موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-21 ساعت 10:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 23:44 توسط mazlom khanom.)
................................................
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من يك سؤال داشتم لطفا اگر كسي ميداند بمن پاسخ دهد بعد از ورود به آمريكا با كيس نامزدي يك گريين كارت موقت دو ساله بهمان ميدند ميخواهم بدانم آيا با اين گريين كارت مثل گريين كارت ده ساله ميشود به ايران سفر كرد يا نه ؟ يا بايد دو سال صبر كنيم تا گريين كارت ده ساله بگيريم بعد بياييم ايران. ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ی سوال دارم
اگه یکی لاتاری برنده شه بره اونجا و بخاد با ی ایرانی مقیم اونجا ازدواج کنه مشکلی نداره ایا؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اميدوارم خوب باشيد
يك سوال داشتم اگه ميشه كمكم كنيد دوستان
من با ويزاي نامزدي آمدم امريكا
كاليفرنيا
اورنج كانتى
ازدواج امريكايى هم كردم و مي خوام از طريق وكيلم
پروسه گرين كارت و سوشيال و اجازه كار رو راه بندازم
آيا بايد دوباره من آزمايشات پزشكيي رو اينجا انجام بدم يا نه؟
با توجه به اينكه در تركيه همه ازمايشات انجام شد و برگ واكسيناسيون من هم پر شد
سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من واقعا خستم یک سوال داشتم
من وارد امریکا شدم توی همون ۹۰ روز ازدواج کردم رفتیم سوشالم گرفتیم ولی بعد از ۳ ماه تازه می خواهیم برای گریین کارت اقدام کنیم به لطف الهی سوشالم گم شد سوشالم گفت دیگه سوشال نمیده
می خوام بدونم الان نمی گن چرا بعد از ۳ماه برای گرین کارت اقدام کردین این ۳ ماه چی کار می کردین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال دارم فرم I-693باید ببرم دکتر پر کنه یا لازم نیست کارت زرد برگه های که دبی ازمایش دادم کافیه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیدوارم خوب باشید
من پانزده دروز پیش مدارک ازدواج و فرم ها رو ارسال کردم
به همراه 1070$ چک
هنوز خبری نشده
حتی چک را هم پول نکردند
میدونید چند وقت دیگه باید منتظر بمانم؟
سپاس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی!
منم راجع به فرم i-693 سوال دارم. باتجربه ها کمک!
من دبی مصاحبه شدم و در حال حاضر کالیفرنیا هستم. زمان مصاحبه من فصل واکسن آنفلوآنزا نبود. ابله مرغان رو هم فکر میکردم گرفتم واقعا ولی... توی کارت زرد برام سابقه ش رو ثبت کردند یعنی VH. پایین برگه سفید واکسیناسیون که بهم دادند نوشته شد که یک td دیگه یک ماه بعد و یک td دیگه هم شش ماه بعد باید بزنم. منم یک ماه بعدش رو ایران زدم و شش ماه بعدش رو هم که اینجا بودم پس رفتم پیش civil surgon که برام بزنه.
آقا ما هرچی به این آدم گفتیم معاینه لازم نیست و فقط واکسن میخواهیم گوش نداد. حتی توی دستورالعمل i-693 هم هست که معاینه برای ماها که تازه physical exam داشتیم لازم نیست اما ایشون حتی تست سل رو هم مجددا انجام داد و واکسن آنفلوآنزا رو هم زد. آزمایش خون برای سیفلیس هم گرفت. روزی که رفتم جواب رو بگیرم گفت که آزمایش خون نشون میده که به آبله مرغام مصونیت نداری و اون رو هم باید بزنی!
330 دلار ا اینجا دادیم. 145 دلار هم آبله مرغان هزینه داره. به علاوه به دلایلی من اصلا واکسن آبله مرغان رو دلم نمیخواد بزنم که توضیحش از حوصله خارجه.... خلاصه تا اینجا خودم رو تو دردسر انداختم. به نظرتون الان چیکار کنم؟ یعنی اگه ازش بخوام کارت زرد رو برام پر کنه کافیه؟ یا برگه سفید رو هم که دبی داده باید امضا کنه؟ اصلا این فرم i-693 لازم هست؟
میخوام بدونم کسی بوده با شرایط من که جلوی قسمت varicella فقط را باشه براش و با فرستادن کارت زرد و یا برگه سفید بدون فرم 1-693 کارش راه افتاده باشه؟
ممنون دوستای خوبم
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا