موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض تشكر
من دانشجوي ترم 3 فوق ليسانسم كدوم گزينه رو بزنم به نظرتون بهتره؟
با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من دانشجوی سال 4 پزشکی هستم.توی فرم ثبت نام واسه آخرین مدرک تحصیلی کدوم مورد رو بهتره بزنم؟(میدونید که پزشکی عمومی 7ساله هست،میشه مقطع دکتری حرفه ای،اما با PHD فرق میکنه) ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من 3 تا سوال داشتم:
1- مدرک دیپلم تا پایان دبیرستان هست یا پیش دانشگاهی هم هست؟اگر هست باید در زمان ثبت نام دیپلم داشته باشی یا زمان اعلام نتایج؟
2-زمان اعلام نتایج کی است؟
3-اگه کسی برنده بشه ولی سربازی داشته باشه چه اتفاقی می افته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دانشجوی سال 3 عمران هستم.این چند صفحه رو خوندم یه سری از دوستان گفتن مدرک دیپلم رو انتخاب کن چون اخرین مدرکی هست که گرفتی و یه سری گفتن تعدادی واحد دانشگاهی چون بالاخره یه سری واحد رو گذروندی. ما که گیج شدیم کدوم رو انتخاب کنیم.اگه دیپلم رو انتخاب کنم بعدا مدرک رو بخوام از دانشگاه بگیرم به مشکلی نمیخورم؟وهمچنین اگه تعدادی واحد دانشگاهی انتخاب کنم دانشگاه مدرکی چیزی بهم میده که این تعداد واحد رو گذروندم؟راستی وضعیت سربازی هم معلوم نیست واسه گرفتن این فرم ها و مدارک گیر نمیدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-03 ساعت 02:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-03 ساعت 02:34 توسط NASA.)
سلام من دانشجوی دکتری برق هستم توی فرم کدام رو بزنم بهتره؟
در واقع مدرکی که دارم در حال حاظر فوق لیسانس هست.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-03 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-03 ساعت 08:49 توسط rayan.s.)
(2010-10-03 ساعت 03:58)pooyarezaie نوشته: (2010-10-02 ساعت 03:45)pooyarezaie نوشته: سلام
من دانشجوی سال 3 عمران هستم.این چند صفحه رو خوندم یه سری از دوستان گفتن مدرک دیپلم رو انتخاب کن چون اخرین مدرکی هست که گرفتی و یه سری گفتن تعدادی واحد دانشگاهی چون بالاخره یه سری واحد رو گذروندی. ما که گیج شدیم کدوم رو انتخاب کنیم.اگه دیپلم رو انتخاب کنم بعدا مدرک رو بخوام از دانشگاه بگیرم به مشکلی نمیخورم؟وهمچنین اگه تعدادی واحد دانشگاهی انتخاب کنم دانشگاه مدرکی چیزی بهم میده که این تعداد واحد رو گذروندم؟راستی وضعیت سربازی هم معلوم نیست واسه گرفتن این فرم ها و مدارک گیر نمیدن؟
دوستان اگه زحمت بکشن راهنمایی کنند ممنون میشم
دوستان عزیز؛ اگر تایپیک ها رو درست مطالعه کنید متوجه میشید که شما فقط و فقط باید شرایط روز ثبت نام رو در نظر بگیرید.OMID-R عزیزم که همه شرایط تحصیلی از قبل دیپلم تا دکترا رو ترجمه کرده گذاشته شما کدومتون در فرم هایی که در داخل کشور پر میکنید وقتی ازتون میپرسن : وضعیت تحصیلی؟ وقتی دانشجویید میزنید دیپلم یا دانشجو دکترایید میزنید فوق لیسانس؟ که الان این سوال در موقع ثبت نام لاتاری اینفدر مسئله ساز شده!!!
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-03 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-03 ساعت 11:34 توسط aloneirboy.)
(2010-09-22 ساعت 17:26)iSaeid نوشته: به نظر شما با این شرایط بهتر نیست من تعدادی واحد دانشگاهی رو بزنم که برای ترجمه فقط گواهی رو که از دانشگاه میگیرم رو ببرم ترجمه کنم و مشکلی پیش نیاد ؟ چون گفتم فوق دیپلمم تا سربازی نرم قابل ترجمه نیست و الان هم دانشجوی کارشناسی هستم
شما می تونی تعدادی از واحد های دانشگاهی رو بزنی ، بعد که برنده شده ای امکان تعییر وجود داره چون پروسه تقریبا یک سال طول میکشه و امکان تغییر وجود داره
(2010-10-03 ساعت 02:32)NASA نوشته: سلام من دانشجوی دکتری برق هستم توی فرم کدام رو بزنم بهتره؟
در واقع مدرکی که دارم در حال حاظر فوق لیسانس هست.
شما در حال حاضر دارای مدرک کارشناسی ارشد هستی از شما دیگه بعیده
[font=Verdana]برای کشتن یک پرنده یک قیچی کافیست
لازم نیست آنرا در قلبش فروکنی
یا گلویش را با آن بشکافی
پرهایش را بزن
خاطره پریدن با او کاری میکند که
خودش را به اعماق دره ها پرت کند[/font]