موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن خسته نباشید و تشکر از دوستان عزیز ، می خواستم بپرسم رزیدنسی کارد چی هست؟کجا باید مراجعه کنیم؟و چه مدارکی می خواد ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-27 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-27 ساعت 20:02 توسط هستی 1985.)
دقیقا من هم بانک آف آمریکا رفتم گفتن که باید سوشال و آی دی استیت داشته باشی...سوشال هم یه نامه داده بود واسه کار های اداری ولی اصلا به درد نمی خورد...حالا باید صبر کنم سوشال بیاد بعد برم DMV...DMV که رفتم گفتن پاسپورت+فرم I94+سوشال و می خوان و یک فرم و باید پر می کردم و راستی یادتون نره که وقتو باید اینترنتی بگیرید...و به من گفتن برو بانک Dt راحت حساب باز میشه.. اونجا هم رفتم گفتن حتما باید سوشال و داشته باشی ...ولی فکر نکنم باز کنن حتی اگه سوشال و ببرم چون شاید اگه می دید ویزا نامزدی هست یا از ایران هستم گیر می داد ..چون وقتی رفتم بانک اف آمریکا گفتن اسم 5 تا کشور هست که ایران هم جز اون هست و خیلی سخت می گیرن...اون خانم توی DMV گفت اگه بانک حساب باز نکرد می تونی اسمتو بزاری روی تلفن نامزدت این جوری همه مدارک کامل می شه واسه DMV
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیش از رسیدن گواهی ازدواج فقط درایور لایسنس میتونید بگیرید که اون هم فقط با سوشال سکوریتی و آی 94 بهتون اجازه میده امتحان بدید
بله بنک آو آمریکا برای من هم حساب باز نکرد دوستان درست میگن از مدیر بانک سوال کردم و بخشنامه ی اکتبر 2014 رو نشونم داد و گفت بعد از این دیگه مجاز به این کار نیستیم
در مورد جاب پرمیت هم بگم که میتونید جاب پرمیت تمپراری بگیرید از همون روز اول ورود ولی با تاریخ اکسپایر ویزاتون اونم اکسپایر میشه و باید مجدد 380 دلار پرداخت کنید پس بهتره پیش از هر چیز ازدواج کنید چون مدرک ازدواج بسیار اهمیت داره برای پروسه ی گرین کارد و جاب پرمیت.
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من در حال آماده کردن مدارکم برای گرین کارت هستم چندتا سوال دارم. ممنون میسم راهنمایی کنین
1. توی سایت گفته کپی گواهی تولد. من اصل ترجمرو بفرستم یا همون کپی؟
2. فرم I-693 باید پر کنم؟ راجع به مدیکال میشه . یا فقط کارت واکسیناسیونو بفرستم؟
3. در آخر گفته فرم اپروود شده I-129f یا هر فرم اپروود شده دیگه
من این فرمو پیدا نمیکنم میتونم جاش فرمی که محل سفارتو مشخص کرده بفرستم یا فرم وقت مصاحبرو؟
سپاسگزارم
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015