کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-02-18 ساعت 17:07)ghazal72 نوشته:  
(2015-02-18 ساعت 09:39)samwill نوشته:  سه سال؟ بعد از دو سال که دیگه سیتیزن شیپی میاد! سه الی یک سال رو از کجا اوردی دیگه نیما جوون؟

منظور نیما سه ماه الی یک سال بود Big Grin

دقيقا..!
ممنون از غزال عزيز...
ببخشيد بايد مينوشتم سه ماه الي يكسال.
ولي بايد بگم حدودا دو سال و نه ماه پس از دريافت گرين كارت شما ميتونيد درخواست سيتيزن شيپ رو ساب ميت(پيوست-ارسال) كنيد براي اداره مهاجرت... البته ظاهرا در ابتدا گرين كارت موقت دو ساله خواهيم گرفت و بعد از يكسال و نه ماه بايد درخواست گرين كارت ده ساله رو ارسال كنيم(درشرايطي كه هنوز متاهل باشيم) و سپس مراحل سيتيزن شيپي! خلاصه زمان و پول و زمان و پول براي اين داستان كه شايد هم بيهوده باشد...

موفق باشيد..
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، houmanmir ، shadoow ، anastazy
(2015-01-08 ساعت 10:33)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 07:27)Asalbanoo نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 21:45)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 13:28)Asalbanoo نوشته:  
(2015-01-06 ساعت 21:59)نيما ٩٢ نوشته:  سلام دوست عزيز

درسته پروسه ويزاي نامزدي بعد از ورود به امريكا يكم گيج كننده است؛ هرچند دركل بايد اين موضوع رو به همه دوستان بگم كه بهتره خودتون رو به جستجو كردن در وب سايت ها و نت عادت بديد و خصوصا از تسلط به زبان هم بايد بهره مند باشيد؛ چراكه اينجا قوانين و شرايط ميتونن عوض بشن(البته همه جاي دنيا ميتونن عوض بشن) به همين دليل اگر همه چيز رو درحالت مثبتش درنظر بگيريم و فرض رو بر اين بگذاريم كه اطلاع هايي كه كسي مثل من در اختيارتون قرار ميده درست و بي كم و كاست باشند؛ باز هم امكان داره كه قانوني عوض شده باشه!

بنابراين اينجا داده هاي اينجا صرفا جهت آشنايي شما با كليت موضوع كاربرد داره و كاملا نسبي است...
درنهايت بايستي خودتون شخصا به سايت اداره مهاجرت مارجعه كرده و لينك هاي مربوطه و اينستراكشن فرم(ساختار و تركيب بندي فرم) رو به صورت كامل مطالعه بكنيد تا مداركتون دچار پديده اي بنام نقص مدارك نشه!

بايد زمان بگذاريد و پست هاي قبلي رو جستجو بكنيد تا بتونيد با يكديگر مقايسه اشان بكنيد

به سابقه كسي كه متني را به اشتراك گذاشته دقت بكنيد

ميتونيد با گزينه جستجو زير متن به اشتراك گذاشته شده هر فرد؛ ديگر نوشته هاي اون شخص رو در همين تاپيك و يا موضوع هاي ديگه جستجو يكنيد....

در نهايت من سعي ميكنم متن جامعي رو به صورت كامل براتون تهيه كرده و به اشتراك بگذارم ولي پروسه زمان بري استچون بايد مجددا تمام لينك ها رو پيدا كرده و بخونم و سپس براتون بنويسم...

موفق باشيد

اگر لطف كنيد و بگيد ممنون ميشم، من اكثر صفحه هاي مربوط به نامزدي رو خوندم، و ميخونم اما خيلي پراكندست، هنوز نفهميدم وقتي وارد امريكا ميشم ، اولين كار چيه،
از همسرم گفتم بپرسه كه مدارك خاصي برا ازدواج ثبت لازم هست ، تا هستم ترجمه كنم و بيارم ، ولي ديگه چيكار كنم كه اونجا معطل نشم، چون پدرم يكم مشكلات داره ميخوام زودتر أجازه خروج رو بگيرم كه اگه لازم بشه فوري برگردم

ممنون كه وقت گذاشتي و جواب دادي
سلام
دوست عزيز در زير لينك هاي مربوطه رو مينويسم ميتوني يه نگاهي بهشون بيندازي؛ ولي نكات زبر رو در نظر داشته باش:

هر فرمي رو كه تا حالا پر كردي(از شروع پروسه تا به اينجا) ترجيحا بصورت پي دي اف و يا كپي به همراه خودت بيار( ميتوني به خودت اي ميلشون كني) چراكه اينجا فرم هاي شبيه به اونها رو مجددا بايد پر بكني و اين به سرعت كار كمك ميكنه....

- كليه مداركي رو كه تا بحال ترجمه كردي اينجا لازمت ميشه( ميتوني از روشون كپي داشته باشي) مثل ترجمه شماسنامه و كارت ملي و اپروال هايي كه تا به حال دريافت كردي( فرم i-129

- اصل شناسنامه

- اصل كارت واكسيناسيون و كپي رنگي

- اصل فرمي كه درزمان انجام آزمايش هاي پزشكي قبل از مصاحبه در كشور ثالث براتون انجام ميدن(يك برگه A4 است)

- زماني كه ازدواج خودتون رو در امريكا به ثبت رسونديد حتما حداقل درخواست دو نسخه تاييد شده از اون روبكنيد؛ چراكه يكي از اصل ها رو بايد براي اداره مهاجرت ارسال بكنيد و ... در نظر داشته باشيد از روزي كه قصد ميكنيد ازدواج خودتون رو بهثبت برسونيد تا زماني كه برگه تاييد شده به دست شما برسه، بين ٢ تا ٤ هفته طول ميكشه...

- از زماني كه درخواست اجازه كار و خروج رو ميدي تا زمانيكه به دستتون برسه حدودا ٣ الي ٤ ماه طول ميكشه....

- از زماني كه درخواست گرين كارت ميدهيد متا زمانيكه گرين كارت به دست شما برسه به صورت خوسش بينانه در حال حاضر حدود ٩ تا يكسال و شايد هم بيشتر طول ميكشه....

- بعد از دريافت كمبو كارت اجازه خروج و كار كه يكسال اعتبار دارد ترجيحا بهتره تا قبل از دريافت گرين كارت از خاك امركي خارج نشويد به دو دليل عمده:
اول: در همه جا نوشته شده اجازه خروج ويا درست بخواهيم بگيم داشتن اجازه ورود، تضمين ١٠٠٪ براي اينكه مجددا شما رو به امريكا راه بدهند، نيست!
دوم: بعد از ارسال فرم درخواست گرين كارت در بازه زماني انجام اين كار، هرزماني ممكنه شما رو براي مصاحبه و يا انگشت نگاري صدا بكنند و حضور شما لازم ميباشد....

و همچنين http://www.mohajersara.com/thread-5388-p...#pid545522
پست شماره 10570 از اينجانب رو بخونيد كمكتون ميكنه
موفق باشيد

خيلي خيلي ممنون از اطلاعاتي كه داديد
فقط يه نكته من وقتي برا مديكال رفتم ، دو تا واكسن به من زد اما كارت به من نداد، فقط يه بسته مهر شده بدم سفارت و يه كپي برا خودم،
دو تا واكسن زد يكي انفولانزا و يه چيز ديگه و گفت برا سن شما همين ها كافيه ،
حالا چيكار كنم ؟؟؟
سلام مجدد
منظورم از كارت واكسن: كارتي است كه پس از تكميل يك سري از واكسن ها(واكسيناسيون) در ايران به افراد حقيقي داده ميشه؛ من خودم واكسيناسيوم رو در انستيتو پاستور تجريش تكميل كردم واكسن هايي از قبيل هپاتيت كه در سه مرحله انجام ميشه و پروسه اي چندين ماهه داره، همچنين mmr و آنفولانزا و درصورتي كه آبله مرغان نگرفته باشيدئ، واكسن اون؛ هرچند بستگي به سفارتي كه مصاحبه شما در آن انجام ميشه، واكسن هاي متفاوتي رو از شما ميخوان....
به هرصورت پس از انجام مديكال در كشور ثاني(كه مصاحبه در آن انجام ميشه، به شما برگه اي رو ميدن كه چه واكسن هايي رو تزريق كرده ايد؛ پس از ورود به امريكا يكي از فرم هايي كه به همراه فرم تقاضاي گرين كارت بايد ارسال بكنيد، فرم مديكال هست، حال بستگي به مدت زماني كه از مديكال شما در كشور ثاني گذشته باشه و همچنين جايي كه مديكال شما انجام شده باشه، روش ارسال مدارك شما متفاوت ميشه! چرا؟
بدليل اينكه مديكال هرجايي زمان مشخصي اعتبار داره، و مدت زمان اعتبار مراكز مختلف هم با يكديگر متفاوت ميباشد؛ مثلا ممكنه دو مركز متفاوت در امارات(دبي) يكي يكسال اعتبار داشته باشه و يكي شش ماه؛ هرچند معمولا يكسال رو اعتبار دارند؛
برفرض مثال شما امروز ويزاتون رو دريافت بكنيد، شش ماه فرصت داريد كه به خاك امريكا وارد بشيد اگر آخرين روزها وارد بشيد و دو ماه بعد مدارك شما به دست اداره مهاجرت برسه براي گرين كارت و اعتبار مديكال شما يكسال باشه؛ ميتونيد از مديكال كشور ثاني خو(قبل از دريافت ويزا) استفاده بكنيد و همون كپي برگه واكيناسيون رو با نامه مديكال قبلي براشون ارسال ميكنيد(البته اينها در شرايطي است كه زمان كليرنس شما طولاني نباشه! چراكه اگر يكسال در نوبت دريافت ويزا باشيد، ممكنه به مشكل برخورد بكنيد)...
همونطوري كه گفتم، بعضي از قسمت هاي اين نوع مهاجرت يكم با هم متفاوت هستند، چراكه قسمت عمده اي از اين پروسه پس او ورود به امريكا ميبايستي تكميل بشه و در امريكا هم ايالت با ايالت رويكردهاي گاها متفاوتي با بعضي مسايل دارند و همچنين تكميل خيلي از مدارك شما به مشخصات خاص كيس شما برميگرده؛
به عنوان مثال شرايط مالي نامزد شما
يا
كجا مديكال انجام داده ايد
يا
چه مدت پس از دريافت ويزا به خاك امريكا وارد شده ايد(در گرفتن گواهينامه كمك ميكنه)
يا....

به هرحال در خدمتيم

موفق باشيد دوستان و نگران هم مباشيد؛ چون درنهاين كاراتون انجام ميشه و يكم دير و زود داره...
و توصيه من اينه كه خيلي همواسترس اينو نداشته باشيد كه كاراتون زود انجام بشه و از اين قبيل ماجراها؛ چراكه ئفقط اعصاب خودتون رو خراب ميكنيد و افسردگي ميگيريد؛ اول و آخرش يكسالي طول ميكشه تا بفمميد كجا اومديد و چي به چيه اصلا!
مدام كيس و زمان كار خودتون رو با بقيه مقايسه نكنيد، درحاليكه ممكنه همه شرايط شما شبيه يكي ديگه باشه؛ اين كارها هيچ فايده اي نداره واقعا....
جدا از همه اينها خود مهاجرت بكل كار خيلي سختيه، يادتون نره....
شايد حتي به بهشت هم بخواهيد مهاجرت بكنيد، اولش جهنم باشه و چه بسا آخرش هم!
با طمانينه گام برداريد
در پناه خداوند...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-21 ساعت 15:06)فاطما جان نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 10:33)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-01-08 ساعت 07:27)Asalbanoo نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 21:45)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-01-07 ساعت 13:28)Asalbanoo نوشته:  اگر لطف كنيد و بگيد ممنون ميشم، من اكثر صفحه هاي مربوط به نامزدي رو خوندم، و ميخونم اما خيلي پراكندست، هنوز نفهميدم وقتي وارد امريكا ميشم ، اولين كار چيه،
از همسرم گفتم بپرسه كه مدارك خاصي برا ازدواج ثبت لازم هست ، تا هستم ترجمه كنم و بيارم ، ولي ديگه چيكار كنم كه اونجا معطل نشم، چون پدرم يكم مشكلات داره ميخوام زودتر أجازه خروج رو بگيرم كه اگه لازم بشه فوري برگردم

ممنون كه وقت گذاشتي و جواب دادي
سلام
دوست عزيز در زير لينك هاي مربوطه رو مينويسم ميتوني يه نگاهي بهشون بيندازي؛ ولي نكات زبر رو در نظر داشته باش:

هر فرمي رو كه تا حالا پر كردي(از شروع پروسه تا به اينجا) ترجيحا بصورت پي دي اف و يا كپي به همراه خودت بيار( ميتوني به خودت اي ميلشون كني) چراكه اينجا فرم هاي شبيه به اونها رو مجددا بايد پر بكني و اين به سرعت كار كمك ميكنه....

- كليه مداركي رو كه تا بحال ترجمه كردي اينجا لازمت ميشه( ميتوني از روشون كپي داشته باشي) مثل ترجمه شماسنامه و كارت ملي و اپروال هايي كه تا به حال دريافت كردي( فرم i-129

- اصل شناسنامه

- اصل كارت واكسيناسيون و كپي رنگي

- اصل فرمي كه درزمان انجام آزمايش هاي پزشكي قبل از مصاحبه در كشور ثالث براتون انجام ميدن(يك برگه A4 است)

- زماني كه ازدواج خودتون رو در امريكا به ثبت رسونديد حتما حداقل درخواست دو نسخه تاييد شده از اون روبكنيد؛ چراكه يكي از اصل ها رو بايد براي اداره مهاجرت ارسال بكنيد و ... در نظر داشته باشيد از روزي كه قصد ميكنيد ازدواج خودتون رو بهثبت برسونيد تا زماني كه برگه تاييد شده به دست شما برسه، بين ٢ تا ٤ هفته طول ميكشه...

- از زماني كه درخواست اجازه كار و خروج رو ميدي تا زمانيكه به دستتون برسه حدودا ٣ الي ٤ ماه طول ميكشه....

- از زماني كه درخواست گرين كارت ميدهيد متا زمانيكه گرين كارت به دست شما برسه به صورت خوسش بينانه در حال حاضر حدود ٩ تا يكسال و شايد هم بيشتر طول ميكشه....

- بعد از دريافت كمبو كارت اجازه خروج و كار كه يكسال اعتبار دارد ترجيحا بهتره تا قبل از دريافت گرين كارت از خاك امركي خارج نشويد به دو دليل عمده:
اول: در همه جا نوشته شده اجازه خروج ويا درست بخواهيم بگيم داشتن اجازه ورود، تضمين ١٠٠٪ براي اينكه مجددا شما رو به امريكا راه بدهند، نيست!
دوم: بعد از ارسال فرم درخواست گرين كارت در بازه زماني انجام اين كار، هرزماني ممكنه شما رو براي مصاحبه و يا انگشت نگاري صدا بكنند و حضور شما لازم ميباشد....

و همچنين http://www.mohajersara.com/thread-5388-p...#pid545522
پست شماره 10570 از اينجانب رو بخونيد كمكتون ميكنه
موفق باشيد

خيلي خيلي ممنون از اطلاعاتي كه داديد
فقط يه نكته من وقتي برا مديكال رفتم ، دو تا واكسن به من زد اما كارت به من نداد، فقط يه بسته مهر شده بدم سفارت و يه كپي برا خودم،
دو تا واكسن زد يكي انفولانزا و يه چيز ديگه و گفت برا سن شما همين ها كافيه ،
حالا چيكار كنم ؟؟؟
سلام مجدد
منظورم از كارت واكسن: كارتي است كه پس از تكميل يك سري از واكسن ها(واكسيناسيون) در ايران به افراد حقيقي داده ميشه؛ من خودم واكسيناسيوم رو در انستيتو پاستور تجريش تكميل كردم واكسن هايي از قبيل هپاتيت كه در سه مرحله انجام ميشه و پروسه اي چندين ماهه داره، همچنين mmr و آنفولانزا و درصورتي كه آبله مرغان نگرفته باشيدئ، واكسن اون؛ هرچند بستگي به سفارتي كه مصاحبه شما در آن انجام ميشه، واكسن هاي متفاوتي رو از شما ميخوان....
به هرصورت پس از انجام مديكال در كشور ثاني(كه مصاحبه در آن انجام ميشه، به شما برگه اي رو ميدن كه چه واكسن هايي رو تزريق كرده ايد؛ پس از ورود به امريكا يكي از فرم هايي كه به همراه فرم تقاضاي گرين كارت بايد ارسال بكنيد، فرم مديكال هست، حال بستگي به مدت زماني كه از مديكال شما در كشور ثاني گذشته باشه و همچنين جايي كه مديكال شما انجام شده باشه، روش ارسال مدارك شما متفاوت ميشه! چرا؟
بدليل اينكه مديكال هرجايي زمان مشخصي اعتبار داره، و مدت زمان اعتبار مراكز مختلف هم با يكديگر متفاوت ميباشد؛ مثلا ممكنه دو مركز متفاوت در امارات(دبي) يكي يكسال اعتبار داشته باشه و يكي شش ماه؛ هرچند معمولا يكسال رو اعتبار دارند؛
برفرض مثال شما امروز ويزاتون رو دريافت بكنيد، شش ماه فرصت داريد كه به خاك امريكا وارد بشيد اگر آخرين روزها وارد بشيد و دو ماه بعد مدارك شما به دست اداره مهاجرت برسه براي گرين كارت و اعتبار مديكال شما يكسال باشه؛ ميتونيد از مديكال كشور ثاني خو(قبل از دريافت ويزا) استفاده بكنيد و همون كپي برگه واكيناسيون رو با نامه مديكال قبلي براشون ارسال ميكنيد(البته اينها در شرايطي است كه زمان كليرنس شما طولاني نباشه! چراكه اگر يكسال در نوبت دريافت ويزا باشيد، ممكنه به مشكل برخورد بكنيد)...
همونطوري كه گفتم، بعضي از قسمت هاي اين نوع مهاجرت يكم با هم متفاوت هستند، چراكه قسمت عمده اي از اين پروسه پس او ورود به امريكا ميبايستي تكميل بشه و در امريكا هم ايالت با ايالت رويكردهاي گاها متفاوتي با بعضي مسايل دارند و همچنين تكميل خيلي از مدارك شما به مشخصات خاص كيس شما برميگرده؛
به عنوان مثال شرايط مالي نامزد شما
يا
كجا مديكال انجام داده ايد
يا
چه مدت پس از دريافت ويزا به خاك امريكا وارد شده ايد(در گرفتن گواهينامه كمك ميكنه)
يا....

به هرحال در خدمتيم

موفق باشيد دوستان و نگران هم مباشيد؛ چون درنهاين كاراتون انجام ميشه و يكم دير و زود داره...
و توصيه من اينه كه خيلي همواسترس اينو نداشته باشيد كه كاراتون زود انجام بشه و از اين قبيل ماجراها؛ چراكه ئفقط اعصاب خودتون رو خراب ميكنيد و افسردگي ميگيريد؛ اول و آخرش يكسالي طول ميكشه تا بفمميد كجا اومديد و چي به چيه اصلا!
مدام كيس و زمان كار خودتون رو با بقيه مقايسه نكنيد، درحاليكه ممكنه همه شرايط شما شبيه يكي ديگه باشه؛ اين كارها هيچ فايده اي نداره واقعا....
جدا از همه اينها خود مهاجرت بكل كار خيلي سختيه، يادتون نره....
شايد حتي به بهشت هم بخواهيد مهاجرت بكنيد، اولش جهنم باشه و چه بسا آخرش هم!
با طمانينه گام برداريد
در پناه خداوند...

سلام به دوست عزيز، نميدونم سوالي داشتيد كه مجددا پست من رو پست كرديد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من رفتم حساب بانکی باز کنم گفتن که 3 تا چیز لازم هست سوشال سکیوریتی و رزیدنسی کارد و یک آی دی عکس دار که من گواهی نامه رانندگی برده بودم اولش گفت خوبه اما بعدش گفت باید بین المللی باشه من ترجمه نکرده بودم ...حالا می خوام فردا برم واسه سوشال دوستان بگید که فقط همین مدارک کافیه : پاسپورت - ویزا-فرم آی 94 که من از اینترنت دانلود کردم؟ اگه چیز دیگه لازم هست لطفا بگید...
دوم اینکه واسه رزیدنسی کارد چه مدارکی می خواد و کجا باید بروم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 00:02)هستی 1985 نوشته:  سلام دوستان من رفتم حساب بانکی باز کنم گفتن که 3 تا چیز لازم هست سوشال سکیوریتی و رزیدنسی کارد و یک آی دی عکس دار که من گواهی نامه رانندگی برده بودم اولش گفت خوبه اما بعدش گفت باید بین المللی باشه من ترجمه نکرده بودم ...حالا می خوام فردا برم واسه سوشال دوستان بگید که فقط همین مدارک کافیه : پاسپورت - ویزا-فرم آی 94 که من از اینترنت دانلود کردم؟ اگه چیز دیگه لازم هست لطفا بگید...
اگر ویزای نامزدیتون هنوز اعتبار داره برای سوشال همون پاسپورت و آی 94 کافیه.اگر کارت اجازه کار براتون اومده اون هم قبوله. برای کارت آی دی: پاسپورت- کارت سوشال - اثبات اقامت در آدرستون. مثلا حداقل سه تا مرسوله پستی که به آدرس شما و اسم شما پست شده باشه و از تاریخشون بیشتر از 90 روز نگذشته باشه. و یک فرم مشخصات که همونجا پر میکنید. البته ایالت به ایالت فرق میکنه. کارت سوشال من یک ماه طول کشید تا به دستم برسه و کارت رزیدنسی دو هفته.
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، هستی 1985
(2015-02-24 ساعت 00:02)هستی 1985 نوشته:  سلام دوستان من رفتم حساب بانکی باز کنم گفتن که 3 تا چیز لازم هست سوشال سکیوریتی و رزیدنسی کارد و یک آی دی عکس دار که من گواهی نامه رانندگی برده بودم اولش گفت خوبه اما بعدش گفت باید بین المللی باشه من ترجمه نکرده بودم ...حالا می خوام فردا برم واسه سوشال دوستان بگید که فقط همین مدارک کافیه : پاسپورت - ویزا-فرم آی 94 که من از اینترنت دانلود کردم؟ اگه چیز دیگه لازم هست لطفا بگید...

سلام
بله دقيقا همون مداركي است كه من در پست هاي قبلي هم بهش اشاره كرده بودم...

هستي ه عزيز من بعيد ميدونم ترجمه گواهينامه ايران به كار شما بياد چراكه بايد بين المللي باشه كه اونم بايد در ايران با مراجعه به كانون اتومبيل راني و گردش گري انجام ميشد( چراكه بانك از شما آي دي كارت عكس دار ميخواد كه هويت شما رو اثبات بكنه؛ حالا اين آي دي ميتونه آي دي استيت باشه كه با مراجعه به DMV ميتونيد اون رو تهيه بكنيد و يا گواهينامه بين المللي ايران كه عكس دار هم است علاوه بر پاسپورت)
و اما راه حل شما اينه كه
سوشال رو بگيري
آدي استيت رو بگيري
پاسپورت و فرم آي ٩٠ رو هم ببر
اگر هم ازواجت رو ثبت كردي ، مدارك مربوطه رو ببر
و البته همه اينها در شرايطي است كه هنوز اجازه كارت نيومده باشه؛ چون اگه اونو داشته باشي به آي دي و آي نود و ... احتياجي نداري...

وابته من زماني كه حساب باز كردم فرم آي نودم از سه ماه گذشته بود ولي قبول كردن
مداركي كه من بردم:
پاسپورت- گواهينامه بين المللي- آي نود- سوشال- گواهي ازدواج و همسر عزيزم!
موفق باشي..
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، ghazal72 ، anastazy
سلام...من امروز رفتم واسه سوشال سکیوریتی و گفتن تا 1-2 هفته دیگه می آد حالا یک سوال دیگه واسه دی ام وی می خوام برم میشه بگید دقیقا چه مدارکی باید داشته باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-25 ساعت 10:00)هستی 1985 نوشته:  سلام...من امروز رفتم واسه سوشال سکیوریتی و گفتن تا 1-2 هفته دیگه می آد حالا یک سوال دیگه واسه دی ام وی می خوام برم میشه بگید دقیقا چه مدارکی باید داشته باشم؟

سلام
هستي جان بايد به سايت DMV استيتي كه درآنجا هستي مراجعه بكني؛ چراكه ممكنه به كمي با هم متفاوت باشند؛ ميتوني هم يك اداره DMV در نزديكي محل سكونت خودت پيدا كني و بري و ازشون بپرسي...
ولي به صورت كلي به احتمال زياد مدارك زير رو ازت ميخوان:
-سوشال سكيوريتي احتمالا
- مدرك تاييد شده ازدواج(نسخه اي كه به دادگاه رفته و مهر و تاييد شده و با پست به درب منزل شما تحويل داده ميشه)
- پاسپورت خودت
- فرم I-94
- دو يا سه تا نامه اي كه آدرس محل زندگي شما رو تاييد بكنه و ترجيحا به نام خودت باشه و يا همسرت( مثلا همون نامه هاي اداره مهاجرت و يا همون سوشال كه به آدرس محل سكونت پست ميشه و يا صورتحساب اينترنت و تلويزيون و يا برق و آب و ... و از اين قبيل چيزها..

راستي من نميدونم توي چه مرحله اي از كارات هستي اگر امكان داره بگو كه بتونيم بهتر راهنماييت بكنيم؟! دبه عنوان مثال اگه اجازه كار داشته باشي ماجرا متفاوت ميشه يكم؛ و كارهت راحت تر پيش ميره و بهتره كه گواهينامه بگيري!
چون اينجا درواقع گواهينامه شما به عنوان آي دي بيشتر استفاده داره و هزينه اضافه نميكني...
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
من 10 روز هست که اومدم نیویورک و هنوز ازدواج نکردم شاید 2 ماه دیگه...من رفتم سوشال و گفتن که 1-2 هفته دیگه می آد فردا می خوام برم واسه DMV ولی میگن شلوغه...خواستم همه مدارک کامل باشه واسه اونجا...همه اینکارارو واسه حساب بانکی می کنم چون وقتی رفتن سوشال یه برگه دادن که ببرم بانک ولی قبول نکردن...گفتن باید اقدام کنی واسه رزیدنسی...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-26 ساعت 06:01)هستی 1985 نوشته:  من 10 روز هست که اومدم نیویورک و هنوز ازدواج نکردم شاید 2 ماه دیگه...من رفتم سوشال و گفتن که 1-2 هفته دیگه می آد فردا می خوام برم واسه DMV ولی میگن شلوغه...خواستم همه مدارک کامل باشه واسه اونجا...همه اینکارارو واسه حساب بانکی می کنم چون وقتی رفتن سوشال یه برگه دادن که ببرم بانک ولی قبول نکردن...گفتن باید اقدام کنی واسه رزیدنسی...

هستي جان براي سوال كردن بعيد ميدونم خيلي شلوغ باشه.. برو توي سايت Dmv نيويورك و جستجو كن براي مدارك..
ميتوني آن لاين وقت ملاقات هم بگيري كه معطل نشي..
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985
سلام دوستان کارت اجازه کار من امد حالا نمیدونم چقدر طول میکشه وقت مصاحبه یا گریین کارتم بیاد توی سایت که نوشته فعلا دارن پروندهای شش ماه پیش را رسیدگی میکنند نمیدونم درسته یا نه؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-26 ساعت 08:54)shmo نوشته:  سلام دوستان کارت اجازه کار من امد حالا نمیدونم چقدر طول میکشه وقت مصاحبه یا گریین کارتم بیاد توی سایت که نوشته فعلا دارن پروندهای شش ماه پیش را رسیدگی میکنند نمیدونم درسته یا نه؟ ممنون

سلام
ظاهرا همينطوره، تقريبا وضعيت همه اينجا همينطوري بوده؛ فقط گرين كارت يكي دو نفر اومده! دميتونم بپرسم كجاي سايت اين موضوع رو نوشته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-26 ساعت 09:00)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 08:54)shmo نوشته:  سلام دوستان کارت اجازه کار من امد حالا نمیدونم چقدر طول میکشه وقت مصاحبه یا گریین کارتم بیاد توی سایت که نوشته فعلا دارن پروندهای شش ماه پیش را رسیدگی میکنند نمیدونم درسته یا نه؟ ممنون

سلام
ظاهرا همينطوره، تقريبا وضعيت همه اينجا همينطوري بوده؛ فقط گرين كارت يكي دو نفر اومده! دميتونم بپرسم كجاي سايت اين موضوع رو نوشته؟

سلام نیما جان توی سایت uscis برای سرویس سنتر تگزاس برای فرم I485 نوشته پروندهای ماه جون در حال رسیدگی است
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-02-26 ساعت 09:04)shmo نوشته:  

سلام

سلام نیما جان توی سایت uscis برای سرویس سنتر تگزاس برای فرم I485 نوشته پروندهای ماه جون در حال رسیدگی است

نیما جان پرونده شما که جلوتر از ماست هیچ خبری از اینکه مصاحبه میکنند یا اینکه بدون مصاحبه گریین کارت میدن داری یا نه (این دو نفری که گریین کارتشان امده با مصاحبه بوده یا بی مصاحبه )
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-26 ساعت 09:12)shmo نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 09:04)shmo نوشته:  

سلام

نیما جان پرونده شما که جلوتر از ماست هیچ خبری از اینکه مصاحبه میکنند یا اینکه بدون مصاحبه گریین کارت میدن داری یا نه (این دو نفری که گریین کارتشان امده با مصاحبه بوده یا بی مصاحبه )
برايمن يه نامه اومده كه احتمالا مصاحبه لازم نداري و تا شش ماه ديگه گرين كارتت مياد! ولي شايدم لازم بشه!!
اون دوستمون مصاحبه شده و گرين كارتش رو هم گرفته از من هم و ماه عقب تر بود!
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان