موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من نتیجه رو اینجا می نویسم:
ببینید دوستان تا زمانی که گرین کارت نداریم، تنها آی دی ما پاسپورت ما محسوب میشه. اگر اجازه سفر بر اساس فامیل جدید بیاد، اونوقت بین آی دی (پاسپورت ) و اجازه سفر مغایرت وجود داره. این وسط چهار تا راه میمونه: یکی این که پاسپورت رو با اجازه سفر تطبیق بدیم که سر و کارمون میفته با دفتر حفاظت از منافع ایران. دوم اینکه سفر نکنیم تا گرین کارت بیاد و اون خودش به منزله آی دی جدیده و مشکلی رو در ورود ایجاد نمیکنه،سوم اینکه بیخیال تعویض فامیل بشیم تا بعدا. و چهارم اینکه ریسک کنیم و با وجود مغایرت سفر کنیم. تکلیف حالت دوم و سوم که مشخصه. من نتیجه تحقیقاتم رو در مورد راههای اول و چهارم اینجا می نویسم :
طی دو بار تماس با دفتر حفاظت از منافع ایران مشخص شد که برای اینکه فامیل جدید رو در پاسپورت وارد کنند، می بایست اول عقد ایرانی و ثبت ازدواج در شناسنامه ها انجام بگیره و بعد پاسپورت رو تعویض می کنن و فامیل جدید رو در پرانتز اضافه می کنند که پروسه زمان بریه، ضمنا باید کلیه مدارک اعم از شناسنامه ها و پاسپورت براشون ارسال میشد و از اونجا که به نظر خیلی اوضاع نابسامانی بود، این گزینه حذف شد.
با وکیلم مشورت مفصلی انجام دادم و ایشون معتقد بود چنانچه قصد دارم قبل از گرفتن گرین کارت مسافرت کنم، یعنی وقتی هنوز پاسپورت من آی دی من محسوب میشه، بهتره برای اجتناب از دردسر، تغییر فامیل رو به یک زمان دیگه موکول کنم. ایشون گفتن مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که موقع ورود به آمریکا مامور مهاجرت در فرودگاه، پاسپورت و اجازه سفر شما رو چک میکنه و چون فامیل ها با هم انطباق نداره دو حالت پیش میاد: یا اینکه آفیسر سخت گیری نیست و به شما اجازه ورود رو میده که البته احتمالش خیلی کمه، چون این اختیار رو نداره. یا اینکه شما رو برای چک به اتاق دیگری میفرستن و اونجا بعد از کنترل از سیستمهاشون، متوجه میشن که پروسه گرین کارت شما در شرف انجامه و به شما اجازه ورود میدن. اما مشکل اینجاست که این اتاق معمولا بسیار بسیار شلوغه و کسی که بره تو بعضا تا 14 ساعت ممکنه اونجا گیر کنه. تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد همینه. البته همین مشکل کافی بود که من از تغییر فامیل فعلا صرف نظر کنم. چون سفر من بعد از اخذ اجازه سفر قطعیه.
شاید نتیجه تحقیقاتم در آینده به کار کسی بیاد.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-21 ساعت 22:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-21 ساعت 22:19 توسط negar6043.)
آقای اشکان حضوری تشریف بردن و کارشون یک روزه انجام شد. اما بازم مستلزم ورود اسمها در شناسنامه های ایرانیه که مدنظر ما نیست. ضمنا من به دلیل اینکه ویزام تموم شده و هنوز برای ارسال مدارک اقدام نکردم، خیلی مایل نبودم با هواپیما سفر داخلی کنم. وکیلم گفت حداقل باید رسید ارسال مدارکت برای اداره مهاجرت رو داشته باشی تا در فرودگاه با مشکلی مواجه نشی.
دوست عزیز، این مورد تغییر فامیل محسوب نمیشه و فقط اضافه کردن فامیل همسر در پرانتز کنار فامیل اصلیه که کار رایجیه. و در واقع تجدید گذرنامه هست.
از همه دوستانی که توجه کردن و وقت گذاشتن پاسخ دادن یا سرچ کردن بی نهایت سپاسگزارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من از نیویورک مدارکو فرستادم توی سایت که چک کردم مثل اینکه ورمونت بوده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض معذرت از تاخیرم در جواب دادن، تجربیات و یافتههام در این مدت رو به عرض شما میرسونم.
دفتر حافظ منافع به هیچ وجه دست توی اسم داخل پاسپورت نمیبره، مگر اینکه صاحب پاسپورت بره ایران اقدام کنه برای تغییر نام و اسمش رو در شناسنامهش تغییر بده. یعنی پاسپورت ایرانی فقط و فقط با اطلاعات شناسنامهٔ ایرانی تنظیم میشه. فقط یک استثنا در این زمینه هست. فقط «خانمهایی» که طی ازدواج در آمریکا به نام «شوهرشون» تغیر نام میدن. فقط برای اینها داخل پاسپورت ایرانی، نام شوهرشون رو با حروف انگلیسی داخل یک پرانتر بعد از نام فارسی شون اضافه میکنن. یعنی درواقع باز هم تغییر نام نمیدن چون شناسنامه تغییر نکرده. فقط توی پرانتز انگلیسی اضافه میکنن. تا اینجاش رو مطمئنم. (مثل اینکه اون هم به شرطی که اسم شوهر در شناسنامهٔ ایرانیِ خانم وارد شده باشه. اگر نشده باشه هم خود دفتر حافظ منافع یه پول اضافه میگیره و این کار رو میکنه. این مطلبی که داخل پرانتز گفتم رو اطلاع دقیق ندارم. باید از خانمهایی که شوهر امریکایی دارند پرسید)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمناً در مورد تجربهٔ سفر با کمبوکارتی که با نام جدید صادر شده.
من اسمم رو در بدو ورود به امریکا طی ازدواجم تغییر دادم. کمبوکارتم با نام جدید اومد. با پاسپورت ایرانی که نام قدیمی داره سفر کردم. (فقط یک سفر رفتم واشنگتن و پاسپورت رو تمدید کردم و چون اجازه کار داشتم محل اقامتم رو در پاسپورتم به آمریکا تغییر دادن. برای این کار ارائه گرینکارت یا پاس امریکا یا اجازه کار الزامیه. مثلن اگر با ویزای توریستی امریکا باشید و تمدید کنید، محل اقامت رو همون ایران میزنن باز). من بلیط رو با نام قدیمی خریدم و بدون دردسر رفتم ایران. موقع برگشت گیت گذرنامه فرودگاه امام ازم گرینکارت خواست. کمبوکارت رو بهش دادم. پاسم رو نگاه کرد گفت اسمت رو چرا عوض کردی؟ من البته به دلیل نوع نامم (!) بهانهٔ خوبی داشتم و بهش گفتم. یه نگاه بهم کرد و بازمدارکم رو چک کرد و بیخیال شد و گفت به سلامت. یعنی اینکه کمبوکارت رو کاملاً میشناخت و فقط به اسمم یه کم گیر داد. بعد رفتم سراغ ایرلاینم (هواپیمایی امارات) که بوردینگپس بگیرم. دختره کارت رو دید و توی کامپیوترش یه چیزایی وارد کرد (تا جایی که فهمیدم اینا توی سیستمهاشون انواع مدارکی که میتونه مثل ویزا عمل کنه رو دارن و با سیستمشون چک میکنن) هیچی بهم نگفت و بوردینگپس رو صادر کرد و رفتم دوبی. دوبی هم همونطور که حدس میزدم گیت کامل دست امریکایی ها بود. اونا بدون ثانیه ای معطلی راهم دادن به هواپیما. وقتی که رسیدم آمریکا اومدن از کنار افسری که مهر ورود میزد هدایتم کردن به یه اتاق. نیم ساعت نشستم تو نوبت. بعد صدام کردن و آفیسر گفت چرا رفتی سفر؟ گفتم عروسی برادرم بود و با همسرم رفتم. یه سری سوال پرسید درباره پول و چیزایی که اودردیم. بعد دوباره منتظر نشستم و یه مهر زد توی پاسپورتم که نوشته شده Paroled. بعدش هم رفتیم خونهمون!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان... متاسفانه گرین کاردی که واسه من اومده مشکل داره تاریخ تولد همسرم رو گذاشتن و اشتباه از من بوده توی فرم به اشتباه تاریخ تولد اونو زدم..حالا رفتنم تو سایت فرم آی -۹۰ رو پر کردم..خیلی ناراحتم فکر کنم ۵-۶ ماه طول میکشه که جدید و بفرستن..