موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان... متاسفانه گرین کاردی که واسه من اومده مشکل داره تاریخ تولد همسرم رو گذاشتن و اشتباه از من بوده توی فرم به اشتباه تاریخ تولد اونو زدم..حالا رفتنم تو سایت فرم آی -۹۰ رو پر کردم..خیلی ناراحتم فکر کنم ۵-۶ ماه طول میکشه که جدید و بفرستن..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال،
قوانين ازدواج در آمريكا در زمينه اموال چيه؟اكه توافق نامه امضا نكرده باشيم؟راستش من ازدواج امريكايي كردم در تگزاس و حالا كه ميخوايم ازدواج ايراني كنيم خانواده ام ميگن مهريه سنگين بذار و....حالا ميخوام بدونم مگر در امريكا با ازدواج اموال نصف نميشه؟ايا واقعا به مهريه نياز هست؟جون اكر اموال نصف شوند ايا مهريه گرفتن الكي نيست؟؛)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
و سوال ديكه اينكه من الان كومبو كارت دارم و ايشالا ميخوام ٢٥دسامبر برم ايران حالا نامه مصاحبه گرين كارد آمده براي ١٥دسامبر ،كسي ميدونه اين مصاحبه چيه؟(ديكه از هرجي اينجور مصاحبه هاست ميترسم)و ايا احتمالش هست قبل ١٠روز گرين كارد بدن يا فعلا بايد صبر كرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه، اين بار نوبت من هست كه خبر خوب بدم
گرين كارت من امروز رسيد دستم، دو روز پيش سايت اپديت شد، بعدش نامه خوش امدگويي امد، امروز هم گرين كارت
فقط يه سوال
من ايم و فاميلم خيلي طولانيه، همه مدارك با اسم كامل من مدارك امده اما اسم من تو گرين كارت كامل ننوشتن يه قسمت از دو قسمت رو نوشتن، حتي روي نامه اسم كامل من هست اما توي كارت نيست،
حالا بنظرتون چيكار كنم ؟ البته از قسمت دوم اسمم N نوشتن كه يعني ادامه داره اسم ولي نه همه حروف رو
كارت اجازه كار و همه مدارك هميشه كامل بوده فقط اين اينجوري شده
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-27 ساعت 13:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-27 ساعت 14:15 توسط sara456.)
سلام دوستان. مدارک واسه گرین کارت را به چه آدرسی باید ارسال کنیم؟
بعد این مبلغ 1070$ جریانش چیه؟ باید توی یه چک بانکی بفرستیم یا مال چند بخشه و باید جدا جدا چکشو بنویسیم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
هیچ کسی اینجا نیست سوال منو جواب بده!!!!!؟؟؟؟