موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-01 ساعت 08:53)sara mas نوشته: (2013-12-01 ساعت 06:53)melisa نوشته: سلام نمیدونم هنوز دوستان اینجا رو چک میکنن چون جدید کسی چیزی ننوشته ، یه سوال داشتم ، شما که با ویزا نامزدی آمدین ازدواجتون رو تو شناسنامه ثبت کردین یعنی ایرانی هم قانونی کردین ، وقتی برم ایران شوهرم میخواد بیاد ایران رو ببینه ، میخوام قانونی شه که مشکلی نداشته باشه ، نمیدونم چجوری باید ویزا بگیره اما اگه ازدواجمون رسمی شه فکر کنم بهتر بتونه ویزا بگیره ،
ملیسا جان وقتی که اومدی اینجا ازدواج آمریکایی کردین، بعدش میتونین ازدواج ایرانی انجام بدین و مدارکتون رو به دفتر حفاظت منافع ایران در واشینگتن بفرستین که ازدواجتون توی شناسنامتون هم ثبت بشه. اون موقع شوهرتون راحت ویزا میگیرن که بیان ایران. این هم سایت دفتر حفظ منافع: www.daftar.org
این سوال و جواب رو از تو همین سایت خوندم:
سؤال: خانمي هستم ايراني داراي همسر خارجي چگونه ميتوانم فرزندان و همسرم را براي مدتي به ايران ببرم؟
جواب: طبق مقررات وزارت امور خارجه چنانچه فرزندان شما زير سن ۱۸ سال ميباشند ميتوانيد با تكميل فرم شماره ۱۰۲ و ارسال مدارك لازم براي آنها درخواست رواديد (ويزا) نمائيد. نمايندگي نيز به محض دريافت مدارك نسبت به صدور رواديد اقدام خواهد كرد. براي فرزندان بالاي سن ۱۸ سال و همسر ميبايست از طريق مراجعه يكي از بستگان خود در ايران به وزارت امور خارجه اقدام نمائيد. يكي از بستگان نزديك با مراجعه به اداره گذرنامه و رواديد وزارت امور خارجه جهت افراد مورد نظر درخواست رواديد مينمايد. مرحلة بعد تكميل فرم رواديد و ارسال مدارك و هزينه هاي لازم جهت صدور رواديد در گذرنامه معتبر متقاضي ميباشد. هزينة صدور رواديد در گذرنامه آمريكائي ۸۲ دلار به اضافه ۱۵ دلار هزينه پست (جمعاً ۹۷ دلار) ميباشد
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-01 ساعت 08:53)sara mas نوشته: (2013-12-01 ساعت 06:53)melisa نوشته: سلام نمیدونم هنوز دوستان اینجا رو چک میکنن چون جدید کسی چیزی ننوشته ، یه سوال داشتم ، شما که با ویزا نامزدی آمدین ازدواجتون رو تو شناسنامه ثبت کردین یعنی ایرانی هم قانونی کردین ، وقتی برم ایران شوهرم میخواد بیاد ایران رو ببینه ، میخوام قانونی شه که مشکلی نداشته باشه ، نمیدونم چجوری باید ویزا بگیره اما اگه ازدواجمون رسمی شه فکر کنم بهتر بتونه ویزا بگیره ،
ملیسا جان وقتی که اومدی اینجا ازدواج آمریکایی کردین، بعدش میتونین ازدواج ایرانی انجام بدین و مدارکتون رو به دفتر حفاظت منافع ایران در واشینگتن بفرستین که ازدواجتون توی شناسنامتون هم ثبت بشه. اون موقع شوهرتون راحت ویزا میگیرن که بیان ایران. این هم سایت دفتر حفظ منافع: www.daftar.org
بچه ها اون وقت بحث اجازه دولت برای ازدواج با یک آقای خارجی چیه ؟ برای ثبت ازدواجمون این اجازه نامه از دولت رو چه جوری باید بگیریم و از کجا باید بگیریم ؟ و ضمنا اجازه پدر رو از کجا باید بگیریم ؟ از ایران یا میتونیم از امریکا براش اقدام کنیم ؟
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2013-12-10 ساعت 08:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-14 ساعت 06:49 توسط mazlom khanom.)
برای دوستانی که دوست دارند بدونند جریان من چی شد باید بهتون بگم که :بعده کلی درد سر و انتظار و .... اجازه کار من, خیر سرم تو راهه داره میاد. ، اجازه مسافرت را چند روز پیش دریافت کردم. اجازیه سفرم ۲ تا برگ مشابه USCIS است .(اندازهA4) ا که عکس من توش است و مهر برجستهٔ خورده ته برگ .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من سوالي دارم
مدت اعتبار ويزاي نامزدي من از تاريخ صدور ٦ ماه ميباشد و ميخواستم بدونم من تا كي وقت دارم كه به امريكا وارد بشم؟! اگر آخرهاي زمان ويزام وارد امريكا بشم، شرايط چطوري ميشه؟ مثلا يك يا دو هفته به پايان ويزام باقي مونده باشه؟
ممنون.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال داشتم به نظرتان ميشه بعد از گرفتن ويزا و قبل از آمدن به آمريكا عقد ايراني كرد در ايران؟ مشكلي پيش نمياد؟ البته بيشتر به خاطر فشار خانواده ها و رسم و رسومات.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-17 ساعت 06:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-17 ساعت 06:31 توسط mazlom khanom.)
بچهها من وظیفهام است این جا بگم. خانمهای عزیز و جوانی که به آمریکا میآیند و با فرد ایرانی - آمریکایی یا آمریکایی اصل ازدواج میکنند، با توجه به این که ازدواج دور کردن و شناخت کامل ممکن از همسرشون نداشته باشند. بهیچ وجهی پرخاشگری و یا خشونت .افسردگی، خود کم بینی و حسادت ,الکلی یا مصرف مواد مخدر همسرانشان را عادی فرض نکنند. بهیچ وجهی بخشش همسر را بدون دخالت پلیس و شکایت تو برنامه زندگیشون قرار ندهند.نذارید خدا نکرده اخبار بعدی روز نامههای شما باشید. هرگونه خشونت و سؤ استفاده همسر را به پلیس گزارش بدید. اگر قصد بخشش دارید بزارید با واسطه پلیس این کار انجام بشه. آمریکا ایران نیست که خونه مادر یا خواهر یا خاله و عمه دم دست باشه قهر کنید برید. این جا (آمریکا) فقط رو پلیس میتونید حساب کنید. ازشون آدرس پناهگاه و شلتر و .... بگیرید تا اگر خطر حس کردید بدونید چه کنید.1- آدرس خونه و مشخصات خودتون را در کنار تلفن یاد داشت کنید و اگر هل شدید به توانید فقط از روش بخونید. 2- به اندازه پول یک تاکسی گرفتن تا شالتر یک جا تو خونه پول کنار بزارید که اگر لازم داشتید بتونید تاکسی بگیرد. 3-با چند تا همسایه با آبرو سلام علیک داشت باشید تا به خونه آنها تا پلیس بیاد پناهنده بشید. 4- اگر همسرتا ن مشکل اخلاق و ... داره از فامیل و دوستانتان مخفی نکنید. به چند نفر بگید تا آمادگی داشت باشند تا در موارد لزوم کمکتون کنند.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-17 ساعت 13:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-17 ساعت 13:21 توسط amjad.)
(2014-01-17 ساعت 06:27)mazlom khanom نوشته: ازشون آدرس پناهگاه و شلتر و .... بگیرید تا اگر خطر حس کردید بدونید چه کنید.1- آدرس خونه و مشخصات خودتون را در کنار تلفن یاد داشت کنید و اگر هل شدید به توانید فقط از روش بخونید. 2- به اندازه پول یک تاکسی گرفتن تا شالتر یک جا تو خونه پول کنار بزارید که اگر لازم داشتید بتونید تاکسی بگیرد. 3-با چند تا همسایه با آبرو سلام علیک داشت باشید تا به خونه آنها تا پلیس بیاد پناهنده بشید. 4- اگر همسرتا ن مشکل اخلاق و ... داره از فامیل و دوستانتان مخفی نکنید. به چند نفر بگید تا آمادگی داشت باشند تا در موارد لزوم کمکتون کنند.
این پست متفاوت اینجا توجه منو جلب کرد و خواستم اعتراض کنم که بابا تو این تاپیک حرفای خوب و شیرین بزنید ولی دیدم راست میگه ، سرخوشی با آگاهی و شناخت ارزش داره و به آدم میچسبه
ولی در خصوص این قسمت از فرمایشات شما که نقل کردم باید عرض کنم ، شما جائی نمیرید !!! اون اقا باید این تمهیدات رو پیش بینی کنه ، چون اونه که باید بره ! شما محکم تو منزل بمونین و پلیس و دادگاه ایشون رو حتی از نزدیک شدن به خونه منع میکنه - تو فیلما دیدم
راستی اگه یه آقائی رفت اونجا با یه خانم بزن بهادر ، بداخلاق الکلی طرف شد چکار کنه ؟
نمیدونم تا چه حد صحت داره این حرف ولی شنیدم سطح و پوشش حمایتی در قوانین مدنی اونجا اینطوریه : کودکان - افراد مسن - بانوان- هاپوها- ممممررررررد
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
راجع به ساناز نشنیده بودم اما رفتم گشتم ماجرشو خوندم وای چه قد تأسف بار ، گریمو در اورد، مرسی مظلوم جان برا راهنمأیهات،
میتونی عقد کنی اما تو شناسنامت ثبت نکن، البته دیگه به شناسنامه کار ندارن اما من ثبت نکردم،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي.من حدود يك ماه ديگه مصاحبه مصاحبه ي گرين كارت دارم كه با همسرم بايد برم.ميخواستم بدونم كه ترجمه ي رسمي شناسنامه ي همسرم هم لازمه يا نه؟ اون سيتيزن هستش.
نوع ویزا:k1
اولین اقدام:دسامبر 27,2012
سرویس سنتر: california
اپروال:می 14,2012
دريافت كيس نامبر از آنكارا:جون،2012
تاريخ مصاحبه:اواخر جولاي
نتيجه:ويزاي يك ضرب و نيم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-28 ساعت 15:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-28 ساعت 15:06 توسط laleforoshan.)
سلام دوستان عزیز من از اول مطالب رو که خوندم بیشتر گیج شدم لطفا یک کمکی بهم بکنید بگید بعد از ورود به امریکا باید چیکار کنم دقیقا چه فرمهایی رو باید پر کنم هر کی یک چیزی نوشته بود برای کالیفرنیا با جاهای دیگه فرق داره؟؟؟ممنون میشم بهم بگید فرمها عوض نشده؟؟ یه جایی یکی زحمت کشیده بود فرمهارو گذاشته بود برای دانلود ولی مال کانادا بود فرق میکنه مگه نه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه یه سایت معرفی کنید برای راهنمایی بیشتر