کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
اومدم که بگم یکی از دوستان من با کارت کومبو رفته ایران و بعد از سه ماه دیروز برگشته تو فرودگاه بحرین بهش گیر دادن که وقتی خارج میشدی باید به اداره مهاجرت خبر میدادی !!ولی بالاخره اومد
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، Nightsky007
...........
پاسخ
تشکر کنندگان: هستی 1985 ، Nightsky007
(2015-10-07 ساعت 04:21)rahbar نوشته:  ...........
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007
[quote='shaya' pid='577645' dateline='1423075223']
[
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
دوستان چند مورد در مورد پر کردن فرمها ممنون میشم راهنمایی کنید
در فرم i 485 قسمت سوم ،بند c پرسیده آیا تا به حال عضو ارگان و کلوب و کلی چیز دیگه بودین؟ اگر دانشگاه کشور دیگه ای بجز ایران خوندیم رو باید توی این قسمت بنویسیم یا نیازی نیست و منظورش به دانشگاه نیست؟
در فرم g 325a گفته applicants employment last five year آیا باید راجب به شغلمون در ایران بنویسیم؟ یا کلا بگیم نداشتیم یا منظورش امریکاست؟
و شما برگه های هر فرم رو به هم منگنه کردین ؟ یا همینجوری پشت سر هم گذاشتین؟
از همه عزیزایی که وقت میذارن و گره از کار بقیه باز میکنن خیلیییی خیلییییی ممنونم و ان شالله جواب نیکیشون رو میگیرن
پاسخ
(2015-10-11 ساعت 01:44)aramesh_mn نوشته:  دوستان چند مورد در مورد پر کردن فرمها ممنون میشم راهنمایی کنید
در فرم i 485 قسمت سوم ،بند c پرسیده آیا تا به حال عضو ارگان و کلوب و کلی چیز دیگه بودین؟ اگر دانشگاه کشور دیگه ای بجز ایران خوندیم رو باید توی این قسمت بنویسیم یا نیازی نیست و منظورش به دانشگاه نیست؟
در فرم g 325a گفته applicants employment last five year آیا باید راجب به شغلمون در ایران بنویسیم؟ یا کلا بگیم نداشتیم یا منظورش آمریکاست؟
و شما برگه های هر فرم رو به هم منگنه کردین ؟ یا همینجوری پشت سر هم گذاشتین؟
از همه عزیزایی که وقت میذارن و گره از کار بقیه باز میکنن خیلیییی خیلییییی ممنونم و ان شالله جواب نیکیشون رو میگیرن
سلام
دقيقا اون سوال فرم رو خاطرم نيست ولي خوب اگه نوشته كلوب و ارگان كه شامل دانشگاه نميشه! مگه اينكه توي كلوب دانشگاه بوده باشي..
بايط جاهايي كه در پنج سال گذشته مشغول بودي رو بنويسي با آدرس و تلفن و ... اگر هم براي خودت كار ميكردي، بنويس self imployment و شاخه كاريت رو توضيح بده و اگرم هم مشغول تحصيل بودي، بنويس كه مشغول تحصيل بودي..و در هرجايي كه مشغول بودي؛ كلا پنج سال گذشته بدون محدوديت جغرافيايي..
توصيه: حقيقت رو بنويس و غلو هم اصلا نكن؛ اينها دقيقا ميخوان بدونن حقيقت شما چيست..
توصيه : هرچيزي رو مينويسي يك كپي از روش بگير چون جاهاي ديگه هم در آينده ازت ميخوان و بهتره كه مغايرت نطاشته باشه...لازم نيست منگنه بكني.. پشت سر هم و به ترتيب قرارشون بده فقط...
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، aramesh_mn ، Nightsky007
(2015-10-07 ساعت 01:26)shaya نوشته:  اومدم که بگم یکی از دوستان من با کارت کومبو رفته ایران و بعد از سه ماه دیروز برگشته تو فرودگاه بحرین بهش گیر دادن که وقتی خارج میشدی باید به اداره مهاجرت خبر میدادی !!ولی بالاخره اومد

بعيد ميدونم؛ اون ماموره يه گيري داده و در اصل آفيسر امريكا در خاك امريكا مستقر است نه در ترانزيت! حالا خدا رو شكر كه اومده و تا اونجايي كه من ميدونم اصلا دليلي نداره شما به اداره مهاجرت اطلاع بدين! يعني اصلا جايي وجود نداره كه برين اطلاع بدين! ميتونيد از اطلاعات اداره بپرسيد..
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shmo ، Nightsky007
من امروز مصاحبه داشتم برای گرین کارتم. این مرحله هم طی شد. خدا بخواد تا دوسال دیگه هیچ فرمی قرار نیست پر کنم [emoji6] [emoji6] امیدوارم پروسه گرین کارت همه دوستان هم به زودی و خوشی سپری شه.
با آرزوی موفقیت برای همه. در پناه حق
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamidoo_b ، Asalbanoo ، shmo ، negar6043 ، نيما ٩٢ ، Nightsky007
دوستان من يه سوالى دارم كه ممنون ميشم توى تصميم گيرى كمكم كنيد
من دوست دارم فاميلمو به همسرم تغيير بدم، هنوز هيچ اقدامى هم نكردم
فرمهاى گرين كارت رو هم بر اساس فاميل جديد تنظيم كردم، البته هنوز ارسال نكرديم
اما مشكل اينه كه زمانى كه اجازه سفر و كارم بياد به فاميل جديد مياد، اما پاسپورت من هنوز فاميل قديمه، زنگ زدم دفتر حفاظت از منافع ايران، بهم گفتن پاسپورتت رو بفرست حدود ٦ هفته طول ميكشه تا درستش كنيم و فاميل جديدت رو هم وارد كنيم
پرسيدم فقط عقد آمريكايي كافيه، گفت بله، اما من شك دارم كه فرمها رو به فاميل جديد بفرستم واسه گرين كارت، بعد يه مشكلى واسه تعويض پاسپورت ايجاد بشه، مثلا بگن عقدايرانى هم بايد بكنين و ما نميخوايم بكنيم، چون خانمى كه به من اطلاعات ميداد به نظرم يه كم حواسش پرت بود و خلاصه يكم نگرانم
لطف كنيد دوستانى كه تجربه داريد منو از نگرانى دربياريد، البته هنوز امكانشو دارم كه صرف نظر كنم و فرمها رو به فاميل اصليم تغيير بدم
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
ضمنا ما چون خيلى عجله داريم واسه يه مسافرت، حتما به محض اينكه اجازه سفرم بياد قصد داريم از امريكا خارج بشيم، واسه همين نميخوام به مشكل بربخورم
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
(2015-10-20 ساعت 02:31)negar6043 نوشته:  دوستان من يه سوالى دارم كه ممنون ميشم توى تصميم گيرى كمكم كنيد
من دوست دارم فاميلمو به همسرم تغيير بدم، هنوز هيچ اقدامى هم نكردم
فرمهاى گرين كارت رو هم بر اساس فاميل جديد تنظيم كردم، البته هنوز ارسال نكرديم
اما مشكل اينه كه زمانى كه اجازه سفر و كارم بياد به فاميل جديد مياد، اما پاسپورت من هنوز فاميل قديمه، زنگ زدم دفتر حفاظت از منافع ايران، بهم گفتن پاسپورتت رو بفرست حدود ٦ هفته طول ميكشه تا درستش كنيم و فاميل جديدت رو هم وارد كنيم
پرسيدم فقط عقد آمريكايي كافيه، گفت بله، اما من شك دارم كه فرمها رو به فاميل جديد بفرستم واسه گرين كارت، بعد يه مشكلى واسه تعويض پاسپورت ايجاد بشه، مثلا بگن عقدايرانى هم بايد بكنين و ما نميخوايم بكنيم، چون خانمى كه به من اطلاعات ميداد به نظرم يه كم حواسش پرت بود و خلاصه يكم نگرانم
لطف كنيد دوستانى كه تجربه داريد منو از نگرانى دربياريد، البته هنوز امكانشو دارم كه صرف نظر كنم و فرمها رو به فاميل اصليم تغيير بدم

سلام
نگار جان
بعقيده من بهتره كه اين سوال رو از دفتر حافظ منافع بپرسي كه عقد ايراني ميخواهند براي وارد كردن فاميل جديد در پاسپورت يا خير! ولي به احتمال زياد ميخواهند...
و اما تا اونجايي كه من ميدونم بودن بچه هايي كه با اجازه كار به فاميل شوهرشون به ايران سفر كردن و بازگشتند(من خودم اينكار رو نكردم و اطميناني ندارم) چرا كه مابقي اطلاعات شما با پاسپورت يكسان است( مانند تاريخ تولد و ..)؛ به هرصورت تصميم با خودت است...
اگه پست هاي همين چند صفحه قبل رو هم بخوني در اين مورد صحبت يوده و ميتوني از بچه هايي كه مشكل تورور داشتند و سفر كرده اند بپرسي..
موفق باشي
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، negar6043 ، Nightsky007
جالبه كه من شك كردم و دوباره زنگ زدم و اين دفعه يك خانم ديگه بهم گفت كه لازمه شناسنامه هاتونو بفرستين كه ما اول اسمتونو تو شناسنامه هم وارد كنيم، دوستان كه فاميلتونو عوض كرديد لطفا راهنمايى كنيد. من كم كم دارم منصرف ميشم، مثل اينكه به دردسرش نمى ارزه.
پاسخ
در واقع سوال مشخص تر من اينه كه دوستانى كه فاميلشونو به فاميل همسرشون تغيير دادن، آيا براى تغيير فاميل در پاسپورت حتما بايد عقد ايرانى كرد و در واقع اسم طرفين در شناسنامه همديگه ثبت بشه؟ چون در واقع تا گرين كارت نداريم، همچنان آى دى ما همون پاسپورت ماست و اين تناقض ميتونه توى فرودگاهها دردسرساز باشه، درسته؟ البته سفر من بعد از اومدن اجازه سفر به ايران نخواهد بود.
پاسخ
منم فامیلم رو به فامیل همسرم تغییر دادم . عقدمون امریکایی بود . چندوقت پیش رفتم ایران با گرین کارتم با فامیل جدید و پاسپورتم با فامیل قدیم. هیچ مشکلی نبود
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، shadoow
دوست عزیز مشکل مسافرت قبل از گرفتن گرین کارته. زمانی که فقط اجازه سفر و کار دارید، آی دی شما هنوز پاسپورت شماست.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان