کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2014-12-23 ساعت 06:40)hamidiri نوشته:  سلام
ببخشید امروز دیدم جواب دادید
ممنون از جوابتون

اول بگم که من میشیگان هستم و شهر دیر بورن هستم و سنتر دیترویت

در مورد نامه باید بگم بله یه لیست بلند بالا هست که مدارکی رو خواستن همراه من باشه روز مصاحبه
البته جلو اکثرشون نوشته اگه قبلا تحویل شده نیازی نیست
اما به طور مثال ساپورت برای ساپورت سه تا مورد نوشته، اول خود فرم ساپورت دوم تکس و W2 و سوم نامه دو ماه آخر کارکرد و حقوق
من دو تا مورد رو تحویل دادم اما مورد سوم رو نه و خیلی هم برام سخت هست چون کسی که کو اسپانسرم هست که از دوستای قدیمیم هست متاسفانه چند وقته (از بعد از فرستادن فرم ساپورت و تکس ریترن جدیدش) در دسترسم نیست و جوابم رو نمیده.
اما من الان خودم کار میکنم و 3 ماه هست رو پی رول هستم میشه از این طریق ماری کرد به نظرتون؟
اگه موارد نامه رو خواستین بگید تا کلا همه رو بنویسم
سلام
دقيقا هرچي رو كه خواستند، همراهتون ببريد؛ نه كمتر و نه بيشتر؛ يعني اون مداركي رو كه قبلا بهشون تحويل داديد؛ همونطوري كه در نامه نوشته شده، مجددا نبريد!
دررابطه با ساپورت؛ اگه دوباره ازتون خواستن، خوب پس بايد ببريد به صورت كامل و اگر هيچ راهي براي كامل كردنش نداريد؛ همون هايي كه داريد رو همراه خودتون داشته باشيد و احتمال اينكه قبول هم نكنه؛ متاسفانه زياده؛ ولي به اميد خدا كه قبول بكنه...
فكر نميكنم خودتون بتونيد ساپورتر خودتون باشيد اونم الان! چون كس ديگه اي فرم رو براتون پر كرده..
دقت كنيد كه نامزد(همسرتون) حتي اگر درأمد كافي هم نداره و يا حتي اگه هيچ درامدي هم نداره بايد فرم ساپورت رو پر ميكرده... اگر نكرده؛ پركنيد و همراه خودتون ببريد...
بهر صورت اگه مشكلي توي متوجه نشدن نامه داريد؛ نامه تون رو توي پيام خصوصي برام بفؤستيد تا ببينم چيه؛...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، taherifar ، rahbar
(2014-12-23 ساعت 06:40)hamidiri نوشته:  سلام
ببخشید امروز دیدم جواب دادید
ممنون از جوابتون

اول بگم که من میشیگان هستم و شهر دیر بورن هستم و سنتر دیترویت

در مورد نامه باید بگم بله یه لیست بلند بالا هست که مدارکی رو خواستن همراه من باشه روز مصاحبه
البته جلو اکثرشون نوشته اگه قبلا تحویل شده نیازی نیست
اما به طور مثال ساپورت برای ساپورت سه تا مورد نوشته، اول خود فرم ساپورت دوم تکس و W2 و سوم نامه دو ماه آخر کارکرد و حقوق
من دو تا مورد رو تحویل دادم اما مورد سوم رو نه و خیلی هم برام سخت هست چون کسی که کو اسپانسرم هست که از دوستای قدیمیم هست متاسفانه چند وقته (از بعد از فرستادن فرم ساپورت و تکس ریترن جدیدش) در دسترسم نیست و جوابم رو نمیده.
اما من الان خودم کار میکنم و 3 ماه هست رو پی رول هستم میشه از این طریق ماری کرد به نظرتون؟
اگه موارد نامه رو خواستین بگید تا کلا همه رو بنویسم

سلام
بنابراين همنطوري كه خودتون ذكر كرديد همون مداركي رو به همراه خودتون ببريد كه قبلا تحويل نداده ايد! چيز اضافه تر ارايه ندين بهتره ولي ميتونيد همراه خودتون داشته باشيد كه اگه خواست همونجا بهش تحويل بدين...
مثلا اگه اصل گواهي ازدواج امريكايي رو به همراه بسته مدارك در گذشته نفرستادي؛ همراه خودتون داشته باشيد
- در رابطه با ساپورت همونطوري كه در پست قبلي گفتم؛ من همه مدارك رو ارايه دادم(فرم و تكس ريترن و نامه دريافت حقوق) و دراصل به دليل نداشتن آخرين تكس ريترن و نامه حقوق، پرونده ام دو ماه عقب افتاد..
- به ياد داشته باشيد تحت هر شرايطي ميبايستي نامزد(همسر) شما يعني درخواست كننده ويزاي نامزدي براي شما؛ بايد فرم ساپورت رو پر بكنند چه درآمد داشته باشن و چه نه! حتي اگر تكس هم پرداخت نكرده باشند...

- گمون نميكنم بتونيد خودتون ساپورتر خودتون بشيد اگر در گذشته كو اسپانسر داشتيد؛ ولي در نهايت مدارك حقوق و ماليات خودتون رو به همراه داشته باشيد و اگر نتونستيد راه حلي پيدا بكنيد حقيقت رو به خود آفيسر بگيد و يا با كسي مشورت كنيد ببينيد ميتونيد ساپروتر رو عوض بكنيد؟!
اگر بازم مشكلي داشتيد در خدمتم....
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، rahbar
دوستان من بدبخت شدم رفت .......من مدارک ترجمه شده هیچ چیزی ندارم نه کارت ملی نه شناسمه ....حتی کارت واکسن هم نیووردم...یعنی هیچ کی نگفت اینا لازمه که بیارم.........حالا چی کار باید بکنم؟........ Sad
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-23 ساعت 08:05)rahbar نوشته:  آقای حمیدی و آقا نیما..سلام و روزبخیر...الان استتوستون تو سایت چیه؟... یعنی ما دوباره مکافات مصاحبه داریم؟!! من هزاربرک گردش حساب و مالیات و استتمنت را بدون کپی کردن فرستادم ..دوباره باید برم دنبالش؟؟استتوس من در زیر آمده.. تا ددلاین یعنی 15 دسامبرخبری نشد و استتوسم عوض نشده

On October 16, 2014, we received your response to our Request for Evidence for your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or to Adjust Status, Receipt Number …………………. Our National Benefits Center office will begin working on your case again. We will mail you a decision or notify you if we need something from you. You should receive a decision or case update by December 15, 2014, unless fingerprinting or an interview are needed. If you move, go towww.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.
آقای حمیدی: چیزی که میدونم استخدام شدن و خصوصا روی پی رول بودن پوینت عالی هست ...

رهبر عزيز سلام
بايد بگم من و تعدادي از دوستان كه در شرايط زماني يكسان براي گرين كارت هامون اقدام كرديم؛ قبل از تمام شدن مهلتي كه خودشون داده بودند نامه اي دريافت كرديم كه نوشته شده: به احتمال زياد ما ديگه مصاحبه اي براي گرين كارت نداريم و تا حداگثر شش ماه بعد از دريافت نامه پروسه پرونده امون به انتها ميرسه( اگه خدا بخواد..) و گفتن كه سرمون شلوغه و ازاين داستان پردازي ها..
حال به عقيده من دو حالت وجود داره؛ يا براي شما نامه فرستادند و شما دريافت نكرديد( چراكه استتوس من در سايت پس از دريافت نامه از طرف اداره مهاجرت دقيقا مشابه استتوس فعلي شما است)
** متاسفانه بعضي او موارد در سايت مهاجرت براي كيس ها نوشته و به روز(آپ ديت) نميشه؛ مثلا شما اگه نامه انگشت نگاري براتون ارسال بشه در استتوس نوشته نميشه! و يا اگه نامه دعوت به مصاحبه بگيريد در استتوس نوشه نميشه!! و اين بدين معني است كه ممكنه براي شما فرستاده شده باشه و شما اطلاع نداشته باشيد و وقت مصاحبه بگذره!!
ولي موقيت هايي از قبيل "اپروال" و "ارسال كارت" و اين اواخر حتي "رسيد ارسال كارت" در استتوس نوشته ميشه..

با توجه به نوشته هاي بالا و اينكه مهلتي كه خودشون دادن هم گذشته شما بايد درخواست رسيدگي روي پرونده ات بذاري submit case inquyri هم ميتوني تماس بگيري و هم ميتوني آن لاين انجام بدي
اين لينك https://egov.uscis.gov/e-Request/Intro.do
اگر هم مشكل داري براي انجامش، توي پيغام خصوصي بگو تا من برات انجام بدم، تعارف نكن، درخدمتم...

موفق باشي پيشكسوت...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar
(2014-12-24 ساعت 06:12)دخترمهربون نوشته:  دوستان من بدبخت شدم رفت .......من مدارک ترجمه شده هیچ چیزی ندارم نه کارت ملی نه شناسمه ....حتی کارت واکسن هم نیووردم...یعنی هیچ کی نگفت اینا لازمه که بیارم.........حالا چی کار باید بکنم؟........ Sad

سلام
خدا نكنه بدبخت بشي؛ نگران نباش؛ پست هاي منو بخون و بچه ها رو و ليستي از تمام مدارك تهيه بكن و به خانواده و يا دوستانت بگو قبول زحمت كنند و همه رو با پست DHL و يا RMX و يا هر پستي كه درحال حاضر فعاله براي شما بفرستند؛ البته اين شركت ها اصل شناسنامه و از اين قبيل مدارك رو تحويل نميگيرن معمولا..

موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، shaya
نیما جان ممنونم از ساپورتت ..راستش اینکوئری قبلا گرفتم..الانم میگیرم میده که توبازه زمانی نرمال هست و از این حرفها...
Your application or petition is currently within the posted processing times. An inquiry may not be created at this time. Further information about recent processing times can be viewed on the uscis.gov webpage.
ظاهر سایت که عوض شده آپدیتهاش خراب شده...قبلا بهتر بود
میخام برم ایران نمیخام اینترویو شر بشه... راستی تو سایتها خوندم تا مهلت اعتبار کارت کمبو میشه خارج از امریکا موند... درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-24 ساعت 10:03)rahbar نوشته:  نیما جان ممنونم از ساپورتت ..راستش اینکوئری قبلا گرفتم..الانم میگیرم میده که توبازه زمانی نرمال هست و از این حرفها...
Your application or petition is currently within the posted processing times. An inquiry may not be created at this time. Further information about recent processing times can be viewed on the uscis.gov webpage.
ظاهر سایت که عوض شده آپدیتهاش خراب شده...قبلا بهتر بود
میخام برم ایران نمیخام اینترویو شر بشه... راستی تو سایتها خوندم تا مهلت اعتبار کارت کمبو میشه خارج از آمریکا موند... درسته؟

رهبر، اگه ايجوري مينويسه حتما برات نامه فرستادن مثل من؛ چون منم رفتم امتحاني درخواست دادم همينو نوشت..
من فك كنم تو نامه ات به دستت نرسيده ! زنگ بزن، بگو من از مهلتي كه بهم دادين گذشته و ميخوام پيگيري كنم..
بهتره اين كارو بكني، چون تلفني نميتون برات سابميت نكنن، ازه زماني كه دادن گذشته؛ اينجوري ميفهمي نامه اي بهت دادن يا نه؟!

- درسته ظاهرا با كمبو كارت كه حاوي فرم i-131 باشه ميشه رفت خارج از خاك امريكا و برگشت ولي در instruction اين فرم و حتي در توضيحات پاس سفيد ذكر شده : كه با وجود داشتن اين مدارك ما صد در صد هم دليل نميشه به شما اجازه ورود بديم!!
يعني اينكه اين حق رو براي خودشون قايل شدن كه به هر دليلي طرف رو راه ندن!! عجيبه ولي اينطوريه...
هرچند كه احتملش خيلي خيلي ضعيفه ولي خوب هست!
به هرصورت بهتره كه گرين كارتت رو بگيري اگه برات مهمه و بعد بري خارج از خاك امريكا؛ البته اگه كاره واجبي نداري..
البته گرين كارت هم در نهايت براي كسي كه نميخواد امريكا زندگي بكنه به جز دردسر هيچي نيست به نظر من؛ خصوصا الان كه بيشتر از گذشته گير ميدن و تاريخ ورود و خروج همه رو ظاهرا دارن؛؛ اگه واقعا اينجا زندگي نكني برات دردسر ميشه...

*** رهبر زنگ بزنيا! پشت گوش ننداز همين فردا بشون زنگ بزن، بايد بهت جواب بدن، وظيفه شونه؛ بهت زمان دادن الانم خارج از زمان هستند؛ .. خبرش رو بهم بده منتظرم...
درخدمتم...
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، ccsf700
با عرض سلام و خسته نباشید
من یک ماه میشه که رسیدم چند روز دیگه نوبت ازدواج گرفتیم. چند تا سوال داشتم اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم:
طبق اموزش ها دارم فرم I-485 رو پر میکنم رسیدم به قسمت اموزش های نظامی و از این صحبت ها
من مدت 2 خدمت سربازی رو انجام دادم اگرامکان داره راهنمایی کنید که چه گزینه هایی رو باید YES OR NO جواب بدم ایا لازم هست که براشون توضیح بدم کجا خدمت کردم ؟؟؟و سوال بعدی اینکه من در انکارا رفتم DOCTOR DURAN به من یک کارت واکسن دادند به همراه یک CD و یک پاکت . در مصاحبه پاکت رو از من گرفتن در حال حاضر سی دی و کارت واکسن موجود است باید برای ادامه کار ها مجدد برم دکتر و واکسن بزنم یا خیر ؟

سی دی برای جه کاری هست ؟

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، mani_badb0y
(2015-01-02 ساعت 10:03)ccsf700 نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید
من یک ماه میشه که رسیدم چند روز دیگه نوبت ازدواج گرفتیم. چند تا سوال داشتم اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم:
طبق اموزش ها دارم فرم I-485 رو پر میکنم رسیدم به قسمت اموزش های نظامی و از این صحبت ها
من مدت 2 خدمت سربازی رو انجام دادم اگرامکان داره راهنمایی کنید که چه گزینه هایی رو باید YES OR NO جواب بدم ایا لازم هست که براشون توضیح بدم کجا خدمت کردم ؟؟؟و سوال بعدی اینکه من در انکارا رفتم DOCTOR DURAN به من یک کارت واکسن دادند به همراه یک CD و یک پاکت . در مصاحبه پاکت رو از من گرفتن در حال حاضر سی دی و کارت واکسن موجود است باید برای ادامه کار ها مجدد برم دکتر و واکسن بزنم یا خیر ؟

سی دی برای جه کاری هست ؟

با تشکر
سلام دوست عزیز، درمورد سوالاتون در مورد خدمت سربازی نمیدونم اما من هم وقتی وارد امریکا شدم پاکت دربسته رو تو فرودگاه از من گرفتن و من فقط سی دی و کارت واکسن ترکیه رو داشتم. تو سایت اداره مهاجرت نوشته دارندگان ویزای نامزدی نیازی به مراجعه به دکتر و زدن واکسن ندارن اماوکیل من خیلی مصر بود که بایدبرید وگرنه نقص مدرک میخورید. من رفتم حدود 125 دلار هزینه دکتر شد و تست سل و یه ازمایش دیگه ازم گرفتن و خواستن واکسن تی بی رو بهم بزنن که من مصرا گفتم تو ایران زدم دکتر ترکیه هم زده و خلاصه کوتاه اومدن و بهم تزریق نکردن. تو مدارک ارسالی به اداره مهاجرت من سی دی رو نفرستادم و نیاری به اون هم نیست . امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم . باز هم سوالی بود در خدمتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mani_badb0y ، shadoow ، ccsf700
سلام بچه ها، من با ویزای نامزدی اومدم ازدواج هم کردم، پریروز کارت اجازه کارم اومد، کسی میدونه چقدر از الان به بعد طول میکشه تا گرین کارتم بیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-05 ساعت 08:55)samwill نوشته:  سلام بچه ها، من با ویزای نامزدی اومدم ازدواج هم کردم، پریروز کارت اجازه کارم اومد، کسی میدونه چقدر از الان به بعد طول میکشه تا گرین کارتم بیاد؟

سلام
تبريك ميگم كه اجازه كار شما به دستتون رسيده؛ ولي بعقيده من هيچكس نميتونه به شما بگه كه چه زماني گرين كارت شما به دستتون ميرسه؛ خصوصا كه هـيچ چيز هم از شما نميدونيم! كي اومدين و اقدام كردين و كجا هستين و ...

ولي اميدوارم كارتون زودتر انجام بشه...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، shadoow
(2014-06-30 ساعت 08:29)shaya نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 18:55)Baabak86 نوشته:  سلام دوستان
چون من خودم عذاب کشیدم توی این تایپیک به خاطر گسستگی مطالب
میخوام از اول تا اخر کیس خودم رو بگم ... البته از خانم ملیسا و سارا مس و ارین باید تشکر کنم
22 دسامبر 2013 ورود به آمریکا لس انجلس و بعد اورنج کانتی
03 مارچ ازدواج آمریکایی
ارسال مدارک 24 مارچ
28 اپریل انگشت نگاری
04 جون دریافت نامه مصاحبه گرین کارت که 08 جولای توش ذکر شده مصاحبه ست
19 جون دریافت اجازه کار و اجازه سفر
08 جولای مصاحبه گرین کارت

دعا کنید در مصاحبه مشکلی پیش نیاد
مرسی مهاجرسرا که واقعا عین یه دوست خوب کنار مهاجرها هستی

میشه مثل سفر نامه کاملا مسیری که از اول طی کردی و فرمها و مدارک رو هم یکجا توضیح بدی تا ما هم سردرگم نشیم ممنون

لطفا اگر ميشه يه متنم بذاريد كه از وقتي وارد شديد چه مداركي رو پر كرديد! و چه مداركي لازم داريد ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
(2015-01-05 ساعت 08:55)samwill نوشته:  سلام بچه ها، من با ویزای نامزدی اومدم ازدواج هم کردم، پریروز کارت اجازه کارم اومد، کسی میدونه چقدر از الان به بعد طول میکشه تا گرین کارتم بیاد؟

سلام من ميخوام به زودي بيام، ميشه بگي تا الان چيكار كردي ؟
وقتي وارد شدي چه مداركي رو و كجا تحويل دادي ، بعد از ازدواج چقدر طول كشيد تا أجازه خروج بياد ؟ يا سوشيال حساب بانكي ، خواهش ميكنم كمك كنيد ، كه چه كإرهايي بايد كنم تا زياد معطل سردرگم نشم اونجا
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، هستی 1985
(2015-01-06 ساعت 18:56)Asalbanoo نوشته:  

وقتي وارد شدي چه مداركي رو و كجا تحويل دادي ، بعد از ازدواج چقدر طول كشيد تا أجازه خروج بياد ؟ يا سوشيال حساب بانكي ، خواهش ميكنم كمك كنيد ، كه چه كإرهايي بايد كنم تا زياد معطل سردرگم نشم اونجا

سلام دوستان عزیز..من هم فکر می کنم این قسمت خیلی پراکندگی داره از دوستان می خوام که تجربیاتشون رو به صورت دقیق بگن از فرم ها گرفته تا کارهای مهمی که باید انجام بشه...مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-01-06 ساعت 18:56)Asalbanoo نوشته:  

سلام دوست عزيز

درسته پروسه ويزاي نامزدي بعد از ورود به امريكا يكم گيج كننده است؛ هرچند دركل بايد اين موضوع رو به همه دوستان بگم كه بهتره خودتون رو به جستجو كردن در وب سايت ها و نت عادت بديد و خصوصا از تسلط به زبان هم بايد بهره مند باشيد؛ چراكه اينجا قوانين و شرايط ميتونن عوض بشن(البته همه جاي دنيا ميتونن عوض بشن) به همين دليل اگر همه چيز رو درحالت مثبتش درنظر بگيريم و فرض رو بر اين بگذاريم كه اطلاع هايي كه كسي مثل من در اختيارتون قرار ميده درست و بي كم و كاست باشند؛ باز هم امكان داره كه قانوني عوض شده باشه!

بنابراين اينجا داده هاي اينجا صرفا جهت آشنايي شما با كليت موضوع كاربرد داره و كاملا نسبي است...
درنهايت بايستي خودتون شخصا به سايت اداره مهاجرت مارجعه كرده و لينك هاي مربوطه و اينستراكشن فرم(ساختار و تركيب بندي فرم) رو به صورت كامل مطالعه بكنيد تا مداركتون دچار پديده اي بنام نقص مدارك نشه!

بايد زمان بگذاريد و پست هاي قبلي رو جستجو بكنيد تا بتونيد با يكديگر مقايسه اشان بكنيد

به سابقه كسي كه متني را به اشتراك گذاشته دقت بكنيد

ميتونيد با گزينه جستجو زير متن به اشتراك گذاشته شده هر فرد؛ ديگر نوشته هاي اون شخص رو در همين تاپيك و يا موضوع هاي ديگه جستجو يكنيد....

در نهايت من سعي ميكنم متن جامعي رو به صورت كامل براتون تهيه كرده و به اشتراك بگذارم ولي پروسه زمان بري استچون بايد مجددا تمام لينك ها رو پيدا كرده و بخونم و سپس براتون بنويسم...

موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، هستی 1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان