کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
خلاصه وضعیت گروه F4
(2015-05-31 ساعت 18:07)roz naz نوشته:  در ضمن شما sep2003 هستین از کجا میدونید تاریخ مصاحبتون کی هست که از الان نگرانید
فکر کنم ۱ سالی باید منتظر باشید الان 2002 رو میدین

فکر کردم اگه اینطور بشه چکار کنم
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-29 ساعت 20:25)montazerf4 نوشته:  
(2015-04-29 ساعت 19:42)Alisalimi نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 22:13)montazerf4 نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 16:27)Alisalimi نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 11:31)montazerf4 نوشته:  بچه ها كسي هست امسال رفته باشه مصاحبه؟
من دو روز ديگه ميرم تركيه اگه كسي تازه از مصاحبه برگشته خواهشا بياد از تجربياتش بگه ، البته سفرنامه ها رو خوندم ولي ميخوام ببينم سال جديد چيزي تغيير نكرده باشه

ما ۲ هفته بعد از شماييم و متاسفانه نميدونم چي ميشه. شما ميتونيد راهنمايي بفرماييد نامه سفارت تركيه رو دقيقا چند وقت پيش گرفتيد؟ ما 14 مي مصاحبه داريم و نامه اي كه خود سفارت انكارا ايميل ميكند را هنوز نگرفتيم!
پيشاپيش ممنون و موفق باشيد و با جواب و خبرهاي خوب برگرديد.

ما ٢٦ مارچ نامه nvc رو گرفتين ١٦ اوريل نامه سفارت رو گرفتيم

نامه تركيه ما همچنان نيامده و مارو بد جور نگران كرده. امكانش هست قبل از مسافرت فرداتون بفرماييد از شما تو نامه تركيه چيا خواستن كه اگر نامه ما نيومد اون مدارك رو همراه داشته باشيم؟
پاسپورت
دو قطعه عكس
نامه پزشك
مكان پستي كه پاسپورت رو تحويل ميگيريد
ترجمه جديد شناسنامه ها و اصلشون
پايان خدمت اصل كپي و ترجمه
اصل عقدنامه
فرمهاي مالي اسپانسر

آیا فرم بخصوصی باید پر شود مثلا ds260 یا نه با تشکر
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز، خب بنده نیز پس از دوسال دوباره فرصتی شد که دوباره در خدمتتان باشم و امیدوارم روند گروه ما نیز به همین نحو که پیش می رود ادامه دار باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-23 ساعت 14:18)ccpj نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزیز، خب بنده نیز پس از دوسال دوباره فرصتی شد که دوباره در خدمتتان باشم و امیدوارم روند گروه ما نیز به همین نحو که پیش می رود ادامه دار باشه .

دوستان
با سلام
برای مدیکال و مصاحبه آنکارا ابعاد عکس ها باید چقدر باشه ممنون
sep. 2002 منتظر دعوت نامه مصاحبه F4
پاسخ
تشکر کنندگان:
مديكال عكس لازم نداريد. براي سفارت 5x5 بايد باشه.
F4
Begin= juli 2002
Interview = 14th may 2015
updates in ceac = 15th may 2015
2nd AP process update in Ceac = 18th may 2015
3rd update in Ceac = 9th June 2015
4th update in Ceac = 20th July 2015
5th update in Ceac = 29th July 2015
clearance = 3rd August 2015
Ankara
پاسخ
تشکر کنندگان: mrb
(2015-06-23 ساعت 14:54)Alisalimi نوشته:  مديكال عكس لازم نداريد. براي سفارت 5x5 بايد باشه.
دوست عزیز
ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi
خواهش میکنم. برای مدیکال آنکارا اینطور هست که با وبکم همونجا ازتون عکس میگیرن.
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
(2015-06-23 ساعت 21:08)Alisalimi نوشته:  خواهش میکنم. برای مدیکال آنکارا اینطور هست که با وبکم همونجا ازتون عکس میگیرن.

دوست عزیز
ممنون از شما
من یکسری مدارک درخواستی NVC را سال گذشته فرستادم و nvc رسید آنها را فرستاده . مصاحبه من و خانواده ام آنکارا و به احتمال زیاد در تیر یا مرداد ماه
امسال .چه مدارکی را باید همراه خود ببرم و چند سری . چون می خوام این
هفته عکس و مدارکم و کارت واکسن را آماده کنم تا نامه دعوت به مصاحبه بیاد . ممنون دوستان
کیس F4 Sep. 2002 . کارنت منتظر دعوت نامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
من چون ترجمه هايي كه فرستاده بودم بيش از شش ماه گذشته بود ترسيدم و يك سري ديگه ترجمه كردم با كلي خرج. اونجا نه تنها ترجمه جديدهارو نخواستن بلكه يك عالمه از ترجمه هايي كه داخل پرونده هم بود رو پس دادن بهم. ولي معلوم نميكنه. شما به نظر من منتظر نامه مصاحبه باشيد. در اون تمامي مداركي كه بايد همراهتون باشه را نوشتن. شما تقريبا ٤٠ روز قبل از مصاحبتون نامه از nvc دريافت ميكنيد كه يك سري مدارك رو نوشته و بعد اصولا ٢ هفته قبل مصاحبه نامه اي از سفارت انكارا ميگيريد كه يك سري مدارك هم انها نوشتن همراهتون ببريد. متاسفانه نامه سفارت دو روز قبل از مصاحبه براي ما ارسال شد و خوشبختانه من همه چيز همرام بود. موفق باشيد.
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
(2015-06-24 ساعت 16:40)Alisalimi نوشته:  من چون ترجمه هايي كه فرستاده بودم بيش از شش ماه گذشته بود ترسيدم و يك سري ديگه ترجمه كردم با كلي خرج. اونجا نه تنها ترجمه جديدهارو نخواستن بلكه يك عالمه از ترجمه هايي كه داخل پرونده هم بود رو پس دادن بهم. ولي معلوم نميكنه. شما به نظر من منتظر نامه مصاحبه باشيد. در اون تمامي مداركي كه بايد همراهتون باشه را نوشتن. شما تقريبا ٤٠ روز قبل از مصاحبتون نامه از nvc دريافت ميكنيد كه يك سري مدارك رو نوشته و بعد اصولا ٢ هفته قبل مصاحبه نامه اي از سفارت انكارا ميگيريد كه يك سري مدارك هم انها نوشتن همراهتون ببريد. متاسفانه نامه سفارت دو روز قبل از مصاحبه براي ما ارسال شد و خوشبختانه من همه چيز همرام بود. موفق باشيد.
ممنون دوست عزیز از لطف و محبت شما
حتما از تجربیات شما استفاده میکنم و مزاحمتون میشم . به امید خدا هرچه زودتر خبرهای خوشی بشنوید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
مراحميد. موفق باشيد و ممنون
F4
Begin= juli 2002
Ankara
پاسخ
(2010-09-19 ساعت 15:25)ccpj نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

نسبت به اینکه تا کنون موضوع جدید در مورد این کتگوری یعنی F4 ایجاد نشده بود خواستم وضعیت این دسته عزیزان و مراحل پی گیری پرونده ویزای مهاجرت از طریق خواهر و برادر را دنبال کرده باشیم.

تاریخ ایجاد پرونده در NVC و تشکیل پرونده 8SEP2003
تاریخ دریافت اولین نامه : 1JUL2009
تایید دریافت آدرس از NVC در آگوست 2009
Case Number = ANK2009xxxxx

منتظر کارنت شدن پرونده و چک کردن ویزا بولتن هر ماه که متاسفانه همانطور شما میدونید تمام پرونده ها ۳ سال به عقب برگشت .

دوست عزیز شما ازکجا میدونید که 3 سال عقب افتاده؟ درضمن چطور میشه فهمید از ویزا بولتن که نوبت مصاحبه کی هست..تاریخ تشکیل پرونده برای ما2002 بوده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 12:48)باران بهاران نوشته:  
(2010-09-19 ساعت 15:25)ccpj نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

نسبت به اینکه تا کنون موضوع جدید در مورد این کتگوری یعنی F4 ایجاد نشده بود خواستم وضعیت این دسته عزیزان و مراحل پی گیری پرونده ویزای مهاجرت از طریق خواهر و برادر را دنبال کرده باشیم.

تاریخ ایجاد پرونده در NVC و تشکیل پرونده 8SEP2003
تاریخ دریافت اولین نامه : 1JUL2009
تایید دریافت آدرس از NVC در آگوست 2009
Case Number = ANK2009xxxxx

منتظر کارنت شدن پرونده و چک کردن ویزا بولتن هر ماه که متاسفانه همانطور شما میدونید تمام پرونده ها ۳ سال به عقب برگشت .

دوست عزیز شما ازکجا میدونید که ۳ سال عقب افتاده؟ درضمن چطور میشه فهمید از ویزا بولتن که نوبت مصاحبه کی هست..تاریخ تشکیل پرونده برای ما2002 بوده

حدود نیم تا یک ماه قبل از کارنت شدن نامه دعوت به مصاحبه ای میل میشه برای شما تا مدارک را آماده کنید.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
کیس ما هم f4 , june2003 برامون اقدام کردند الان برای همسرم و خواهر شوهرم که اقدام کننده است یه ایمیل زدند و شماره nvc دادند و از مون یک سری مدارک خواستند به اضافه پرداخت هر نفر120 دلار برای صدور ویزا. می خواستم بدونم ما که هنوز چند ماه مونده به کارنت شدن پروندمون .چرا اینها زودتر مدارک رو خواستند؟ تا کی می شه این مدارک رو ارسال کرد. داخل سایتشون که می شیم شماره و اسممون هم هست اما نمی تونیم فرمی رو که گفتند پر کنیم روش فعال نیست دلیلش چیه؟ و یه سئوال دیگه اینکه تو همین مدت که ما مدارک رو فرستادیم اف بی ای چک هم شروع می شه بعدش می ریم مصاحبه یا بعد از مصاحبه اف بی ای چک می شی. ممنونم می شم پاسخ بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 13:13)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام
کیس ما هم f4 , june2003 برامون اقدام کردند الان برای همسرم و خواهر شوهرم که اقدام کننده است یه ایمیل زدند و شماره nvc دادند و از مون یک سری مدارک خواستند به اضافه پرداخت هر نفر120 دلار برای صدور ویزا. می خواستم بدونم ما که هنوز چند ماه مونده به کارنت شدن پروندمون .چرا اینها زودتر مدارک رو خواستند؟ تا کی می شه این مدارک رو ارسال کرد. داخل سایتشون که می شیم شماره و اسممون هم هست اما نمی تونیم فرمی رو که گفتند پر کنیم روش فعال نیست دلیلش چیه؟ و یه سئوال دیگه اینکه تو همین مدت که ما مدارک رو فرستادیم اف بی ای چک هم شروع می شه بعدش می ریم مصاحبه یا بعد از مصاحبه اف بی ای چک می شی. ممنونم می شم پاسخ بدین

دوست عزيز تجربه ثابت كرده كه زمان رسيدن نامه nvc زياد زمان برنامه ريزي شده اي نيست، يكي از دوستان در همين سايتdec 2006 براش تقاضاي f4 شده و سال ۲۰۱۳ نامه كيس نامبر رو دريافت كرده ولي خود من هم oct2006 هستم اما هنوز نامه اي نگرفتم و تا حد زيادي به ايالتي كه ازش درخواست ميشه ارتباط داره و تاثيري در زمان كارنت شدن نداره، ميتونم بپرسم از چه ايالتي براتون درخواست شده؟

جواب سوال دومتون رو متاسفانه نميدونم اما در خصوص سوال آخر، يك سري بررسي هاشون زمان approved شدن پرونده انجام ميشه، يه سري زماني كه پرونده به local office فرستاده ميشه و قسمت اعظمش از الان به بعد(مخصوصا در خصوص ماليات هاي پرداخت شده اسپانسرتون) و بعد از مصاحبه.
اما تا جايي كه براتون امكان داره تمام مدارك رو در اولين فرصت واسشون بفرستيد
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان