کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2013-09-24 ساعت 00:02)negi نوشته:  مرسی سارا جون، ما اکتبر پارسال مدارک رو فرستادیم، نوامبر هم انگشت نگاری کردند دیگه هیچ خبری نشد تا جون که نامه دادند واکسنها کامل نیست. رفتیم یه دکتری گفت اینا کامله ولی یه واکسن (کزاز پیشرفته) بهم زد گفت این هم برای سن شما خوبه هم اونها رو قانع می کنه. فرستادیم بعد از یکماه دوباره نامه دادند که واکسنها کامل نیست. آخر سر همسرم از توی سایت دکتر مخصوص خودشون رو پیدا کرد رفتیم پیشش و فقط پایین اون فرم رو امضا کرد و گفت کامله! مسخره نیست؟ چه جوری الکی الکی با زندگی و وقت آدم بازی می کنند!

حالا بازم خدارو شکر که درست شد و خدارو بیشتر شکر که می گی تا ۱۰ روز به دستم می رسه. حالا ۲ تا سوال دارم لطفا:
اول اینکه از چه سایتی و با چه شماره ای می تونم track کنم؟
دوم اینکه ما چند ماه پیش رفتیم دفتر سوشال سکیوریتی که من فامیلیم رو به فامیلی همسرم تغییر بدم گفتند تا گرین کارتت نیاد نمی شه، حالا وقتی که رسید و من خواستم این کار رو بکنم تکلیف گرین کارتم که به اسم خودم هست چی می شه؟

خیلی‌ مسخره هست بعضی‌ موقع‌ها الکی‌ به یه چیزی گیر میدن!! حالا خدا رو شکر پیگیری کردین درست شد.

به نظر من هم برای عوض کردن فامیلیت صبر کن تا سیتیزن شدن. من هم همین کارو کردم اگه الان عوض کنی‌ کلی‌ درد سر داره Smile
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، melisa ، sepideh IR
چند روز مسافرت بودیم اومدم ببینم خبر جدید چی‌ هست. نگی‌ جان تبریک بچها درست میگن الان کارت پیچیده میشه، صبر کن. من موقع ازدواج فامیلیمو عوض کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: negi ، arian307 ، sara mas
بچه ها در مورد فرم I-864 يك سوال داشتمد.من زماني كه براي گرفتن ويزا اقدام ميكردم بجز اسپانسر،ضامن اسپانسر هم داشتم و تمام مدارك اونها رو به سفارت تحويل داده بودم.حالا الان براي پر كردن فرم I-864 بايد دوباره يكي بجز شوهرم هم به عنوان كو اسپانسر فرم پر كنه يا تو اين مرحله فقط يك اسپانسر كافي هستش؟
سوال ديگم اينه كه بايد مثل قبل دوباره فرم مالياتي يك سال و اينهارو بفرستيم با فرم ها يا نه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
نوع ویزا:k1
اولین اقدام:دسامبر 27,2012
سرویس سنتر: california
اپروال:می 14,2012
دريافت كيس نامبر از آنكارا:جون،2012
تاريخ مصاحبه:اواخر جولاي
نتيجه:ويزاي يك ضرب و نيم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 05:49)MaraL123 نوشته:  بچه ها در مورد فرم I-864 يك سوال داشتمد.من زماني كه براي گرفتن ويزا اقدام ميكردم بجز اسپانسر،ضامن اسپانسر هم داشتم و تمام مدارك اونها رو به سفارت تحويل داده بودم.حالا الان براي پر كردن فرم I-864 بايد دوباره يكي بجز شوهرم هم به عنوان كو اسپانسر فرم پر كنه يا تو اين مرحله فقط يك اسپانسر كافي هستش؟
سوال ديگم اينه كه بايد مثل قبل دوباره فرم مالياتي يك سال و اينهارو بفرستيم با فرم ها يا نه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

بله مارال جان، باز هم به ضامن دوم احتیاج دارید. همهٔ فرم‌ها و تکس‌ها رو هم دوباره مثل قبل باید بفرستید.
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها
حالا نوبت من شد که داستان مصاحبه مون رو براتون تعریف کنم
روز مصاحبه ما نیم ساعت زودتر رفتیم؛ اولش اشتباهی طبقه اول رفتیم تو یه صف ایستادیم ؛ یه سری آدم های کج و کوله ایستاده بودن ؛ خلاصه بعد از کلی وقت تلف شدن و به حرفهای اونا گوش دادن که با اون آقاهه سر و کله میزدن وقتی نوبت ما شد آقاهه گفت شما باید بری طبقه دوم Sad
رفتیم بالا توی یه اتاقی که حدود 30 نفر نشسته بودن
خلاصه رفتیم و فرم رو دادیم که بذارن تو نوبت
تلفن هم که نداشتیم؛ تنها چیزای فانی که اونجا بود آدمهای رنگ و وارنگی بود که اونجا بودن و مصاحبه کننده ها ... از پیر تا جوون ... یکیشون مثل انیشتین بود ... یکیشون یه پیرمرد لاغر قد کوتاه با کت شلوار طوسی با کراوات همرنگش بود که شدیدا منو یاد فیلم پروپوزال مینداخت ... اصلا فک کنم قیافه اش آشنا بود

بعد از حدود 2 ساعت و نیم نشستن بلاخره نوبت ما شد؛ یه آقای جوون بسیار جدی اومد ما رو صدا کرد؛ از تو یه راهروی خیلی طولانی رد شدیم تا رسیدیم به اتاقش
یه اتاق نقلی کوچولو ؛ آخه بگو یه وجب اتاق چقدر جا داره که 4 تا صندلی هم واسه مصاحبه شونده ها گذاشته بودن؛
کلی مدل و ماکت هواپیما گذاشته بود بالای کمدهاش
مدارکش رو هم قاب کرده بود به دیوار بود
با یه تقویم بسیار بزرگ باحال
بعد از ورود به اتاق قبل از نشستن قسم خوردیم
و بعد از کمی معطلی و باز کردن فایلهای مربوطه تو کامپیوترش؛ شروع کرد به نیگا کردن پرونده ما ... یخش یه کم باز شد و حالش بهتر شد؛ شروع کرد به گپ زدن با آقای همسر؛ از وضعیت کارش پرسید و ... (دیدین که این امریکاییها هم عشق گپ زدن دارن) بعد هم اینکه چجوری آشنا شدین و ماجرای نامزدی و ازدواج و ... همه در حد یه سوال ... و از من 18 تا سوال فرمال پرسید؛ اینکه آیا دادگاه رفتی یا نه؛ آیا عضو گروهکی هستی یا نه و ... ؛ تلفن خونه رو هم پرسید که من گفتم الان یادم نیست.
بعد هم گفت تا یک ماه دیگه گرین کارت میاد دم در خونه
عکسها و تمام مدارک ما رو هم برد و از روشون کپی گرفت؛
that all
ناخودآگاه رو باید تربیتش کرد
هر آنچه دلش بخواد فکر می کنه و عملی می کنه
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، سی سی ، sara mas ، arian307 ، negi ، azadandish ، سانازی
دوستاي خوبم من تمام فرم هامو آماده كردم كه هرچه زودتر بفرستم و منتظر مراحل دريافت گرين كارت بشم.فرم هايي كه پر كردم ايناست: i- 485/i-693/ i-765/ i-131/ i-864/ g-325a/ g-1145/ g-1145
بچه هايي كه با تجربه هستيد ميشه بگيد اينا دقيقا همون چيزايي هست كه من لازم دارم يا نه؟ ممنون ميشم

(2013-10-04 ساعت 12:38)sara mas نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 05:49)MaraL123 نوشته:  بچه ها در مورد فرم I-864 يك سوال داشتمد.من زماني كه براي گرفتن ويزا اقدام ميكردم بجز اسپانسر،ضامن اسپانسر هم داشتم و تمام مدارك اونها رو به سفارت تحويل داده بودم.حالا الان براي پر كردن فرم I-864 بايد دوباره يكي بجز شوهرم هم به عنوان كو اسپانسر فرم پر كنه يا تو اين مرحله فقط يك اسپانسر كافي هستش؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

بله مارال جان، باز هم به ضامن دوم احتیاج دارید. همهٔ فرم‌ها و تکس‌ها رو هم دوباره مثل قبل باید بفرستید.
ممنونم ازت دوستم

دوستاي خوبم من تمام فرم هامو آماده كردم كه هرچه زودتر بفرستم و منتظر مراحل دريافت گرين كارت بشم.فرم هايي كه پر كردم ايناست:
i- 485/i-693/ i-765/ i-131/ i-864/ g-325a/ g-1145/ g-1145
بچه هايي كه با تجربه هستيد ميشه بگيد اينا دقيقا همون چيزايي هست كه من لازم دارم يا نه؟ ممنون ميشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 03:20)MaraL123 نوشته:  
دوستاي خوبم من تمام فرم هامو آماده كردم كه هرچه زودتر بفرستم و منتظر مراحل دريافت گرين كارت بشم.فرم هايي كه پر كردم ايناست:
i- 485/i-693/ i-765/ i-131/ i-864/ g-325a/ g-1145/ g-1145

مارال جان صفحه ۱۸ همین تاپیک پست شماره ۲۶۷ رو بخون.
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
...................
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307
...............
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها فرم i94 براي چيه؟به من تو فرودگاه همچين چيزي ندادن!! واسه ي مدارك گرين كاردم اين رو هم بايد بذارم پيش بقيه فرم ها؟؟؟ واي دارم ميميرم از نگراني!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-19 ساعت 03:30)MaraL123 نوشته:  بچه ها فرم i94 براي چيه؟به من تو فرودگاه همچين چيزي ندادن!! واسه ي مدارك گرين كاردم اين رو هم بايد بذارم پيش بقيه فرم ها؟؟؟ واي دارم ميميرم از نگراني!
I94 همان برگ کوچکی است که به پاسپورت منگنه شده .
وقتی‌ ازت تو فرودگاه انگشت نگاری کردن و عکس از مردمکت گرفتن یک کاغذ هم به پاسپورت منگنه کردند . روش اسمت هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
سلام مظلوم خانوم ، همیشه در حال راهنمایی دیگران هستی‌ ، ممنون ، اومدم ببینم چه خبر جدید، کارت به کجا رسید.
مارال جان فرم I94 همونجوری که مظلوم خانوم گفت تو پاسپور تت هست، نگران نباش ،ما همه این مراحل ر طی‌ کردیم ، واقعاً چیزی برا نگرانی نیست، بزودی شما هم با خبر خوش از مصاحبه بر میگردی،
کسی‌ کارپیدا کرده ؟من که نمیدونم چی‌ کار کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish
بچه ها فرم i 94 تو پاسپورت من نيست!! كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 05:54)MaraL123 نوشته:  بچه ها فرم i 94 تو پاسپورت من نيست!! كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟!
اول همه وسایلت را خوب بگرد.شاید تو وسایل سفرت یه جا افتاده. کاغذ کوچیک است ( به اندازهٔ یه صفحه از پاسپورت است) ممکن لایه چیزی مونده. اون کاغذ خیلی‌ خیلی‌ مهم. حتی برای تعویض پاسپورتت‌ها به اون نیاز داری.

از کدام فرد گاه امدی ؟ به‌شان زنگ بزن. بپرس باید چه کار کنی‌؟

به این لینک سر بزن

https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...TjljRGw%3D
پاسخ
تشکر کنندگان:
منم این برگه رو نداشتم و هیچ مشکلی پیش نیومد.. نگران نباش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان