کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2014-11-29 ساعت 20:10)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-11-29 ساعت 11:43)shiva201 نوشته:  میبخشید کجا باید درخواست بدیم برای گرفتن سوشال؟

سلام دوست عزيز

اين چيزا رو به اميد خدا اينجا كه اومدي با يك جستجوي ساده توي اينترنت، آدرس و همه چيزشو پيدا ميكني، نگران نباش...
بهر صورت بايد بري بكي از اداره هاي سوشال سكيوريتي؛ ترجيحا نزديك ترين بهتون؛ يه فرم سادست كه پرش ميكني و همين؛ درضمن مدارك مثل پاسپورت و ... رو با خودت ببر حتما.

**راستي يه تشكري هم يكني از بچه هايي كه جواب سوالاتت رو ميدن فك نميكنم كار بدي باشه يا زحمت زيادي داشته باشه؛ چرا كه به هرصورت اونا هم زمان ميذارن و انرژي كه جواب سوالات رو ميدن و از تجربه هاشون برات ميگن( مثل من!!)
اين كارها باعث دلگرمي ميشه نه اينكه در نفس كار اثري داشته باشه؛

هرسوال ديگه اي داشتي در خدمتم...
واقعا ممنونم از حوصلتون و وقتی که میذارید ولی تا اونجا که میدونم قانون سایت میگه پست تشکر نذاریم و گزینه تبریک و تشکر و کلیک کنیم.... من از taptalk استفاده میکنم همچین گزینه ای نداره متاسفانه! امیدوارم حمل بر بی ادبی نشده باشه
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، shadoow
(2014-11-29 ساعت 23:45)shiva201 نوشته:  
(2014-11-29 ساعت 20:10)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-11-29 ساعت 11:43)shiva201 نوشته:  میبخشید کجا باید درخواست بدیم برای گرفتن سوشال؟

سلام دوست عزيز

اين چيزا رو به اميد خدا اينجا كه اومدي با يك جستجوي ساده توي اينترنت، آدرس و همه چيزشو پيدا ميكني، نگران نباش...
بهر صورت بايد بري بكي از اداره هاي سوشال سكيوريتي؛ ترجيحا نزديك ترين بهتون؛ يه فرم سادست كه پرش ميكني و همين؛ درضمن مدارك مثل پاسپورت و ... رو با خودت ببر حتما.

**راستي يه تشكري هم يكني از بچه هايي كه جواب سوالاتت رو ميدن فك نميكنم كار بدي باشه يا زحمت زيادي داشته باشه؛ چرا كه به هرصورت اونا هم زمان ميذارن و انرژي كه جواب سوالات رو ميدن و از تجربه هاشون برات ميگن( مثل من!!)
اين كارها باعث دلگرمي ميشه نه اينكه در نفس كار اثري داشته باشه؛

هرسوال ديگه اي داشتي در خدمتم...
واقعا ممنونم از حوصلتون و وقتی که میذارید ولی تا اونجا که میدونم قانون سایت میگه پست تشکر نذاریم و گزینه تبریک و تشکر و کلیک کنیم.... من از taptalk استفاده میکنم همچین گزینه ای نداره متاسفانه! امیدوارم حمل بر بی ادبی نشده باشه
سلام شيواي عزيز
پست هاي قبلي من اگه سرچ كني بخوني بد نيست، توي تاپيك هاي ويزاي نامزدي و بر ما چه گذشت و ... كمك ميكنه بهت، اميدوارم...
يادت باشه اينجا (امريكا) كشور مجازي بيشتر تا واقعي! يعني همه چيز اينترنتي داره ميشه و هر اطلاعاتي هم كه بخواي بهترينش اينه كه خودت بري به سايت هاي مربوطه و بخوني و بخوني و بخوني... اولش يكم به نظر وحشتناك مياد؛ ولي سخت نيست و راحت ميشه كم كم...
به عنوان مثال، گرفتم وقت(Appointment) در پيشرفت كارها و نوع برخورد پرسنل جايي كه داري مراجعه ميكني خيلي موثره...
و
صد در صد زبان انگليسي با اكسنت درست؛ چه اكسنت انگليسي و چه امريكايي دو تاش خوبه...
تسلط به زبان خيلي كمك ميكنه به آدم و...

اميد وارم موثر بوده باشم؛ من هدفت در اختيار قرار دادن تجربياتم به ديگران است؛ ولي بياي اينجا متوجه ميشي كه چقدر زمان كم مياري براي اين كارها؛ من همه رو آخر شب ها و اين وسط ها ميام مينويسم
مخلص همه بچه هاي خوب ايراني و هم وطنمم هستم....
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، malmal
بله به طور قطع راهنمایی شما خیلی کمک بوده برای همه از جمله من. موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
سلام. من هفته دیگه بلیط دارم به فرودگاه دیتروید. بچه ها من پستهایی که گذاشتین خوندم. ممنون از اطلاعات مفیدی که گذاشتین. قبل از ترک ایران اگر کار خاصی به ذهنتون میرسه که من باید اینجا انجام بدم ممنون میشم بهم بگید
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-12-02 ساعت 00:27)Ghormeh Sabzi نوشته:  سلام. من هفته دیگه بلیط دارم به فرودگاه دیتروید. بچه ها من پستهایی که گذاشتین خوندم. ممنون از اطلاعات مفیدی که گذاشتین. قبل از ترک ایران اگر کار خاصی به ذهنتون میرسه که من باید اینجا انجام بدم ممنون میشم بهم بگید

سلام
توصيه ها رو توي پست قبلي ام تا اونجايي كع يادم بوده نوشتم...
به نظر من كار هات رو دسته بندي كن؛ به طور مثال دسته اول رو بذار براي مدارك و چيزهايي كه اگه همراهت نباشن برات مشكل ساز ميشن در بدو ورود:
پاكت سر بسته سفارت به عنوان مثال...
-----
مداركت رو هم به طو كامل بيار هرجيزي كه داري... ترجمه و ...

لباس هات رو با اين پلاستيك هاي وكيوم بسته بندي بكن كه جاي كم تري بگيرن؛ و به وزن چمدون هات هم دقت كن و تعدادش سعي كن ماكزيمم يك كيلو بيشتر باشن ؛ توي فرودگاه گير ميدن

مواد غذايي و تخمه و از اين جور چيز ها هم با خودت نيار...

دارو بيار(هر دارويي كه معمولا مصرف ميكني) اينجا دارو گرونه... آنتي بيوتيك و ...

اطلاعتت رو بريز روي هارد با موزيك و هرچي كه داري و خيلي راحت بيارشون...

نگران هم نباش؛
سفر بي خطر

پست هاي قبلي من حتما بخون در همه تاپيك ها...
پاسخ
تشکر کنندگان: amirsat ، malmal
سلام دوستان

ضمن تشکر از اطلاعاتی که در پستهای قبل به من و دیگر دوستان دادید یک سوال داشتم من مدارکم را 18 نوامبر کامل کردم و بهمراه چکها به آدرس شیکاگو فرستادم و 20 نوامبر به آدرسی که داده بودم رسیده ولی حسابم را که چک میکنم میبینم نه چک اداره مهاجرت نقد شده نه خبری از نامه هست میخواستم بدونم چون 12 روز هست که مدارک بدستشان رسیده طبیعی هست هنوز اقدامی نکردند یا من آدرس را اشتباهی فرستادم ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار من بگذارید ضمنا من به این آدرس پست کردم ( من ساکن دالاس هستم )
uscis po box 805887 chicago il 60680-4120
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
(2014-12-03 ساعت 02:07)shmo نوشته:  سلام دوستان

ضمن تشکر از اطلاعاتی که در پستهای قبل به من و دیگر دوستان دادید یک سوال داشتم من مدارکم را 18 نوامبر کامل کردم و بهمراه چکها به آدرس شیکاگو فرستادم و 20 نوامبر به آدرسی که داده بودم رسیده ولی حسابم را که چک میکنم میبینم نه چک اداره مهاجرت نقد شده نه خبری از نامه هست میخواستم بدونم چون 12 روز هست که مدارک بدستشان رسیده طبیعی هست هنوز اقدامی نکردند یا من آدرس را اشتباهی فرستادم ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار من بگذارید ضمنا من به این آدرس پست کردم ( من ساکن دالاس هستم )

سلام دوست عزيز

نگران نباش؛ شما احتمالا رسيد پستي رو چك كردين كه ميگين بسته تون رسيده! بين يك تا دو هفته و گاهي اوقات هم بيشتر طول ميكشه تا اداره مهاجرت پرونده شما رو به روت اصلي وارد كنه و به شما ميل بزنن يا استتوس شما رو در سايت مهاجرت به روز بكنند(آپ ديت!)

درضمن سايت اداره مهاجرت امكانات جديدي گذاشته؛ من به شما پيشنهاد ميدم كه وارد قسمت check your case status بشين و براي خودتون پسورد لاگين به وجود بيارين (عضو بشين) او اونجا ميتونيد همه فايل هاتون رو پيگيري بكنيد و امكاناتي مانند اينكه هرگونه تغييري رو بهتون پيغام كوتاه بزنن يا اي ميل كنند رو فعال كنيد...
پس
نگران نباش فعلا

موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shmo ، malmal
(2014-12-03 ساعت 07:48)نيما ٩٢ نوشته:  
(2014-12-03 ساعت 02:07)shmo نوشته:  سلام دوستان

سلام دوست عزيز

نگران نباش؛ شما احتمالا رسيد پستي رو چك كردين كه ميگين بسته تون رسيده! بين يك تا دو هفته و گاهي اوقات هم بيشتر طول ميكشه تا اداره مهاجرت پرونده شما رو به روت اصلي وارد كنه و به شما ميل بزنن يا استتوس شما رو در سايت مهاجرت به روز بكنند(آپ ديت!)

درضمن سايت اداره مهاجرت امكانات جديدي گذاشته؛ من به شما پيشنهاد ميدم كه وارد قسمت check your case status بشين و براي خودتون پسورد لاگين به وجود بيارين (عضو بشين) او اونجا ميتونيد همه فايل هاتون رو پيگيري بكنيد و امكاناتي مانند اينكه هرگونه تغييري رو بهتون پيغام كوتاه بزنن يا اي ميل كنند رو فعال كنيد...
پس
نگران نباش فعلا

موفق باشي

سلام ممنون از پاسختان
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، نيما ٩٢
سلام پریسا جون خوبی؟ از مصاحبه ات چه خبر؟ رفتی ؟ لطفا ما رو هم در جریان بگذار که چکار کردی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-08-30 ساعت 02:42)arian307 نوشته:  
(2014-08-19 ساعت 19:49)eli elham نوشته:  سلام دوستان.من 1سال و4 ماهه اومدم امربکا با ویزای ازدواج.
تو این مدت 2بار کارم به دادگاه کشیده چون شوهرم منو اذیت کرده وکتک کاری کرده الان هم حاملم دوباره اینکارو تکرار کرده هفته دیگه باید برم دادگاه
هر 2بار قبل کیسو دراپ کردم ولی ایندفعه دیگه نمیکنم
با توجه به اینکه شوهر من 3سال pfaداره که حق ابیوز کردن منو نداره
میخواستم بدونم واسه تمدید گرین کارتم که6ماهه دیگس با مشکل مواجه میشم
از دوستان کسی اگه میدونه لطفا کمکم کنه

مسیج هات رو چک کن
خوب اينجا جوابتون و بنويسين كه بقيه هم استفاده كنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
باز دوباره سرو کله من پیدا شد
راستش من امروز بعد از 5 ماه که مدارکم رو ارسال کردم بالاخره نامه مصاحبه برام اومد برای 27 ژانویه
اولش خوشحال شدم بعد که خوندمش یکم گیج شدم باز اعصاب مارو قاطی کرد
چند تا سوال برام پیش اومده اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
اول اینکه من نامه ای در مورد نقص مدرک نگرفتم و فقط همین نامه مصاحبه اومده بنابراین نقص مدرک ندارم درسته؟
دوم اینکه با توجه به اینکه زمان مصاحبه، از تاریخ مدیکال من بیشتر از 6 ماه گذشته باز باید برم برا مدیکال و واکسن یا چون موقع ارسال مدارک اعتبار داشته دیگه نیاز نیست؟
سوم تو مدارکی که نوشته بیار یکیش فرم ساپورت هست که سه تا زیر شاخه داره یکی تکس، دومی نامه از کار فعلی تایید پرداخت 2 ماه اخیر ... و سومی مدرک قانونی اقامت ساپورت. این مورد دومش رو من تحویل ندادم و اصلا هم راجع به این نشنیدم. اصلا لازم هست برا کیس نامزدی یا نه؟
چهارم که بدبخت شدم شناسنامه خودم و خانمم جفتش ایرانه که حالا میشه اینارو بدیم یکی ترجمه کنه بیاره اما کارت ملی اینجاست که تررجمه ندارم ازش و چه غلطی بکنم؟

ببخشید زیاد نوشتم و پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، به سلامتي باشه. در مورد مديكال تجربه اي ندارم چون همزمان با مصاحبه نامزد من مديكال رو انجام دادن. در مورد ساپورت، من تمامي موارد بخصوص نامه كارفرما رو كه حاوي تاريخ اشتغال، مدت زمان كانتركت، ساعات كاري و مبلغ دريافتي در اون از طرف كافرما ذكر شده بود. اميدوارم موفق باشيد.

پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamidiri
(2014-12-21 ساعت 09:17)hamidiri نوشته:  سلام به همه
باز دوباره سرو کله من پیدا شد
راستش من امروز بعد از 5 ماه که مدارکم رو ارسال کردم بالاخره نامه مصاحبه برام اومد برای 27 ژانویه
اولش خوشحال شدم بعد که خوندمش یکم گیج شدم باز اعصاب مارو قاطی کرد
چند تا سوال برام پیش اومده اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
اول اینکه من نامه ای در مورد نقص مدرک نگرفتم و فقط همین نامه مصاحبه اومده بنابراین نقص مدرک ندارم درسته؟
دوم اینکه با توجه به اینکه زمان مصاحبه، از تاریخ مدیکال من بیشتر از 6 ماه گذشته باز باید برم برا مدیکال و واکسن یا چون موقع ارسال مدارک اعتبار داشته دیگه نیاز نیست؟
سوم تو مدارکی که نوشته بیار یکیش فرم ساپورت هست که سه تا زیر شاخه داره یکی تکس، دومی نامه از کار فعلی تایید پرداخت 2 ماه اخیر ... و سومی مدرک قانونی اقامت ساپورت. این مورد دومش رو من تحویل ندادم و اصلا هم راجع به این نشنیدم. اصلا لازم هست برا کیس نامزدی یا نه؟
چهارم که بدبخت شدم شناسنامه خودم و خانمم جفتش ایرانه که حالا میشه اینارو بدیم یکی ترجمه کنه بیاره اما کارت ملی اینجاست که تررجمه ندارم ازش و چه غلطی بکنم؟

ببخشید زیاد نوشتم و پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون

سلام دوست عزيز

- خير، شما نقص مدارك نداشتيد؛ نقص مدارك(كه البته اصطلاحي است كه خود بچه هاي مهاجرسرا و .. ساخته اند و در اصل ترجمه صحيح اون، درخواست مدارك بيشتر، هست) معمولا قبل از مصاحبه پيش مياد و باعث تاخير در روند كارتون ميشه؛ يعني كيس شما به حالت تعليق در مياد تا مدارك درخواستي تامين شده و بدستشون برسه؛ هرچند من نميدونم چرا شما اصرار داريد كه بدونيد اين نقص مدارك هست با نه!!

- نامه دريافت حقوق رو از ساپورتر من هم خواسته بودند و سعي كنيد حتما تهيه اش بكنيد؛ چيز خاصي نيست و معمولا براي كارمندهاي شركت هاي بزرگ به صورت آن لاين قابل دسترسي است و در غير اين صورت هم خود شركت استخدام كننده موظف به صدورش ميباشد؛
گواهي اقامت ساپورتر هم كه همون كپي صفحه اول پاسپورت يا گرين كارت يا هرچيزه ديگه اوشون است.

- گمون نميكنم شما ديگه به مديكال احتياج داشته باشيد؛ مگر اينكه بخوان دوباره ؛ چون كيس شما تقريبا رو به اتمامه ديگه اگه خدا بخواد.

- و اما شناسنامه و كارت ملي؛ ترجمه اش كه در دو حالت، راحته چه مدارك امريكا باشه و چه ايران(البته در ايران ارزون تره)؛ در امريكا كه جاهايي هست كه كاره ترجمه و تاييد رو براتون انجام ميدن؛ ايران هم كه دارالترجمه...

فقط دقت كنيد شايد اصل شناسنامه ها رو هم بخوان از شما؛ حتما به اين موضوع دقت كنيد.. من نميدونم به شما چه نامه اي دادن، يعني همه اين مدارك رو در نامه دعوت به مصاحبه از شما خواستند؟! سعي كنيد نامه رو با دقت و چندين بار مطالعه كنيد كه خداي نكرده اشتباهي نكنيد كه باعث تاخير در روند كارتون بشه..

در انتها

ميتونم سوال كنم شما كدوم ايالت و شهر هستيد؟ براي كمك به دوستان ديگه در شرايط شما..

موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، hamidiri ، rahbar
سلام
ببخشید امروز دیدم جواب دادید
ممنون از جوابتون

اول بگم که من میشیگان هستم و شهر دیر بورن هستم و سنتر دیترویت

در مورد نامه باید بگم بله یه لیست بلند بالا هست که مدارکی رو خواستن همراه من باشه روز مصاحبه
البته جلو اکثرشون نوشته اگه قبلا تحویل شده نیازی نیست
اما به طور مثال ساپورت برای ساپورت سه تا مورد نوشته، اول خود فرم ساپورت دوم تکس و W2 و سوم نامه دو ماه آخر کارکرد و حقوق
من دو تا مورد رو تحویل دادم اما مورد سوم رو نه و خیلی هم برام سخت هست چون کسی که کو اسپانسرم هست که از دوستای قدیمیم هست متاسفانه چند وقته (از بعد از فرستادن فرم ساپورت و تکس ریترن جدیدش) در دسترسم نیست و جوابم رو نمیده.
اما من الان خودم کار میکنم و 3 ماه هست رو پی رول هستم میشه از این طریق ماری کرد به نظرتون؟
اگه موارد نامه رو خواستین بگید تا کلا همه رو بنویسم
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
آقای حمیدی و آقا نیما..سلام و روزبخیر...الان استتوستون تو سایت چیه؟... یعنی ما دوباره مکافات مصاحبه داریم؟!! من هزاربرک گردش حساب و مالیات و استتمنت را بدون کپی کردن فرستادم ..دوباره باید برم دنبالش؟؟استتوس من در زیر آمده.. تا ددلاین یعنی 15 دسامبرخبری نشد و استتوسم عوض نشده

On October 16, 2014, we received your response to our Request for Evidence for your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or to Adjust Status, Receipt Number …………………. Our National Benefits Center office will begin working on your case again. We will mail you a decision or notify you if we need something from you. You should receive a decision or case update by December 15, 2014, unless fingerprinting or an interview are needed. If you move, go towww.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.
آقای حمیدی: چیزی که میدونم استخدام شدن و خصوصا روی پی رول بودن پوینت عالی هست ...
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان