کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2014-11-16 ساعت 03:30)mehri11 نوشته:  سلام به همه دوستان
منم نزديك به دو ماه هست كه با ويزاي نامزدي به أمريكا اومدم و نزديك به دو هفته هست كه ازدواجمونو به ثبت رسونديم. به اميد خدا تا چيز روز ديگه مداركمون رو برأي اداره مهاجرت خواهيم فرستاد. سوالي كه برام پيش اومد در مورد گواهينامه بود كه از جواب بعضي دوستا ن اينطور متوجه شدم كه با صدور اجازه كار ميتونيم برأي امتحان رانندگي اقدام كنيم. دوستاني كه تجربه اين كارو دارند لطفا منو راهنمايي كنند. اگه پيشنهاد ديگه اي هم دارين به من بگين لطفا. من الان شديدا احتياج به راهنمايي در مورد امتحان رانندگي دارم.

سلام دوست عزيز
كدوم ايالت هستي و كدوم شهر؟!
در مورد گواهينامه روايت ها و تجربه هاي مختلفي از دوستان نوشته شده؛ الان ديگه گمان نميكنم موفق بشي گواهينامه رو بگيري.... بايد صبر كني تا اجازه كارت بياد، يعني حدود ٢ تا ٣ ماه ديگه...
سوشال گرفتي؟! اگه نگرفتي برو بگير...
اگر گواهينامه بين المللي داري؛ البته بستگي به ايالتي كه هستي داره ولي معمولا تا ٣ الي ٦ و در بعضي جاها تا يكسال ميتوني باهاش رانندگي بكني به شرطي كه اصل گواهينامه ايرانت رو هم به همراه داشته باشي...
فقط بيمه يكم مشكل داري، يعني شايد ازت گرون بگيرن...
موفق باشي...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shadoow ، anastazy ، mehri11
سلام

دوستان ديروز بعد از حدود يك ماه و نيم از اينكه من نقص مدارك گرين كارتم رو براشون ارسال كردم (I-485) نامه اي از اداره مهاجرت برام اومد كه نوشته فعلا براي گرين كارت احتياج به مصاحبه نداري و تا شش ماه ديگه اگه كارت انجام نشد به ما زنگ بزن و ... و اينكه سرمون شلوغه و ...

خواستم بهتون اطلاع بدم...

موفق باشيد..
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، houmanmir ، shmo
(2014-11-19 ساعت 07:48)نيما ٩٢ نوشته:  سلام

دوستان ديروز بعد از حدود يك ماه و نيم از اينكه من نقص مدارك گرين كارتم رو براشون ارسال كردم (I-485) نامه اي از اداره مهاجرت برام اومد كه نوشته فعلا براي گرين كارت احتياج به مصاحبه نداري و تا شش ماه ديگه اگه كارت انجام نشد به ما زنگ بزن و ... و اينكه سرمون شلوغه و ...

موفق باشيد..

نیما جان برای منم همین نامه اومد. از اجازه کار و خروجت چه خبر؟ اونها رو گرفتی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir

موفق باشيد..

نیما جان اتفاقا این نامه برا منم اومد!! Smile میخواستم بیام اینو بگم که دیدم شمام اینو نوشتید، این هم نشونه ی خوبیه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy
(2014-11-19 ساعت 18:44)anastazy نوشته:  

موفق باشيد..

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-19 ساعت 19:25)نيما ٩٢ نوشته:  

موفق باشيد..

سلام آناستازي عزيز

بله ؛ اجازه كار و خروجم كه يك كارت دو منظوره است(كمبو كارت) رو دريافت كردم؛

تا ببينيم خدا چي ميخواد؛

ممنونم از پيگيري ...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
(2014-11-19 ساعت 19:30)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-11-19 ساعت 19:25)نيما ٩٢ نوشته:  

موفق باشيد..

سلام آناستازي عزيز

بله ؛ اجازه كار و خروجم كه يك كارت دو منظوره است(كمبو كارت) رو دريافت كردم؛

تا ببينيم خدا چي ميخواد؛

ممنونم از پيگيري ...
خدا رو شکر ... خیلی خوشحالم که دیگه میتونی شروع بکار کنی و به امید خدا روزهای سخت انتظار تقریبا به پایان رسید....
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، rahbar ، shadoow

موفق باشيد..
سلام دوستان

من الان حدود یک ماه هست که با ویزای نامزدی آمدم آ م ر ی ک ا و ازدواجمون را ثبت کردیم و دیروز هم مدارکم را برای اداره مهاجرت شیکاگو ارسال کردم
حالا یک سوال دارم ویزای من موقع ورود تا ژانویه زده شده حالا با توجه به اینکه ما مدارکمون را فرستادیم و با توجه به اینکه تا آن موقع جواب گریین کارتمان نمی آید من باید چکار کنم آیا باید مکاتبه ای جهت تمدید ویزا بکنم یا نه راه دیگری دارد لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-20 ساعت 23:46)shmo نوشته:  

موفق باشيد..
سلام دوستان

من الان حدود یک ماه هست که با ویزای نامزدی آمدم آ م ر ی ک ا و ازدواجمون را ثبت کردیم و دیروز هم مدارکم را برای اداره مهاجرت شیکاگو ارسال کردم
حالا یک سوال دارم ویزای من موقع ورود تا ژانویه زده شده حالا با توجه به اینکه ما مدارکمون را فرستادیم و با توجه به اینکه تا آن موقع جواب گریین کارتمان نمی آید من باید چکار کنم آیا باید مکاتبه ای جهت تمدید ویزا بکنم یا نه راه دیگری دارد لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند ممنون

سلام دوست عزيز
براي شما پس از ورود به امريكا، فرم I-94 رو در پايپورتتون ضميمه ميكنند كه سه ماه اعتبار داره؛
شما به همراه مداركتون براي گرين كارت كه فرم I-485 است با فرم هاي اجازه كار و اجازه خروج رو هم ارشال ميكرديد(زمانيكه اين دو فرم را با فرم گرين كارت ارسال كنيد براي شما هزينه اي نداره)؛ در صورت انجام دادن اين كار پس از حدود دو ماه اگر نقص مدارك بهتون نخوره؛ كارت اجازه كار و اجازه خروجتون(كه يك كارت مشترك است) به دستتون ميرسه كه همون حكم ويزاي يكساله رو داره تا زمانيكه گرين كارت شما به دستتون برسه...
دقت كنيد كه اصولا پروسه دريافت گرين كارت بين ٤ ماه تا يكسال ممكنه طول بكشه؛ و شما در صورت نداشتن اجازه خروج به هيچ وجه نميتونيد از امريكا خارج بشيد(دراصل ميتونيد خارج بشيد ولي ديگه نميتونيد برگرديد!) و همچنين در صورت نداشتن اجازه كار هم نه ميتونيد جايي كار بكنيد و نه ميتونيد از امكانات اجتماعي نظير گواهينامه و ... بهره مند بشين

درضمن اگر در پست ها هم يكم جستجو ميكرديد جواب سوالتون رو پيدا ميكرديد

با آرزوي موفقيت براي شما و خانواده اتان
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، anastazy ، rahbar ، shaya ، مسكاتي
سلام. من چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
1.من چه مدارکی باید با خودم بیارم برای انجام مراحل اداری گرین کارت و .....
2.اشکالی داره که پروازم قبل رسیدن به مقصد یه استپ تو ایالت دیگه ای داشته باشه؟
3. قبل از گرفتن سوشال کارت و غیره میتونم به ایالت دیگه ای سفر کنم ؟ (سفر هوایی)
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-11-24 ساعت 18:36)shiva201 نوشته:  سلام. من چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.
1.من چه مدارکی باید با خودم بیارم برای انجام مراحل اداری گرین کارت و .....
2.اشکالی داره که پروازم قبل رسیدن به مقصد یه استپ تو ایالت دیگه ای داشته باشه؟
3. قبل از گرفتن سوشال کارت و غیره میتونم به ایالت دیگه ای سفر کنم ؟ (سفر هوایی)

سلام دوست عزيز
سوالاتي كه ميكني جواب دادنش با هم يكم سخته!!
اگر پست هاي منو جستجو كني جواب سوال ٢ رو تقريبا پيدا ميكني؛ يكي دو ماه پيش براي دوستان در تاپيك ويزاي نامزدي به صورت جامع هرچي ميدونستم رو نوشتم...
اما
براي گرين كارت؛ بايد همه مداركي كه براي ويزا نامزدي تهيه كرده بودي رو با خودت بياري؛ از همه مهمتر اصل شناسنامه و ترجمه رسمي؛ ترجمه كارت ملي ( ترجمه ها جديد باشن ترجيحا) چون تا ايجا بخواي ازدواج بكني و مداركت رو بفرستي ٢ الي ٣ ماهي طول ميكشه...
مدارك پزشكي و خصوصا كارت واكسيناسيون و برگه اي كه در مركز پزشكي خارج از ايران بعد از معاينه بهت دادن( واكسن هات رو در كارتت تكميل كن؛ حتي اگهىويزات رو گرفتي، چون دوباره بايد براشون بفرستي؛
دو الي سه قطعه عكس مثل فرمتي كه به سفارت دادي
كپي فرم هايي كه فبلا هم پر كردي با خودت داشته باش
پاكت دربسته اي كه سفارت بهت داده( بايد توي فرودگاه تحويل بدي)
و ....
اما جواب سوال سوم:
شما ميتونيد در خاك امريكا سفر كنيد فقط بايد آي دي نشون بدين؛ كه ميتونيد از پاسپورتتون استفاده كنيد...
---//---
در ضمن تا رسيدي برو سوشالت رو بگير و بعدم سعي كن گواهينامه ات رو بگيري؛ شايد اگه زود بري موفق بشي گواهينامه بگبري... سوشال كه كاري نداره فرداي روزي كه رسيدي ميتوني بگيريش...
توصيه ميكنم يكمم پست ها رو بخوني، ضرر نميكنيد
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
دوستان سلام . یه سوال داشتم .ما میخوایم به فاصله چند روز بعد از رسیدن من ازدواجمون رو توی سیتی هال ثبت کنیم.شرایطش رو که خوندم نوشته بود سوشال سکیوریتی میخواد واسه هر دو نفر من که در بدو ورود سوشال سکیوریتی ندارم باید چیکار کرد ؟ مگر سوشال بعد از فرستادن مدارک ازدواج نمیاد ؟ کسی شرایط مشابه داشته ؟
K1
تاریخ ارسال مدارک : 2014Feb 14
تاریخ دریافت رسید نامبر : 2014Feb 25
تاریخ اپروو: 8 آگوست 2014
مصاحبه : 23 نوامبر 2014 ابوظبی
دریافت ویزا : 26 نوامبر 2014 CoolBig Grin
ورود به آمریکا : دسامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-11-28 ساعت 13:59)aidaone نوشته:  دوستان سلام . یه سوال داشتم .ما میخوایم به فاصله چند روز بعد از رسیدن من ازدواجمون رو توی سیتی هال ثبت کنیم.شرایطش رو که خوندم نوشته بود سوشال سکیوریتی میخواد واسه هر دو نفر من که در بدو ورود سوشال سکیوریتی ندارم باید چیکار کرد ؟ مگر سوشال بعد از فرستادن مدارک ازدواج نمیاد ؟ کسی شرایط مشابه داشته ؟

سلام دوست عزيز

شما به محض ورود ميتونيد درخواست سوشال بكنيد و به پاسپورت و ويزا و فرم i-90 كه در پاستون ضميمه شده احتياج دارن، زير دو هفته هم معمولا به دستتون ميرسه...

و اما براي ازدواج به سوشال احتياج ندارين، همون فرم i-90 و شماره Alien Registration Number كه با #A نشون داده شده و در فرم I90 هست، كافيه...
ولي همه مداركتون رو ببريد؛ اپروال i129 و ...
دموفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، aidaone ، malmal
میبخشید کجا باید درخواست بدیم برای گرفتن سوشال؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-29 ساعت 11:43)shiva201 نوشته:  میبخشید کجا باید درخواست بدیم برای گرفتن سوشال؟

سلام دوست عزيز

اين چيزا رو به اميد خدا اينجا كه اومدي با يك جستجوي ساده توي اينترنت، آدرس و همه چيزشو پيدا ميكني، نگران نباش...
بهر صورت بايد بري بكي از اداره هاي سوشال سكيوريتي؛ ترجيحا نزديك ترين بهتون؛ يه فرم سادست كه پرش ميكني و همين؛ درضمن مدارك مثل پاسپورت و ... رو با خودت ببر حتما.

**راستي يه تشكري هم يكني از بچه هايي كه جواب سوالاتت رو ميدن فك نميكنم كار بدي باشه يا زحمت زيادي داشته باشه؛ چرا كه به هرصورت اونا هم زمان ميذارن و انرژي كه جواب سوالات رو ميدن و از تجربه هاشون برات ميگن( مثل من!!)
اين كارها باعث دلگرمي ميشه نه اينكه در نفس كار اثري داشته باشه؛

هرسوال ديگه اي داشتي در خدمتم...
پاسخ
تشکر کنندگان: shiva201 ، مسكاتي ، malmal

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان