کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2013-08-23 ساعت 21:16)melisa نوشته:  سارا جان منو کلی‌ ترسوندی، که بشما تبریک گفته و گفتن تا دو هفته دیگه گرین کارتت میاد، اما مال من اینجوری نبود فقط بعد از سوال‌ها یه برگه‌ داد که مثل مال شما اولیش تیک خورده ، افیسر گفت ۲ یا ۳ هفته دیگه نامه میاد که مدارک بیشتر میخوان یا کامل بوده، اما آخر برگه‌ نوشته اگه تا ۱۲۰ روز آماده نشد.... من که شوهرمو کلی‌ ترسوندم که مال بقیه تبریک میگن و ۲ هفته بعدش گرین کارت میاد، وای کلی‌ خیالمو راحت کردی دختر . امیدوارم برا همه همه چی‌ درست پیش بره، مظلوم خانوم ایشالا که درست میشه.

خیلی‌ ممنون بچه‌ها لطف دارید

خوب ملیسا جون مال شما هم که مثل مال من تیک خورده دیگه اگه اون ۲ تای دیگه رو برات تیک زده بود که بدتر بود. بعدشم که آدم‌ها با هم فرق می‌کنن، آفیسری که با ما صحبت کرد شانسی خیلی‌ خوش اخلاق و دوستانه بود. ولی‌ تو اون ۲ ساعت‌و نیمی که ما نشسته بودیم من همشونو دیدم که بعضیاشون خیلی‌ بد اخلاق و پوکر فیس بودن. این دیگه برمیگرد به اخلاق و طبیعت کار این آفیسر ها

در آخر هم اینا نمی‌تونن به شما گرین کارت ندن که!! مگه با شوهرت زندگی‌ نمیکنی‌؟ پس هیچ کسی‌ نمیتونه شما رو از هم جدا کنه مگر اینکه چیزی غیر از این پیدا کنن. پس بیخودی به دلت بد راه نده. دلیل گیر دادن یارو این بوده که شما ایرانی‌ هستی‌ شوهرت آمریکایی و اینکه کلا اخلاقش اینجوری بوده

