه چیز با هم تناسب داره تو این کشور (چقدر چیز چیز کردمTongue). من تو تاپیک رالی فعال هستم و عکس می ذارم از این گوشه. تاپیک سفرنامه و تجربه زندگی جدید در آمریکا جدیداً ایجاد شده و توش مطلب می نویسم.
مشکل عنوان این تاپیک رو تازه دیشب متوجه شدم. تا حالا عنوان تاپیکی رو عوض نکردم. اگر امکانش بود خودم کوتاهش می کنم. اگر هم نبود از امیر مهاجر (مسئول فنی سایت) خواهش می کنم درستش کنه.
@سارای عزیز: من نمی دونم تو این تاپیک امکان ضمیمه کردن فایل دارین یا نه؟ بعضی از تاپیک ها میشه این کار رو کرد و خیلی ها هم نمیشه. اگر امکانش وجود نداره فایلتون رو بفرستین به ایمیل من (saeedv13@yahoo.com) و من به هر پستی که خواستین ضمیمه اش می کنم. یعنی آدرس پستتون رو هم بهم بدین. هر کار دیگه ای از دستم بر بیاد در خدمت شما دوستان خوبم هستم. ارادتمند: سعید

اقا اون 4 هزار دلار بخوره تو سرش.. کم مونده بود اف بی ای بیاد بگیرتم Big Grin
چه تاپیک باحالی درست کردین از الان میشینم میخونم منم شرکت میکنم

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mercedeh2011
سلام آرین عزیز و سارای محترم
جای شما خالی بد نمی گذرهBig Grin. البته آرین اینجا از حقوق های 4000 دلاری خبری نیست. به نسبت ایالت شما هم هزینه ها کمتره و هم درآمدها. کلاً مثل این که همه چیزشون به همه چیزشون میاد و همه چیز با هم تناسب داره تو این کشور (چقدر چیز چیز کردمTongue). من تو تاپیک رالی فعال هستم و عکس می ذارم از این گوشه. تاپیک سفرنامه و تجربه زندگی جدید در آمریکا جدیداً ایجاد شده و توش مطلب می نویسم.
مشکل عنوان این تاپیک رو تازه دیشب متوجه شدم. تا حالا عنوان تاپیکی رو عوض نکردم. اگر امکانش بود خودم کوتاهش می کنم. اگر هم نبود از امیر مهاجر (مسئول فنی سایت) خواهش می کنم درستش کنه.
@سارای عزیز: من نمی دونم تو این تاپیک امکان ضمیمه کردن فایل دارین یا نه؟ بعضی از تاپیک ها میشه این کار رو کرد و خیلی ها هم نمیشه. اگر امکانش وجود نداره فایلتون رو بفرستین به ایمیل من (saeedv13@yahoo.com) و من به هر پستی که خواستین ضمیمه اش می کنم. یعنی آدرس پستتون رو هم بهم بدین. هر کار دیگه ای از دستم بر بیاد در خدمت شما دوستان خوبم هستم. ارادتمند: سعید
[/quote]

با تشکر فراوان براتون ایمیل کردم آقا سعید Smile
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13
ﻭﺍﯼ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺘﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﯼ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺍﯾن ﺗﺎﯾﭘﯿﮎ ﺧﯿﻠﯽ ﻃﻮﻻﻧﯿﻪ . ﺳﺎﺭﺍ ﺟﺎﻥ ﺩﺳﺘﮑﻢ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﯼ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺑﺰﻧﻪ ﺑﻠﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺣﻞ ﺑﺸﻪ. ﺍﻣﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﻥ. ﻧﺎﻣﻪ ﻭﻟﮑﺎﻣﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﭘﺴﺖ ﺭﺳﯿﺪ. ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺕ ﻫﻢ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﺎﺭﺗﻤﻮ ﭘﺴﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻫﮕﯿﺮﯼ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﻥ . Big Grinﺑﺰﻭﺩﯼ ﮔﺮﯾﻦ ﻣﯽ‌ﺷمCool
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، mercedeh2011 ، mazlom khanom
(2013-09-10 ساعت 08:11)melisa نوشته:  ﻭﺍﯼ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺘﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﯼ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺍﯾن ﺗﺎﯾﭘﯿﮎ ﺧﯿﻠﯽ ﻃﻮﻻﻧﯿﻪ . ﺳﺎﺭﺍ ﺟﺎﻥ ﺩﺳﺘﮑﻢ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪﯼ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺤﺘﺮﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺑﺰﻧﻪ ﺑﻠﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﺣﻞ ﺑﺸﻪ. ﺍﻣﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻣﻥ. ﻧﺎﻣﻪ ﻭﻟﮑﺎﻣﻢ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﭘﺴﺖ ﺭﺳﯿﺪ. ﺗﻮﯼ ﺳﺎﯾﺕ ﻫﻢ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻡ ﮐﺎﺭﺗﻤﻮ ﭘﺴﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻫﮕﯿﺮﯼ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﻥ . Big Grinﺑﺰﻭﺩﯼ ﮔﺮﯾﻦ ﻣﯽ‌ﺷمCool

چه خبر خوبی‌ ملیسا جان. دیگه خیالت راحت شد Smile
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، mercedeh2011 ، melisa
بالاخره امروز گرین کارت منم اومد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mazlom khanom ، arian307 ، sara mas ، negi
(2013-09-12 ساعت 02:25)melisa نوشته:  بالاخره امروز گرین کارت منم اومد.

mobarake WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، melisa
ملیسا مبارکه بابا...:X

مظلوم جان اپدیت کن اطلاعاتت رو... چه کردی ؟ کجای پروسه ای .... پیشرفتی داشتی؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
(2013-09-12 ساعت 05:04)arian307 نوشته:  ملیسا مبارکه بابا...:X

مظلوم جان اپدیت کن اطلاعاتت رو... چه کردی ؟ کجای پروسه ای .... پیشرفتی داشتی؟
سلام . هنوز هیچی‌
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-12 ساعت 02:25)melisa نوشته:  بالاخره امروز گرین کارت منم اومد.

تبریییییییک
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
میگن تا گرین کارتت نیاد خیالت راحت نمیشه... ما که از وقتی ویزا رو گرفتیم خیالمون راحت بود اما از امروز صبح که گرین کارتم اومد کلان دیگه بی خیال شدم Big Grin
گرین کارت من از لحظه ی ورودم به امریکا تا روزی که رسید دستم 3 ماه و خورده ای شد Wink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، Saeedv13 ، melisa
(2013-09-13 ساعت 05:57)arian307 نوشته:  میگن تا گرین کارتت نیاد خیالت راحت نمیشه... ما که از وقتی ویزا رو گرفتیم خیالمون راحت بود اما از امروز صبح که گرین کارتم اومد کلان دیگه بی خیال شدم Big Grin
گرین کارت من از لحظه ی ورودم به آمریکا تا روزی که رسید دستم 3 ماه و خورده ای شد Wink

MOBARAKET BASHE
Be khosh estefade koni

کار شما جزو معجزه‌ها هست . مطمئنی پارتی نداشتی‌ ؟ Big Grin Big GrinSmileBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307
والا از چند نفر شنیدم این رو ... اپروال من 3 ماه و 10 12 روز طول کشید ..وقتی نامه ی مصاحبم هم اومد هنوز 3 ماه و پر نکرده بودم و میتونستم برای فردای همون روز هم وقت بگیرم از سفارت.. منتها خودم خواستم که محل مصاحبم رو از ترکیه بندازم ارمنستان که حدود 15 روزی طول کشید بعد هم باز میشد وقت مصاحبم رو واسه 5 روز بعدش بگیرم اما 3 هفته بعد گرفتم ... فکر میکنم اگر چک نمیخوردم و 100 روز طول نمیکشید و سفارت رو عوض نمیکردم ( که خیلی خوشحالم که عوض کردم و این نظر شخصی منه و کسی این قسمت از حرفم رو سند قرار نده واسه تصمیم گیریش) از روز اولی که تصمیم به مهاجرت گرفتم تا روزی که گرین کارتم رو گرفتم 6 ماه طول میکشید...
البته این ها رو هم بگم
1 وقتی نوبت من شد که برم مصاحبه فکر کنم جز 10 نفر اولی بودم که باید به صورت جدید و انلاین وقت میگرفتم و وقت ها به نسبت الان باز تر بود...
2 مهمترین نکته به نظرم این بود که همه ی مدارکی که ما فرستادیم کامل و جامع بود و به مرتب بودن و منظم بودنش خیلی دقت کردیم .. از تایپ همه ی فرم ها و مشخص کردن مشخصات و سوابق رابطمون با استیکر های رنگی و کاملا مشخص.. که شامل تاریخ ها و این که اون مدرک به خصوص چی هست و برای کجاست و غیره.. ینی اگر مدارکم رو به یه ادم کور هم میدادم اصلا احتیاجی به صرف 1 ثانیه وقت هم واسه پیدا کردن مدارک مورد نظرش نبود و با یه نگاه متوجه میشد...که تو این مهم انا خیلی دقیق بود و زحمت کشید... برای تفکیک مدارک از هلدر های رنگی و مشخص استفاده کردیم و کاملا همه چی رو حاضر و اماده نگه داشتیم ... مدارک رو تو هر مرحله چندین باز از چندین سورس مختلف چک کردم که نه کم و نه زیاد نزاریم و خوشبختانه نقص مدرک هم نخوردیم ..
3 سعی کردیم اعتماد به نفس خوبی داشته باشیم تو هر مصاحبه ای که شد.. از ویزا بگیرید تا کار های سوشال سکیورتی که تو 5 روز واسم پست شد و تا مصاجبه ی گرین کارتم ...
امیدوارم دوستانی که در اینده احتمالا این پست رو میخونن به حرفایی که زدم دقت کنن چون ما الان داریم از راهی که رفتیم حرف میزنیم و همه رو تجربه کردیم...
دستانی مثل mazloom khanoom هم من مطمئنم اولا که کارشون اکی میشه دوما این که 1 در میلیون پیش میاد که متاسفانه نصیب شما شد... نگران نباش وقتی سوشال بت دادن مگه میتونن بت گرین کارت ندن!!

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، mazlom khanom ، sara mas ، Saeedv13 ، paris a ، mercedeh2011 ، azadandish ، melisa ، s.s.h

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان