موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بله به طور قطع راهنمایی شما خیلی کمک بوده برای همه از جمله من. موفق باشید
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من هفته دیگه بلیط دارم به فرودگاه دیتروید. بچه ها من پستهایی که گذاشتین خوندم. ممنون از اطلاعات مفیدی که گذاشتین. قبل از ترک ایران اگر کار خاصی به ذهنتون میرسه که من باید اینجا انجام بدم ممنون میشم بهم بگید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ضمن تشکر از اطلاعاتی که در پستهای قبل به من و دیگر دوستان دادید یک سوال داشتم من مدارکم را 18 نوامبر کامل کردم و بهمراه چکها به آدرس شیکاگو فرستادم و 20 نوامبر به آدرسی که داده بودم رسیده ولی حسابم را که چک میکنم میبینم نه چک اداره مهاجرت نقد شده نه خبری از نامه هست میخواستم بدونم چون 12 روز هست که مدارک بدستشان رسیده طبیعی هست هنوز اقدامی نکردند یا من آدرس را اشتباهی فرستادم ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید در اختیار من بگذارید ضمنا من به این آدرس پست کردم ( من ساکن دالاس هستم )
uscis po box 805887 chicago il 60680-4120
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پریسا جون خوبی؟ از مصاحبه ات چه خبر؟ رفتی ؟ لطفا ما رو هم در جریان بگذار که چکار کردی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
باز دوباره سرو کله من پیدا شد
راستش من امروز بعد از 5 ماه که مدارکم رو ارسال کردم بالاخره نامه مصاحبه برام اومد برای 27 ژانویه
اولش خوشحال شدم بعد که خوندمش یکم گیج شدم باز اعصاب مارو قاطی کرد
چند تا سوال برام پیش اومده اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
اول اینکه من نامه ای در مورد نقص مدرک نگرفتم و فقط همین نامه مصاحبه اومده بنابراین نقص مدرک ندارم درسته؟
دوم اینکه با توجه به اینکه زمان مصاحبه، از تاریخ مدیکال من بیشتر از 6 ماه گذشته باز باید برم برا مدیکال و واکسن یا چون موقع ارسال مدارک اعتبار داشته دیگه نیاز نیست؟
سوم تو مدارکی که نوشته بیار یکیش فرم ساپورت هست که سه تا زیر شاخه داره یکی تکس، دومی نامه از کار فعلی تایید پرداخت 2 ماه اخیر ... و سومی مدرک قانونی اقامت ساپورت. این مورد دومش رو من تحویل ندادم و اصلا هم راجع به این نشنیدم. اصلا لازم هست برا کیس نامزدی یا نه؟
چهارم که بدبخت شدم شناسنامه خودم و خانمم جفتش ایرانه که حالا میشه اینارو بدیم یکی ترجمه کنه بیاره اما کارت ملی اینجاست که تررجمه ندارم ازش و چه غلطی بکنم؟
ببخشید زیاد نوشتم و پیشاپیش ممنونم از راهنماییهاتون
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، به سلامتي باشه. در مورد مديكال تجربه اي ندارم چون همزمان با مصاحبه نامزد من مديكال رو انجام دادن. در مورد ساپورت، من تمامي موارد بخصوص نامه كارفرما رو كه حاوي تاريخ اشتغال، مدت زمان كانتركت، ساعات كاري و مبلغ دريافتي در اون از طرف كافرما ذكر شده بود. اميدوارم موفق باشيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید امروز دیدم جواب دادید
ممنون از جوابتون
اول بگم که من میشیگان هستم و شهر دیر بورن هستم و سنتر دیترویت
در مورد نامه باید بگم بله یه لیست بلند بالا هست که مدارکی رو خواستن همراه من باشه روز مصاحبه
البته جلو اکثرشون نوشته اگه قبلا تحویل شده نیازی نیست
اما به طور مثال ساپورت برای ساپورت سه تا مورد نوشته، اول خود فرم ساپورت دوم تکس و W2 و سوم نامه دو ماه آخر کارکرد و حقوق
من دو تا مورد رو تحویل دادم اما مورد سوم رو نه و خیلی هم برام سخت هست چون کسی که کو اسپانسرم هست که از دوستای قدیمیم هست متاسفانه چند وقته (از بعد از فرستادن فرم ساپورت و تکس ریترن جدیدش) در دسترسم نیست و جوابم رو نمیده.
اما من الان خودم کار میکنم و 3 ماه هست رو پی رول هستم میشه از این طریق ماری کرد به نظرتون؟
اگه موارد نامه رو خواستین بگید تا کلا همه رو بنویسم
K1
Interview Date: 20 Nov 2013
Updates: 26 Nov 2013 /20 March/28,30May/4,9,12 Jun 2014
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آقای حمیدی و آقا نیما..سلام و روزبخیر...الان استتوستون تو سایت چیه؟... یعنی ما دوباره مکافات مصاحبه داریم؟!! من هزاربرک گردش حساب و مالیات و استتمنت را بدون کپی کردن فرستادم ..دوباره باید برم دنبالش؟؟استتوس من در زیر آمده.. تا ددلاین یعنی 15 دسامبرخبری نشد و استتوسم عوض نشده
On October 16, 2014, we received your response to our Request for Evidence for your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or to Adjust Status, Receipt Number …………………. Our National Benefits Center office will begin working on your case again. We will mail you a decision or notify you if we need something from you. You should receive a decision or case update by December 15, 2014, unless fingerprinting or an interview are needed. If you move, go towww.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.
آقای حمیدی: چیزی که میدونم استخدام شدن و خصوصا روی پی رول بودن پوینت عالی هست ...