تنها کاری که الان باید بکنی‌ اینه که روزی ۱ بار سایت رو چک کنی‌ چون تا هفتهٔ دیگه اپرو میشی‌ حتما.
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa ، yalda91
بچه‌ها من infopass را کنسل کردم. میترسم قبل تمام شدن کامل ۲ سال بروم.بعده این هم صبر کردن دوباره بهم گرین کارت ۲ سال مشروط بدهند. دوباره ۲ سال کارم عقب بیفته . ممنون از هم فکری همه تون. همین که ۲ سالم کامل کامل پر شد وقت infopass را دوباره میگیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.
پاسخ
تشکر کنندگان: mazlom khanom
آفیسر ما هم خوش اخلاق بود ، گفت کجا عروسی‌ میگیرین گفتیم ایران، گفت خطری نداره گفتم نه کسی‌ که قانونی‌ بیاد موردی نداره، گفت چند تا بچه میخواین شوهرم گفت یکی‌ ، به من گفت گفتم ۲ تا دوست دارم اما شوهرم میگه یکی‌ پس یکی‌، کلی‌ خندید، از اینکه چه جوری آشنا شدیم پرسید، شوهرم گفت این از سگ می‌ترسید ، اما عکسمونو که با سگش دید گفت این که خیلی‌ بزرگه ازش می‌ترسی‌ گفتم نه این دیگه سگ منه ، شوهرم گفت دیگه میگه سگ منه ، خلاصه هرچی‌ می‌گفتیم می‌خندیدیم، سوال زیاد پرسید اما حالت دوستانه انگار برا یه دوست داری از زندگیت و کارت میگی‌، گفت آینده می‌خوای چی‌ کار کنی‌ گفتم کار می‌کنم ، وقتی‌ یه کم اینجا وفق پیدا کنم ، گفت چی‌ خوندی ، گفتم مترجمی، گفت خانواد‌ت چه فکری راجع به ایشون دارن ، کجا دیدنش، گفتم ۲ بار تو ترکیه ، اونا هم ازش خوششون اومد، شوهرم گفت فکر می‌کنم سالیان زیاده که خانوادشو میشناسم ، خیلی‌ با هم خوبیم، گفت زندگی‌ چه طوره ، گفتم اکثر اوقات خوبه، گفت وقتی‌ خوب نیست مشکلتون چیه ، گفتم مثلا صبح تا شب میره سر کار اگه بهم زنگ نزنه دعوامون میشه ، خندید گفت خوب این طبیعی‌ه، از شوهرم پرسید اونم گفت بزرگترین مشکلمون این چیزاست که اگه دیر بیام خبر نداده باشم ... . برگه‌ مسلمونی شوهرمو نشونش دادیم گفت برام ترجمه کن، براش گفتم ، گفت چرا مسلمون شدی، شوهرم گفت اول به خاطر ازدواج خواستم اینکارو بکنم ، اما خیلی‌ مطالعه کردم قرآن خوندم از اسلام خوشم اومد با قلبم پذیرفتم، گفت از چی‌ توی اسلام بیشتر خوشت آمده، شوهرم گفت از اینکه همه پیامبرهارو قبول دارن، و دین اسلام واقعیتش دین صلح هست، چند تا از عکسامون رو نشون دادیم گفتیم ماه عسل ... . بعد لیست مسافرتأی که با هم رفتیم یا رزرو کردیم بریم، اما هیچ مدرک دیگه اصلا نگاه نکرد، آخرشم دست داد، با یه برگه‌ ، کامل سوالاتو یادم نمیاد اما فکر کنم نشون بده در چه حدی سوال می‌پرسن،
راستی‌ کارت بانک که حساب مشترک داریم ، کارت بیمه‌ ، کارت اعتباری که بازم از طریق شوهرم دارم ، اینا رو کپی گرفت نگه داشت، در طول مصاحبه فکر کردیم عالی‌ بوده ، اما وقتی‌ آخرش از گرین کارت چیزی نگفت و یه برگه‌ داد ، خیلی‌ ترسیدم ،اما خدا رو شکر به قول سارا جان این‌جوریه و طبیعی هست، بچه‌های دیگه که مصاحبه میشن هم لطفا بیان بنویسن،
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، mazlom khanom ، arian307 ، payamkj ، mercedeh2011
(2013-08-24 ساعت 21:38)melisa نوشته:  آفیسر ما هم خوش اخلاق بود ، گفت کجا عروسی‌ میگیرین گفتیم ایران، گفت خطری نداره گفتم نه کسی‌ که قانونی‌ بیاد موردی نداره، گفت چند تا بچه میخواین شوهرم گفت یکی‌ ، به من گفت گفتم ۲ تا دوست دارم اما شوهرم میگه یکی‌ پس یکی‌، کلی‌ خندید، از اینکه چه جوری آشنا شدیم پرسید، شوهرم گفت این از سگ می‌ترسید ، اما عکسمونو که با سگش دید گفت این که خیلی‌ بزرگه ازش می‌ترسی‌ گفتم نه این دیگه سگ منه ، شوهرم گفت دیگه میگه سگ منه ، خلاصه هرچی‌ می‌گفتیم می‌خندیدیم، سوال زیاد پرسید اما حالت دوستانه انگار برا یه دوست داری از زندگیت و کارت میگی‌، گفت آینده می‌خوای چی‌ کار کنی‌ گفتم کار می‌کنم ، وقتی‌ یه کم اینجا وفق پیدا کنم ، گفت چی‌ خوندی ، گفتم مترجمی، گفت خانواد‌ت چه فکری راجع به ایشون دارن ، کجا دیدنش، گفتم ۲ بار تو ترکیه ، اونا هم ازش خوششون اومد، شوهرم گفت فکر می‌کنم سالیان زیاده که خانوادشو میشناسم ، خیلی‌ با هم خوبیم، گفت زندگی‌ چه طوره ، گفتم اکثر اوقات خوبه، گفت وقتی‌ خوب نیست مشکلتون چیه ، گفتم مثلا صبح تا شب میره سر کار اگه بهم زنگ نزنه دعوامون میشه ، خندید گفت خوب این طبیعی‌ه، از شوهرم پرسید اونم گفت بزرگترین مشکلمون این چیزاست که اگه دیر بیام خبر نداده باشم ... . برگه‌ مسلمونی شوهرمو نشونش دادیم گفت برام ترجمه کن، براش گفتم ، گفت چرا مسلمون شدی، شوهرم گفت اول به خاطر ازدواج خواستم اینکارو بکنم ، اما خیلی‌ مطالعه کردم قرآن خوندم از اسلام خوشم اومد با قلبم پذیرفتم، گفت از چی‌ توی اسلام بیشتر خوشت آمده، شوهرم گفت از اینکه همه پیامبرهارو قبول دارن، و دین اسلام واقعیتش دین صلح هست، چند تا از عکسامون رو نشون دادیم گفتیم ماه عسل ... . بعد لیست مسافرتأی که با هم رفتیم یا رزرو کردیم بریم، اما هیچ مدرک دیگه اصلا نگاه نکرد، آخرشم دست داد، با یه برگه‌ ، کامل سوالاتو یادم نمیاد اما فکر کنم نشون بده در چه حدی سوال می‌پرسن،
راستی‌ کارت بانک که حساب مشترک داریم ، کارت بیمه‌ ، کارت اعتباری که بازم از طریق شوهرم دارم ، اینا رو کپی گرفت نگه داشت، در طول مصاحبه فکر کردیم عالی‌ بوده ، اما وقتی‌ آخرش از گرین کارت چیزی نگفت و یه برگه‌ داد ، خیلی‌ ترسیدم ،اما خدا رو شکر به قول سارا جان این‌جوریه و طبیعی هست، بچه‌های دیگه که مصاحبه میشن هم لطفا بیان بنویسن،

خوب خدا را شکر مال شما هم مثل مال سارا جان است .مال ایشون که به امید خدا درست شده. مال شما هم درست خواهد شد.مصاحبت هم که خوب بود.جواب هم که خوب بوده ، نگران نباش. کسانی‌ که مصاحبه میشوند حتما گرین کردت کندیشنل اشان صادر می‌شه . بزودی شما هم انشا‌الله مثل سارا جان مینویس که گرین کاردت تو راه است.
یک سوال. آفیسر سفید بود یا سیاه یا ....؟
پاسخ
تشکر کنندگان: melisa ، sara mas
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺰﯾﺰﻡ . ﺳﻔﯿﺪ ﺑﻮﺩ . ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﺷﻤﺎ ﻫﻡ ﺑﺰﻭﺩﯼ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺵ ﺑﺪﯼ .
پاسخ
تشکر کنندگان: mazlom khanom
احی اجازه کار من هم اومد امروز.... چقدر خوشکله Big Grin

این هفته میرم باشم گواهیمامه رو بگیرم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، melisa ، Saeedv13 ، mercedeh2011 ، yalda91
خوب به سلامتی‌ آرین تبریک میگم. الان بگیری بهت گواهینامه ۱ ساله میدن، تو که اینقدر صبر کردی یذره دیگه هم صبر کن D:

گرین کارت منم دیروز با ۲ روز تاخیر به دستم رسید، این USPS هم دست کمی‌ از پست‌های ایران نداره‌ها!!

یه سوال بچه ها!! کسی‌ در مورد عوض کردن کارت سوشیال سکوریتی چیزی میدونه؟ من قبل از ازدواجم سوشیال گرفتم, میدونم شمارش عوض نمی‌شه و فقط کارت عوض می‌شه. اما این کار ضروریه؟ خودشون اتوماتیک status رو عوض نمی‌کنن؟ الان باید کاری کنم؟
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: payamkj ، arian307 ، melisa ، mercedeh2011
(2013-08-30 ساعت 09:20)sara mas نوشته:  خوب به سلامتی‌ آرین تبریک میگم. الان بگیری بهت گواهینامه ۱ ساله میدن، تو که اینقدر صبر کردی یذره دیگه هم صبر کن D:

گرین کارت منم دیروز با ۲ روز تاخیر به دستم رسید، این USPS هم دست کمی‌ از پست‌های ایران نداره‌ها!!

یه سوال بچه ها!! کسی‌ در مورد عوض کردن کارت سوشیال سکوریتی چیزی میدونه؟ من قبل از ازدواجم سوشیال گرفتم, میدونم شمارش عوض نمی‌شه و فقط کارت عوض می‌شه. اما این کار ضروریه؟ خودشون اتوماتیک status رو عوض نمی‌کنن؟ الان باید کاری کنم؟

من امروز گواهينامم اومد تا ٢٠١٧ اعتبار داره ، من قبل از باطل شدن ويزام گواهينامم رو گرفتم ، منقضي شده بود با اجازه كار رفتم تمديدش كردم كه امروز اومد اعتبارشم ميگم تا ٢٠١٧ است
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، arian307 ، melisa
Question 
چه خوب تبریک میگم نوشی جان، پس من اطلاعاتم اشتباه بوده! آرین برو بگیر الکی‌ گفتمCool
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، payamkj ، melisa
قربون همگی
والا من باید برم گواهینامه رو بگیرم چون بدون ماشین دارم داغون میشم... سارا جان یه لطفی کن بشین دقیقا ریز بنویسس که مدارک چی بردی من 2 3 روز دیگه مصاحبمه ... اگر لطف کنی چیزی رو جا نندازی ممنونت میشم ... خودم اماده کردم میخوایم چک کنم کم و کسری نباشه
مرسی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
آرین اینطوری گفتی‌ من استرس گرفتم میترسم یه چیزی رو جا بندازم Smile) چیزایی که من بردم تا اونجایی که یادمه ایناست چون برگه‌ دعوت به مصاحبه رو گرفتن ازم.

* هر چی‌ اونجا نوشته باید ببری + مدارک شخصی برای اثبات ازدواج

۱. نامهٔ دعوت به مصاحبه

۲. برگه واکسن از سفارت (Vaccination Document Worksheet) + کارت واکسن پاستور (بعد از مصاحبه ۱ واکسن دیگه زدم که توی اون هست)

۳. فرم I698 همراه مدارکش (تکس، حساب بانکی، اگر همسرتون جایی‌ کار می‌کنن چک حقوقی، اگر خونه دارن مدرک مالکیت خونه (البته اینجا مثل ایران سند ندارن فقط یک برگه‌ هست که همون کافیه))

۴. پاسپورت + فرم I94 که تو پاسپورت منگنه شده

۵. شناسنامه + ترجمه

۶. شناسنامه همسرم (فقط ترجمه)، پاسپورت امریکأیش

۷. مدرک ازدواج + کپی‌ نوتری شده

۸. برگه‌ حساب بانکی‌ مشترکمون (Bank Statement)

۹. اجاره نامچه خونمون که به نامه جفتمونه

۱۰. بیمه‌-ی خونه که به نامه جفتمونه

۱۱. قبض تلفن ۳ ماه گذشته که family plan هست + پرینت مکالمات

۱۲. macys credit card که به نام جفتمونه

۱۳. ۲ تا آلبوم عکس

۱۴. رسیدهای خرید اساس خونه (نگاه نکرد بهشون)

۱۵. اگر کارت اجازه کار قبل از مصاحبه اومده باشه باید همراه خودتون ببریدش (من نداشتم و فقط نامه اپروالشونو رو بردم که نگه نداشت)

۱۶. اگر بیمه‌ مشترک دارید با خودتون ببرید (بیمه‌ عمر، بیمه‌ سلامتی‌، بیمه‌ ماشین، ...) (ما نداشتیم)

و در آخر اینکه، با دقت نامه دعوت به مصاحبه رو بخونید چون امکان داره از شما مدارک بیشتر یا کمتری خواسته باشند

** راستی‌ بردن همسر فراموش نشود p:

والا آرین دیگه بیشتر از این یادم نمیاد، کمی‌ کسری چیزی داشت ببخش D:
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، payamkj ، melisa ، yalda91 ، arian307
(2013-08-21 ساعت 01:24)mazlom khanom نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 09:47)fatane نوشته:  با سلام دوستان مخواهم بدونم اگر ویزای نامزدی تبدیل به ازدواج نشود چه باید کرد ایا وکیل میتواند کمک کند ؟و اینکه ایا حتما باید ورود به ایالتی باسد که از انجا برای ویزای نامزدی اقدام شده یا خیر.
اگر شما در عرضه ۳ ماهی‌ که ویزا نامزدی دارید ازدواج نکنید بعد پایان ویزا شما باید برگر دید. مگر این که قبل تمام شدن ویزا از طریقی ویزا خود را تمدید کنید. که من نمی‌دانم چطوری.... ولی‌ اگر قصد قال گذاشتن طرفی‌ که برایتان ویزا فرستاده را دارید . ضمنا این که طرف میتواند از شما شکایت کند , شما را برای همیشه از آمریکا بیرون خواهند کرد و اجازه بازگشت نخواهید داشت. پس فکر بد و خیال بد نکنید. پیدا کردن شما برای پلیس بسیار راحت است.با تمام شدن پولتان همه چی‌ در آمریکا برای شما تمام خواهد شد.
in ra bekhon
http://www.justanswer.com/immigration-la...k-out.html

نه دوست عزیز یکی از بستگان دور قصد کمک به من و پسرم را دارد من سالهایت همسرم را از دست دادم و یک پسر 10 ساله دارم میخواستم اینده ی پسرم را بهتر کنم فامیل من در سیاتل هستند ولی من باید کالیفورنیا باشم پیش بستگان پدری پسرم برای همین سوال کردم که میتوانم وارد جایی دیگر شوم یا خیر.
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، houmanmir
(2013-08-31 ساعت 12:28)fatane نوشته:  
(2013-08-21 ساعت 01:24)mazlom khanom نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 09:47)fatane نوشته:  با سلام دوستان مخواهم بدونم اگر ویزای نامزدی تبدیل به ازدواج نشود چه باید کرد ایا وکیل میتواند کمک کند ؟و اینکه ایا حتما باید ورود به ایالتی باسد که از انجا برای ویزای نامزدی اقدام شده یا خیر.
اگر شما در عرضه ۳ ماهی‌ که ویزا نامزدی دارید ازدواج نکنید بعد پایان ویزا شما باید برگر دید. مگر این که قبل تمام شدن ویزا از طریقی ویزا خود را تمدید کنید. که من نمی‌دانم چطوری.... ولی‌ اگر قصد قال گذاشتن طرفی‌ که برایتان ویزا فرستاده را دارید . ضمنا این که طرف میتواند از شما شکایت کند , شما را برای همیشه از آمریکا بیرون خواهند کرد و اجازه بازگشت نخواهید داشت. پس فکر بد و خیال بد نکنید. پیدا کردن شما برای پلیس بسیار راحت است.با تمام شدن پولتان همه چی‌ در آمریکا برای شما تمام خواهد شد.
in ra bekhon
http://www.justanswer.com/immigration-la...k-out.html

نه دوست عزیز یکی از بستگان دور قصد کمک به من و پسرم را دارد من سالهایت همسرم را از دست دادم و یک پسر 10 ساله دارم میخواستم اینده ی پسرم را بهتر کنم فامیل من در سیاتل هستند ولی من باید کالیفورنیا باشم پیش بستگان پدری پسرم برای همین سوال کردم که میتوانم وارد جایی دیگر شوم یا خیر.

شما میتونید جای دیگه وارد بشید ولی‌ نمی‌تونید ازدواج نکنید یا جدا از نامزدتون که براتون اقدام کرده زندگی‌ کنید. چون شما ۳ بار باید دوام ازدواجتون رو ثابت کنید و امکان داره به طور سر زده به محل زندگیتون بیان برای اینکه ببینن با همسرتون زندگی‌ می‌کنید یا خیر، در غیر این صورت دیپورت میشید. و خیلی‌ شرایط دیگه، مثل اینکه با هم حساب داشته باشید و برداشت بانکیتون از یک شهر باشه نه اینکه شما از کالیفرنیا برداری شوهرت از سیاتل...این ۱ مثال کوچیکش بود چون می‌شه گفت تمام زندگی‌ اجتماعی افراد اینجا ثبت می‌شه و قابل پیگیری هست
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، houmanmir ، melisa
وای سارا جان واقعا تبریک، مادرشوهرم فوت کرده ، چند روز ن`ودم ، همه فامیلش از جاهای مختلف اومده بودن، الان اومدم ببینم خبر جدید چیه، کلی‌ خوشحال شدم، آرین جان اصلا استرس نداشته باش اصلا مشکل نیست یه صحبت دوستانست، مدارک همینست که سارا جانم گفته ، هرچی‌ مشترک دارین ببرین، کارت حساب بانکی‌ مشترک ،... برا ما تنها چیزی که کپی‌ کرد همین بود،
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، payamkj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان