موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من رفتم حساب بانکی باز کنم گفتن که 3 تا چیز لازم هست سوشال سکیوریتی و رزیدنسی کارد و یک آی دی عکس دار که من گواهی نامه رانندگی برده بودم اولش گفت خوبه اما بعدش گفت باید بین المللی باشه من ترجمه نکرده بودم ...حالا می خوام فردا برم واسه سوشال دوستان بگید که فقط همین مدارک کافیه : پاسپورت - ویزا-فرم آی 94 که من از اینترنت دانلود کردم؟ اگه چیز دیگه لازم هست لطفا بگید...
دوم اینکه واسه رزیدنسی کارد چه مدارکی می خواد و کجا باید بروم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...من امروز رفتم واسه سوشال سکیوریتی و گفتن تا 1-2 هفته دیگه می آد حالا یک سوال دیگه واسه دی ام وی می خوام برم میشه بگید دقیقا چه مدارکی باید داشته باشم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من 10 روز هست که اومدم نیویورک و هنوز ازدواج نکردم شاید 2 ماه دیگه...من رفتم سوشال و گفتن که 1-2 هفته دیگه می آد فردا می خوام برم واسه DMV ولی میگن شلوغه...خواستم همه مدارک کامل باشه واسه اونجا...همه اینکارارو واسه حساب بانکی می کنم چون وقتی رفتن سوشال یه برگه دادن که ببرم بانک ولی قبول نکردن...گفتن باید اقدام کنی واسه رزیدنسی...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کارت اجازه کار من امد حالا نمیدونم چقدر طول میکشه وقت مصاحبه یا گریین کارتم بیاد توی سایت که نوشته فعلا دارن پروندهای شش ماه پیش را رسیدگی میکنند نمیدونم درسته یا نه؟ ممنون