کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2014-01-28 ساعت 15:04)laleforoshan نوشته:  سلام دوستان عزیز من از اول مطالب رو که خوندم بیشتر گیج شدم لطفا یک کمکی بهم بکنید بگید بعد از ورود به آمریکا باید چیکار کنم دقیقا چه فرمهایی رو باید پر کنم هر کی یک چیزی نوشته بود برای کالیفرنیا با جاهای دیگه فرق داره؟؟؟ممنون میشم بهم بگید فرمها عوض نشده؟؟ یه جایی یکی زحمت کشیده بود فرمهارو گذاشته بود برای دانلود ولی مال کانادا بود فرق میکنه مگه نه؟؟
http://www.uscis.gov/

(2014-01-28 ساعت 15:07)laleforoshan نوشته:  سلام میشه یه سایت معرفی کنید برای راهنمایی بیشتر
http://www.uscis.gov/
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، نيما ٩٢
................................................
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من يك سؤال داشتم لطفا اگر كسي ميداند بمن پاسخ دهد بعد از ورود به آمريكا با كيس نامزدي يك گريين كارت موقت دو ساله بهمان ميدند ميخواهم بدانم آيا با اين گريين كارت مثل گريين كارت ده ساله ميشود به ايران سفر كرد يا نه ؟ يا بايد دو سال صبر كنيم تا گريين كارت ده ساله بگيريم بعد بياييم ايران. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، twins
(2014-01-11 ساعت 01:10)نيما ٩٢ نوشته:  سلام دوستان
من سوالي دارم
مدت اعتبار ويزاي نامزدي من از تاريخ صدور ٦ ماه ميباشد و ميخواستم بدونم من تا كي وقت دارم كه به امريكا وارد بشم؟! اگر آخرهاي زمان ويزام وارد امريكا بشم، شرايط چطوري ميشه؟ مثلا يك يا دو هفته به پايان ويزام باقي مونده باشه؟
ممنون.
ظرف 90 روز باید ازدواج کنید( اینو خود آفیسر روز مصاحبه بهم گفت ). و اگه این مهلت گذشته باشد نمیتوانید ازدواج کنید چون به شما این ویزا رو میدن که سریع برید و طی سه ماه ازدواج کنید و اگر نکنید گیر میدهند که ازدواج و نامزدی شما سوری بوده و ممکنه به مشکل بربخورید. حتما پرس و جوی بیشتر بکنید و ریسک بیخودی نکنید
انصراف داده !!!
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
سلام ی سوال دارم
اگه یکی لاتاری برنده شه بره اونجا و بخاد با ی ایرانی مقیم اونجا ازدواج کنه مشکلی نداره ایا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-10 ساعت 15:32)mahbube نوشته:  سلام ی سوال دارم
اگه یکی لاتاری برنده شه بره اونجا و بخاد با ی ایرانی مقیم اونجا ازدواج کنه مشکلی نداره ایا؟
چرا باید مشکل پیش بیاد؟ شما بیا با هر کی‌ که دوست داری ازدواج کن.Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mahbube
سلام
اميدوارم خوب باشيد
يك سوال داشتم اگه ميشه كمكم كنيد دوستان
من با ويزاي نامزدي آمدم امريكا
كاليفرنيا
اورنج كانتى
ازدواج امريكايى هم كردم و مي خوام از طريق وكيلم
پروسه گرين كارت و سوشيال و اجازه كار رو راه بندازم
آيا بايد دوباره من آزمايشات پزشكيي رو اينجا انجام بدم يا نه؟
با توجه به اينكه در تركيه همه ازمايشات انجام شد و برگ واكسيناسيون من هم پر شد
سپاس
پاسخ
(2014-03-12 ساعت 22:32)Baabak86 نوشته:  سلام
اميدوارم خوب باشيد
يك سوال داشتم اگه ميشه كمكم كنيد دوستان
من با ويزاي نامزدي آمدم امريكا
كاليفرنيا
اورنج كانتى
ازدواج امريكايى هم كردم و مي خوام از طريق وكيلم
پروسه گرين كارت و سوشيال و اجازه كار رو راه بندازم
آيا بايد دوباره من آزمايشات پزشكيي رو اينجا انجام بدم يا نه؟
با توجه به اينكه در تركيه همه ازمايشات انجام شد و برگ واكسيناسيون من هم پر شد
سپاس
نه لازم نیست دوباره انجام بدی . فقط یک کپی از کارت زرد بگیر بذار تو پروندت.
کپی رنگی‌ باشه بهتره تو چشم میاد.
کارت زرد بین‌المللی است.حتا این کارت را در زمان مصاحبه گرین کارت مشروط یا ۱۰ ساله ، آزت میخواهند، و ۱۰۰% قبول دارندش
پاسخ
سلام
من واقعا خستم یک سوال داشتم
من وارد امریکا شدم توی همون ۹۰ روز ازدواج کردم رفتیم سوشالم گرفتیم ولی بعد از ۳ ماه تازه می خواهیم برای گریین کارت اقدام کنیم به لطف الهی سوشالم گم شد سوشالم گفت دیگه سوشال نمیده
می خوام بدونم الان نمی گن چرا بعد از ۳ماه برای گرین کارت اقدام کردین این ۳ ماه چی کار می کردین
پاسخ
تشکر کنندگان:
یک سوال دارم فرم I-693باید ببرم دکتر پر کنه یا لازم نیست کارت زرد برگه های که دبی ازمایش دادم کافیه
پاسخ
(2014-03-22 ساعت 10:31)z_i_r_ak نوشته:  سلام
من واقعا خستم یک سوال داشتم
من وارد آمریکا شدم توی همون ۹۰ روز ازدواج کردم رفتیم سوشالم گرفتیم ولی بعد از ۳ ماه تازه می خواهیم برای گریین کارت اقدام کنیم به لطف الهی سوشالم گم شد سوشالم گفت دیگه سوشال نمیده
می خوام بدونم الان نمی گن چرا بعد از ۳ماه برای گرین کارت اقدام کردین این ۳ ماه چی کار می کردین
نه عزیز شما کسی چیزی بهت نمیگه. فقط هرچه زودتر مدارکت را بفرست بره که کارت دیر نشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-22 ساعت 11:08)z_i_r_ak نوشته:  یک سوال دارم فرم I-693باید ببرم دکتر پر کنه یا لازم نیست کارت زرد برگه های که دبی ازمایش دادم کافیه
شما اگر کارت زرد داری همان را کپی‌ رنگی‌ کن بفرست بره، اگر دوست داشتی میتونی‌ برگه را هم پر کنی‌ ولی‌ لازم نیست.
اگر دکتر بخواهد پر کنه پول آزت میگیرند بین ۱۰۰-۳۰۰ $ ولی‌ لازم نیست بفرستی،
پاسخ
سلام امیدوارم خوب باشید
من پانزده دروز پیش مدارک ازدواج و فرم ها رو ارسال کردم
به همراه 1070$ چک
هنوز خبری نشده
حتی چک را هم پول نکردند
میدونید چند وقت دیگه باید منتظر بمانم؟
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی!
منم راجع به فرم i-693 سوال دارم. باتجربه ها کمک!
من دبی مصاحبه شدم و در حال حاضر کالیفرنیا هستم. زمان مصاحبه من فصل واکسن آنفلوآنزا نبود. ابله مرغان رو هم فکر میکردم گرفتم واقعا ولی... توی کارت زرد برام سابقه ش رو ثبت کردند یعنی VH. پایین برگه سفید واکسیناسیون که بهم دادند نوشته شد که یک td دیگه یک ماه بعد و یک td دیگه هم شش ماه بعد باید بزنم. منم یک ماه بعدش رو ایران زدم و شش ماه بعدش رو هم که اینجا بودم پس رفتم پیش civil surgon که برام بزنه.

آقا ما هرچی به این آدم گفتیم معاینه لازم نیست و فقط واکسن میخواهیم گوش نداد. حتی توی دستورالعمل i-693 هم هست که معاینه برای ماها که تازه physical exam داشتیم لازم نیست اما ایشون حتی تست سل رو هم مجددا انجام داد و واکسن آنفلوآنزا رو هم زد. آزمایش خون برای سیفلیس هم گرفت. روزی که رفتم جواب رو بگیرم گفت که آزمایش خون نشون میده که به آبله مرغام مصونیت نداری و اون رو هم باید بزنی!

330 دلار ا اینجا دادیم. 145 دلار هم آبله مرغان هزینه داره. به علاوه به دلایلی من اصلا واکسن آبله مرغان رو دلم نمیخواد بزنم که توضیحش از حوصله خارجه.... خلاصه تا اینجا خودم رو تو دردسر انداختم. به نظرتون الان چیکار کنم؟ یعنی اگه ازش بخوام کارت زرد رو برام پر کنه کافیه؟ یا برگه سفید رو هم که دبی داده باید امضا کنه؟ اصلا این فرم i-693 لازم هست؟

میخوام بدونم کسی بوده با شرایط من که جلوی قسمت varicella فقط را باشه براش و با فرستادن کارت زرد و یا برگه سفید بدون فرم 1-693 کارش راه افتاده باشه؟

ممنون دوستای خوبم
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
پاسخ

(2014-04-01 ساعت 21:20)سی سی نوشته:  سلام به همگی!
منم راجع به فرم i-693 سوال دارم. باتجربه ها کمک!
من دبی مصاحبه شدم و در حال حاضر کالیفرنیا هستم. زمان مصاحبه من فصل واکسن آنفلوآنزا نبود. ابله مرغان رو هم فکر میکردم گرفتم واقعا ولی... توی کارت زرد برام سابقه ش رو ثبت کردند یعنی VH. پایین برگه سفید واکسیناسیون که بهم دادند نوشته شد که یک td دیگه یک ماه بعد و یک td دیگه هم شش ماه بعد باید بزنم. منم یک ماه بعدش رو ایران زدم و شش ماه بعدش رو هم که اینجا بودم پس رفتم پیش civil surgon که برام بزنه.

آقا ما هرچی به این آدم گفتیم معاینه لازم نیست و فقط واکسن میخواهیم گوش نداد. حتی توی دستورالعمل i-693 هم هست که معاینه برای ماها که تازه physical exam داشتیم لازم نیست اما ایشون حتی تست سل رو هم مجددا انجام داد و واکسن آنفلوآنزا رو هم زد. آزمایش خون برای سیفلیس هم گرفت. روزی که رفتم جواب رو بگیرم گفت که آزمایش خون نشون میده که به آبله مرغام مصونیت نداری و اون رو هم باید بزنی!

330 دلار ا اینجا دادیم. 145 دلار هم آبله مرغان هزینه داره. به علاوه به دلایلی من اصلا واکسن آبله مرغان رو دلم نمیخواد بزنم که توضیحش از حوصله خارجه.... خلاصه تا اینجا خودم رو تو دردسر انداختم. به نظرتون الان چیکار کنم؟ یعنی اگه ازش بخوام کارت زرد رو برام پر کنه کافیه؟ یا برگه سفید رو هم که دبی داده باید امضا کنه؟ اصلا این فرم i-693 لازم هست؟

میخوام بدونم کسی بوده با شرایط من که جلوی قسمت varicella فقط را باشه براش و با فرستادن کارت زرد و یا برگه سفید بدون فرم 1-693 کارش راه افتاده باشه؟

ممنون دوستای خوبم
این همه هزینه کردی باید تو کارت وارد کنه، و برگه را هم پر کنه. دیگه لازم نیست که پول برای پر کردن فرم i-693 بدی.

برو ازش به خواه که کار‌هایی‌ که کرده را وارد برگه کنه، نباید پول آزت بگیر دیگه
من فقط کارت زرد را کپی‌ کردم فرستادم. البته آبله مرغا ن را گرفته بودم و برام اوکی زده بودند. شما پول دادی و کلی‌ هزینه کردی . بهش بگو همه کار‌هایی‌ که کرده را تو انجام داده را توی همه فرم‌هایی‌ که داری پر کنه. اعم از کارت زرد - برگه سفید و i-693 بنویسه، بعد فقط i-693 را بفرست بره.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان