موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه:
ما چند روز آینده داریم میریم یه مرکزی برای عقد ایرانی. لایسنس ازدواج رو گرفتیم و به مرکز که زنگ زدیم گفتند کافیه و لازم نیست ازدواج آمریکایی هم بکنید. ما لایسنس رو هم امضا میکنیم و مورد قبول خواهد بود. ولی من هرکسی رو دیدم تو سایت ازدواج آمریکایی کرده بود. بعضی ها عقد اسلامی هم کرده بودند. اما ندیدم کسی فقط عقد اسلامی کرده باشه برای کارای مهاجرتش. این بود که یه خورده به شک افتادم.
سوال دیگه اینکه کپی سرتیفیکیت رو برای اداره مهاجرت بفرستم کافیه یا اینکه یا درخواست یه نسخه دوم بکنم و اون رو بفرستم؟
و بلاخره سوال آخر:
نمیدونم جریان گم کردن شناسنامه من توسط دارالترجمه در ایران و پیدا شدنش روز قبل از پروازم به آمریکا رو (!!!) خوندید یا نه اما خلاصه اینکه من الان یه ترجمه از شناسنامه م دارم که مهر مترجم و دارالترجمه و دادگستری رو داره ولی مهر وزارت امور خارجه رو نداره. فکر می کنید مشکلی بوجود میاد. راستش من شنیدم مهر خارجه بیشتر برای مدارک تحصیلی لازمه. چون زیاد تقلب کردند هموطنان و اینا تا اطمینان شدید نداشته باشند قبول نمی کنند.
خیلی پروسه استرس زایی ه امیدوارم همه کارشون خوب پیش بره و با تن سالم و روان آسوده این روزها رو پشت سر بگذارن...
mazloom khanoom عزیز ممنون که همیشه جواب میدی و کمک میکنی. امیدوارم سالم باشی و شاد و روزهایی پر از موفقیت پیش روت باشه عزیزم.
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من با ویزای نامزدی امدم امریکا و همه کارها قانونی انجام شد تا اینکه نامه انگشت نگاری من امد ... 28 اپریل
میخواستم ببینم چند روز بعد از اگشت نگاری اجازه کار و سوشیال سکوریتی من میاد؟
ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقا زمان انگشت نگاری ما معلوم شد ۳۰ همین ماه از وقتی مدارک فرستادم دقیقا ۳۰ روز می شه مصاحبم کی مشه اون برگه کار کی میاد؟برگه کار کی میاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ترجمه شناسنامه چقدر قدیمی باشه اوکیه؟ مثلا یکسال پیش اوکیه؟ چند نسخه اونور لازم میشه؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-27 ساعت 13:36)maryam1 نوشته: ترجمه شناسنامه چقدر قدیمی باشه اوکیه؟ مثلا یکسال پیش اوکیه؟ چند نسخه اونور لازم میشه؟
ظاهرا تاشش ماه اعتبار داره
نوع ویزا:IR1 -- اولین اقدام: آگست 2013 -- نقص مدارک: مارچ 2014 -- اپرووال: 10جولای2014 -- کیس نامبر: 10 آگست 2014 ابوظبی -- تکمیل مدارک:8جولای2015 مصاحبه: سپتامبر2015 -- کلیر:25جولای2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امروز انگشت نگاریمو انجام دادم کلا نیم ساعت طول کشید
اورنج کانتی هستم
افیسر دم در یه فرمی رو داد پر کردیم بعد رفتیم توی صف
به همون افیسر اون فرم رو پس دادم و نامه وقت ملاقات انگشت نگاری و پاسپورت ایرانیم
بعددمهر کرد نامه انگشت نگاریمو که واسم پست شده بود و نشستیم توی صف تا نوبتم شد
همه انگشتا رو اسکن کردن و یک عکس هم گرفتن ازم و گفتن به سلامت
تمام
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم ؟کسایی که الان گرین کارت رو گرفتن میشه کمک کنن؟
آیا شناسنامه جهت مراحل گرین کارت لازمه؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-04 ساعت 05:29)mazlom khanom نوشته: (2014-04-03 ساعت 21:18)سی سی نوشته: یه سوال دیگه:
ما چند روز آینده داریم میریم یه مرکزی برای عقد ایرانی. لایسنس ازدواج رو گرفتیم و به مرکز که زنگ زدیم گفتند کافیه و لازم نیست ازدواج آمریکایی هم بکنید. ما لایسنس رو هم امضا میکنیم و مورد قبول خواهد بود. ولی من هرکسی رو دیدم تو سایت ازدواج آمریکایی کرده بود. بعضی ها عقد اسلامی هم کرده بودند. اما ندیدم کسی فقط عقد اسلامی کرده باشه برای کارای مهاجرتش. این بود که یه خورده به شک افتادم.
سوال دیگه اینکه کپی سرتیفیکیت رو برای اداره مهاجرت بفرستم کافیه یا اینکه یا درخواست یه نسخه دوم بکنم و اون رو بفرستم؟
و بلاخره سوال آخر:
نمیدونم جریان گم کردن شناسنامه من توسط دارالترجمه در ایران و پیدا شدنش روز قبل از پروازم به آمریکا رو (!!!) خوندید یا نه اما خلاصه اینکه من الان یه ترجمه از شناسنامه م دارم که مهر مترجم و دارالترجمه و دادگستری رو داره ولی مهر وزارت امور خارجه رو نداره. فکر می کنید مشکلی بوجود میاد. راستش من شنیدم مهر خارجه بیشتر برای مدارک تحصیلی لازمه. چون زیاد تقلب کردند هموطنان و اینا تا اطمینان شدید نداشته باشند قبول نمی کنند.
خیلی پروسه استرس زایی ه امیدوارم همه کارشون خوب پیش بره و با تن سالم و روان آسوده این روزها رو پشت سر بگذارن...
mazloom khanoom عزیز ممنون که همیشه جواب میدی و کمک میکنی. امیدوارم سالم باشی و شاد و روزهایی پر از موفقیت پیش روت باشه عزیزم.
----من نمیدونم ازدواج ایرانی یعنی چی ؟
اگر منظورت ازدواج اسلامی است (یعنی عقد شرعی کردی و دائمی است ) و تو شناسنامه ایرانی ثبت شده. ولی تو دفاتر ثبتی آمریکا اعلام نشده، این ازدواج از نظر آمریکا غیر معتبر است. شما باید در دفاتر ثبتی آمریکا نیز آعلام کنید.تا بتونید برای گرین کارت اقدام کنید.
از اون جا که شما با ویزای نامزدی تشریف آوردید آمریکا ، حتما ازدواج آمریکای لازم است.
---ترجمهٔ شناس نامه که از قبل ازدواج داری هم از نظر USCIS معتبر است.
اگر میخواهی حتما شناسنامه با اسم همسر رابه USCIS بفرستی، به http://www.daftar.org/far/default.asp (حافظ منافع ایران در آمریکا . ) مراجعه کن، اون جا نوشت که چطوری در آمریکا هم میتونید شناس نامه را ترجمه کنی. ترجمهی جدید کن
----در مورد کارت واکسیناسیون فقط کارتهای زردی که داری را کپی کن بفرست، ببین کدام کامل تر است. اگر هر ۲ هم دیگه را تکمیل میکنند هر ۲ را بفرست.لازم نیست توضیح چیزی را بفرستی
موضوعرا اون قدر پیچیده نکن که بیگند حتما i-693 را میخواهند.
دوستان اگه من قبل از ورودم به آمريكا (با ويزاي نامزدي) عقد ايراني بكنم برام مشكل ايجاد ميشه؟
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می