کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-04-05 ساعت 12:09)montazerf4 نوشته:  من يه سوال داشتم راجع به ترجمه مدارك
ما سال ٢٠١١ كه مدارك رو ترجمه كرديم و مهر دادگستري زديم يكسري كپي برابر اصل هم براي خودمون از ترجمه مدارك نگه داشتيم الان همون كپي برابر اصلها رو ببريم سفارت كافيه يا اينكه بايد اونها رو به روز كنيم اگه قرار به روز كنيم چه طوري بايد اين كار رو انجام بديم؟
يه سوال ديگه اينكه نيازي به ترجمه مدارك تحصيليمون هم هست؟ ممكنه ازمون بخوان؟
به نظر من جدیدن مدارک رو ترجمه کنید و اماده کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
comingsoon به امید خبر خوب به دوستان در ویزا بولتین SmileSmileSmileSmileSmileSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یک سوال مهم ذهنم رو درگیر کرده اگه خدای نکرده اسپانسر یک شخص در امریکا فوت بشه وطرف هنوز دعوت به مصاحبه نشد باشه ایا بازم میتونه باز برامریکا یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام امید جان
ممنون از اینکه 3 سال رو در نظر گرفتی امیدوارم واقعا 3 سال دیگه کارمون درست شه
برادرم سال 2005 از طریق وکیل برامون اقدام کرد و فرم ها رو وکیل پر کرد وکیل هم امریکایی هست ایرانی نیست
اون زمان گفت بین 8 تا 10 سال طول میکشه !!!!!!!
اما الان دقیقا 10 سالو 3 ماه شده و هیچ خبری نیست
فکر کنم دیگه الان پروسه بین 13 تا 15 سال شده
خیلی شانس بیاریم 13 ساله بشه باید کلامونو بندازیم هوا
منم خیلی دوست دارم زودتر کارمون درست شه امیدوارم پرونده کم باشه و این گروه کارش سریع پیش بره
جدیدا که داره سریه پیش میره امیدوارم همینطوری ادامه پیدا کنه

راستی سال 2010 از ما دوباره مدارک خواستن کپی شناسنامه همسرمو و ....
ما هم کلی خوشحال شدیم که حتما خبریه
اما فقط مدارکو گرفتن و همین
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، عسل.م
قول بهتون میدم که تا 3یال دیگه امریکا هستید شایدم زودتر من در پیام خصوصی هم براتون پیام ارسال کردم و ذاهنمای کردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
[
دوست عزیز منم گروه F4 هستم ومثل شما سال 2006برام اقدام شده ولی برای من نامه اومده و سفارت مشخص شده برای من ابوظبی هست وحدود ۳سال طول میکشه تا نوبت من برسه
[/quote]

omid311 عزيز سلام و ممنون بابت پاسختون.
ميتونم بپرسم چه ماهي واستون اقدام شده بود؟
ما oct 2006 هستيم.
الان تنها چيزي كه تو سايت uscis ميزنه همون پيامي هست كه بالا نوشتمش و اينكه در dec2014 پرونده رفته به local office و معنيش رو هم نميدونم..
ممنون ميشم از تجربياتتون استفاده كنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، عسل.م
(2015-06-02 ساعت 02:03)omid311 نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 09:02)asrainman نوشته:  سلام به دوستان خوبم.
براي همسر من از طريق خواهرشون كه سيتيزن هستن در Oct 2006 اقدام شده، الان بعد از ۹ سال كه case number رو توي سايت uscis وارد ميكنيم ميگه:
Case Was Received At My Local Office

On December 11, ۲۰۱۴, we received your Form I-130, Immigrant Petition for Relative, Fiance(E), or Orphan, Receipt Number WAC0700453***, at your local office
و اين در حالي هست كه case number كه نشون بده كدوم سفارت هستيم هم نداريم، آيا بايد منتظر باشيم؟
و فكر ميكنيد چقدر زمان ببره؟
ممنونم

دوست عزیز منم گروه F4 هستم ومثل شما سال 2006برام اقدام شده ولی برای من نامه اومده و سفارت مشخص شده برای من ابوظبی هست وحدود ۳سال طول میکشه تا نوبت من برسه

اميد عزيز سلام و ممنون بابت پاسختون.
ما oct 2006 هستيم.
الان تنها چيزي كه تو سايت uscis ميزنه همون پيامي هست كه بالا نوشتمش و اينكه در dec2014 پرونده رفته به local office و معنيش رو هم نميدونم..
پاسخ
آقا امید سلام
من تو خصوصی براتون پیام نوشتم اما متاسفانه ارسال نمیشه میگه باید 25 تا پست گذاشته باشید
منم تازه عضو شدم
پاسخ
آقا بالاخره ويزا بولتن زحمت كشيد و يه ماه رفت جلو..
آمار 60 ماه گذشته رو چك ميكردم، فقط 22 ماه جلو رفته، در حاليكه تو سال 2009 به تنهايي 25 ماه جلو ميرفت !!!!
اينم از شانس ماس ديگه
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م
(2015-06-06 ساعت 09:59)asrainman نوشته:  [

omid311 عزيز سلام و ممنون بابت پاسختون.
ما oct 2006 هستيم.
[/quote]
سلام همچنین بنده برای شما پیام خصوصی ارسال شد
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م
(2015-06-13 ساعت 10:31)asrainman نوشته:  آقا بالاخره ويزا بولتن زحمت كشيد و يه ماه رفت جلو..
آمار 60 ماه گذشته رو چك ميكردم، فقط 22 ماه جلو رفته، در حاليكه تو سال 2009 به تنهايي 25 ماه جلو ميرفت !!!!
اينم از شانس ماس ديگه

دوست عزیز ویزا بولتین خدارو شکر خوب پیش داره میره یک ماه بیشتر جلو رفته 6هفته رفت جلو یعنی 44روز رفته جلو خدا کنه همینجور پیش بره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 12:48)roz naz نوشته:  آقا امید سلام
من تو خصوصی براتون پیام نوشتم اما متاسفانه ارسال نمیشه میگه باید 25 تا پست گذاشته باشید
منم تازه عضو شدم

بله درسته مجدد پیام خصوصی گذاشتم با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من یه سری تحقیق کردم که گفتم شاید به درد بقیه هم بخوره:
من سال 2006 واسم تقاضای f4 شده بود که تو این 9 سال حتی یه نامه هم واسم نیومده ،اینجا با چند تا از بچه های 2006 که صحبت کردم واسه اونا نامه اومده بود و کیس نامبر nvc رو داشتن که این خیلی منو نگران میکرد.با چند تا وکیل که صحبت کردم گفتن کیس تا کیس خیلی فرق داره و مخصوصا ایالتی که تقاضا میشه.مثلا کالیفرنیا و نیویورک خیلی شلوغه سرشون.و این دیر اومدن نامه ممکنه تا 10-11 سال بعدش هم طول بکشه اما تغییر چندانی در زمان کارنت شدن نمیده.یعنی دوستانی که بعد از 8 سال کد nvc واسشون میاد و دوستانی که بعد از 11 سال، باهم کارنت میشن.
و یه موضوع دیگه، جدیدا وقتی من. reciept number مربوط به پرونده رو در سایت uscis وارد میکردم میگفت که dec2014یعنی 6 ماه پیش پرونده به دست local office شما رسیده که من مفهومش رو نمیدونستم.الان فهمیدیم که منظور از local office همون nvc هست.
پاسخ
خدا رحم كند!!

اطلاعیه مهم درباره اشکالات فنی درمورد صدور ویزا و گذرنامه
http://go.usa.gov/3E9s3
سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار اشکالات فنی شده است. این مشکلات باعث تاخیر در صدور روادید شده و ممکن است برخی مصاحبه های روادید نیاز به تعیین وقت جدید داشته باشند. این مساله مخصوص کشور خاص یا نوع روادید خاصی نیست.
پاسپورتهای آمریکایی در خارج از کشور همچنان پردازش می شوند. خدمات گذرنامه های آمریکایی در داخل کشور همچنان برقرار هستند و ما همیشه توانسته ایم گذرنامه های شهروندان آمریکایی خارج از کشور را که نیاز به مسافرت فوری دارند، صادر کنیم.
مشکلات دیتا بیسی CCD که اکنون دچار آن هستیم از نوع چالشهایی که تابستان گذشته درگیر آن بودیم نیستند. ما بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم.
ما از متقاضیانی که روند پردازش تقاضایشان دچار تاخیر شده یا نتوانسته اند گذرنامه، روادید ویا گواهینامه کنسولی تولد خارج از کشورشان را در خارج از ایالات متحده دریافت دارند، پوزش می خواهیم.
به دنبال آنیم تا متقاضیان روادید غیرمهاجرتی برای مسافرتهای اضطراری با دلایل انساندوستانه را مساعدت کنیم. افرادی که با دلایل انساندوستانه به مسافرت فوری نیاز دارند بایستی با کنسولگری یا سفارت موردنظرشان تماس بگیرند. ما از پرونده های در جریان در امور فرزندخواندگی ازجمله در چین مطلعیم و درحال اولویت بخشیدن به این پرونده ها و صدور روادیدشان با تاخیر کوتاهی هستیم. از مشکلاتی که برای مسافران بوجود آمده متاسفیم و متعهدیم ضمن حفاظت از مرزهایمان مسافرتهای قانونی را تسهیل بخشیم. اطلاعات جدید و بروز رسانی شده در تارنمای Travel.State.Gov قرار می گیرد.
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان:
اطلاعیه مهم دفتر امور کنسولی درمورد روادید مهاجرتی
- این اطلاعیه تنها مختص ایرانیان متقاضی روادید مهاجرتی می باشد.
- مراجعین گرامی، دفتر امور کنسولی همچنان به رفع اشکالات فنی سیستم ویزا می پردازد. برخی متقاضیان ویزا در دریافت روادیدشان تاخیر خواهند داشت.
- سفارتهای ایالات متحده در ابو ظبی، انکارا و ایروان از ایرانیانی که پرونده روادید مهاجرتی در جریان دارند، می خواهند که تا بعد از ۲۷ ژوئن برای سفرشان برنامه ریزی نکنند و گذرنامه هایشان را به کنسولگری ها نفرستند. لطفا در وقتهای ملاقاتی که از پیش تعیین کرده اید حضور یابید.
- این اشکالات فنی مخصوص هیچ کشور یا نوع روادید خاصی نمی باشند؛ این مساله یک مشکل سراسری است. کلیه کنسولگری ها و سفارتهای ایالات متحده درحال حاضر با مشکلاتی مشابه روبرو هستند.
- لطفا برای اطلاعات دقیق از بازفعال شدن سیستم و همچنین دستورالعملهای خاص درباره اقدامات لازم برای تقاضانامه تان به تارنمای سفارتی که در آن تقاضا کرده اید مراجعه کنید.
http://abudhabi.usembassy.gov/visas.html
http://turkey.usembassy.gov/visas.html
http://armenia.usembassy.gov/visas.html
-اطلاعیه های جدید در آن تارنماها و در آدرس زیر منتشر خواهند شد.
https://usvisa-info.com/en-ir/selfservic...ry_welcome
-از مشکلات پیش آمده بدلیل این تاخیرات پوزش می خواهیم.
This notice is for Iranians applying for immigrant visas only
Valued customers, the Bureau of Consular Affairs continues to address technical problems with our visa systems. Some visa applicants will experience delays in receiving visas
Embassies Abu Dhabi, Ankara and Yerevan ask that Iranian immigrant visa applicants not send their passports or make travel plans to the consulates for follow up on ongoing cases until after June 27th. Please attend any previously scheduled visa interviews you might have.
These technical problems are not specific to any particular country or visa category; this is a global issue. Every U.S. Embassy and Consulate is experiencing similar problems.
Please check the website of the embassy at which you are applying for updates on system restoration and more specific instruction on how to proceed with your application.
We will post information there as well as at https://usvisa-info.com/en-ir/selfservic...ry_welcome .
We apologize for any hardship this delay creates.
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: