کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2015-02-26 ساعت 06:01)هستی 1985 نوشته:  من 10 روز هست که اومدم نیویورک و هنوز ازدواج نکردم شاید 2 ماه دیگه...من رفتم سوشال و گفتن که 1-2 هفته دیگه می آد فردا می خوام برم واسه DMV ولی میگن شلوغه...خواستم همه مدارک کامل باشه واسه اونجا...همه اینکارارو واسه حساب بانکی می کنم چون وقتی رفتن سوشال یه برگه دادن که ببرم بانک ولی قبول نکردن...گفتن باید اقدام کنی واسه رزیدنسی...
موضوع حساب بانکی مرتبط با این تاپیک نیست. اما جواب هستی رو همینجا میدم چون میدونم دوستان این تاپیک خیلی ها این مشکل رو دارن.من بانک محلی ایالت خودمون رفتم و بانک آو امریکا هم رفتم هیچ کدوم حاضر نشدن حساب باز کنند. وکیلم بهم گفت بانک ولز فارگو حساب باز کن سختگیری نمیکنه. من رفتم بانک ولز فارگو فقط پاسپورت داشتم و مدرک ازدواج و فرم آی 94. برام حساب باز کرد بدون اینکه هیچ سوالی بپرسه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-26 ساعت 17:28)ghazal72 نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 06:01)هستی 1985 نوشته:  من 10 روز هست که اومدم نیویورک و هنوز ازدواج نکردم شاید 2 ماه دیگه...من رفتم سوشال و گفتن که 1-2 هفته دیگه می آد فردا می خوام برم واسه DMV ولی میگن شلوغه...خواستم همه مدارک کامل باشه واسه اونجا...همه اینکارارو واسه حساب بانکی می کنم چون وقتی رفتن سوشال یه برگه دادن که ببرم بانک ولی قبول نکردن...گفتن باید اقدام کنی واسه رزیدنسی...
موضوع حساب بانکی مرتبط با این تاپیک نیست. اما جواب هستی رو همینجا میدم چون میدونم دوستان این تاپیک خیلی ها این مشکل رو دارن.من بانک محلی ایالت خودمون رفتم و بانک آو آمریکا هم رفتم هیچ کدوم حاضر نشدن حساب باز کنند. وکیلم بهم گفت بانک ولز فارگو حساب باز کن سختگیری نمیکنه. من رفتم بانک ولز فارگو فقط پاسپورت داشتم و مدرک ازدواج و فرم آی 94. برام حساب باز کرد بدون اینکه هیچ سوالی بپرسه.

سلام غزال جان

درابتدا بايد بگم كه اين موضوع خيلي هم بي ارتباط با اين تاپيك نيست؛ هموطن ها وقتي به امريكا ميرسند آنقدر سوال دارن و انقدر همه چه دراينجا و چه در سايت راهنمايي هاي نادرست و غلط ميكنند كه كاملا گيج ميشن و يكي از دليل هاش هم اينه كه بيشتر فقط به تجربه هاي شخصي خودشون اشاره ميكنند و نه چيزي كه به صورت قانوون مدون شده وجود داره!
به هرحال اينجا هم مثل ايران يا هرجاي ديگه قسمتي از پيشرفت كار شما به كارمند، برند و يا كمپاني اي برميگرده كه شما با كارتون رو انجام ميديد و قانونا هم قسمتي از اون به ايالتي كه در اون زندگي ميكنيد..
و دوستان بايد توجه بكنيد قوانين كوچك كه به گواهينامه و كارت شناسايي و حساب و ... برميگرده، هرچند وقت يكبار عوض ميشه
پس توصيه من به همه اينه كه به هيچ وجه فقط به سايت تكيه نكنيد و قبل از هرچيزي خودتون در مورد موضوعي كه با اون درگير هستيد اونم از طريق سايت رسمي و دولتي اونجا، كسي اطلاعات بكنيد و سپس به اينجا بياييد و از تجربه هاي دوستانتون استفاده بكنيد
و شما غزال جان مداركت كامل بوده تقريبا...
گواهي ازدواج خيلي كمك ميكنه..
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، rahbar
ضمن خسته نباشید و تشکر از دوستان عزیز ، می خواستم بپرسم رزیدنسی کارد چی هست؟کجا باید مراجعه کنیم؟و چه مدارکی می خواد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-26 ساعت 18:34)نيما ٩٢ نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 17:28)ghazal72 نوشته:  
موضوع حساب بانکی مرتبط با این تاپیک نیست. اما جواب هستی رو همینجا میدم چون میدونم دوستان این تاپیک خیلی ها این مشکل رو دارن.من بانک محلی ایالت خودمون رفتم و بانک آو آمریکا هم رفتم هیچ کدوم حاضر نشدن حساب باز کنند. وکیلم بهم گفت بانک ولز فارگو حساب باز کن سختگیری نمیکنه. من رفتم بانک ولز فارگو فقط پاسپورت داشتم و مدرک ازدواج و فرم آی 94. برام حساب باز کرد بدون اینکه هیچ سوالی بپرسه.

سلام غزال جان

درابتدا بايد بگم كه اين موضوع خيلي هم بي ارتباط با اين تاپيك نيست؛ هموطن ها وقتي به امريكا ميرسند آنقدر سوال دارن و انقدر همه چه دراينجا و چه در سايت راهنمايي هاي نادرست و غلط ميكنند كه كاملا گيج ميشن و يكي از دليل هاش هم اينه كه بيشتر فقط به تجربه هاي شخصي خودشون اشاره ميكنند و نه چيزي كه به صورت قانوون مدون شده وجود داره!
به هرحال اينجا هم مثل ايران يا هرجاي ديگه قسمتي از پيشرفت كار شما به كارمند، برند و يا كمپاني اي برميگرده كه شما با كارتون رو انجام ميديد و قانونا هم قسمتي از اون به ايالتي كه در اون زندگي ميكنيد..
و دوستان بايد توجه بكنيد قوانين كوچك كه به گواهينامه و كارت شناسايي و حساب و ... برميگرده، هرچند وقت يكبار عوض ميشه
پس توصيه من به همه اينه كه به هيچ وجه فقط به سايت تكيه نكنيد و قبل از هرچيزي خودتون در مورد موضوعي كه با اون درگير هستيد اونم از طريق سايت رسمي و دولتي اونجا، كسي اطلاعات بكنيد و سپس به اينجا بياييد و از تجربه هاي دوستانتون استفاده بكنيد
و شما غزال جان مداركت كامل بوده تقريبا...
گواهي ازدواج خيلي كمك ميكنه..
موفق باشيد
درست میگی نیما. ایالت به ایالت و بانک به بانک فرق میکنه.
البته درسته که گواهی ازدواج مدرک محکمی هست. اما با همون گواهی ازدواج اون بانک محلی ایالت و بانک او امریکا حاضر نشدن حساب باز کنن. بانک او امریکا که گفت فقط و فقط با گرین کارت بیا برای افتتاح حساب. حتی حاضر نشدن زیر اسم همسرم برام حساب مشترک باز کنند.
تو این مملکت انگار همه چی بگیر نگیر داره. مثلا قبل از این که اجازه کارم بیاد، اداره مهاجرت یک برگه ای برام فرستاد که توش نوشته بود با این برگه شما میتونید سوشال بگیرید. وقتی اونو بردم اداره سوشال هیچ جور زیر بار نرفت که کارت سوشال بهم بده. گفت برو هر وقت گرین کارتت اومد بیا برای گرفتن سوشال. در صورتی که وکیلم گفت هر کدوم از موکل هاش که با این برگه رفته سوشالش رو دادن. مدتی بعد کارت اجازه کار اومد و با این که گفته بودن کارت سوشال رو فقط وقتی میدیم که گرین کارت گرفته باشی، اما با کارت اجازه کار خیلی راحت کارت سوشالم رو دادن!
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢ ، anastazy ، هستی 1985
دقیقا من هم بانک آف آمریکا رفتم گفتن که باید سوشال و آی دی استیت داشته باشی...سوشال هم یه نامه داده بود واسه کار های اداری ولی اصلا به درد نمی خورد...حالا باید صبر کنم سوشال بیاد بعد برم DMV...DMV که رفتم گفتن پاسپورت+فرم I94+سوشال و می خوان و یک فرم و باید پر می کردم و راستی یادتون نره که وقتو باید اینترنتی بگیرید...و به من گفتن برو بانک Dt راحت حساب باز میشه.. اونجا هم رفتم گفتن حتما باید سوشال و داشته باشی ...ولی فکر نکنم باز کنن حتی اگه سوشال و ببرم چون شاید اگه می دید ویزا نامزدی هست یا از ایران هستم گیر می داد ..چون وقتی رفتم بانک اف آمریکا گفتن اسم 5 تا کشور هست که ایران هم جز اون هست و خیلی سخت می گیرن...اون خانم توی DMV گفت اگه بانک حساب باز نکرد می تونی اسمتو بزاری روی تلفن نامزدت این جوری همه مدارک کامل می شه واسه DMV
پاسخ
تشکر کنندگان: نيما ٩٢
(2015-02-27 ساعت 19:57)هستی 1985 نوشته:  دقیقا من هم بانک آف آمریکا رفتم گفتن که باید سوشال و آی دی استیت داشته باشی...سوشال هم یه نامه داده بود واسه کار های اداری ولی اصلا به درد نمی خورد...حالا باید صبر کنم سوشال بیاد بعد برم DMV...DMV که رفتم گفتن پاسپورت+فرم I94+سوشال و می خوان و یک فرم و باید پر می کردم و راستی یادتون نره که وقتو باید اینترنتی بگیرید...و به من گفتن برو بانک Dt راحت حساب باز میشه.. اونجا هم رفتم گفتن حتما باید سوشال و داشته باشی ...ولی فکر نکنم باز کنن حتی اگه سوشال و ببرم چون شاید اگه می دید ویزا نامزدی هست یا از ایران هستم گیر می داد ..چون وقتی رفتم بانک اف آمریکا گفتن اسم 5 تا کشور هست که ایران هم جز اون هست و خیلی سخت می گیرن...اون خانم توی DMV گفت اگه بانک حساب باز نکرد می تونی اسمتو بزاری روی تلفن نامزدت این جوری همه مدارک کامل می شه واسه DMV

گفتم هستي جان
اينجا هرجا و هركاري كه ميخواي بكني اگه آن لان ز از قبل انجام بدي خودت راح تري و برخوردشون هم باهات فرق ميكنه..
به اميد خدا زماني كه خواستي براي گواهينامه هم اقدام كني از قبل وقت بگير و برو..

ببين هستي چرا اكانت مشترك با همسرت نمگيري فعلا؟!
شايد اينو بتوني انجام بدي؛ بگو اون يه اكانت باز بكنه و تو رو هم بهش اضافه بكنه...
>>> براي ساختن كرديت اگه همسرت تورو به اين قبيل داستانها اضافه بكني خيلي به نفعت است؛ مثلا پول موبايل ميدين، تو رو هم بداره و يا ماشين ميخرين، اسم تو رو هم بذاره...
چيز هايي از قبيل اشتراك پول أب منزل و اين گونه چيز ها البته بعد از سوشال خيلي به ساختن گرديت كمك ميكنه چراكه براي شما تاريخچه ميسازه...
دبه هرصورت هر كاري داشتي بگو ، درخدمتيم

و توصيه منو جدي بگير و اگه ميخواي اينجا راحت تر زندگي كني متاسفانه بايد بيشتر با اينترت درگير بشي كه منم خودم اصلا علاقه اي بهش ندارم ولي مجبورم..
به عنوان مثال، جالبه حتي ميخواي داخل امريكا پرواز كني اگه چك اين(كارت پرواز) رو اينترنتي بگيري؛ هم جاي بهتري ميگيري و هم راحت تري؛ بعدش هم ميتوني بريزي روي موبايلت و دوب دوب بري سوار هواپيما بشي!
اينجا هم بازي هاي خودشو داره ديگه ؛ يهني در اصل همش بازيه!!

به اميد خبر هاي خوب..
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، rahbar ، هستی 1985
(2015-02-26 ساعت 22:35)shole84 نوشته:  ضمن خسته نباشید و تشکر از دوستان عزیز ، می خواستم بپرسم رزیدنسی کارد چی هست؟کجا باید مراجعه کنیم؟و چه مدارکی می خواد ؟

سلام شعله خانم؛ به مهاجرسرا خوش اومديد
رزيدنسي كارت به معني كارت اقامت ميباشد و به خيلي از كارت هاي ميتونه اتلاق بشه؛ كارت سيز(گرين كارت هم يه جور كارت اقامت هست)؛ در پست هاي پيش دوستان منظورشون از رزيدنسي كارت؛ ID CARD بوده كه نشون دهنده اقامت شما در يكي از استيت هاي ايالات متحده ميباشد... كه براي دريافت آن بايد به اداره DMV مراجعه بكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy ، rahbar ، shole84 ، هستی 1985
سلام نیماجان ، خوبی؟ من یه سوالی برام پیش اومد ایا بعد از اینکه گرین کارت دوسالمون رو گرفتیم برای اپلای گرین کارت ده ساله باز هم باید پول پرداخت کنیم ؟ اگر بله چقدر؟
ببین من چه روحیه بالایی دارم هنوز اولی رو نگرفتم دارم رو دومی فکر میکنم ...Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: rahbar ، نيما ٩٢
(2015-02-27 ساعت 23:53)anastazy نوشته:  سلام نیماجان ، خوبی؟ من یه سوالی برام پیش اومد ایا بعد از اینکه گرین کارت دوسالمون رو گرفتیم برای اپلای گرین کارت ده ساله باز هم باید پول پرداخت کنیم ؟ اگر بله چقدر؟
ببین من چه روحیه بالایی دارم هنوز اولی رو نگرفتم دارم رو دومی فکر میکنم ...Big Grin

سلام
ببينم تو تا حالا مگه كاراقامتي، اينجا انجام دادي كه براش پولي ندي؟!

من نخوندم دراين رابطه سايت رو، ولي يكي از همون فرم هاي گرين كارت رو كه گمان ميكنم ... (اسمش رو نميگم چون مطمئن نيستم) بايد پر كني كه قطعا پول هم بايد براش بدي...
احتمالا ٣٠٠ ، ٤٠٠ دلاري بايد بشه...

اين گرين كارت همه رو اسير خودش كرده!!

اينجا سر بزن، شما جزو قديمي ها هستي ا..
پاسخ
تشکر کنندگان: anastazy
دوستان پیش از رسیدن گواهی ازدواج فقط درایور لایسنس میتونید بگیرید که اون هم فقط با سوشال سکوریتی و آی 94 بهتون اجازه میده امتحان بدید
بله بنک آو آمریکا برای من هم حساب باز نکرد دوستان درست میگن از مدیر بانک سوال کردم و بخشنامه ی اکتبر 2014 رو نشونم داد و گفت بعد از این دیگه مجاز به این کار نیستیم
در مورد جاب پرمیت هم بگم که میتونید جاب پرمیت تمپراری بگیرید از همون روز اول ورود ولی با تاریخ اکسپایر ویزاتون اونم اکسپایر میشه و باید مجدد 380 دلار پرداخت کنید پس بهتره پیش از هر چیز ازدواج کنید چون مدرک ازدواج بسیار اهمیت داره برای پروسه ی گرین کارد و جاب پرمیت.
کیس : K1 ابوظبی
سرویس سنتر : کالیفرنیا
اولین اقدام : آپریل 2014
اپروو : می 2014
مصاحبه : سپتامبر 2014
کلیر : ژانویه 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-28 ساعت 03:36)021 نوشته:  دوستان پیش از رسیدن گواهی ازدواج فقط درایور لایسنس میتونید بگیرید که اون هم فقط با سوشال سکوریتی و آی 94 بهتون اجازه میده امتحان بدید
بله بنک آو آمریکا برای من هم حساب باز نکرد دوستان درست میگن از مدیر بانک سوال کردم و بخشنامه ی اکتبر 2014 رو نشونم داد و گفت بعد از این دیگه مجاز به این کار نیستیم
در مورد جاب پرمیت هم بگم که میتونید جاب پرمیت تمپراری بگیرید از همون روز اول ورود ولی با تاریخ اکسپایر ویزاتون اونم اکسپایر میشه و باید مجدد 380 دلار پرداخت کنید پس بهتره پیش از هر چیز ازدواج کنید چون مدرک ازدواج بسیار اهمیت داره برای پروسه ی گرین کارد و جاب پرمیت.

سلام دوست عزيز
اجازه بديد يك نكته اي رو تصحيح بكنم :
در حال حاضر براي دادن گواهينامه بدون اپروال ااجازه كار يا گرين كارت؛ بسيار سختگيري ميكنند و تقريبا ميشه گفت امكان پذير نيست...
اگر ٥ ماه از زامن ويزاي ورود شما كه شش ماه اعتبار داره؛ مونده باشه! يكم احمقانه به نظر مياد ولي خوب اونها به ويزاي شما نگاه ميكنن و ممكنه اونو معيار برار بدن نه فرم I94 رو و توجيه ميككن كه شما ميتونيد گواهينامه موقت پنج ماه بگيريد! اين تنها حالتي است كه ممكنه قبل از اومدن كارن اجازه كار بتونيد گواهينامه بگيريد البته اونم ٤٠ الي ٥٠ درصد...
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
من در حال آماده کردن مدارکم برای گرین کارت هستم چندتا سوال دارم. ممنون میسم راهنمایی کنین
1. توی سایت گفته کپی گواهی تولد. من اصل ترجمرو بفرستم یا همون کپی؟
2. فرم I-693 باید پر کنم؟ راجع به مدیکال میشه . یا فقط کارت واکسیناسیونو بفرستم؟
3. در آخر گفته فرم اپروود شده I-129f یا هر فرم اپروود شده دیگه
من این فرمو پیدا نمیکنم میتونم جاش فرمی که محل سفارتو مشخص کرده بفرستم یا فرم وقت مصاحبرو؟

سپاسگزارم
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-01 ساعت 09:36)shiva201 نوشته:  سلام به همگی
من در حال آماده کردن مدارکم برای گرین کارت هستم چندتا سوال دارم. ممنون میسم راهنمایی کنین
2. فرم I-693 باید پر کنم؟ راجع به مدیکال میشه . یا فقط کارت واکسیناسیونو بفرستم؟
من این فرمو پیدا نمیکنم میتونم جاش فرمی که محل سفارتو مشخص کرده بفرستم یا فرم وقت مصاحبرو؟

سپاسگزارم

١- همون كپي اش رو بفرست؛ چون ممكنه گم اش بكننند(حتما كپي فارسي شناسنامه ات رو ضميمه ترجمه اش بكن(يادم نيست كارت ملي ميخواد يا نه)
٢- فرم رو بايد پر كني حتما و به همراه كارت واكسيناسيون معاينه پزشكي كشور ثاني(ابوظبي، آنكارا، ارمنستان..) و همچنين كپي واكسيناسيون ايران(اگه موجود داري) براشون بفرست...
٣- ابنها اپروال فرم i-129 رو ميخوان كه خودش يه جور سند محسوب ميشه؛ بايد با پست به آدرس امريكا اومده باشه؛ يكم جنسش از كاغذ معمولي ضخيم تر است؛ بهتره خودش رو بفرستي..البته كپي اش رو.،

موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-01 ساعت 10:02)نيما ٩٢ نوشته:  

سپاسگزارم

١- همون كپي اش رو بفرست؛ چون ممكنه گم اش بكننند(حتما كپي فارسي شناسنامه ات رو ضميمه ترجمه اش بكن(يادم نيست كارت ملي ميخواد يا نه)
٢- فرم رو بايد پر كني حتما و به همراه كارت واكسيناسيون معاينه پزشكي كشور ثاني(ابوظبي، آنكارا، ارمنستان..) و همچنين كپي واكسيناسيون ايران(اگه موجود داري) براشون بفرست...
٣- ابنها اپروال فرم i-129 رو ميخوان كه خودش يه جور سند محسوب ميشه؛ بايد با پست به آدرس امريكا اومده باشه؛ يكم جنسش از كاغذ معمولي ضخيم تر است؛ بهتره خودش رو بفرستي..البته كپي اش رو.،

موفق باشي
خیلی ممنون لطف کردید
یه سوال دیگه اصل مدرک ازدواجو میخوان دیگه؟
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-01 ساعت 10:39)shiva201 نوشته:  
(2015-03-01 ساعت 10:02)نيما ٩٢ نوشته:  

سپاسگزارم

موفق باشي
خیلی ممنون لطف کردید
یه سوال دیگه اصل مدرک ازدواجو میخوان دیگه؟

بلله ؛ اصل مدرك ازدواج رو بفرستيد بهتره؛ البته اگر نسخه اصل ديگري از اون داريد! منظورم اينه كه جاهاي ديگه اي هم ممكنه به اصل سند ازدواج، احتياج پيدا بكنيد و بهتزه كه يك نسخه براي خودتون نگاه داريد...
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان